Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Καλησπέρα ,νέος στον κοσμο των smartphone και σε android γενικα,μόλις 2 μέρες...επειδη οι σελιδες μεσα εδω ειναι παρα πολλες 168 αν δεν κανω λαθος ,διαβασα αρκετες αλλα δεν βρηκα κατι οσον αφορα τα εξης:εχω τον chrome browser θελω βοθεια δεν ξερω πως βαζουμε αρχικη σελιδα να ανοιγει καποια συγκεκριμενη που θελω,πως αποθηκευω σελιδες σε σελιδοδεικτες ,και πως ανοιγω πολλες καρτελες μαζι;

σας ευχαριστώ και περιμενω βοηθεια παιδια...

επισης θελω να μου προτεινετε και καποιον αλλον browser περαν του chrome που εχω τωρα, ευκολο σε χρηση και να μην καταναλωνει πολλα mb...

1. Η αρχική σελίδα δεν αλλάζει. Σαν browser της Google, έχει για αρχική του σελίδα την αναζήτηση της Google.

2. Σελιδοδείκτες: Ενώ βρίσκεσαι στη σελίδα που θες να βάλεις σαν σελιδοδείκτη, πατάς τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά, και στη συνέχεια το αστεράκι και αποθήκευση. Για να ανοίξεις τους σελιδοδείκτες, πατάς το αστεράκι που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. (Εναλλακτικά, τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και την επιλογή Σελιδοδ.)

3. Πολλές καρτέλες: Πάνω δεξιά υπάρχει ένα κουτάκι με τον αριθμό 1. Πατώντας σε αυτό, πάνω αριστερά εμφανίζεται ένα +, με το οποίο προσθέτεις νέα καρτέλα. Κλείσιμο καρτελών: Πατώντας πάλι πάνω δεξιά στο κουτάκι με τον αριθμό, ο οποίος θα είναι τώρα 2, 3, 4 κλπ. εφόσον έχεις ανοίξει περισσότερες καρτέλες, και στη συνέχεια κάνοντας swipe αριστερά/δεξιά, ή πατώντας το x στην καρτέλα που θες να κλείσεις.

4. Εξοικονόμηση δεδομένων: Πατάς τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά -> ρυθμίσεις -> Εξοικονόμηση δεδομένων -> Αλλάζεις το διακοπτάκι τύπου on/off.

Για οικονομία εγώ έχω τον Opera και ενεργοποιώ το off road. Είναι το ίδιο πράγμα με τον Opera mini. Για τον chrome εάν δεν έχει και στις ρυθμίσεις, μάλλον δεν γίνεται.
Μόνο ο opera κι ο UC έχουν συμπίεση απ' όσο ξέρω

εκανα αναβαθμιση στη 29.0.1809.91764 τον opera, φορτωνει και μετα κλεινει.

εκανα αναβαθμιση στη 29.0.1809.91764 τον opera, φορτωνει και μετα κλεινει.

Ναι μόλις το ανέφερα κι εγώ στο νήμα των γενικών εφαρμογών! μετά από καθαρισμό cache και δεδομένων έφτιαξε αλλά τώρα κρασαρει όταν πάω να ανοίξω λινκ από άλλη εφαρμογή πχ τουιτερ

Χαιρετώ.

Να βάλω το flash player τελικά ή όχι;(Δεν υπάρχει στο Google player,και θέλει να κάνω διάφορα).

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετώ.

Να βάλω το flash player τελικά ή όχι;(Δεν υπάρχει στο Google player,και θέλει να κάνω διάφορα).

φυσικά να να βάλεις!! (Google player;)

Είχα δει ότι ο όπερα συγχρονιζε σελιδοδεικτες αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το έκανε και στα speed dials.... Super!!!!!
Φιλικά, Κατερίνα

Είχα δει ότι ο όπερα συγχρονιζε σελιδοδεικτες αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το έκανε και στα speed dials.... Super!!!!!
εμενα γιατι δεν βλεπω να κανει τα speed dials?ποια εκδοση εχεις?

εμενα γιατι δεν βλεπω να κανει τα speed dials?ποια εκδοση εχεις?

Τελειώνει σε 91837

Φιλικά, Κατερίνα

Τελειώνει σε 91837

[ATTACH]60394[/ATTACH]

αυτήν έχω κι εγώ.Δηλαδή λες ότι εάν κάνω απεγκατάσταση μετά ξανά εγκαταστήσω την εφαρμογή κάνω login θα θυμάται τα speed dials που έχω ΤΏΡΑ στον όπερα του κινητού;

[ATTACH]60394[/ATTACH]

αυτήν έχω κι εγώ.Δηλαδή λες ότι εάν κάνω απεγκατάσταση μετά ξανά εγκαταστήσω την εφαρμογή κάνω login θα θυμάται τα speed dials που έχω ΤΏΡΑ στον όπερα του κινητού;

Αυτό δεν το ξέρω. Εγώ είδα ότι αν προσθέσω speed dialστο κινητό, το βάζει και στο τάμπλετ και αντίστροφα.

Θα το δοκιμάσω αυτό που είπες.

Edit.... Το δοκίμασα. Δεν τα επαναφερει...

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Τρελά κρασαρίσματα ο dolphin εδώ και αρκετό καιρό. Ελπίζω να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν με καμμία αναβάθμιση.

Επειδή ο Dolphin τον ψιλο παίρνει αποφάσισα να γυρίσω σε Chrome. Γίνεται κάπως να έχει αναδιπλωση κειμένου;

Επειδή ο Dolphin τον ψιλο παίρνει αποφάσισα να γυρίσω σε Chrome. Γίνεται κάπως να έχει αναδιπλωση κειμένου;

Δυστυχώς δεν έχει. Μπορείς μόνο να πειράξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Τρελά κρασαρίσματα ο dolphin εδώ και αρκετό καιρό. Ελπίζω να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν με καμμία αναβάθμιση.

Οντως ! Αλλά τώρα που συνηθισα, μπήκα και στη λογική του chrome, τέρμα. Μη σου πω οτι είναι και καλύτερος... το λέω δηλαδή.

Οντως ! Αλλά τώρα που συνηθισα, μπήκα και στη λογική του chrome, τέρμα. Μη σου πω οτι είναι και καλύτερος... το λέω δηλαδή.

Ναι αλλά νομίζω ότι δεν παίζει σελίδες με flash περιεχόμενο και δεν έχει text wrapping. Αυτά τα δύο με κάνουν και μένω στον dolphin παρά την ταλαιπωρία με τα κρασαρίσματα.

Έχει δοκιμάσει κανείς τον naked browser?

Edited by Cadfael

Ναι αλλά νομίζω ότι δεν παίζει σελίδες με flash περιεχόμενο και δεν έχει text wrapping. Αυτά τα δύο με κάνουν και μένω στον dolphin παρά την ταλαιπωρία με τα κρασαρίσματα.

Έχει δοκιμάσει κανείς τον naked browser?

Τον χρησιμοποιώ τον naked, είναι πολυ ελαφρύς και γρήγορος αλλα μερικές φορες κολλάει το scrolling σε καποιες σελίδες. Εχει και adblock. Flash υποστηρίζει.

Τελευταία δοκιμαζω τον mercury και μεχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Σε ευχαριστώ, δεν το είχα δει αλλά στο link αυτό μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου και δεν έχει την επιλογή να τον κατεβάσω.

Σε ευχαριστώ, δεν το είχα δει αλλά στο link αυτό μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου και δεν έχει την επιλογή να τον κατεβάσω.

Καλημερα, κατεβασε το απο το επισημο site http://nakedbrowser.com/android/

Καλημερα,κανα browser γρηγορο και χωρις να πιανει πολυ χωρο; Τον καιγομαι για facebook.Δοκιμασα opera mini,αλλα τις προαλλες ο πατερας μου ειχε θεμα και χακαραν το mail του(καποιος απο Jakarta νομιζω) και φοβαμαι για τους δικους μ λογαριασμους.

Εκτος απο samsung browser(android browser) ποιος μπορει να κανει καλη δουλεια.Οσοι δοκιμασα κανουν battery drain.

Συσκευη: Galaxy S Duos 2

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο