ilka71 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Υπάρχει εφαρμογή να ανοίγει και να κλείνει το gps όσο είναι ανοιχτό πχ το igo? Αυτόματα όχι να το ανοιγοκλείνω εγώ χειροκίνητα Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Βρε παλικάρια.......!!!!! βρήκαμε μια εφαρμογή που κλειδώνει αμέσως δορυφόρους, και το πρόβλημα σας είναι αν πρέπει να κάνουμε μια κινήσει παραπάνω;), να ανοίγουμε πρώτα την εφαρμογή και μετά το πρόγραμμα πλοηγήσεις (gps)....!!!! είναι απλά τα πράγματα.... όποιος ΒΑΡΙΕΤΕ απλά περιμένει 5 με 6 λεπτά να κλειδώσει δορυφόρους το πρόγραμμα πλοηγήσεις...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 θελω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη ή αν γινεται ηδη απο το κινητο, ετσι ωστε οταν περνουν οι επαφες να εχει ενα κουδουνισμα και οταν παιρνουν ασχετοι να εχει αλλο. Μη μου πειτε να παω σε καθε επαφη και να ρυθμισω κουδουνισμα γιατι βαριεμαι. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Βρε παλικάρια.......!!!!! βρήκαμε μια εφαρμογή που κλειδώνει αμέσως δορυφόρους, και το πρόβλημα σας είναι αν πρέπει να κάνουμε μια κινήσει παραπάνω;), να ανοίγουμε πρώτα την εφαρμογή και μετά το πρόγραμμα πλοηγήσεις (gps)....!!!! είναι απλά τα πράγματα.... όποιος ΒΑΡΙΕΤΕ απλά περιμένει 5 με 6 λεπτά να κλειδώσει δορυφόρους το πρόγραμμα πλοηγήσεις...!!!:lol: Δυστυχώς το δοκίμασα στο desire s μου και πέρασαν όπως και πριν πάνω από πέντε λεπτά να λοκαρει δορυφόρους ! Και είχα κατεβάσει νέα δεδομένα με το προγράμματακι... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Υπάρχει εφαρμογή να ανοίγει και να κλείνει το gps όσο είναι ανοιχτό πχ το igo? Αυτόματα όχι να το ανοιγοκλείνω εγώ χειροκίνητα Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Το tasker (που είναι επι πληρωμη)! Ίσως και το timerrific αν και δεν το χρησιμοποιώ για να ξέρω... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Το tasker (που είναι επι πληρωμη)! Ίσως και το timerrific αν και δεν το χρησιμοποιώ για να ξέρω... Δυστυχως ο δημιουργος του tasker γραφει λογω της google στην stock gingerbread δεν δουλευει με το gps :( Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Υπαρχει πουθενα κανενα λινκ για τη δοκιμαστικη εκδοση του dont panic ? Βρηκα ενα στο μαρκετ αλλα ειναι η κροατικη εκδοση χωρις δυνατοτητα αγορας ελληνικου πακετου μεσα απο το προγραμμα. Μη σκασω το 40αρι τσαμπα χωρις δοκιμη πρωτα. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Από ένα κατάστημα forthnet μπορείς να πάρεις ένα χαρτάκι με demo κωδικό και περιορισμένο χάρτη αθήνας.Το ότι ανέβηκε στο μάρκετ είναι απόλυτα θετικό και πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει το ίδιο και με τον ελληνικό χάρτη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Κάποιο δωρεάν power widget με data/brightness/autosync ; (Το Android power widget δεν μου δουλεύει και δεν θέλω να το φτιάξω, αυτά τα 3 θέλω μόνο ;)) thanks! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Κάποιο δωρεάν power widget με data/brightness/autosync ; (Το Android power widget δεν μου δουλεύει και δεν θέλω να το φτιάξω, αυτά τα 3 θέλω μόνο ;)) thanks! https://market.android.com/details?id=at.abraxas.powerwidget.free&feature=more_from_developer Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Κάποιο δωρεάν power widget με data/brightness/autosync ; (Το Android power widget δεν μου δουλεύει και δεν θέλω να το φτιάξω, αυτά τα 3 θέλω μόνο ;)) thanks! https://market.android.com/details?id=org.hermit.dazzle&feature=related_apps Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Καλησπερα, καποιο προγραμμα να δειαχειριζομαι το pc του σπιτιου μου ενω ειμαι στην δουλεια?Remote desktop teamviewer στυλ, που να δουλευει κανονικοτατα χωρις κολληματα? Για Galaxy S II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Φιλε δοκιμασε το Logmein εμενα με καλυπτει απολυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Τελικα ειδα οτι αφου τρεξω πρωτα το gps status,ενημερωσω τους δορυφορους ,παω πισω(ισως μενει ανοιχτο?),μετα ανοιγω το igo και δεν βρισκει ΠΟΤΕ δορυφορους!εαν παω διαχειριση εφαρμογων και κανω αναγκαστικο κλεισιμο του gps status&toolbox τοτε λοκαρει γρηγορα δορυφορους το igo!αλλα πως γινεται να κλεινω ΕΝΤΕΛΩΣ το gps status&toolbox? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Και καποιο προγραμμα να παιζω μουσικη βιντεο photos που εχω στο PC απο το κινητο? Media server δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Και καποιο προγραμμα να παιζω μουσικη βιντεο photos που εχω στο PC απο το κινητο? Media server δηλαδη Music https://market.android.com/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=related_apps video https://market.android.com/details?id=com.clov4r.android.nil.armv6_vfp&feature=more_from_developer video https://market.android.com/details?id=afzkl.development.mVideoPlayer&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια εχω ξανα ρωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να μεγαλωσω τα γραμματα και αριθμους των επαφων , και στα μενου αν γίνετε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπερα, καποιο προγραμμα να δειαχειριζομαι το pc του σπιτιου μου ενω ειμαι στην δουλεια?Remote desktop teamviewer στυλ, που να δουλευει κανονικοτατα χωρις κολληματα? Για Galaxy S II το teamviewer δηλαδη σου κανει κολληματα???? :blink: το χρησιμοποιω κανα 2μηνο και δεν ειχα τετοιο θεμα....μονο με την αλλαγη της γλωσσας αλλα το συνηθισα πια. θες να μου περιγραψεις τι εννοεις κολληματα? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια εχω ξανα ρωτηση με ποιο προγραμμα μπορω να μεγαλωσω τα γραμματα και αριθμους των επαφων , και στα μενου αν γίνετε ευχαριστω αν εχεις 2.3 στη συσκευη σου,ισως σου δουλεψει το font size απο την εφαρμογη spare parts.αλλα πρεπει να αλλαζεις την ρυθμιση μετα απο καθε reboot. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παίδες καλημέρα. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορείς να κρατάς μια λίστα θέσεων (συντεταγμένες απο GPS) πχ: Που πάρκαρα το αυτοκίνητο, ξενοδοχείο, ταβέρνα του Μήτσου κτλ και να σου δείχνει προς τα που βρίσκετα η αποθηκευμένη θέση που επιλέγεις, μαζί με την απόσταση... Δεν με ενδιαφέρει να σχεδιάζει διαδρομή σε χάρτη κτλ κτλ, κοινώς θέλω κάτι πολύ απλό :) Έχει κανείς κάποιο τέτοιο πρόγραμμα υπ όψιν του; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Γεια Θέλω να χρησιμοποιήσω το GPS ΧΩΡΙΣ σύνδεση στο διαδικτυο. Ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιήσω και που θα βρω χαρτες.Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Όσα προγράμματα αναφέρονται σ'αυτό το θέμα αλλά κι εδώ-κοίτα και τη δημοσκόπηση, κάνουν πλοήγηση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης σύνδεσης με το internet. Για το που θα τα βρείς... Μπορείς να τα αγοράσεις από το market ή από το site του κάθε προγράμματος. Για "πλάγιες μεθόδους" έχε απλά υπόψιν ότι το myphone δεν αποτελεί χώρο συζήτησης για σπασμένο λογισμικό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Σε xperia 10 κατέβασε φίλος καποιους ηχους και τα βλεπει εγκατεστημένα απο το astro file στο system αλλα δεν μπορεί να τα σβήσει .Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Σε xperia 10 κατέβασε φίλος καποιους ηχους και τα βλεπει εγκατεστημένα απο το astro file στο system αλλα δεν μπορεί να τα σβήσει .Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει; Ο root explorer αλλά είναι paid. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 γεια χαρά! έχει κανείς να προτίνει κάποιο widget για ρολόι και καιρό, όπως στo sense? δε θα ήθελα να στήσω 2-3 εφαρμογές για να το έχω, κάποιο widget ελαφρύ αν υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts