demis1980 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν είσαι root... quick boot. δεν ειμαι root.........οποτε κατι πιο απλο σε παρακαλω Fast Reboot Pro; κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 το multiling δεν εχει δυνατοτητα για αλφαριθμητικο πληκτρολογιο ή τουλαχιστον εγω δεν το βρισκω. εχει καποια ρυθμιση; τις εχω κοιταξει ολες. το HTC_IME mod δε με βολευει γιατι οταν παω να βαλω κωδικους/usernames σε sites πχ κολλαει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 το multiling δεν εχει δυνατοτητα για αλφαριθμητικο πληκτρολογιο ή τουλαχιστον εγω δεν το βρισκω. εχει καποια ρυθμιση; τις εχω κοιταξει ολες. το HTC_IME mod δε με βολευει γιατι οταν παω να βαλω κωδικους/usernames σε sites πχ κολλαει πολυ. Πατημένο πάνω στο 123 κάτω κάτω αριστερά, σου βγάζει ένα extra menu και διαλέγεις το εικονίδιο που δείχνει ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να γίνεται μικρό στην τρίτη σειρά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Πατημένο πάνω στο 123 κάτω κάτω αριστερά, σου βγάζει ένα extra menu και διαλέγεις το εικονίδιο που δείχνει ένα μεγάλο πληκτρολόγιο να γίνεται μικρό στην τρίτη σειρά. σ'ευχαριστω παρα πολυ, δεν το ειχα δει αυτο. αλλα βλεπω οτι δε δουλευει το πολλαπλο πατημα παρα μονο βγαζει το πρωτο γραμμα και μονο αν πατησεις παρατεταμενα και επιλεξεις καποιο αλλο μπορεις να το πετυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παιδιά ένα πρόγραμμα για να βλέπω πόσο χώρο εχω στην SD στο ext3 κ στην internal...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παιδιά ένα πρόγραμμα για να βλέπω πόσο χώρο εχω στην SD στο ext3 κ στην internal...? Sent from my HTC Desire using Tapatalk quick system info pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskonst1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κανε επεξεργασια με το Myphone explorer Το δοκίμασα και όντως τα κατάφερα.Ο τρόπος που χρησιμοποίησα προς ενημέρωση όλων ήταν:μεταφορά των επαφών με bluetooth από το htc diamond 2 στο htc desire,σύνδεση desire με το πρόγραμμα και συγχρονισμό.Τέλος επιλογή όλων των επαφών στο πρόγραμμα και από τις ρυθμίσεις αλλαγή το όνομα με το επίθετο.Ξανά συγχρονισμό.Μελανό σημείο ότι στο πεδίο όνομα καταχωρήθηκε το επίθετο και στο στο πεδίο επίθετο καταχωρήθηκε το όνομα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ένα μεγάλο συγγνώμη στους διαχειριστές για το μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 σ'ευχαριστω παρα πολυ, δεν το ειχα δει αυτο. αλλα βλεπω οτι δε δουλευει το πολλαπλο πατημα παρα μονο βγαζει το πρωτο γραμμα και μονο αν πατησεις παρατεταμενα και επιλεξεις καποιο αλλο μπορεις να το πετυχεις. Δυστυχώς το καλύτερο Τ9 το χει το HTC_IME mod. Το καλύτερο θα ταν να γινόταν ένα port το πληκτρολόγιο της Nokia από Symbian. :p Εγώ πλέον έχω συνηθίσει και γράφω γρήγορα σε QWERTY και πιστεύω είναι μονόδρομος το QWERTY. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faniss Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Υπαρχει κανενα προγραμμα για το To Archos Arnova 10 ?? Καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Η συσκευή σου έχει android οπότε ότι υπάρχει στην εφαρμογή market κάνει και για τη συσκευή σου ;) Κοίταξε κι εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Δυστυχώς το καλύτερο Τ9 το χει το HTC_IME mod. Το καλύτερο θα ταν να γινόταν ένα port το πληκτρολόγιο της Nokia από Symbian. :p Εγώ πλέον έχω συνηθίσει και γράφω γρήγορα σε QWERTY και πιστεύω είναι μονόδρομος το QWERTY. βασικα δε με νοιαζει το Τ9, απλα να δουλευει το πληκτρολογιο γιατι ετσι δε δουλευει..δε χρησιμοποιω ποτε Τ9 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γεια σας παιδια, περασα το οονοο για βιντεο κλησεις σε laptop kαι galaxy S, τι ακριβως παιζει με τις χρεωσεις, γιατι ειδα οτι ειναι κατι σαν trial, εχω cosmote συνδεση 1500λεπτα, θα μου καταναλωνει απο κει τις βιντεο κλησεις ; Καποιος να γνωριζει κατι για τις χρεωσεις στο οοvoo; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 To oovoo όπως και άλλα παρόμοια (qik, tango) χρησιμοποιούν την πρόσβαση στο internet. Άρα καταναλώνουν όγκο δεδομένων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να διαγράψουμε τα απεσταλμένά από τα μηνύματα όλα μαζί...? Γιατί έχουν μαζευτεί πολλά κ μόνο ένα ένα βρήκα να το κάνω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπάρχει τρόπος να διαγράψουμε τα απεσταλμένά από τα μηνύματα όλα μαζί...? Γιατί έχουν μαζευτεί πολλά κ μόνο ένα ένα βρήκα να το κάνω... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Τα sms εννοείς; Δεν ξέρω αλλά ίσως κάποια από τις πολλές εφαρμογές για sms να το υποστηρίζουν. Go sms, chomps sms, handcent. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ και το history cleaner και πέρα από κάποιες cache σβήνει και τα μηνύματα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Εγώ χρησιμοποιώ και το history cleaner και πέρα από κάποιες cache σβήνει και τα μηνύματα ;) εχεις λινκ...??? γιατι βρίσκω κατι κινεζικα.... εκτος αν ελεγες το history eraser........! Edited June 1, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Με το Gentle Alarm ξερετε τι παιζει; Μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα για update. Εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ξυπνητηρι; Ποιο θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εχεις λινκ...??? γιατι βρίσκω κατι κινεζικα.... εκτος αν ελεγες το history eraser........! Πιθανολογώ ότι εννοούσε το History Eraser. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Με το Gentle Alarm ξερετε τι παιζει; Μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα για update. Εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για ξυπνητηρι; Ποιο θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο; Εχω στημένα (για καλό και για κακό) τα Alarm Clock Plus + Alarm clock Xtreme Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο ξύπνημα :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 εχεις λινκ...??? γιατι βρίσκω κατι κινεζικα.... εκτος αν ελεγες το history eraser........! Πιθανολογώ ότι εννοούσε το History Eraser. Zητώ συγγνώμη για τη σύγχυση, απλά το τηλέφωνο μου είναι "άδειο" αυτή τη στιγμή λόγω format και δε θυμόμουν ακριβώς! Εννούσα το history eraser όπως ειπώθηκε σωστά απ'τον kollatos :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 λοιπον παιδια θελω να μου πειτε αν υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να κανω streaming απο τη συσκευη τα αρχεια που εχω στο pc....οπως πχ το air video που υπαρχει για τα iphone....αυτο που μενδιαφερει περισσοτερο ειναι να δουλευει και με wifi και με 3g... Με 3g λίγο δύσκολο, αλλά για wifi το Kies air καθώς και το Allshare της Samsung δουλεύουν μια χαρά... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 όποιος δεν το έβαλε ας μπει στον κόπο...(Fast Reboot Great Bytes Software) http://s1.directupload.net/images/110601/gzs5a2ex.png https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) εχω κατεβασει ενα φιλτρο για την οθονη κ το χαμηλωσα αρκετα με αποτελεσμα να μη φαινεται τιποτε απολυτως ενω δουλευει κανονικα το τηλ, καμμια ιδεα κανεις πως να το απενεργοποιησω ακυρο εγινε με restart Edited June 1, 2011 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piaggiox8 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Ισως χιλιοερωτημένο...... Ποιό είναι το καταλληλότερο navigator για Ελλάδα πάντα για HTC Desire.??? Χρήστος Edited June 1, 2011 by piaggiox8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts