Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Naked browser, lighting browser, vanilla browser

Ειναι ααφαλεις; Ειναι μπαταριοφαγα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ψάχνω για έναν browser που να υπάρχει widget για την αρχική οθόνη να βάζω μια επιλεγμένη ιστοσελίδα σε τετραγωνακι σε μια μεριά της οθόνης και να κάνει αυτόματα ανανέωση και να έχω μόνιμα την ιστοσελίδα ανοιχτή σε ένα μέρος της αρχικής μου οθονης

Ψάχνω για έναν browser που να υπάρχει widget για την αρχική οθόνη να βάζω μια επιλεγμένη ιστοσελίδα σε τετραγωνακι σε μια μεριά της οθόνης και να κάνει αυτόματα ανανέωση και να έχω μόνιμα την ιστοσελίδα ανοιχτή σε ένα μέρος της αρχικής μου οθονης

Έχεις δει το link bubble; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linkbubble.playstore

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα καν πώς λειτουργεί

Το κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα καν πώς λειτουργεί

Σου βγάζει μια φούσκα που την τοποθετείς όπου θες εσύ. Μόλις πατήσεις πάνω της σου ανοίγει το browser. Αν έχεις μπει από πριν σε κάποια σελίδα, θα έχει μείνει σε αυτήν. Κατέβασέ το να το δοκιμάσεις. Θα σε βολέψει κι αλλού.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ότι πιο ελαφρύ υπάρχει και φτιαγμένα από devs και όχι εταιρίες

Ο Lighting μ αρεσε πολυ.Καλος εναλλακτικο:.Ο Maxthon ειναι βαρυς λιγο αλλα μ αρεσε το adblock του.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τον κατεβαζεις.

Εχεις κάποιος το apk του flash player για κιτ κατ;Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ και δεν το βρίσκω.Στη σελιδα στους xda που υπήρχε όταν παω να μπω δεν το εμφανίζει.

καλησπερα παιδια ! το AdBlock το εβαλε κανενας που βγηκε αυτες τις μερες ειναι beta ακομα και περιμενουν να το βαλλουν στο play store! το εβαλα αλλα ειναι σαν να μου κανει εγκαταστασει καινουριο broswer και δεν μπαινει οπως στον Firefox ή Chrome σαν προσθετο για να κοβει τις διαφημισεις! γινεται να εφκατασταθει και οταν μπαινω απο τον στοκ της σαμμη να μου κοβει τις διαφημισεις;

edit: αυτο εδω ειναι https://plus.google.com/communities/104936844759781288661

Καλησπέρα, πως συγχρονίζει ο Opera με τον Chrome στον υπολογιστή bookmarks; δεν έχω βρει κάποια επέκταση για τον Chrome. Ευχαριστώ.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Το κινητό μου είναι αρχαιολογίας. Επομένως ο Opera του είναι σχετικά ελαφρύς!

Για να βλέπω κανένα βίντεο στο τουτουμπ τρέχω και τον Επόμενο πλοηγητή :D Next browser που το γονατίζει κάπως....

Ειμαι στην αναζητηση browser για το κινητο μου και θα εκτιμουσα καποια βοηθεια/προτασεις.

Huawei Honor 6 εχω με android 4.4.2 , αν εχει καποια σημασια. Χρησιμοποιω τον μαμισιο αρκετο καιρο αλλα κουραστηκα με τις παραξενιες του. Ολα τα λινκς, τα παντα ολα, τα ανοιγει εντος browser. Λινκ για βιντεο στο γιουτουμπ? Το ανοιγει σε δευτερο παραθυρο. Λινκ για εφαρμογη στο play store? Το ανοιγει σε αλλο παραθυρο. Σπαστικο και κουραστικο. Απορρω πως εκανα υπομονη τοσο καιρο. Το δε τραγικο ειναι οτι ακομα και με αλλον browser να ειμαι σε καποια σελιδα και πατησω καποιο λινκ για να παω σε αλλη σελιδα, η δευτερη σελιδα ανοιγει με τον μαμισιο browser! Κουλο οσο δεν παει! Τελος παντων, παει για απενεργοποιηση. Αρκετα!

Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχει κουμπακι exit/quit στον οποιο browser και κατα δευτερον να υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου σελιδοδεικτων , ιστορικου και αποθηκευμενων κωδικων απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook. Τωρα το να ειναι σχετικα ελαφρυς και να παιζει και flash βιντεο καλοδεχουμενο.

Σιγουρα η προφανης απαντηση θα ειναι για τον firefox , πλην ομως καπου ειχα διαβασει παλιοτερα οτι και αλλοι browsers μπορουν να συγχρονιστουν με σελιδοδεικτες,ιστορικο και κωδικους απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook, αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Αυτα τα ολιγα , ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Ειμαι στην αναζητηση browser για το κινητο μου και θα εκτιμουσα καποια βοηθεια/προτασεις.

Huawei Honor 6 εχω με android 4.4.2 , αν εχει καποια σημασια. Χρησιμοποιω τον μαμισιο αρκετο καιρο αλλα κουραστηκα με τις παραξενιες του. Ολα τα λινκς, τα παντα ολα, τα ανοιγει εντος browser. Λινκ για βιντεο στο γιουτουμπ? Το ανοιγει σε δευτερο παραθυρο. Λινκ για εφαρμογη στο play store? Το ανοιγει σε αλλο παραθυρο. Σπαστικο και κουραστικο. Απορρω πως εκανα υπομονη τοσο καιρο. Το δε τραγικο ειναι οτι ακομα και με αλλον browser να ειμαι σε καποια σελιδα και πατησω καποιο λινκ για να παω σε αλλη σελιδα, η δευτερη σελιδα ανοιγει με τον μαμισιο browser! Κουλο οσο δεν παει! Τελος παντων, παει για απενεργοποιηση. Αρκετα!

Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχει κουμπακι exit/quit στον οποιο browser και κατα δευτερον να υπαρχει δυνατοτητα συγχρονισμου σελιδοδεικτων , ιστορικου και αποθηκευμενων κωδικων απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook. Τωρα το να ειναι σχετικα ελαφρυς και να παιζει και flash βιντεο καλοδεχουμενο.

Σιγουρα η προφανης απαντηση θα ειναι για τον firefox , πλην ομως καπου ειχα διαβασει παλιοτερα οτι και αλλοι browsers μπορουν να συγχρονιστουν με σελιδοδεικτες,ιστορικο και κωδικους απο τον firefox που χρησιμοποιω στο netbook, αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Αυτα τα ολιγα , ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

Chrome Dev ή Opera browser για Android

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Σιγουρα η προφανης απαντηση θα ειναι για τον firefox

και γιατι οχι firefox δηλαδη; εγω παντου με firefox παιζω, δουλεια, σπιτι, κινητο, και συγχρονιζω τα παντα, μεχρι και τα φιλτρα του ublock

και γιατι οχι firefox δηλαδη; εγω παντου με firefox παιζω, δουλεια, σπιτι, κινητο, και συγχρονιζω τα παντα, μεχρι και τα φιλτρα του ublock

Γιατί φίλος ο φφ σερνόταν και έκλεινε στο άκυρο, Δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό απλά με έχει βολέψει αφάνταστα το float του boat

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

α οκ, εμενα μια χαρα μου παιζει, σιγουρα πρεπει να ειναι πιο βαρυς απο αλλους, αλλα ενταξει, ας "πληρωσουμε" και καπου resources

Ερώτηση : Χρησιμοποιώ chrome ( είναι πιο smooth από όλους στο κινητό μου και επίσης το double tap προσαρμόζει τα κείμενα τέλεια στην οθόνη ) αλλά αντιμετωπίζω το εξής θέμα : Ενώ με την kitkat rom , υπήρχε δυνατότητα για εισαγωγή home button στο address bar και ορισμού αρχικής σελίδας, στη lollipop εξαφανίστηκαν αυτές οι επιλογές από τις ρυθμίσεις του chrome. Κατέβασα κάποιες παλιότερες εκδόσεις του chrome αλλά τίποτα. Yπάρχει λύση σε αυτό το θέμα ; Με εξυπηρετεί πολύ το να έχω μπροστά μου είτε το home button είτε το bookmarks button ώστε όταν βρίσκομαι σε μία σελίδα να το πατώ κατευθείαν για να πηγαίνω σε άλλο αγαπημένο site.

Ερώτηση : Χρησιμοποιώ chrome ( είναι πιο smooth από όλους στο κινητό μου και επίσης το double tap προσαρμόζει τα κείμενα τέλεια στην οθόνη ) αλλά αντιμετωπίζω το εξής θέμα : Ενώ με την kitkat rom , υπήρχε δυνατότητα για εισαγωγή home button στο address bar και ορισμού αρχικής σελίδας, στη lollipop εξαφανίστηκαν αυτές οι επιλογές από τις ρυθμίσεις του chrome. Κατέβασα κάποιες παλιότερες εκδόσεις του chrome αλλά τίποτα. Yπάρχει λύση σε αυτό το θέμα ; Με εξυπηρετεί πολύ το να έχω μπροστά μου είτε το home button είτε το bookmarks button ώστε όταν βρίσκομαι σε μία σελίδα να το πατώ κατευθείαν για να πηγαίνω σε άλλο αγαπημένο site.

Εγώ έχω κιτκατ άλλα που είναι το home button που λες;

Επίσης πήγαινε στο σάιτ newsit.gr και κάνε double tap στο κεντρικό άρθρο.Δεν ζουμαρει το κείμενο σχεδόν καθόλου βασικά δεν έχει text wrapping γι'αυτό φαντάζομαι το κάνει.

ποιοι εχουν text wraping;

Το καλύτερο το έχει ο opera browser.Και ο boat έλεγε ότι έχει αλλά σε κιτκατ εγώ δεν το βλέπω.

Που είναι το home button στον chrome ρε παιδιά που ανέφερε πιο πάνω ο συμφορουμιτης σε κιτκατ;

[...]/QUOTE]

Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαργμογές, βρες τον στοκ browser και πάτα το εκκαθάριση προεπιλογών, και δε θα χεις αυτο ο πρόβλημα

[...]/QUOTE]

Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαργμογές, βρες τον στοκ browser και πάτα το εκκαθάριση προεπιλογών, και δε θα χεις αυτο ο πρόβλημα

Δεν φτάνει μόνο αυτό.πρέπει να απενεργοποιήσει εντελώς τον μαμά browser.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο