Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω ποιο κινητο εχεις αλλα μολις εβαλα και γω το vplayer.Παιζει χωρις υποψια καθυστερησης και επιτελους παιζει και το dts.Τελεια χαιρομαι παρα πολυ.Οποτε τωρα θελω μια μεγαλη καρτα μνημης και ολα θα ειναι τελεια.....Φυσικα και οι υποτιτλοι παιζουν κανονικοτατα....

Δυστιχός έχω το Ο2Χ...Και σε μένα παίζει καλά με τον Vplayer αλλα σαν τον γαλαξία δεν υπάρχει αλλο!

Γιατί το λες αυτό;

Γιατι το galaxy S II είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο κυρίως για μένα android smarthphone...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Το θεμα ειναι οτι την εβαλα να περασει.Τωρα το προσεξα.Δεν μου εβγαλε κανενα μηνυμα και ειδα οτι περασε μονο 4 γιγγα απο μονο του και η ταινια παιζει κανονικα μεχρι εκει που περασε.Περιεργο.Τι συμβαινει?Μου περασε ακριβως τη μιση χωρις να κανω κατι,χωρις να τη σπασω εγω......και ωραια την περασε τη μιση.....την αλλη μιση πως την περναω???

Μπορεις να βλεπεις τις ταινιες ενω βρισκονται στο pc

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Το θεμα ειναι οτι την εβαλα να περασει.Τωρα το προσεξα.Δεν μου εβγαλε κανενα μηνυμα και ειδα οτι περασε μονο 4 γιγγα απο μονο του και η ταινια παιζει κανονικα μεχρι εκει που περασε.Περιεργο.Τι συμβαινει?Μου περασε ακριβως τη μιση χωρις να κανω κατι,χωρις να τη σπασω εγω......και ωραια την περασε τη μιση.....την αλλη μιση πως την περναω???

ειναι θεμα fat32,εχει ενα οριο στο μεγεθος των αρχειων που μπορεις να μεταφερεις.ο μονος τροπος ειναι να συμπιεσεις την ταινια χωριζοντας την σε κομματια των 3 γιγα rar,να τα μεταφερεις στην καρτα με καλωδιο φυσικα και μετα με συνδεδεμενο το κινητο σαν σκληρο δισκο να αποσυμπιεσεις τα rar κομματια και θα σου βγει ενα αρχειο των 10 γιγα,η ταινια που θες.θεωρητικα γινεται:)

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπερα!Ξερετε καποια δωρεαν εφαρμογη απο το μαρκετ που να μπορω να ενωσω πολλα βιντεο μαζι,και να φτιαχνω ενα ενιαιο βιντεο απο διαφορα βιντεο που εχω τραβηξει απο το κινητο;Θελω να φτιαξω δηλαδη ενα βιντεο μονταζ απο τις διακοπες!
Aντώνης

ειναι θεμα fat32,εχει ενα οριο στο μεγεθος των αρχειων που μπορεις να μεταφερεις.ο μονος τροπος ειναι να συμπιεσεις την ταινια χωριζοντας την σε κομματια των 3 γιγα rar,να τα μεταφερεις στην καρτα με καλωδιο φυσικα και μετα με συνδεδεμενο το κινητο σαν σκληρο δισκο να αποσυμπιεσεις τα rar κομματια και θα σου βγει ενα αρχειο των 10 γιγα,η ταινια που θες.θεωρητικα γινεται:)

Σε καμια περιπτοση δεν μπορεις να γραψεις πανω απο 4 γιγα στο fat32, οση φαντασια και να εχεις. Να μη λεμε οτι θελουμαι

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Σε καμια περιπτοση δεν μπορεις να γραψεις πανω απο 4 γιγα στο fat32, οση φαντασια και να εχεις. Να μη λεμε οτι θελουμαι

Και αυτό είναι περιορισμός του συστήματος fat32. Αν θες πάνω από 4gb κάνεις ntfs.

Και αυτό είναι περιορισμός του συστήματος fat32. Αν θες πάνω από 4gb κάνεις ntfs.

Αυτό το ξαναείπαμε,NTFS διαβάζει το κινητό?

Υπαρχει καμια εφαρμογη για αναλογικο ραδιοφωνο (οχι για live),γατι αυτη που εχει η htc δεν με βολευει .

Kάτι καλύτερο απ'αυτό που έχεις δε νομίζω να βρεις, αλλά κοίτα και αυτό...

Τhe end of an era...

Αυτό το ξαναείπαμε,NTFS διαβάζει το κινητό?

Αν μιλάμε για SGS II, γίνεται έτσι

Αν μιλάμε για SGS II, γίνεται έτσι

Κανονικά δηλαδή δεν γίνεται?Να κάνω απο τον υπολογιστή NTFS την κάρτα όπως εκανα και εναν εξωτερικό δίσκο μεσω τον windows και μετα να διαβάζεται απο το κινητό?

Κανονικά δηλαδή δεν γίνεται?Να κάνω απο τον υπολογιστή NTFS την κάρτα όπως εκανα και εναν εξωτερικό δίσκο μεσω τον windows και μετα να διαβάζεται απο το κινητό?

Αυτό δυστυχώς, δεν γίνεται.

Βλεπω αρκετες ενδιαφέρουσες προτασεις σε οτι εχει σχεση με music player αλλα απο την αλλη λεω να το παλεψω με τον ενσωματωμένο player ( rom NexusHD2-Gingerbread_V2.8)

Ο player που φοράει η συγκεκριμένη ρομ δεν ειναι κακός αλλα εχει θεμα με τη playlist.

Καταρχήν παιζει οτι ηχους βρισκει μεσα στη καρτα.

Απο ringtones μεχρι τις εντολες του gps.

Υπαρχει τροπος να διαλέξω μονο τους φακέλους με τα Mp3 μου και να μην ακουω τους αλλους ηχους;

Και δευτερον οσον αφορα τις φωτο το προβλημα με τον ενσωματωμένο viewer ειναι ακριβως το ιδιο αφου και εδω μαζι με τις φωτογραφιες μου δειχνει και τις εικονες απο αλλα εγκατεστημένα προγραμματα.

Μπορω να το ρυθμισω ωστε να μην εμφανίζονται οι αδιάφορες εικονες η θα πρεπει να κοιταξω για αλλον photo viewer , και αν ναι για ποιον;

Ευχαριστω

Και δευτερον οσον αφορα τις φωτο το προβλημα με τον ενσωματωμένο viewer ειναι ακριβως το ιδιο αφου και εδω μαζι με τις φωτογραφιες μου δειχνει και τις εικονες απο αλλα εγκατεστημένα προγραμματα.

Μπορω να το ρυθμισω ωστε να μην εμφανίζονται οι αδιάφορες εικονες η θα πρεπει να κοιταξω για αλλον photo viewer , και αν ναι για ποιον;

Ευχαριστω

Για photo viewer κοίτα το QuickPic

Edited by Giannis1234

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Χρησιμοποιώ για photo viewer το QuickPic αλλα αναρωτιέμαι ,υπαρχει καποιος με δυνατότητα widget;

Δεν ξέρω αλλα δέν στο προτίνω...θα καίει πολύ μπαταρία...

Ουτε και εγω ξερω και ισως εχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θεμα της μπαταριας γιατι η συσκευη βρίσκετε αρκετες ωρες την ημερα στον φορτιστή του αυτοκινητου λογο του πλοηγού και της μουσικής.

Συνεπώς αν υπαρχει κατι θα με ενδιέφερε να το δοκιμασω.

Παιδιά υπάρχει κανένας player όπως του iPod Touch (music app) γιατι η στόκ στο 2χ δέν με βολεύει και πολύ...

δοκιμασε btunes,ψαξε στο youtube η google θα το βρεις

Παιδιά σας άκουσα σε προηγόυμενο ποστ και έβαλα τον VPlayer ο οποίος είναι ο μόνος που παίζει κάποια συγκεκριμένα mp4 αλλα σε αυτά κολλάει παρα πολύ...Γιατί συμβαίνει αυτό?

Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως το Photosynth στο i phone στο android market? Που να μπορεί δηλαδή να δημιουργεί πανοραμικές φωτογραφίες μέσω την κάμερα του κινητού? Το είδα στο i phone εντυπωσιάστηκα!!

http://techblog.gr/mobile/microsoft-photosynth-launch-on-ios-coming-on-windows-phone-7-1711/

Εχω ενα tv tuner το οποιο κανει streaming... με οτι κωδικοποιητες θελω και εχω βαλει windows media codec στην ουσια.. anyway υπαρχει καποιο προγραμμα να μπορω να παιξω αυτο το streaming?

Συνδεομαι απο αλλα pc με media player και παιζει κανονικα...

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως το Photosynth στο i phone στο android market? Που να μπορεί δηλαδή να δημιουργεί πανοραμικές φωτογραφίες μέσω την κάμερα του κινητού? Το είδα στο i phone εντυπωσιάστηκα!!

http://techblog.gr/mobile/microsoft-photosynth-launch-on-ios-coming-on-windows-phone-7-1711/

Το κάνει η κάμερα του Samsung Galaxy S II οπότε... ή αγόρασε αυτό, ή ψάξε στο market!

Παιδιά από σήμερα μπήκα στον κόσμο του android και θέλω μια μικρή βοήθεια!

Έχω το x10 mini το οποίο δεν παίζει δυνατά μουσική κι έχω συνηθίσει αλλιώς..

Ξέρετε καμιά καλή εφαρμογή, mp3 player, με δυνατη ενταση και equalizer?

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update