matsas Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) υπαρχει καποια εφαρμογη φωτογραφιας που να αφαιρει τα κοκκινα ματια?και γενικα για επεξεργασια της φωτο.για γαλαξια 2 Edited January 1, 2012 by matsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Το εχω ξαναγραψει, για κατεβασμα μουσικης δοκιμαστε το music junk, εχει αναβαθμιστει και ειναι απιστευτη εφαρμογουλα. Θα τη βρειτε στο google, οχι στο μαρκετ. http://www.androidfreeware.net/get-music-junk.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει την λήψη φωτογραφίας χωρίς φλας σε χαμηλό φωτισμό; Δηλαδή να μπορούμε να κρατήσουμε το κλείστρο ανοιχτό για να πάρει περισσότερο φως ο αισθητήρας όπως γίνετε στις SLR φωτ. μηχανές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει την λήψη φωτογραφίας χωρίς φλας σε χαμηλό φωτισμό; Δηλαδή να μπορούμε να κρατήσουμε το κλείστρο ανοιχτό για να πάρει περισσότερο φως ο αισθητήρας όπως γίνετε στις SLR φωτ. μηχανές δεν ειναι πολυ σχετικο αυτο που σου απανταω αλλα το camera zoom fx εχει σταθεροποιητη και τις βγαζει λιγο πιο ανθρωπινες χωρις φλας σε χαμηλο φως.. επισης πανω στο αλλο που λετε για κατεβασμα τραγουδιων... με συνδρομη ειναι αυτα που λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 δεν ειναι πολυ σχετικο αυτο που σου απανταω αλλα το camera zoom fx εχει σταθεροποιητη και τις βγαζει λιγο πιο ανθρωπινες χωρις φλας σε χαμηλο φως.. επισης πανω στο αλλο που λετε για κατεβασμα τραγουδιων... με συνδρομη ειναι αυτα που λετε? οχι...... 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το εχω ξαναγραψει, για κατεβασμα μουσικης δοκιμαστε το music junk, εχει αναβαθμιστει και ειναι απιστευτη εφαρμογουλα. Θα τη βρειτε στο google, οχι στο μαρκετ. Όντως φίλε έψαχνα σε όλο το market μια τέτοια εφαρμογή και είχα απογοητευτεί με ότι υπάρχει. Δοκίμασα το music junk που πρότεινες και είναι όλα τα λεφτά..!!! Όποιος δεν το έχει το προτείνω ανεπιφύλαχτα.. (έχει και ελληνικό ρεπερτόριο :happy: ) Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος στο ericsson neo v να αποθηκευσει μια ταινια και μεσω του κινητου απο την εξοδο hdmi να το δει σε οθονη?δλδ μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το κινητο ως video player?εγω του εχω εγκαταστησει τον bsplayer και βλεπω ετσι ταινιες.αλλα ειναι εφικτο να τις προβαλεις και σε οθονη?ρωταω γτ δεν εχω micro hdmi και δεν ξερω τι λειτουργιες του τηελφωνου δουλεουν οταν ειναι συνδεδεμενο με οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος στο ericsson neo v να αποθηκευσει μια ταινια και μεσω του κινητου απο την εξοδο hdmi να το δει σε οθονη?δλδ μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το κινητο ως video player?εγω του εχω εγκαταστησει τον bsplayer και βλεπω ετσι ταινιες.αλλα ειναι εφικτο να τις προβαλεις και σε οθονη?ρωταω γτ δεν εχω micro hdmi και δεν ξερω τι λειτουργιες του τηελφωνου δουλεουν οταν ειναι συνδεδεμενο με οθονη. μπορεις αλλα πρεπει να ειναι μικρο το αρχειο.ο σκληρος των κινητων ειναι σε fat 32 και δε μπορεις να περασεις στο κινητο μια ταινια 5 γιγα ας πουμε,νομιζω μεχρι 3 γιγα περιπου μπορεις.επισης υπαρχει ανταπτορακι mini hdmi σε hdmi που κανει κανα 5ευρω και συμφερει αν εχεις ηδη καλωδιο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στα 2 αυτα καλωδια??? http://www.ebay.co.uk/itm/New-5FT-Micro-HDMI-AV-Cable-Nokia-N8-MOTOROLA-ATRIX-4G-LG-Optimus-2x-P990-/280787248786?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5375554687605767886#ht_4329wt_952 http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-SONY-ERICSSON-IM820-TV-OUT-HDMI-CABLE-XPERIA-ARC-NEO-PRO-/180728247666?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2a143e3572#ht_2543wt_1107 Ενα απο αυτα τα 2 θα παρω.ναι το ξερω οτι δεν γινεται να ειναι πανω απο 3 3.2 gb το αρχειο,αλλα νομιζω οτι μου αρκει και με το παραπανω αυτο το μεγεθος...Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το που συνδεεις το κινητο μεσω hdmi αυτο ανοιγει κατευθειαν την λειτουργια "συλλογη" απο οτι εχω δει σε καποια βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube αλλα και στο manual του κινητου το ιδιο ελεγε.μπορεις να βγεις δλδ απο αυτη την λειτουργια και να χρησιμοποιησεις ολες τις λειτουργιες του κινητου?ενα βιντεο ειναι αυτο που δειχνει αυτο που λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Δοκιμάζω εδώ και καιρό, να διαχειριστώ τη μουσική μου βιβλιοθήκη μέσω του Android κινητού μου, συνδέοντας ένα Netboook με τον ενισχυτή. Δυστυχώς δεν έχω βρεί την κατάλληλη εφαρμογή :what: Μήπως έχετε κάποια πρόταση; Εως τώρα αντιμετωπίζω τα εξής θέματα. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν μεσω client στο κινητό και server στο pc, οπότε σε πολλές από αυτές δημιουργούνται θέματα δρομολόγησης και firewall. Άλλες δεν προσφέρουν δοκιμαστική έκδοση για να δούμε καν αν εκτελούν τα υποσχόμενα. Άλλες πάλι που λειτουργούν, παρουσιάζουν προβλήματα χρηστικότητας, πχ δεν δίνουν πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη και την λίστα αναπαραγωγής αλλά στο filesystem, δεν προσθέτουν στην λίστα αναπαραγωγής το νέο τραγούδι αλλά διακόπτουν το υφιστάμενο, δεν δίνουν πρόσβαση στο "now playing" κτλ. Κάποιες υπόσχονται πλήρη παραμετροποίηση μέσω WMC αλλά δεν δίνουν την δυνατότητα δοκιμής, χώρια που το WMC δεν ενδεικνύεται για τα δευτερευούσης ισχύος μηχανήματα που είναι πιαθανότερο να χρησιμοποιούμε σαν media center.. Και φυσικά οι περισσότερες εφαρμογές client επικοινωνούν με τον server ανάλογα με τα γούστα τους. Έχει φτιάξει κάποιος κάποιο ανάλογο σύστημα, που πραγματικά να μην χρειάζεται η φυσική επαφή με τον υπολογιστή και αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Edited January 4, 2012 by echelon2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια μπορει καποιος στο ericsson neo v να αποθηκευσει μια ταινια και μεσω του κινητου απο την εξοδο hdmi να το δει σε οθονη?δλδ μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το κινητο ως video player?εγω του εχω εγκαταστησει τον bsplayer και βλεπω ετσι ταινιες.αλλα ειναι εφικτο να τις προβαλεις και σε οθονη?ρωταω γτ δεν εχω micro hdmi και δεν ξερω τι λειτουργιες του τηελφωνου δουλεουν οταν ειναι συνδεδεμενο με οθονη. Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στα 2 αυτα καλωδια??? http://www.ebay.co.uk/itm/New-5FT-Micro-HDMI-AV-Cable-Nokia-N8-MOTOROLA-ATRIX-4G-LG-Optimus-2x-P990-/280787248786?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5375554687605767886#ht_4329wt_952 http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ORIGINAL-SONY-ERICSSON-IM820-TV-OUT-HDMI-CABLE-XPERIA-ARC-NEO-PRO-/180728247666?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2a143e3572#ht_2543wt_1107 Ενα απο αυτα τα 2 θα παρω.ναι το ξερω οτι δεν γινεται να ειναι πανω απο 3 3.2 gb το αρχειο,αλλα νομιζω οτι μου αρκει και με το παραπανω αυτο το μεγεθος...Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το που συνδεεις το κινητο μεσω hdmi αυτο ανοιγει κατευθειαν την λειτουργια "συλλογη" απο οτι εχω δει σε καποια βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube αλλα και στο manual του κινητου το ιδιο ελεγε.μπορεις να βγεις δλδ απο αυτη την λειτουργια και να χρησιμοποιησεις ολες τις λειτουργιες του κινητου?ενα βιντεο ειναι αυτο που δειχνει αυτο που λεω... Έχω το Xperia Arc αλλά αυτά που θα σου πω ισχύουν και για το Neo V! Μπορείς κανονικότατα να το χρησιμοποιήσεις για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!Απλά πατάς το πίσω και βλέπεις την οθόνη του κινητού στην tv...! ;) Εγώ έχω παίξει εκεί μέχρι και Pro 2011 και Asphalt 6 και ήταν φοβερό!Εννοείται πως έχω βάλει και ταινίες 720p και δούλευε ΑΨΟΓΑ! Αυτά τα καλώδια που έβαλες κάνουν απλώς το ένα είναι πιο μακρύ αν και αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι για την μετάδοση του σήματος γιατί σε αυτό παίζει ρόλο και η ποιότητα του καλωδίου(μονώσεις κ.α.!).Πάντως έχω βρει και σε ελληνικά μαγαζιά καλώδια με 5€ αν θυμάμαι καλά!Απλώς να τονίσω ότι το καλώδιο πρέπει να είναι hdmi με την άλλη άκρη MICRO HDMI ΟΧΙ mini που βλέπω γράφουν κάποιοι κατά καιρούς! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ναι ναι το ξερω,αυτα που εψαξα micro ειναι.αν μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια το ειχες μπας και παρω απο ελλαδα θα με υποχρεωνες,γτ μονο κωτσοβολο που το βρηκα ειχε 10 και μου φαινονται πολλα 10 ευρω για ενα καλωδιακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 πιστευω ειναι προτιμοτερο να παρεις HDMI καλωδιο με νορμαλ υποδοχες Male to Male μιας και θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σε αλλες συσκευες περα απο το κινητο σου ;) για το Arc μου πηρα αυτο το καλωδιο, 3μετρο για να καθομαι αραχτος στον καναπε και να φτανει :p : http://www.dealextreme.com/p/v1-4-1080p-hdmi-male-to-male-cable-3m-length-58396 αυτο το ανταπτορακι: http://www.dealextreme.com/p/hdmi-female-to-micro-hdmi-male-adapter-66077 και εξτρα αυτα (δινει πακετο των 2) για να συνδεω και ενα ασυρματο ποντικακι :) : http://www.dealextreme.com/p/micro-usb-on-the-go-host-otg-adapter-pair-50774 ολα με 12 ευρω στην πορτα μου! αλλη φαση να σερφαρεις απο την tv ξαπλωτος στον καναπε και να παιζεις fifa2012 απο το Arc στην tv! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια εχω δυο ερωτησεις για τ galaxy 3 gt-i5800 με android 2.2.... 1) Γινεται να δω online video περαν του youtube??live streaming video ας πουμε... 2) Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω και να προβαλω την οθονη του κινητου μου σε καποιο projector η σε καποια οθονη??Πηγα σε plaisio kai multirama και μου ειπαν οτι δε γινεται επειδη δεν υπαρχει εξοδος εικονας αλλα δεν ειμαι και τοσο πεπεισμενος για την απαντηση.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια εχω δυο ερωτησεις για τ galaxy 3 gt-i5800 με android 2.2.... 1) Γινεται να δω online video περαν του youtube??live streaming video ας πουμε... 2) Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω και να προβαλω την οθονη του κινητου μου σε καποιο projector η σε καποια οθονη??Πηγα σε plaisio kai multirama και μου ειπαν οτι δε γινεται επειδη δεν υπαρχει εξοδος εικονας αλλα δεν ειμαι και τοσο πεπεισμενος για την απαντηση.. 1. ναι γινεται κανονικα, οπως ακριβως θα το εβλεπες απο τον υπολογιστη σου 2. αν οντως δεν εχει το κινητο σου εξοδο εικονας δε γινεται, αν εχει (οπως το δικο μου SE Arc) γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια εχω δυο ερωτησεις για τ galaxy 3 gt-i5800 με android 2.2.... 2) Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω και να προβαλω την οθονη του κινητου μου σε καποιο projector η σε καποια οθονη??Πηγα σε plaisio kai multirama και μου ειπαν οτι δε γινεται επειδη δεν υπαρχει εξοδος εικονας αλλα δεν ειμαι και τοσο πεπεισμενος για την απαντηση.. για ποιον λόγο δεν είσαι πεπεισμένος? Δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ ότι το galaxy 3 εέχει έξοδο. Ουτε σε μανουαλ, ούτε σε προδιαγραφες, ούτε κανενας καμμένος σε κάποιο φόρουμ δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο. Ξαναρωτάω: Τι είναι αυτό που δεν σε έπεισε? Μήπως είναι απλά η προσδοκία? Έχε κατά νου ότι το κινητό που έχεις στα χέρια σου έχει ηλικία πάνω από χρόνο, οπότε κράτα μικρό καλάθι για πολλά καινούργια πράγματα που ακους βλέπεις και ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να τα κάνει και το δικό σου. sorry για την απογοήτευση... Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που να δείχνει πάνω στη φωτογραφία που τραβάμε την ημερομηνία και την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που να δείχνει πάνω στη φωτογραφία που τραβάμε την ημερομηνία και την ώρα; Ειναι θέμα εφαρμογής η lgCamera https://market.android.com/details?id=rubberbigpepper.lgCamera&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1YmJlcmJpZ3BlcHBlci5sZ0NhbWVyYSJd έχει ημερομηνία και ώρα..!! Edited January 8, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ειναι θέμα εφαρμογής η lgCamera https://market.android.com/details?id=rubberbigpepper.lgCamera&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1YmJlcmJpZ3BlcHBlci5sZ0NhbWVyYSJd έχει ημερομηνία και ώρα..!! Που είναι στις ρυθμίσεις αυτό; Γιατί δεν το βρίσκω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Που είναι στις ρυθμίσεις αυτό; Γιατί δεν το βρίσκω. κατέβασες την εφαρμογή? αν ναι..! τραβά μια photo και θα δεις κάτω δεξιά την ημερομηνία & την ώρα..! http://s1.directupload.net/images/120108/z8b9dxhx.jpg Edited January 8, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) κατέβασες την εφαρμογή? αν ναι..! τραβά μια photo και θα δεις κάτω δεξιά την ημερομηνία & την ώρα..! Κι όμως.Δεν υπάρχει.στις δικές μου εννοώ Edit.Το βρήκα overlay date and time in photos. Edited January 8, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godfather_8jk Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το εχω ξαναγραψει, για κατεβασμα μουσικης δοκιμαστε το music junk, εχει αναβαθμιστει και ειναι απιστευτη εφαρμογουλα. Θα τη βρειτε στο google, οχι στο μαρκετ. Πολυ καλη εφαρμογη πραγματι την δοκιμασα. Παράθεση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Ειναι θέμα εφαρμογής η lgCamera https://market.android.com/details?id=rubberbigpepper.lgCamera&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1YmJlcmJpZ3BlcHBlci5sZ0NhbWVyYSJd έχει ημερομηνία και ώρα..!! Ευχαριστώ, είναι αυτό που έψαχνα! Edited January 8, 2012 by Giorgos44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος εφαρμογή music player που μόλις του βάλεις το τραγούδι να σου εμφανίζει τα lyrics ΕΚΤΟΣ από το TuneWiki; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 παιδια γινεται (γιατι οταν ακουω ραδιο ειναι πολυ δυνατο μεχρι και στην χαμηλοτερη ενταση) μεσω προγραμματος να ρυθμιζω την ενταση των ακουστικων γιατι καθε βραδυ κοιμαμαι ακουγωντας ραδιο απτα ακουστικα αλλά μεχρι και στην χαμηλοτερη ενταση ειναι παρα πολυ δυνατο για βραδυ και για να κοιμηθεις. Κατεβασα κατι volume control αλλα κανενα δεν ειναι για τα ακουστικα. Το κινητο μου ειναι στο αβαταρ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts