leo123 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1)υγεια σε ολους:happy: 2)να κανω χιλλιες ακομα ευχες:D 3)να αποκτησω αυτα που επιθυμω(παντα σε λογικα πλαισια):cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 οσο για 3 ευχές εγώ θέλω. 1.υγεία 2.αγάπη 3.καλό άλογο Και καλό καβάλημα επίσης :lol: :blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1. Να τα φτιαξω με την καθηγητρια μου 2. Να ειμαστε υγειης και οι 2 (και οι οικογενειες) 3. Να μην χωρισουμε ποτε:) ονειρεμενη ζωη:love::love::love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1)Υγεια 2)Μια FERRARI F430(καλα και ΕΝΖΟ να ειναι δεν με χαλαει:p:p) 3)Και την .......(δεν μπορω να πω,μην νομιζετε πως ειναι καποια διασημη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1)Υγεία, σοφία, ανθρωπιά 2)Σέξ:) 3)Σεξ:) 4)Σεξ:) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Υγεία πάνω απ'όλα!! Ειρήνη!!(τίποτε δεν προσφέρει ο πόλεμος) Και να γίνω πιλότος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 υγεία ευτυχία ευημερία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1)o8onh gia to qtek 9000 mou 2)na douleyei-tairiazei 3)na einai f8hnh Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 3 ευχές γενικές: 1) Αγάπη 2) Ειρήνη 3) Υγεία 3 ειδικότερες: 1) Το πρωτάθλημα 2) Να αποφασίσω επιτέλους με τι θέλω να ασχοληθώ! 3) Να μάθω Ισπανικά... αυτομάτως και διά μαγείας (γιατί στην παρούσα φάση, πού χρόνος!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εγώ θα κάνω μία ευχή και όχι 3: ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Βαρέθηκα όλοι να εύχονται και κανείς να μην κουνάει το δαχτυλάκι του για να γίνει αυτό που εύχεται. ΕΥΧΕΣ - ΕΥΧΕΣ - ΕΥΧΕΣ, και green horses. Γιορτές, ημέρες της υποκρισίας και της δήθεν οικογένειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 1)Προπάντων υγεία 2)Να τα φτιάξω με καμια γκόμενα:love: 3)Έμπιστες και καλές φιλίες Eυχομαι να πραγματοποιηθουν και ειδικα η δευτερη.Ειμαι πολυ ατυχο ανθρωπακι :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 1) αρετη 2) υγεια 3) αγαπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 - Υγεια - Ειρηνη - Αγαπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 το 2008 θελω 1)προαγωγη και αυξηση 2)υγιη σχεση και να ερωτευτω επιτελους και να ειναι της προκοπης 3)υγεια. γιατι το 2007 εκανε κατι αηδιες σε αυτο το θεμα ... γκρρρρ κωλοκρονος ελεος ποιος τον αντεχει εναμιση χρονο ακομα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 na pao sth nea yorkh:) na pao sthn australia:) na to kano me thn tzouli:):):) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandy19 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μόνο μια θα έκανα ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μόνο μια θα έκανα ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ Οφείλω να παραδεχτώ πως η απάντησή σου είναι ΑΚΡΩΣ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ!!:lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Eνα τζινι,που να μου πραγματοποιει ολες μου τις επιθυμιες μολις το πω... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Υγεία, αγάπη και ευτυχία. Αν τα έχεις και τα τρία αυτά τότε είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. :D;):rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts