Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πως θα γινει με τα ελληνικα κομματια , να μην δειχνει κινεζικα τους τιτλους ο stock player ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια πως θα γινει με τα ελληνικα κομματια , να μην δειχνει κινεζικα τους τιτλους ο stock player ?

Πρεπει να φταίει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων..

Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να την αλλάξεις σε utf-8 χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα.

Samsung galaxy s21+

Πρεπει να φταίει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων..

Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να την αλλάξεις σε utf-8 χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα.

Ακριβώς. Είναι θέμα της κωδικοποίησης..

Μπορεί να γίνει η αλλαγή και μέσω PC πάντως..

Προφανως ειναι θεμα κωδικοποιησης ... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα αλλαξω ... μπορειτε να μου πειτε ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Προφανως ειναι θεμα κωδικοποιησης ... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα αλλαξω ... μπορειτε να μου πειτε ?

Το ID3 Fixer το δοκίμασες;

Γνωριζουμε αν μεσω μιας συσκευης με andoid μπορουμε να δουμε ταινιες σε τηλεοραση μεσω HDMI αλλα να παιζουν και υποτιτλοι απο αρχειο srt ?

Επισης, οταν συνδεσουμε tablet με android στην τηλεοραση μεσω hdmi, θα βλεπουμε οτι ακριβως και στον tablet? Ειναι δηλάδη προεκταση οθονης να το πουμε ετσι; Η μονο οταν ανοιχτει συγκεκριμενη εφαρμογη για προβολη βιντεο θα βλεπω στην τηλεοραση...

Edited by nathanlyk
Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC

Γνωριζουμε αν μεσω μιας συσκευης με andoid μπορουμε να δουμε ταινιες σε τηλεοραση μεσω HDMI αλλα να παιζουν και υποτιτλοι απο αρχειο srt ?

Επισης, οταν συνδεσουμε tablet με android στην τηλεοραση μεσω hdmi, θα βλεπουμε οτι ακριβως και στον tablet? Ειναι δηλάδη προεκταση οθονης να το πουμε ετσι; Η μονο οταν ανοιχτει συγκεκριμενη εφαρμογη για προβολη βιντεο θα βλεπω στην τηλεοραση...

Μπορείς να δεις κανονικά ταινίες και με υπότιτλους,αλλά αν είναι ξεχωριστά κατέβασε BSplayer ή το MXplayer για να τους ενσωματωσεις.

Βλέπεις ακριβώς ότι βλέπεις στο tab,με το που κανεις την σύνδεση με hdmi,δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μπορείς να δεις κανονικά ταινίες και με υπότιτλους,αλλά αν είναι ξεχωριστά κατέβασε BSplayer ή το MXplayer για να τους ενσωματωσεις.

Βλέπεις ακριβώς ότι βλέπεις στο tab,με το που κανεις την σύνδεση με hdmi,δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή...

Καλησπέρα. Με τον MXPlayer εγώ δεν μπορώ να δω εξωτερικούς υπότιτλους (srt) με το HDMI καλώδιο στην τηλεόραση μου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση πού δεν βλέπω?

Πολυ ωραια!! Οποτε με BS PLAYER κανω την δουλεια μου! Τωρα, εχεις να προτεινεις καποιο μοντελο αξιοπιστο μεχρι 200 ευρω;
Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC

Το ID3 Fixer το δοκίμασες;

Δεν το ηξερα ... ηταν οτι χρειαζομουν ... ευχαριστω

Edit

Μονο σε κατι τραγουδια εχει θεμα και ενω στην προεπισκοπηση τα βγαζει σωστα , μολις κανει την μετατροπη τα κανει κινεζικα και μετα δεν μπορω να τα φτιαξω .... ξερει κανεις ?

Edited by kprse

Υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας που να τραβάει φωτογραφίες με το πάτημα κάποιου hardware key όπως π.χ. της αυξομείωσης της φωνής?

(το iphone νομίζω έτσι κάνει)

Το ζήτημα είναι ότι θέλω να τραβάω συχνά φωτογραφίες με την οπίσθια κάμερα και με μένα μέσα. (το κάνω ήδη στο Νοκια που έχω αλλά στο Android samsung Y μιας φίλης μου δε φτάνουν τα δακτυλάκια μου να πατάω την οθόνη).

Σκέφτηκα να κάνω κάτι με το χρονοδιακόπτη στα 5" ή και με τον ανιχνευτή χαμόγελου, αλλά αν υπάρχει κάποια εφαρμογή με κουμπί ή κάποια άλλη ιδέα. Ψάχνω, ψάχνω μα...

ΕΔΙΤ:

Βρήκα αυτό εκτός Μάρκετ

http://www.androidzoom.com/android_applications/media_and_video/volume-key-camera-shutter_qabp.html

Παιδιά επειδή είμαι αρχάρια, δεν έχω καν ακόμα android, αυτό το androidzoom είναι , θέλω να πω αξιόπιστο, κατεβάζουμε δηλαδή κανονικά. Βλέπω ότι θέλει πάλι sign up και τέτοια

EDIT 2

Kai αυτό στο Μάρκετ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beyondweb.rocker.free&hl=en

Edited by Matia2007
Κάτι βρήκα
Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Ψάχνω καποιο Player για να ακουω τα mp3 που εχω στον υπολογιστή στο κινητο μέσω τοπικου δικτύου.Έχει να προτείνει κάποιος κατι δοκιμασμένο?
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας που να τραβάει φωτογραφίες με το πάτημα κάποιου hardware key όπως π.χ. της αυξομείωσης της φωνής?

(το iphone νομίζω έτσι κάνει)

Μπορεις με την Camera zoom FX , κανει σχεδον τα παντα!

Καλησπέρα.. Να ρωτησω..

Έχουμε καμια εφαρμογή που να αντικαθιστά την μαμα για ραδιόφωνο?

Γιατι δεν μου αρεσει η μαμα του S2..

Να εχει μερικές επιλογές παραπανω με ενδιαφέρει... Ισως και κανα equalizer

1+7 Pro

Καλησπέρα.. Να ρωτησω..

Έχουμε καμια εφαρμογή που να αντικαθιστά την μαμα για ραδιόφωνο?

Γιατι δεν μου αρεσει η μαμα του S2..

Να εχει μερικές επιλογές παραπανω με ενδιαφέρει... Ισως και κανα equalizer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taWtlcnNtaWNyb3MuZm1fdW5sb2NrIl0.

Μονο σε κατι τραγουδια εχει θεμα και ενω στην προεπισκοπηση τα βγαζει σωστα , μολις κανει την μετατροπη τα κανει κινεζικα και μετα δεν μπορω να τα φτιαξω .... ξερει κανεις ?

Επισης καμια εφαρμογη για κατεβασμα αλμπουμ ελληνικα ?

Γεια σας παιδια

Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει την φωτογραφικη να βγαζει φωτογραφιες πολυ γρηγορα? Με το που πατας το κουμπι να βγαζει. Κατι σαν αυτα του galaxy s3 και νεοτερα μοντελα...

Γεια σας παιδια

Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει την φωτογραφικη να βγαζει φωτογραφιες πολυ γρηγορα? Με το που πατας το κουμπι να βγαζει. Κατι σαν αυτα του galaxy s3 και νεοτερα μοντελα...

fast burst

τώρα αν είναι καλό δεν έχω δει και πολλούς να το χουν...

S.O.S εχω βαλει μια ταινια στην μνημη του κινητου κ ειτε το παιζω με dice ειτε με τον player του κινητου τα subtitles ειναι στα κινεζικα..καμια βοηθεια???

IPhone 15 Pro 

S.O.S εχω βαλει μια ταινια στην μνημη του κινητου κ ειτε το παιζω με dice ειτε με τον player του κινητου τα subtitles ειναι στα κινεζικα..καμια βοηθεια???

Δοκίμασε στο Dice player να αλλάξεις το encoding στους υπότιτλους σε Windows-1253 η 1254. Και εγώ κάπου εδώ μέσα το είδα κ όντως δούλεψε.

Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή αντίστοιχη του "ειδήσεις και καιρός" δηλαδή 'ενα widget που να χει καιρό και ειδήσεις (και ημερολόγιο) γιατί η stock μου φαίνεται φτωχή?

Δοκίμασε στο Dice player να αλλάξεις το encoding στους υπότιτλους σε Windows-1253 η 1254. Και εγώ κάπου εδώ μέσα το είδα κ όντως δούλεψε.

Ευχαρηστω φιλε δουλεψε!!!

IPhone 15 Pro 

φιλαράκια καλησπέρα

είμαι και εγώ κάτοχος του sg sii εδώ και λίγες μέρες με αναβάθμιση σε ics θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τις πιο χρήσιμες - καλύτερες εφαρμογές που νομίζεται ότι χρειαζόμαστε εμείς οι νέοι χρήστες ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που αφορά την προσωπική χρήση που κάνει ο καθένας αλλά από την πείρα σας σίγουρα καταλήξατε σε μια βασική - απαραίτητη λίστα.

π.χ κάποιοι best music kai movies players κάποιος task manager

η κάτι για την μπαταρία best gps η οτιδήποτε άλλο .

περιμένω την πρότασή σας

και ευχαριστώ εκ των προτέρων

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update