themob Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδιά από σήμερα μπήκα στον κόσμο του android και θέλω μια μικρή βοήθεια! Έχω το x10 mini το οποίο δεν παίζει δυνατά μουσική κι έχω συνηθίσει αλλιώς.. Ξέρετε καμιά καλή εφαρμογή, mp3 player, με δυνατη ενταση και equalizer? Eυχαριστώ εκ των προτέρων! τσεκαρε εδω https://market.android.com/details?id=com.mixzing.basic&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέπει τα βιντεάκια του YouTube σε τραγούδια; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μετατρέπει τα βιντεάκια του YouTube σε τραγούδια; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι! http://www.androlib.com/android.application.com-isaacwaller-youtubedownloader-market-xqzC.aspx (check you pm) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημερα, υπαρχει δυνατοτητα να καταγραψω τραγουδια απο το ραδιοφωνο και να τα αναγνωρισω απο το shazam ή αλλο αντιστοιχο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημερα, υπαρχει δυνατοτητα να καταγραψω τραγουδια απο το ραδιοφωνο και να τα αναγνωρισω απο το shazam ή αλλο αντιστοιχο προγραμμα? νομιζω το ιδιο κανει και το soundhound Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorke Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλημέρα , υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για ραδιόφωνο αναλογικό (όχι online streaming) . Θα ήθελα να ακούγεται και μέσω των ηχείων της συσκευής (Motorola Defy με Android 2.2 , όχι root) . Έχω το FM Radio free - update 2.1 αλλά αρκετες φορες μου κολλάει και επιπλέον δεν μπορώ να αποθηκεύσω τις συχνοτητες των σταθμών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δεν ξέρω αν θα σου δουλεύει, αλλά κοίταξε εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorke Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δεν ξέρω αν θα σου δουλεύει, αλλά κοίταξε εδώ! Δεν λειτουργεί λόγω του ότι δεν το έχω κάνει root . Καμιά άλλη πρόταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 με ποια εφαρμογη μπορω να δω τις φωτογραφιες μου πανω σε χαρτη αναλογα με το που εχουν τραβηχτει εχω ενεργω τα gps δεδομενα πανω στις φωτο παλια που ειχα το x10 mini ειχε ενα προγραμματακι αλλα δεν το θυμαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Βλεπω αρκετες ενδιαφέρουσες προτασεις σε οτι εχει σχεση με music player αλλα απο την αλλη λεω να το παλεψω με τον ενσωματωμένο player ( rom NexusHD2-Gingerbread_V2.8) Ο player που φοράει η συγκεκριμένη ρομ δεν ειναι κακός αλλα εχει θεμα με τη playlist. Καταρχήν παιζει οτι ηχους βρισκει μεσα στη καρτα. Απο ringtones μεχρι τις εντολες του gps. Υπαρχει τροπος να διαλέξω μονο τους φακέλους με τα Mp3 μου και να μην ακουω τους αλλους ηχους; Και δευτερον οσον αφορα τις φωτο το προβλημα με τον ενσωματωμένο viewer ειναι ακριβως το ιδιο αφου και εδω μαζι με τις φωτογραφιες μου δειχνει και τις εικονες απο αλλα εγκατεστημένα προγραμματα. Μπορω να το ρυθμισω ωστε να μην εμφανίζονται οι αδιάφορες εικονες η θα πρεπει να κοιταξω για αλλον photo viewer , και αν ναι για ποιον; Ευχαριστω νομιζω η λυση ειναι στα folder που δεν θελεις να φαινονται , να βαλεις 2 txt αρχεια .nomedia για τις εικονες και .nomusic για τα τραγουδια (η καταληξη του αρχειου να ειναι αυτα) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 νομιζω η λυση ειναι στα folder που δεν θελεις να φαινονται , να βαλεις 2 txt αρχεια .nomedia για τις εικονες και .nomusic για τα τραγουδια (η καταληξη του αρχειου να ειναι αυτα) Υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος... https://market.android.com/details?id=de.mrfloppycoding.galleryexcluder&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunrisegr Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 ξέρετε κανένα πρόγραμμα για φωτογράφηση με πλέγμα όπως το photosynth και το 360 panoramic tou iphone ? Παράθεση www.vasilikirooms.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 θέλω εφαρμογή για προεπισκόπηση φωτογραφιων. η γκαλερί δε με καλύπτει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 θέλω εφαρμογή για προεπισκόπηση φωτογραφιων. η γκαλερί δε με καλύπτει. ευχαριστω Quik pic παρά πολύ καλή εφαρμογή. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 με ποια εφαρμογη μπορω να δω τις φωτογραφιες μου πανω σε χαρτη αναλογα με το που εχουν τραβηχτει εχω ενεργω τα gps δεδομενα πανω στις φωτο παλια που ειχα το x10 mini ειχε ενα προγραμματακι αλλα δεν το θυμαμε Ξερει κανεις παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κάποτε υπήρχε το music box και είχε όλα τα τραγούδια! Τώρα για mp3 download τι χρησιμοποιήτε; το keep vid φαίνεται καλό αλλά τα κατεβάζει σε χαμηλή ποιότητα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κάποτε υπήρχε το music box και είχε όλα τα τραγούδια! Τώρα για mp3 download τι χρησιμοποιήτε; το keep vid φαίνεται καλό αλλά τα κατεβάζει σε χαμηλή ποιότητα ! Υπάρχει το music download. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κάποτε υπήρχε το music box και είχε όλα τα τραγούδια! Τώρα για mp3 download τι χρησιμοποιήτε; το keep vid φαίνεται καλό αλλά τα κατεβάζει σε χαμηλή ποιότητα ! music junk, ψαξ' το στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 music junk, ψαξ' το στο google. Απλα πανμεγιστος,τιτανοτεραστιος και ανυπερβλυτος....σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλημέρα, Εχω ένα media player xtreamer συνδεμένο στο τοπικό δίκτυο και πολυ απλα θέλω να βλέπω τις ταινίες από το xtreamer στο SGS2 μέσω του wifi. Γίνεται? Με κάποιους file managers κατάφερα να έχω πρόσβαση στο αρχείο video που θέλω αλλά είτε αντί να παίζει κατευθείαν streaming αρχίζει τη μεταφορά από το player sto SGS2 είτε δε το αναγνωρίζει σαν αρχείο media και δε το πέζει. 1ον είναι πολύ σπαστικό που οι file managers για Android δεν αντιμετωπίζουν το τοπικό δίκτυο σαν μέρος του συστήματος (π.χ όπως την SD card) ώστε να το βλέπεις σαν folder και έχεις πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου. 2ον Ακριβώς ότι δε γίνεται με το Xtreamer & το SGS2, γίνεται άνετα με το Xtreamer & to Archos 101. Λέτε η έκδοση android 2.3 νά έχει περιορίσει αυτή τη δυνατότητα από την έκδοση 2.2? TNX baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Quik pic παρά πολύ καλή εφαρμογή. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk όντως είναι! με βόλεψε αρκετά! ευχαριστώ. για Music player τι προτείνεται; λέω να περάσω τον power amp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 για Music player τι προτείνεται; λέω να περάσω τον power amp Πολυ καλη επιλογη Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλημέρα, Εχω ένα media player xtreamer συνδεμένο στο τοπικό δίκτυο και πολυ απλα θέλω να βλέπω τις ταινίες από το xtreamer στο SGS2 μέσω του wifi. Γίνεται? Με κάποιους file managers κατάφερα να έχω πρόσβαση στο αρχείο video που θέλω αλλά είτε αντί να παίζει κατευθείαν streaming αρχίζει τη μεταφορά από το player sto SGS2 είτε δε το αναγνωρίζει σαν αρχείο media και δε το πέζει. 1ον είναι πολύ σπαστικό που οι file managers για Android δεν αντιμετωπίζουν το τοπικό δίκτυο σαν μέρος του συστήματος (π.χ όπως την SD card) ώστε να το βλέπεις σαν folder και έχεις πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου. 2ον Ακριβώς ότι δε γίνεται με το Xtreamer & το SGS2, γίνεται άνετα με το Xtreamer & to Archos 101. Λέτε η έκδοση android 2.3 νά έχει περιορίσει αυτή τη δυνατότητα από την έκδοση 2.2? TNX baxy Μπορεις να κανεις mounnt το δισκο του Xtreamer με αυτο https://market.android.com/details?id=ws.plattner.cifsmanager&feature=search_result αν το υποστηριζει η rom σου και αν βεβαια εισαι root Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 λέω να περάσω τον power amp Πολύ καλός , η πρώτη εφαρμογή που αγόρασα και πιστεύω τα άξιζε τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να κάνετε της PHOTO να φαίνονται για ζωγραφιά ελαιογραφίες...!!! είναι πανεύκολο. https://market.android.com/details?id=com.roidgame.oilpaint&feature=more_from_developer πριν http://s1.directupload.net/images/110901/mvmk8ls4.jpg μετά http://s1.directupload.net/images/110901/m2asxswu.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts