kprse Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια πως θα γινει με τα ελληνικα κομματια , να μην δειχνει κινεζικα τους τιτλους ο stock player ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια πως θα γινει με τα ελληνικα κομματια , να μην δειχνει κινεζικα τους τιτλους ο stock player ? Πρεπει να φταίει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων.. Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να την αλλάξεις σε utf-8 χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Πρεπει να φταίει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων.. Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να την αλλάξεις σε utf-8 χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα. Ακριβώς. Είναι θέμα της κωδικοποίησης.. Μπορεί να γίνει η αλλαγή και μέσω PC πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Προφανως ειναι θεμα κωδικοποιησης ... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα αλλαξω ... μπορειτε να μου πειτε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Προφανως ειναι θεμα κωδικοποιησης ... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα αλλαξω ... μπορειτε να μου πειτε ? Το ID3 Fixer το δοκίμασες; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Γνωριζουμε αν μεσω μιας συσκευης με andoid μπορουμε να δουμε ταινιες σε τηλεοραση μεσω HDMI αλλα να παιζουν και υποτιτλοι απο αρχειο srt ? Επισης, οταν συνδεσουμε tablet με android στην τηλεοραση μεσω hdmi, θα βλεπουμε οτι ακριβως και στον tablet? Ειναι δηλάδη προεκταση οθονης να το πουμε ετσι; Η μονο οταν ανοιχτει συγκεκριμενη εφαρμογη για προβολη βιντεο θα βλεπω στην τηλεοραση... Edited May 26, 2012 by nathanlyk Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Γνωριζουμε αν μεσω μιας συσκευης με andoid μπορουμε να δουμε ταινιες σε τηλεοραση μεσω HDMI αλλα να παιζουν και υποτιτλοι απο αρχειο srt ? Επισης, οταν συνδεσουμε tablet με android στην τηλεοραση μεσω hdmi, θα βλεπουμε οτι ακριβως και στον tablet? Ειναι δηλάδη προεκταση οθονης να το πουμε ετσι; Η μονο οταν ανοιχτει συγκεκριμενη εφαρμογη για προβολη βιντεο θα βλεπω στην τηλεοραση... Μπορείς να δεις κανονικά ταινίες και με υπότιτλους,αλλά αν είναι ξεχωριστά κατέβασε BSplayer ή το MXplayer για να τους ενσωματωσεις. Βλέπεις ακριβώς ότι βλέπεις στο tab,με το που κανεις την σύνδεση με hdmi,δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μπορείς να δεις κανονικά ταινίες και με υπότιτλους,αλλά αν είναι ξεχωριστά κατέβασε BSplayer ή το MXplayer για να τους ενσωματωσεις. Βλέπεις ακριβώς ότι βλέπεις στο tab,με το που κανεις την σύνδεση με hdmi,δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εφαρμογή... Καλησπέρα. Με τον MXPlayer εγώ δεν μπορώ να δω εξωτερικούς υπότιτλους (srt) με το HDMI καλώδιο στην τηλεόραση μου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση πού δεν βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πολυ ωραια!! Οποτε με BS PLAYER κανω την δουλεια μου! Τωρα, εχεις να προτεινεις καποιο μοντελο αξιοπιστο μεχρι 200 ευρω; Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Για ερωτήσεις σχετικές με επιλογή συσκευής, απευθυνόμαστε εδώ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Το ID3 Fixer το δοκίμασες; Δεν το ηξερα ... ηταν οτι χρειαζομουν ... ευχαριστω Edit Μονο σε κατι τραγουδια εχει θεμα και ενω στην προεπισκοπηση τα βγαζει σωστα , μολις κανει την μετατροπη τα κανει κινεζικα και μετα δεν μπορω να τα φτιαξω .... ξερει κανεις ? Edited May 29, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας που να τραβάει φωτογραφίες με το πάτημα κάποιου hardware key όπως π.χ. της αυξομείωσης της φωνής? (το iphone νομίζω έτσι κάνει) Το ζήτημα είναι ότι θέλω να τραβάω συχνά φωτογραφίες με την οπίσθια κάμερα και με μένα μέσα. (το κάνω ήδη στο Νοκια που έχω αλλά στο Android samsung Y μιας φίλης μου δε φτάνουν τα δακτυλάκια μου να πατάω την οθόνη). Σκέφτηκα να κάνω κάτι με το χρονοδιακόπτη στα 5" ή και με τον ανιχνευτή χαμόγελου, αλλά αν υπάρχει κάποια εφαρμογή με κουμπί ή κάποια άλλη ιδέα. Ψάχνω, ψάχνω μα... ΕΔΙΤ: Βρήκα αυτό εκτός Μάρκετ http://www.androidzoom.com/android_applications/media_and_video/volume-key-camera-shutter_qabp.html Παιδιά επειδή είμαι αρχάρια, δεν έχω καν ακόμα android, αυτό το androidzoom είναι , θέλω να πω αξιόπιστο, κατεβάζουμε δηλαδή κανονικά. Βλέπω ότι θέλει πάλι sign up και τέτοια EDIT 2 Kai αυτό στο Μάρκετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beyondweb.rocker.free&hl=en Edited May 28, 2012 by Matia2007 Κάτι βρήκα Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή offline εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ψάχνω καποιο Player για να ακουω τα mp3 που εχω στον υπολογιστή στο κινητο μέσω τοπικου δικτύου.Έχει να προτείνει κάποιος κατι δοκιμασμένο? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή κάμερας που να τραβάει φωτογραφίες με το πάτημα κάποιου hardware key όπως π.χ. της αυξομείωσης της φωνής? (το iphone νομίζω έτσι κάνει) Μπορεις με την Camera zoom FX , κανει σχεδον τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλησπέρα.. Να ρωτησω.. Έχουμε καμια εφαρμογή που να αντικαθιστά την μαμα για ραδιόφωνο? Γιατι δεν μου αρεσει η μαμα του S2.. Να εχει μερικές επιλογές παραπανω με ενδιαφέρει... Ισως και κανα equalizer Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλησπέρα.. Να ρωτησω.. Έχουμε καμια εφαρμογή που να αντικαθιστά την μαμα για ραδιόφωνο? Γιατι δεν μου αρεσει η μαμα του S2.. Να εχει μερικές επιλογές παραπανω με ενδιαφέρει... Ισως και κανα equalizer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taWtlcnNtaWNyb3MuZm1fdW5sb2NrIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μονο σε κατι τραγουδια εχει θεμα και ενω στην προεπισκοπηση τα βγαζει σωστα , μολις κανει την μετατροπη τα κανει κινεζικα και μετα δεν μπορω να τα φτιαξω .... ξερει κανεις ? Επισης καμια εφαρμογη για κατεβασμα αλμπουμ ελληνικα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γεια σας παιδια Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει την φωτογραφικη να βγαζει φωτογραφιες πολυ γρηγορα? Με το που πατας το κουμπι να βγαζει. Κατι σαν αυτα του galaxy s3 και νεοτερα μοντελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γεια σας παιδια Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει την φωτογραφικη να βγαζει φωτογραφιες πολυ γρηγορα? Με το που πατας το κουμπι να βγαζει. Κατι σαν αυτα του galaxy s3 και νεοτερα μοντελα... fast burst τώρα αν είναι καλό δεν έχω δει και πολλούς να το χουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 S.O.S εχω βαλει μια ταινια στην μνημη του κινητου κ ειτε το παιζω με dice ειτε με τον player του κινητου τα subtitles ειναι στα κινεζικα..καμια βοηθεια??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 S.O.S εχω βαλει μια ταινια στην μνημη του κινητου κ ειτε το παιζω με dice ειτε με τον player του κινητου τα subtitles ειναι στα κινεζικα..καμια βοηθεια??? Δοκίμασε στο Dice player να αλλάξεις το encoding στους υπότιτλους σε Windows-1253 η 1254. Και εγώ κάπου εδώ μέσα το είδα κ όντως δούλεψε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή αντίστοιχη του "ειδήσεις και καιρός" δηλαδή 'ενα widget που να χει καιρό και ειδήσεις (και ημερολόγιο) γιατί η stock μου φαίνεται φτωχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δοκίμασε στο Dice player να αλλάξεις το encoding στους υπότιτλους σε Windows-1253 η 1254. Και εγώ κάπου εδώ μέσα το είδα κ όντως δούλεψε. Ευχαρηστω φιλε δουλεψε!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 φιλαράκια καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος του sg sii εδώ και λίγες μέρες με αναβάθμιση σε ics θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τις πιο χρήσιμες - καλύτερες εφαρμογές που νομίζεται ότι χρειαζόμαστε εμείς οι νέοι χρήστες ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που αφορά την προσωπική χρήση που κάνει ο καθένας αλλά από την πείρα σας σίγουρα καταλήξατε σε μια βασική - απαραίτητη λίστα. π.χ κάποιοι best music kai movies players κάποιος task manager η κάτι για την μπαταρία best gps η οτιδήποτε άλλο . περιμένω την πρότασή σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts