m7ixalis Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Να κάνω και γω μια ερώτηση μπας και ξέρετε ρε παιδιά εσείς γιατί εγώ τα έχω ψιλό χάσει. Άρχισα πρόσφατα να βλέπω κάποιες σειρές ξέρετε για να περνάει η ώρα στα MMM κατέβασα τον MX Player λοιπόν που "μαμαει" :X γενικά και είναι πολύ εύχρηστος σε όλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτόν τον MX και παίρνει φωτιά το GSII στο τέταρτο επάνω αναπαραγωγής μήπως ξέρετε εσείς??? και αν όχι προτείνεται και εσείς κανέναν γιατί δεν πάει άλλο με αυτόν τον MX δοκίμασε και τον mVideoPlayer ή τον MoboPlayer και δες αν συνεχίζει να ζεσταίνεται στον stock player οταν αναπαράγεις κάποιο βίντεο ειναι το ιδιο? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 δοκίμασε και τον mVideoPlayer ή τον MoboPlayer και δες αν συνεχίζει να ζεσταίνεται στον stock player οταν αναπαράγεις κάποιο βίντεο ειναι το ιδιο? όχι φιλε μου με κανέναν άλλο payer δεν ζεσταίνεται. τώρα όσο για τον MoboPlayer είναι και αυτός πολύ καλός αλλα δεν ξέρω δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους, ο mVideoPlayer πάλι μου κάνει κάτι κολληματάκια που και που αλλα θα τον κοιτάξω λίγο καλύτερα, όσο για τον stock αυτός και αν σέρνεται τελείως τον χρησιμοποιώ βεβαια και σε πολύ σοβαρά κωλύματα βάζω κάποιον άλλο για να τελειώσω το επεισόδιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 όχι φιλε μου με κανέναν άλλο payer δεν ζεσταίνεται. τώρα όσο για τον MoboPlayer είναι και αυτός πολύ καλός αλλα δεν ξέρω δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους, ο mVideoPlayer πάλι μου κάνει κάτι κολληματάκια που και που αλλα θα τον κοιτάξω λίγο καλύτερα, όσο για τον stock αυτός και αν σέρνεται τελείως τον χρησιμοποιώ βεβαια και σε πολύ σοβαρά κωλύματα βάζω κάποιον άλλο για να τελειώσω το επεισόδιο:) Ο καλύτερος video player για Android αυτή τη στιγμή είναι ο MX Video Player. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ψάχνω μια εφαρμογή για ebooks που να μπορεί να διαβάσει βιβλία με κατάληξη .ena (e-na viewer) υπάρχει? τα ebooks κατεβαίνουν από εδώ http://www.e-na.com Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη για τον υπολογιστη, που να μπορω να κανω convert καποια ταινια, για να μην πιασει ας πουμε 4gb στην sd του κινητου, χωρις να αλλιωσει την ποιοτητα της.. Για να βαλω καμια ταινιουλα στο κιν.. Galaxy s2.. Ειχα παλιοτερα καποια της Xilisoft, πολυ καλα ητανε.. αλλα ρωταω μηπως υπαρχει κανενα να εχει ετοιμες επιλογες κλπ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη για τον υπολογιστη, που να μπορω να κανω convert καποια ταινια, για να μην πιασει ας πουμε 4gb στην sd του κινητου, χωρις να αλλιωσει την ποιοτητα της.. Για να βαλω καμια ταινιουλα στο κιν.. Galaxy s2.. Ειχα παλιοτερα καποια της Xilisoft, πολυ καλα ητανε.. αλλα ρωταω μηπως υπαρχει κανενα να εχει ετοιμες επιλογες κλπ format factory Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Δοκιμασε το format factory http://www.formatoz.com/ edit: Πιάσε κόκκινο:p Edited April 11, 2012 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη για τον υπολογιστη, που να μπορω να κανω convert καποια ταινια, για να μην πιασει ας πουμε 4gb στην sd του κινητου, χωρις να αλλιωσει την ποιοτητα της.. Για να βαλω καμια ταινιουλα στο κιν.. Galaxy s2.. Ειχα παλιοτερα καποια της Xilisoft, πολυ καλα ητανε.. αλλα ρωταω μηπως υπαρχει κανενα να εχει ετοιμες επιλογες κλπ AVSVideoConverter http://www.avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx http://s14.directupload.net/images/120411/ut3yaaqf.png http://s14.directupload.net/images/120411/56mv8y95.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ο καλύτερος video player για Android αυτή τη στιγμή είναι ο MX Video Player. Ο οποίος πλέον λέγεται MX Player (χωρίς το Video). Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Υπάρχει εφαρμογή για να παίζει μουσική στο κινητό μέσα σε κλήση; Σαν background... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιον player για ταινίες & κάποια εφαρμογη για stream tv? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιον player για ταινίες & κάποια εφαρμογη για stream tv? Ευχαριστώ! Για ταινίες ο καλύτερος είναι ο MX Player.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εχετε να προτείνετε κάποιον player για ταινίες & κάποια εφαρμογη για stream tv? Ευχαριστώ! για player εναι ο MX Player θεωρείται πολυ καλος για stream tv υπάρχει το Δείτε Live TV οχι στ market κανε μια αναζήτηση google μήπως και ! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά ξέρετε κάποιο τρόπο να βάλω την album photo σε τραγούδια που έχω στον PowerAMP; Να πω ότι δεν είναι γνωστά albums και δε πρόκειται να τα βρει κανένα πρόγραμμα. Αν έχω τις φώτο στη συλλογή μου, μπορώ να τις περάσω στο αντίστοιχο album στο PowerAMP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Νομίζω ότι αν βάλεις το αρχείο της φωτογραφίας στο φάκελο του album θα αναγνωριστεί αυτόματα από το poweramp Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το δοκίμασα σε ένα album αλλά και πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 δοκιμασες να τις βαλεις μεσα στο φακελο album_art στο directory του power amp? πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με το τραγουδι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 δοκιμασες να τις βαλεις μεσα στο φακελο album_art στο directory του power amp? πρεπει να εχει το ιδιο ονομα με το τραγουδι Συγγνώμη που ψιλοκουράζω, αλλά που βρίσκεται αυτός ο φάκελος; Μπορείς να μου πεις τα βήματα; Πάντως το περίεργο είναι οτι σε 5 τραγούδια του Eminem που έχω μέσα, μου εμφανίζει και στα 5 την εικόνα του album χωρίς να την έχω καν στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Συγγνώμη που ψιλοκουράζω, αλλά που βρίσκεται αυτός ο φάκελος; Μπορείς να μου πεις τα βήματα; Πάντως το περίεργο είναι οτι σε 5 τραγούδια του Eminem που έχω μέσα, μου εμφανίζει και στα 5 την εικόνα του album χωρίς να την έχω καν στο κινητό... android>data>_com.maxmpz_audioplayer>album_art Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Πάντως το περίεργο είναι οτι σε 5 τραγούδια του Eminem που έχω μέσα, μου εμφανίζει και στα 5 την εικόνα του album χωρίς να την έχω καν στο κινητό... αυτες οι εικονες του album (cover art) σωνονται στα MP3 (στα ID3 tags των τραγουδιων, οπως και τα αλλα details του καθε τραγουδιου, πχ artist, title, composer, κλπ), γι αυτο και τις προβαλλει οταν παιζει το τραγουδι, χωρις να τις εχουμε περασει εμεις στο κινητο/tablet http://en.wikipedia.org/wiki/ID3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 android>data>_com.maxmpz_audioplayer>album_art Eυχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τίποτα. Θα το ψάξω λίγο μέσω google μπας και βρω κάτι! Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Eυχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τίποτα. Θα το ψάξω λίγο μέσω google μπας και βρω κάτι! Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια! αφου εκανες οτι σου ειπα μπες στις ρυθμισεις του power amp και τσεκαρε τις επιλογες prefer in-folder images και prefer downloaded album... απλα σου ξαναλεω να τσεκαρεις το τραγουδι και η φωτογραφια να εχουν το ιδιο ονομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μάλιστα. Και άμα θέλω να υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφία σε ολόκληρο το album, τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ προσωπικά πριν περάσω μουσική στο κινητό, την βάζω στο pc και στο Windows media player. Κοιτάω να είναι σωστά όλα τα tags του κομματιού, περνάω και την φωτογραφία και μετά βάζω το άλμπουμ στο κινητό. Έτσι όλα τα players βγάζουν όμορφα και ωραία φωτογραφίες :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μάλιστα. Και άμα θέλω να υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφία σε ολόκληρο το album, τι γίνεται; ρε παιδια υπαρχουν πολυ καλα προγραμματακια με τα οποια τα ετοιμαζετε ολα στο pc πριν τα περασετε στο tablet, Tag Managers λεγονται, εγω χρησιμοποιω ενα που λεγεται "MP3 Tag & Rename" και τα κανει ολα αυτα, τα προετοιμαζει και μετα απλα τα αντιγραφετε στην συσκευη ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts