Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

καλος φαινεται o mercury, αν καταλαβα καλα εχει built-in flash, reflow & adblock, δοκιμασα uc, ουτε εμενα μου αρεσε

καλος φαινεται o mercury, αν καταλαβα καλα εχει built-in flash, reflow & adblock, δοκιμασα uc, ουτε εμενα μου αρεσε

text wrapping να προσαρμόζει τις προτάσεις όταν κάνεις ζουμ να μην βγαίνουν έξω από την οθόνη πάντως δεν έχει.

έχεις βρει εάν έχει την δυνατότητα εναλλαγής mobile/ desktop? απαραίτητο!

ναι στη λειτουργια χρήστη εχει android/ipad/iphone/υπολογιστης

Σαν απλος καθημερινος χρηστης του ιντερνετ και δοκιμες σχεδον ολων των πρωτοκλασατων browsers, με την νεα συσκευη μου (xperia z1 compact) μονο ο chrome με καλυπτει στην ταχυτητα του. Πραγματικα παει σταθερα γρηγορα. Και επειδη η χρηση ξεκιναει με fb, εκει ειναι οτι πιο καλο εχω βαλει, ακομα και απο τον uc με το fb extension.

Καθαρα δικη μου απλη καθημερινη χρηση,κυριως fb και καμια 15αρια σελιδοδεικτες που εχω. Οχι ειδικες απαιτησεις. Προτιστως με νοιαζει να ψαξω κατι και να ανοιγει αμεσως ή ενα γρηγορο τσεκαρισμα fb και φυσικα πολυ ebay.

ρε παιδιά ούτε ένας browser Όταν πατάς τα drop down menu στην σελίδα του καθενός της εφορίας π.χ. εφαρμογές taxisnet μετά κατεβαίνει το μενού αλλά η σελίδα κάνει reload και ανοίγει την λίστα σε καινούργια σελίδα.ένας browser της προκοπής δεν υπάρχει;

Νομιζω της εφοριας ΔΕΝ δουλευει απο android

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ρε παιδιά ούτε ένας browser Όταν πατάς τα drop down menu στην σελίδα του καθενός της εφορίας π.χ. εφαρμογές taxisnet μετά κατεβαίνει το μενού αλλά η σελίδα κάνει reload και ανοίγει την λίστα σε καινούργια σελίδα.ένας browser της προκοπής δεν υπάρχει;

Παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει τον Firefox γι'αυτόν τον σκοπό.

Δες το...

μπα τον δοκίμασα!

Για δες τον firefox beta.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά έκανα εγκατάσταση στο pc το avast και με το πέρασε και στο κινητό έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή. ... μέσω του Chrome > Gmail ....νομίζω δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς πως έγινε αυτό ;

Παιδιά έκανα εγκατάσταση στο pc το avast και με το πέρασε και στο κινητό έκανε εγκατάσταση την εφαρμογή. ... μέσω του Chrome > Gmail ....νομίζω δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς πως έγινε αυτό ;

όπως το είπες.. μέσω του chrome που είσαι logged in στα google apps

ξερει κανενας αν γινεται στον στοκ broswer απο το Νοτε 4 να το κανω να ειναι μονιμα η λειτουργια "Προβολη επιφανειας εργασιας" και οχι οπως το εχει αυτο "Προβολη κινητου" ;;

Όποιος χρησιμοποεί πολύ social και ανοίγει πολλα λινκς για browsers από ταπατοκ, φβ , τουιτερ, γ+ ,κτλ ας δοκιμάσει τον flynx . Μου έχει λύσει τα χέρια σε αυτό το θέμα.

Κορυφή ο Flynx browser. Το ίδιο μου έχουν πει και όσοι φίλοι τον έχουν δοκιμάσει.

Μπορώ να έχω μία πρόσκληση (κωδικό) για flynx

Χρησιμοποίησε αυτό το link με τον κωδικό 18DE8

Ελπίζω να ισχύει ακόμα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο