Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς καλύτερος του Chrome σε κινητά. Αυτή είναι η άποψη μου.

Πείτε μου όμως, τι άλλαξε στον boat τους τελευταίους έξι μήνες;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν νομίζω να υπάρχει κακός browser, νταξ μερικές εξαιρέσεις υπάρχουν. Απλά ο ένας κάνει κάτι που δεν κάνει ο άλλος και ο καθένας βολεύεται με κάτι συγκεκριμένο απο τον κάθε browser. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα, πάντα θα λείπει κάτι απο τον εκάστοτε browser (για τον καθένα μας-θα συμπληρώσω εγώ), ώστε να μην είναι ο τέλειος browser.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς καλύτερος του Chrome σε κινητά. Αυτή είναι η άποψη μου.

Πείτε μου όμως, τι άλλαξε στον boat τους τελευταίους έξι μήνες;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/622676acb7d9881d4f23540cdea815d0.jpg

Habit Browser. Με ενα κλικ εχω τις επιλογες που θελω σε ενα browsing. Επιπλεον μπορω εγω να επιλεξω ποιες επιλογες θα εμφανιζονται και με ποια σειρα. Εχει κι αλλες "κρυμμενες" που εμενα απλα δεν μου χρειαζονται. Στα συν και η "διπλη" λειτουργια των βασικων κουμπιων με παρατεταμενο κλικ. Εχει και ομαλοτατο scrolling (αν και αυτο ειναι θεμα και της ρομ) και text wrapping. Το μονο που μου λειπει μερικες φορες ειναι η μεταφραση των site που κανει o chrome.

Οι διαφορες στην ταχυτητα μεταξυ των browsers ειναι ελαχιστη (αν υπαρχει καθολου). Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι οι ευκολιες που προσφερουν και κανουν το browsing ευκολοτερο/γρηγοροτερο.

Μόλις τον δοκίμασα. Είναι Όντος αρκετά καλός ίσως πάρα πολύ καλός και Οντος με απίστευτα πολλές επιλογές.

Ωραιος όντως ο habit. Πολύ παραμετροποιησιμος!!!!

Πάνω που είπα να συνηθίσω τον yandex, μου βάζετε ιδέες. Πράγματι και αυτός φαίνεται πολύ καλός και γρήγορος.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Καινούρια αγάπη ο habit. Το να μπορώ να βάλω τις "ενέργειες" που χρησιμοποιώ συνέχεια εκεί που θέλω, για μένα είναι super. Αν είχε και συγχρονισμό ανάμεσα σε speed dials και bookmarks, θα ήταν αριστούργημα. Λύνεται βέβαια με export και import settings σε άλλη συσκευή.
Φιλικά, Κατερίνα

Λύνεται βέβαια με export και import settings σε άλλη συσκευή.

Εισαι καμαρι. Αλλο ενα ΠΟΛΥ βολικο χαρακτηριστικο του habit που παρελειψα να αναφερω.

Εισαι καμαρι. Αλλο ενα ΠΟΛΥ βολικο χαρακτηριστικο του habit που παρελειψα να αναφερω.

Να είσαι καλά. Το θέμα είναι ότι τον ανέφερες γενικώς γιατί δεν τον είχα πάρει χαμπάρι.

Φιλικά, Κατερίνα

Πάνω που είπα να συνηθίσω τον yandex, μου βάζετε ιδέες. Πράγματι και αυτός φαίνεται πολύ καλός και γρήγορος.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Αυτό :p

Live to ride, ride to live

Δοκιμάζω τον Ηabit και μέχρι στιγμής έχω να πω τα εξής :

1) Εξαιρετική παραμετροποίηση !!! Ουσιαστικά όλο το interface ( κουμπιά, μπάρες, gestures), τα πάντα όλα τα διαμορφώνεις όπως σε βολεύουν.

2) Smoothness στο σκρολάρισμα : Αρκετά καλός αλλά δεν πιάνει τον κορυφαίο UC στο σκρολάρισμα σελίδας. Δοκίμασα scrolling σε phone arena και gsmarena ( καλός αλλά όχι σαν τον UC ) και σε in.gr mobile ( εκεί μου τα χάλασε λίγο με αρκετό stutter αλλά φταίει και το ίδιο το site ).

3) Πολύ εύχρηστος download manager !

4) Πολύ καλό ad blocking!

Παρόλα τα πολύ καλά του στοιχεία , προβληματίζομαι για το αν θα το χρησιμοποιώ ως default. Μου αρέσει τρομερά η παραμετροποίηση του σε σχέση με τον UC, φαίνεται να έχει εξίσου φοβερό adblocking, έχει πολύ εύχρηστο download manager αλλά από την άλλη ο UC είναι τόσο μα τόσο smooth στο σκρολάρισμα ο άτιμος. Απορώ γιατί όλοι οι άλλοι developers δεν μπορούν να επιτύχουν αυτό το smoothness και την ταχύτητα στο σκρολάρισμα.

Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον habit τώρα που τον δοκιμάζω, ΑΛΛΑ κολλάει όταν πάω να ανοίξω πολλαπλές σελίδες στο background, κολλάει πολύ... Δεν είναι θέμα του κινητού μου, ο Yandex τις ανοίγει και δεν καταλαβαίνω τίποτα, το ίδιο και ο uc.

Αχχχχ αυτά τα διλήμματα....

Δωσε μας ενα παραδειγμα να το δοκιμασω κι εγω. Μου φαινεται παραξενο γιατι κι εγω δουλευω με 8-10 tabs ανοικτα και δεν το εχω δει αυτο.

Τι παράδειγμα να δώσω; Είναι σε κάποιο σάιτ ειδήσεων και ανοίγω μερικά tabs. Στο 5ο-6ο κολλάει όλο το ui για μερικά δευτερόλεπτα.

Δεν το κάνει σε ένα σάιτ, αλλά σε όλα.

Επίσης άμα κάνω ένα βίντεο full screen και το γυρίσω σε landscape, κολλάνε τα χειριστήρια pause/play, αλλά αυτό μερικές φορές, όχι πάντα.

Edited by rtifosi

Εγω παντως 2 χρονια που τον εχω, εχω ανοιχτα 8-10 tabs σχεδον ολη την ημερα (και με data και με wifi) σε 3 συσκευες (στοκ νοτε4, καστομ νοτε2 και καστομ tab S) και αυτο που λες δεν το εχω δει.

Βιντεακια δεν βλεπω συχνα σε full screen απο το browser (προτιμω το ogYoutube), οποτε δεν εχω αποψη.

@fioravanti90, πάντως στο σκρολάρισμα λογικά θα παρατηρείς τη διαφορά σε σχέση με το "αέρινο" του UC. Άνοιξε 2-3 ίδια sites και στους δύο και κάνε σύγκριση σκρολάροντας πάνω κάτω στις σελίδες για να καταλάβεις τι εννοώ. Eίναι πρόβλημα αυτό για όσους είναι ψείρες σαν εμένα με το smooth scrolling και γι' αυτό δεν μπορώ ακόμα να πάρω την απόφαση να περάσω στον Habit όσο και εξαιρετικός και αν είναι στην παραμετροποίηση.

Τον uc δεν τον εχω δοκιμασει, αφου δεν εχω πλεον τον ελευθερο χρονο που θα 'θελα, αλλα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω. Ακομα κι ο "βαρυς" dolphin (ειδικα στις τελευταιες εκδοσεις του) ειναι ομαλοτερος στο σκρολαρισμα απο τον habit. Στις συσκευες μου εχω εγκατεστημενους 3 browsers. Τον στοκ της σαμσουνγκ γιατι "θυμαται" τους κωδικους μου σε διαφορα σαϊτ (ενω ο habit οσο κι αν εχω ψαξει και αλλαξει ρυθμισεις δεν τους "θυμαται"), τον dolphin γιατι εχει ολοσωστη desktop λειτουργια (pc agent) (ενω ο habit εχει αρκετα λαθη), και τον habit.

Στο browsing λοιπον ανοιγω ΟΛΑ τα sites με τον habit. Και στα sites που δεν ειναι καλος με ενα κλικ (κυριολεκτικα) τα ανοιγω "με αλλη εφαρμογη".

Η ταχυτητα μεταξυ των browsers ειναι απειροελαχιστη (αν υπαρχει καθολου). Αυτο που για μενα μετραει ειναι ποσο γρηγορα κι ευκολα κανω τη δουλεια μου. Κι εκει ειναι που ο Habit δεν εχει αντιπαλο. Με ενα κλικ στελνω το url με mail, "σωζω" το αρθρο ως pdf", ψαχνω λεξεις ή φρασεις σε ενα καρο σελιδες, κατεβαινω στο τελος ή στην αρχη μιας μακριας σελιδας, "κατεβαζω" αρχεια, μεταφερω πανευκολα το σεταρισμα που εχω κανει και στις αλλες (αντροϊντ) συσκευες μου, "κρυβω" επιλογες που δεν μου χρειαζονται, κλπ. Το ανεκτιμητο ειναι οτι ολα αυτα γινονται με ενα κλικ. Αυτη ομως ειναι η δικη μου προτιμηση. Εσυ που θες περισσοτερο το τελειο σκρολαρισμα καλα κανεις και διαλεγεις τον uc ή οποιον αλλο. Αλλος που θελει να ακουει youtube στο background (και για οποιοδηποτε λογο δεν βαζει ogYoutube) ή θελει να εχει σωστη απεικονιση πολυτονικων ελληνικων κειμενων βαζει Mozilla.

Η πλακα ειναι οτι ενω δουλευω σχεδον 2 χρονια τον habit, δεν τον ανεφερα ποτε γιατι νομιζα οτι τον ξερατε και τον ειχατε απορριψει για καποιο λογο. Μονο οταν διαβασα τα διθυραμβικα σχολια για τον (αβολο κατα τη γνωμη μου) yandex μου μπηκε η υποψια οτι μπορει να μη τον γνωριζετε.

Edited by fioravanti90

Λιγο χαζη ερωτηση, στον habit μπορουμε να κανουμε sign up ετσι ωστε να κρατησει τις ρυθμισεις μας και σε αλλες συσκευες...;

Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις. Κανεις δε γεννηθηκε παντογνωστης.

Μπορεις να κανεις export τις ρυθμισεις ολοκληρης της εφαρμογης (bookmarks, gestures, θεση και σειρα κουμπιων, τα παντα ολα) και μετα να κανεις import το αρχειο αυτο σε οποια αλλη συσκευη εχεις εγκαταστησει τον habit. Ετσι με ενα κλικ εισαι ετοιμος.

Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις. Κανεις δε γεννηθηκε παντογνωστης.

Μπορεις να κανεις export τις ρυθμισεις ολοκληρης της εφαρμογης (bookmarks, gestures, θεση και σειρα κουμπιων, τα παντα ολα) και μετα να κανεις import το αρχειο αυτο σε οποια αλλη συσκευη εχεις εγκαταστησει τον habit. Ετσι με ενα κλικ εισαι ετοιμος.

Α ωραίος. Αυτό το είχα κάνει αλλά έλεγα μήπως υπήρχε κάτι άλλο, σαν τους άλλους με λογαριασμό. Thanks.

Τώρα που σε βρήκα, μπορεί να αλλάξει η εμφάνιση των καρτελών, πχ να γίνει σαν τον uc/chrome;

Edited by rtifosi

Δεν ξέρω μήπως δεν έκανα κάποια ρύθμιση. Τις φωτογραφίες που βάζουν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ δεν τις ανοίγει ο Habit και δεν ξέρω γιατί.
Φιλικά, Κατερίνα

Tελικά μετά από χρήση του Habit κατέληξα ότι όσο εξαιρετική και αν είναι η παραμετροποίησή του, προσωπικά το αέρινο σκρολάρισμα το βάζω πάνω από την παραμετροποίηση και έτσι παραμένω στον UC και ας μην έχει το interface που ακριβώς θέλω.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο