mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η αναδραση ειναι στο προφιλ που λεεξ δονηση αφης η καπου αλλου? Ναι, η δόνηση οθόνης αφής είναι. To εχω δει το τηλέφωνο απλά καμιά απ τις δυο φορες που το περιεργαζόμουν δεν ειχε ενεργοποιημένη δόνηση πλήκτρων... Ωστόσο ετσι οπως μου το λες, οτι δηλαδη αισθανεσαι την οθόνη να υποχωρει, μου θυμιζει πολυ την αισθηση που δινει το blackberry storm2. Δεν είναι τόσο έντονη η αίσθηση στο Ν8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 χρειαζομαστε επειγοντως εναν νεο browser παντως. δεν ειναι το θεμα γρηγοραδας αλλα δεν ειναι καθολου λειτουργικος.καθολου ομως. και αναρωτιεμαι απο τον απριλιο που παρουσιασν το κινητο τι περιμεναν και δεν τον εφτιαξαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Όσοι έχετε made in Finland N8 (σχεδόν όλοι δηλαδή, εκτός από αυτούς που πήραν συσκευή η οποία προοριζόταν για χώρα εκτός Ευρώπης) θα πρέπει το IMEI σας να αρχίζει από 35536104, ενώ όσων είναι made in China από 35268404. Δυστυχώς, τα υπόλοιπα ψηφία από εκεί και πέρα είναι τυχαία και μόνο στη Nokia μπορούν να αναγνωρίσουν product codes και ημερομηνίες κατασκευής (το έψαξα μήπως και βρω κάτι που να ξεχωρίζει όσα κατασκευάστηκαν μετά τις 18/11, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αναγνωρίσιμο μοτίβο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Το δικό μου είναι made in Finland N8 και έχει ΙΜΕΙ που ξεκινάει από 35268404. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Φιλε μου για αυτο το λογο γρινιαζουν ολοι , σχετικα με το τηλεφωνο πριν κανα μηνα κυκλοφορησε ενα βιντεακι που εδειχνε τον νεο browser μερικα απο τα χαρακτηριστικα του και νομιζω λεγανε αρχες νεου ετους οτι θα εβγαινε δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια για αυτο Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Το δικό μου είναι made in Finland N8 και έχει ΙΜΕΙ που ξεκινάει από 35268404. Περίεργο, γιατί σύμφωνα με αυτό, όταν το 5ο και 6ο ψηφίο είναι 10 χώρα κατασκευής είναι η Φινλανδία, ενώ όταν είναι 40 η Κίνα. Πάντως τα TAD του N8 είναι σίγουρα αυτά τα 2 που ανέφερα, όπως φαίνεται και σε αυτό το site. Αν επιβεβαιώνουν και οι υπόλοιποι ότι έχουν το 35268404, τότε μάλλον η Nokia άλλαξε την αρίθμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 λοιπον εγω ειμαι made in finland και ξεκιναω με 35536104 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Περίεργο, γιατί σύμφωνα με αυτό, όταν το 5ο και 6ο ψηφίο είναι 10 χώρα κατασκευής είναι η Φινλανδία, ενώ όταν είναι 40 η Κίνα. Πάντως τα TAD του N8 είναι σίγουρα αυτά τα 2 που ανέφερα, όπως φαίνεται και σε αυτό το site. Αν επιβεβαιώνουν και οι υπόλοιποι ότι έχουν το 35268404, τότε μάλλον η Nokia άλλαξε την αρίθμηση. συγκεκριμενα το 7ο και το 8ο λεει(οχι 5ο και 6ο) και στο δικο μου(35536104) ειναι 10(φιλανδια)η 04 (κινα)? και συμβαδιζει και με αυτο που λεει πανω η συσκευη(made in finland) Edited November 27, 2010 by chocbhed_6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Περίεργο, γιατί σύμφωνα με αυτό, όταν το 5ο και 6ο ψηφίο είναι 10 χώρα κατασκευής είναι η Φινλανδία, ενώ όταν είναι 40 η Κίνα. Πάντως τα TAD του N8 είναι σίγουρα αυτά τα 2 που ανέφερα, όπως φαίνεται και σε αυτό το site. Αν επιβεβαιώνουν και οι υπόλοιποι ότι έχουν το 35268404, τότε μάλλον η Nokia άλλαξε την αρίθμηση. Αυτό μάλλον δεν ισχύει. Υπάρχει σχετικό άρθρο εδώ: http://www.myphone.gr/library/article-44.html http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Έκανα 160+160 χιλιομετρα μονο και μονο να το δω απο κοντα στο πλαισιο θεσσαλονικη... Παιδια, ειμαι ερωτευμενος.... Edited November 28, 2010 by fikast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) συγκεκριμενα το 7ο και το 8ο λεει(οχι 5ο και 6ο) και στο δικο μου(35536104) ειναι 10(φιλανδια) και συμβαδιζει και με αυτο που λεει πανω η συσκευη(made in finland) Έχεις δίκιο, 7ο και 8ο λέει, αλλά έτσι και τα δυο registered TAC (35536104, 35268404) βγάζουν 04, δηλαδή Κίνα. Οπότε, μάλλον δεν ισχύει, όπως φαίνεται και από τα σχόλια στη συγκεκριμένη σελίδα. Sorry για την παραπληροφόρηση. Πάντως το ότι έχουμε και τα δύο TAC από την αρχή κάτι πρέπει να σημαίνει, δεν μπορεί η Nokia να παρήγαγε ήδη 1.000.000 Ν8 και να χρειάστηκε και το 2ο TAC. Edited November 27, 2010 by terrestial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δε νομίζω κάποιος να θέλει να σερφάρει όλη μέρα και να περιμένει καλή αυτονομία. ναι περιμένω...από τι στιγμή που δεν μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω μπαταρία και με υποχρεώνει να μπλέκω με εξωτερικές μπαταρίες και καλώδια ( +αυτά του hands free θα γίνετε ένας χαμός:dizzy: ) :worry:g@moto ..να μην παίρνει μια μπαταρία αλλά τι να κάνουμε θα συνηθίσουμε.. εδώ συνήθισαν άλλοι το iphone :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδιά καλησπέρα σήμερα πήρα σε όλα τα nokia care που υπάρχουν στην αθηνα τους ρωτούσα λοιπόν σε πια χρώματα θα έρθει όλοι μου είπαν σε μαύρο το περιμένουν την τρίτη το πρωί και μονο ένας μου είπε ότι θα έρθει και στα 3 χρώματα εγώ τόσους μήνες περίμενα το ασημι με το που το είδα το ερωτεύτηκα λέω κατευθείαν αυτό θα πάρω όλη οι άλλοι μου είπαν ότι το ασημι θα έρθει τέλος του μηνα,τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η nokia τι θέλει δηλαδή να ξεφορτωθεί όλα τα μαύρα πρώτα. Περιμένω τόσους μήνες να βγει όπως και τόση άλλοι και τώρα θα περιμένουμε και άλλο? Μετά από πολύ σκέψη θα περιμένω την τρίτη να πάρω πάλι τηλέφωνο σε όλα τα nokia care και άμα το βρω σε ασημι θα πάω να το πάρω αλλιώς θα πάω σε μαύρο γιατί δεν αντέχω να περιμένω και άλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ναι περιμένω...από τι στιγμή που δεν μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω μπαταρία και με υποχρεώνει να μπλέκω με εξωτερικές μπαταρίες και καλώδια ( +αυτά του hands free θα γίνετε ένας χαμός:dizzy: ) :worry:g@moto ..να μην παίρνει μια μπαταρία αλλά τι να κάνουμε θα συνηθίσουμε.. εδώ συνήθισαν άλλοι το iphone :lol: Φιλε μου να σου πω την αληθεια οταν και γω πρωτοεμαθα για την μη προσβασιμη μπαταρια μου εκανε πολυ αρνητικη εντυπωση. Σιγα σιγα ομως ψαχνοντας για περισσοτερες πληροφοριες αλλα βαζοντας και το μυαλο μου να σκεφτει:p συμπερανα οτι εχει και ενα πολυ σημαντικο πλεονεκτημα. Συμβαλει σημαντικα στην στιβαρη κατασκευη της συσκευης αφου αυτη αποτελειται απο μονοκοματο σωμα αλουμινιου και οχι αποσπωμενα κομματια. Με αλλα λογια δε προκειται να σηναντισεις αυτα τα εκνευρηστικα τριξηματα που κανουνε ολες οι συσκευες μετα απο καποιο καιρο. Πιστεψε με δινει σημαντικη παραταση στην ζωη της συσκευης με τα οποια μειονεκτηματα φυσικα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Η μπαταρία βγαίνει πανεύκολα αν ξεβιδώσεις δυο βιδούλες. Αυτό για όσους ανησυχούν ότι δεν θα μπορούν να την αλλάξουν μετά από 1 χρόνο. Φυσικά δεν είναι για να τη βάζεις και να τη βγάζεις συνέχεια, αλλά ποιος το κάνει; Αν θέλετε επιπλέον ενέργεια, είναι πολύ καλύτερα να κουβαλάτε έναν φορητό φορτιστή, σαν αυτούς που έχει η Proporta ή και η Nokia. Το δικό μου Proporta και με έχει σώσει πολλές φορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τωρα αν σκεφτεις οτι το 5800 που ειχα καθε βραδυ μπορει και νωριτερα τοχα στην μπριζα τοτε υπαρχει προοδος! Τι χρηση του εκανες και δεν κρατουσε ουτε μερα?:blink: Εγω με 1.5/2 ωρες κλησεων και λιγο ιντερνετ και μου κρατουσε μια μερα και κατι ψιλα. Δεν περιμενω να κραταει η μπαταρια 3 και 4 μερες (κανενα δεν το κανει εκτος και αν ειναι σε θεση αναμονης:D) αλλα ελπιζω να κρατα 2 μερες τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Με τέτοια χρήση και καλό στρώσιμο της μπαταρίας, το Ν8 μπορεί να σε βγάζει και 3ήμερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Σε συνθήκες zoom πώς είναι οι φωτογραφίες/βίντεο του; Μπορεί ας πούμε να συναγωνιστεί φωτογραφία/βίντεο από φωτογραφική ίδιας ή λίγο μικρότερης ανάλυσης αλλά με οπτικό zoom; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Σε φωτογραφίες το ζουμ δεν μειώνει αισθητά την ποιότητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συναγωνιστεί με συσκευή που έχει οπτικό ζουμ. Στο βίντεο δεν υπάρχει καμία μείωση καιμπορείς να χρησιμοποιείς άφοβα το ζουμάρισμα. Το έχουμε ξαναπει, είναι ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί για βιντεοσκόπηση (εικόνα και ήχος). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ας πούμε την τωρινή μου φωτογραφική (Olympus 6MP, 3x Optical Zoom, 4x Digital Zoom) θα της ρίχνει άμα στην ψηφιακή μπει φουλ το ψηφιακό και αρχίσει ο θόρυβος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ενας μπαρμπουλης δεν ειχε κυκλοφορησει ενα προγραμματακι που βελτιωνε κατα πολυ τις φωτογραφιες ? αυτο υπαρχει ακομα ? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Ας πούμε την τωρινή μου φωτογραφική (Olympus 6MP, 3x Optical Zoom, 4x Digital Zoom) θα της ρίχνει άμα στην ψηφιακή μπει φουλ το ψηφιακό και αρχίσει ο θόρυβος; Δεν κατάλαβες, στο βίντεο δεν υπάρχει θόρυβος από το ψηφιακό ζουμ. Η εξήγηση είναι απλή, ο αισθητήρας είναι 12MP και η ανάλυση του HD video μόλις 0,9MP. Οπότε κατά το ζουμ χρησιμοποιεί απλά μικρότερο μέρος του αισθητήρα, χωρίς να «εφευρίσκει» pixels με interpolation (όπως συμβαίνει στις φωτογραφίες). Ακόμη και στη φωτογράφιση όμως, μπορείς να πάρεις κανονικά τη φωτογραφία χωρίς ζουμ και απλά να την κάνεις crop μετά (στον υπολογιστή ή στο ίδιο το τηλέφωνο). Οπότε θα έχεις μια άψογα ζουμαρισμένη φωτογραφία, με ζουμ x2 και ανάλυση όση και της φωτογραφικής σου (6MP). ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Τι χρηση του εκανες και δεν κρατουσε ουτε μερα?:blink: Εγω με 1.5/2 ωρες κλησεων και λιγο ιντερνετ και μου κρατουσε μια μερα και κατι ψιλα. Και εμενα 35268404 νουμερο εχει και ειναι made in finland δεν ξερω τι να πω!!:confused: Οσο για αυτο που με ρωτησε ο φιλος ποιο πανω μετα απο 1 χρονο και δεν μου κραταγε πανω απο μια μερα πολυ χρηση παντως!!!Ελπιζω οτι το n8 θα τα παει καλυτερα!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Οσο για αυτο που με ρωτησε ο φιλος ποιο πανω μετα απο 1 χρονο και δεν μου κραταγε πανω απο μια μερα πολυ χρηση παντως!!! Οκ εγω 1χρονο το ειχα το 5800 και δεν ξερω μετα ποσο κρατουσε. Παντως ελπιζω οταν το Ν8 φορεσει την symbian ^4 να μην επηρεαστει πολυ η αποδοση της μπαταριας, μακαρι να το εχουν σκεφτει αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά καλησπέρα σήμερα πήρα σε όλα τα nokia care που υπάρχουν στην αθηνα τους ρωτούσα λοιπόν σε πια χρώματα θα έρθει όλοι μου είπαν σε μαύρο το περιμένουν την τρίτη το πρωί και μονο ένας μου είπε ότι θα έρθει και στα 3 χρώματα εγώ τόσους μήνες περίμενα το ασημι με το που το είδα το ερωτεύτηκα λέω κατευθείαν αυτό θα πάρω όλη οι άλλοι μου είπαν ότι το ασημι θα έρθει τέλος του μηνα,τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η nokia τι θέλει δηλαδή να ξεφορτωθεί όλα τα μαύρα πρώτα. Περιμένω τόσους μήνες να βγει όπως και τόση άλλοι και τώρα θα περιμένουμε και άλλο? Μετά από πολύ σκέψη θα περιμένω την τρίτη να πάρω πάλι τηλέφωνο σε όλα τα nokia care και άμα το βρω σε ασημι θα πάω να το πάρω αλλιώς θα πάω σε μαύρο γιατί δεν αντέχω να περιμένω και άλλο Εχω "κλείσει" ένα ασημί σε Nokia Care και μου είπαν για Τρίτη, μπορεί να σου είπαν μόνο για μαύρο επειδή τα ασημί είναι κλεισμένα απο άτομα που έχουν δώσει προκαταβολή και να μη φτάνουν τα κομμάτια. Ειδικά στο κατάστημα που έχω συννεοηθεί αναμένονται τριάντα κομμάτια (Μαύρο - Ασημί - Λαχανί) τα οποία αναμένεται να γίνουν καπνός οπότε οχι μονο ασημί αλλα ίσως δε βρείς ούτε μαύρο την Τρίτη. Προσωπικά είμαι διατεθιμένος να περιμένω και μέχρι το τέλος της εβδομάδας για το χρώμα της επιλογής μου γιατι δεν κάνεις τέτοια αγορά κάθε μερα και πιστέυω οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πλήρης επάρκεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts