Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Έβαλα μετά από καιρό τον όπερα. Σε αρχική οθόνη χρησιμοποιώ widget από το apw για σελιδοδεικτες που όμως δεν βλέπει του όπερα. Βλέπει τον στοκ, τον Chrome και τον miou (αν το γράφω σωστά)

Εχετε καμιά ιδέα αν γίνεται να τους έχω στο widget?

Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα. Έχω το sgs2. Θεωρώ τον stock browser πάρα πολύ καλό, γρήγορο και εύχρηστο. Είχα δοκιμάσει διάφορους παλιότερα αλλά δεν με ικανοποίησαν. Είχα και τον opera mini. Μου άρεσε το Interface αλλά πολύ αργός τουλάχιστον σε μένα. Κι έτσι μετά από πολύ καιρό είπα να δω πως είναι και ο opera (όχι ο classic, σκετος). Παιδιά είναι πολύ καλός! Γρήγορος και αρκετά ωραίος. (καλά, ο mini γιατί είναι πιο αργός από τον κανονικό?!) Απλά μία απορία. Όταν πατάς τον browser και ανοίγει, δεν μπορεί να ανοίγει μια αρχική σελίδα που θα του ορίσεις? google.gr πχ? Δεν είναι ωραίο κάποιος φίλος/γνωστός λίγο να παίξει με το κινητό σου να βλέπει κατευθείαν τα αγαπημένα αν θέλει να ανοίξει το ιντερνετ! Ευχαριστώ! Edited by camerakias

Για ταμπλετ, ποιος θεωρειται καλος browser?

Maxthon Web Browser for Tablet

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mx.browser.tablet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5teC5icm93c2VyLnRhYmxldCJd

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά την αναβαθμ8ση του opera στο κινητό πως κάνω συγχρονισμό με τα bookmarks από τον opera του tab μου;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μετά την αναβαθμ8ση του opera στο κινητό πως κάνω συγχρονισμό με τα bookmarks από τον opera του tab μου;

Settings και Access Opera Link

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

http://img.tapatalk.com/d/13/06/14/emezapyg.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/06/14/3y8eba4e.jpg

Στον uc browser MINI γιατί όταν ανοίγω μια σελίδα μου την δείχνει έτσι και όχι σε overview?

Ενώ στο κανονικό uc browser την ίδια σελίδα την δείχνει σε overview

Edited by fuorigioco1981

Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να λειτουργεί σαν proxy server σε wifi για την παράκαμψη μπλοκαρίσματος ιστοσελίδων, όπως το Facebook σε δημόσια δίκτυα ;

Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να λειτουργεί σαν proxy server σε wifi για την παράκαμψη μπλοκαρίσματος ιστοσελίδων, όπως το Facebook σε δημόσια δίκτυα ;

Δοκίμασε κάποια εφαρμογή VPN. Υπάρχουν πολλές που δίνουν αρκετή δωρεάν πρόσβαση.

Εγώ χρησιμοποιώ tunnel bear.

Έχω τον Dolphin browser στο tablet, υπάρχει τρόπος να δω τα αποθηκευμένα passwords?

Ευχαριστώ.

Εισαι τυχερος, αυτο εψαχνα κι εγω προ ημερων γιατι ειχα ξεχασει το username απο ενα site. Προυποθετει rooted συσκευη (ισως να γινεται και χωρις αλλα δεν το εχω ψαξει).

Παιρνεις ενα backup με το titanium.

Eπειτα πατας παρατεταμενα (στο titanium παντα) πανω στην εφαρμογη και επιλεγεις Εxplore.

Πας στο [DATABASE] webview.db και πατας [TABLE] password

Μετα πατας ΟΚ και σε ρωταει που θελεις να στειλεις το αρχειο

Στειλε το στο mail σου και κατεβασε το excell που θα βρεις attached και θα βρεις αυτο που θελεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλησπέρα!

Εβαλα τον opera & δε μπορώ να βάλω τις σελίδες που θέλω στην επιφάνεια. Στον opera mini έχει ένα κουτάκι με σταυρό & από κει προσθέτεις τις σελίδες που θες να βλέπεις. Κάποια βοήθεια ρε παιδιά!

Ευχαριστώ!!!

Samsung S8

@Prattein_Aloga

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, έκανα αυτό που είπες, αλλά το αρχείο excell που προκύπτει είναι κενό (γράφει απλώς "host,password,username"). Τι κάνω λάθος?

@Prattein_Aloga

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, έκανα αυτό που είπες, αλλά το αρχείο excell που προκύπτει είναι κενό (γράφει απλώς "host,password,username"). Τι κάνω λάθος?

Περιεργο... Σε μενα περασε κανονικα ολα τα usernames και τα passwords.. Μηπως δεν εχει αποθηκευθει τελικα ο κωδικος? Δεν ξερω τι αλλο να φανταστω, γιατι αποκλειω το να παιζει ρολο το διαφορετικο hardware/software των συσκευων μας.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλησπέρα!

Εβαλα τον opera & δε μπορώ να βάλω τις σελίδες που θέλω στην επιφάνεια. Στον opera mini έχει ένα κουτάκι με σταυρό & από κει προσθέτεις τις σελίδες που θες να βλέπεις. Κάποια βοήθεια ρε παιδιά!

Ευχαριστώ!!!

Με το που ανοίγει είσαι στο speed dial. Πάνω έχει search bar.Βρίσκεις ό,τι θες και όταν ανοίξει το site που θες, έχει δίπλα ένα +. Το πατάς και οκ. Ξέρει κανείς πώς γίνεται να ανοίγει μία homepage και όχι τα speed dials?!

Edited by camerakias

νεος Dolhpin v10 και κουναει μαντηλι στον ανταγωνισμο...

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en

What's New

What's in this version:

+New UI design

+Web App Store: Easily add popular web apps to your home screen

+Home screen now supports drag & drop grouping of speed dials into folders, with 60+ speed dial slots

+Dolphin key: single swipe access to browser menu, tab list or Gesture/Sonar

+Search directly within Amazon, Twitter, Wikipedia, eBay, Youtube, Twitter or Facebook from URL bar

+Flash support can be re-enabled in settings

+Themes & Night Mode have been updated for v10. Install the updated versions from Google Play

νεος Dolhpin v10 και κουναει μαντηλι στον ανταγωνισμο...

Τον εγκατέστησα προ ολίγου και δηλώνω έκπληκτος, χρόνια κολλημένος στον stock browser με ένα μεγάλο διάλειμμα στον opera κάποτε.. σφαίρα πάει κι έχει πολύ όμορφο interface!

Text wrapping έχει; για να μην τον κατεβάζω τζάμπα...

Yeap.......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μονο και μονο γι αυτο τον ξανακατεβασα αλλα στις ρυθμισεις που το κανουμε?

Ωραίος ο νέος dolphin, αν και όπως ειπώθηκε, στο πάνω μέρος θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση χώρου. Για χρήση δεδομένων πως τα πάει; Συνίσταται ή καταναλώνει αρκετά MB;

Μονο και μονο γι αυτο τον ξανακατεβασα αλλα στις ρυθμισεις που το κανουμε?

Σε μένα υπάρχει στο settings-> web content αυτή η επιλογή για το Flash

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο