Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα με g mail ηρθε αμεσως ο κωδικος.δουλευει τελεια και χωρις παρασιτα.διαβασα οτι δεν εμφανιζει νουμερο και βγαζει αποκρυψη.εμενα εβγαλε νουμερο αλλα χι το πραγματικο μου 006174554108 αυτο εβγαλε.και στην δευτερη προσπαθεια εβγαλε 006174554107

Λες να δικαιούστε άλλες 006174554107 δωρεάν κλήσεις...!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

καλημερα! εχω galaxy ace με android φυσικα(ειμαι root) με ποια εφαρμογη παιρνω backup πληρες ωστε να επαναφερω οπως ηταν το κινητο με τα εικονιδια στις επιφανειες οπως ειναι κτλπ (κατι σαν το achronis true image στα pc) δε θελω δηλαδη να κανω μονο backup τις εφαρμογες πχ μεσω tiatium backup μαζικα αντιγραφα που λεει.... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ

να μπουν και τα εικονιδια οπως ηταν-ΟΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΣΤΙς ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΜΟΥ,, συν τις εφαρμογες φυσικα...ωστε σε περιπτωση επαναφορων εργοστασιακων δεδομενων τηλ (μεσα απο το μενου που παμε "ρυθμισεις -"απορρητο" ) τα βηματα πεστε μου και τι ονομα θα εχει αυτος ο φακελος στην sd μου μετα!

ευχαριστω!!!!!!!!!

Πρέπει να κάνεις nandroid backup. Είναι επιλογή που βρίσκεται στην custom recovery που πέρασες (κατά πάσα πιθανότητα) κάνοντας root. Περισσότερα στο θέμα του κινητού σου ;)

Τhe end of an era...

παιδια θα ηθελα μια βοηθεια εχω ενα xperia mini και θελω να του βαλω καποιους χαρτες που να λειτουργουν χωρις ιντερνετ ξερει κανεις ποιουσ χαρτεσ να βαλω(και λινκ αν γινετε)και πωσ να τους βαλω????

ευχαριστω εκ τον προτερων

Δεν μπορώ να κάνω κληση. Πως τα κατάφερες; μήνυμα στελνει κανονικά.

Oταν ανοίξεις την εφαρμογή,κάτω δεξιά λέει sign up,κάνεις εγγραφή & στο email που σου στέλνουν έχει έναν κωδικό,τον περνάς & μπαίνεις.

Μετά πηγαίνεις στα contacts της εφαρμογής-δεν ασχολήθηκα με το facebook-& σου εμφανίζει τις επαφές σου. πατάς επάνω στην επαφή που θες & πατάς το place call.

Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Δε χρεώνει την κλήση.

Αν σου είναι εύκολο πες μου για τα μηνύματα γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη. :)

Samsung S8

Υπαρχει κανα προγραμμα για αναπαντητες κλησεις και μηνυματα;Samsung nexus s:)

τι πρόγραμμα ? τι θέλεις να κάνει ?

Samsung galaxy s21+

Υπαρχει καποιο widget που να ανοιγει/κλεινει αυτοματα το gps? Σε 2-3 που δοκιμασα απλα σε πηγαινουν στο αντιστοιχο μενου...
:)

Για να αγορασω to don't panic με δωρεαν αναβαθμισεις , γινεται μονο μεσω καταστηματος ? δεν μπορω on-line? στο site της ngi εχει αγορα αλλα στο στελνουν σε καρτα.

το dont panic για android δεν το στελνουν σε καρτα.μετα την αγορα online σου στελνουν email με οδηγιες πως να το κατεβασεις και πως να το εγκαταστησεις

το dont panic για android δεν το στελνουν σε καρτα.μετα την αγορα online σου στελνουν email με οδηγιες πως να το κατεβασεις και πως να το εγκαταστησεις

αφου μου ζηταει στοιχεια που θα το στειλει αν θελω elta ή ACS , εξοδα αποστολης κ.α

δεν εχει σημασια τι ζηταει.

ισχυει αυτο που σου ειπα.

αν κανεις σημερα την αγορα αυριο θα σε παρουν ενα τηλεφωνο η εναλακτικα μπορεις να τους παρεις εσυ και θα σου δοθουν αναλυτικες οδηγιες.

το αγορασα πριν κανα μηνα οποτε ξερω τι σου λεω.

αν αμφιβαλλεις μην το προχωρησεις και παρτους αυριο ενα τηλεφωνο πρωτα και θα σου εξηγησουν με καθε λεπτομερεια.

Έχει κανείς το BeWeather & Widgets να μου πει αν ξέρει, το μαύρο πλαίσιο γίνετε διαφανές..???

Πρέπει να βάλεις καινούριο widget, την πρώτη φορά στο βγάζει μονον, μετά όχι. Την είχα πάθει κι εγώ έτσι και το έψαχνα 10 ώρες. Δυστυχώς θέλει λοιπόν νεό σετάρισμα εξ αρχής.:(

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πρέπει να βάλεις καινούριο widget, την πρώτη φορά στο βγάζει μονον, μετά όχι. Την είχα πάθει κι εγώ έτσι και το έψαχνα 10 ώρες. Δυστυχώς θέλει λοιπόν νεό σετάρισμα εξ αρχής.:(

μπορεις να πας ξανα στις ρυθμισεις, αλλα πρεπει να κλικαρεις σε καποιο ακυρο σημειο μεσα στο widget..ειναι καποια λιγα πιξελς που σε πηγαινουν εκει, ενω οπουδηποτε αλλου σε πανε στο ρολοι ή στον καιρο πχ.

εδω και λιγες μερες το mapdroyd ταχει παιξει και δε δειχνει τιποτε

το εσβησα το ξαναεβαλα αλλα και παλι τιποτε

ξερει κανει κατι?? κανενα αλλο παρομοιο σε offline

Κάποιος είχε ρωτήσει αν υπάρχει εφαρμογή παρόμοια με την Action Movie FX για android...

Φρέσκο φρέσκο ;)

Δεν την δοκίμασα ακόμα, τα σχόλιά μου από αύριο :)

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

γεια! τυχαια ειδα και κατεβασα απo το google play την εφαρμογη " Layar"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.layar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXlhciJd

και : http://www.layar.com/download/android/

ξερει κανεις τι κανει και πως ? εχει ελληνικο μενου,,,εβαλα ελλαδα χωρα απο τις επιλογες..κατι αλλο ?

κα ιτι κανει ? αν ειμα ιεξω και βγαλω κατι με τη camera μου δειχνει αυτοματα πληροφοριες για κατι? στα "επιπεδα" που εχει κατηγοριες επιλεγω κατι? δε εχω πολυ καταλαβει . ευχαριστω οσο ιβοηθησουν. θα πρεπει να καταχορυθω και στο "χρηστης" που λεει?

Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο live wallpaper φαντάζομαι ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει (widget?) που να δείχνει ένα αναλογικό ρολόι ώστε να το βάλω στην πρώτη οθόνη?

ότι σαν αυτό που υπάρχει ήδη στα widgets αλλά κάποιο πιο διαδραστικό. δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε τι ψάχνω...

ευχαριστώ

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο live wallpaper φαντάζομαι ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρχει (widget?) που να δείχνει ένα αναλογικό ρολόι ώστε να το βάλω στην πρώτη οθόνη?

ότι σαν αυτό που υπάρχει ήδη στα widgets αλλά κάποιο πιο διαδραστικό. δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε τι ψάχνω...

ευχαριστώ

Retro Clock Widget;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.jsource.retroclock.android&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwibmwuanNvdXJjZS5yZXRyb2Nsb2NrLmFuZHJvaWQiXQ..

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κάποιος είχε ρωτήσει αν υπάρχει εφαρμογή παρόμοια με την Action Movie FX για android...

Φρέσκο φρέσκο ;)

Εγώ το έψαχνα και με το που το είδα,πέταξα από χαρά,αλλά όταν πηγα να το εγκαταστησω δεν ήταν διαθέσιμο ούτε για το Desire S μου ούτε για το tablet μου.:(:cry:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Φρέσκο φρέσκο ;)

Εγω ρωτουσα, ωραιος! Παω να τη δοκιμασω φαινεται καλουτσικη κ γελασα με το βιντεο παρα πολυ!

Edit: Μαλλον πολλοι ρωτησαμε :-P

κατεβασα το Bobsled το εκανα εγκατασταση του εδωσα e-mail και κωδικο προσβασης αλλα δεν μου εστειλαν τον 5ψηφιο κωδικο.δεν εχω fb.λανω κατι λαθος?

Παιδιά ποια η διαφορά του με το viber ;

Ξερετε αλλη εφαρμογη οπως το AfterFocus, οπου κανεις out of focus το backround και δινεις αλλο στυλ στις φωτο;

Το προβλημα με την εφαρμογη AfterFocus ειναι οτι σωζει τις φωτο με μικρη αναλυση, αλλιως κανει ακριβως οτι υποσχεται

Μηπως καποιος "ψαγμενος" εχει βρει τιποτα;

Παιδιά ποια η διαφορά του με το viber ;

με το viber μπορεις να κανεις κλησεις μεσω wifi μονο σε κινητα σε οσους εχουν το ιδιο προγραμμα χωρις χρεωση στην συσκευη τους η με χρεωση internet.με το bobsled μπορεις να κανεις κλησεις μεσω wifi προς κινητα και σταθερα παντου χωρις χρεωση η με χρεωση internet.αν κανω καπου λαθος ας με διορθωση καποιος ποιο ειδικος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δε ξέρω κατά πόσο είναι σύμπτωση αλλά σήμερα εγώ στο δικό μου εγκατεστησα το viber, έδωσα το τηλεφωνικο αριθμό και περίμενα να μου στείλει το 4ψηφιο κωδικό αλλά τίποτα!! Το έκανα άλλες 2 φορές και πάλι τίποτα! Το απεκγατεστησα (εκεί δε ξέρω γιατί αλλά μου έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο) το ξαναεγκατεστησα και πάλι πουθενά ο κώδικος! :(

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Δε ξέρω κατά πόσο είναι σύμπτωση αλλά σήμερα εγώ στο δικό μου εγκατεστησα το viber, έδωσα το τηλεφωνικο αριθμό και περίμενα να μου στείλει το 4ψηφιο κωδικό αλλά τίποτα!! Το έκανα άλλες 2 φορές και πάλι τίποτα! Το απεκγατεστησα (εκεί δε ξέρω γιατί αλλά μου έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο) το ξαναεγκατεστησα και πάλι πουθενά ο κώδικος! :(

Θυμάμαι παλιότερα που προσπαθούσα να ενεργοποιήσω το viber και δεν ερχόταν το μήνυμα, είχα πατήσει αν θυμάμαι καλά μια επιλογή οτι δεν έλαβα το μήνυμα και μετά από λίγο έλαβα μια κλήση στην οποία ήταν ηχογραφημένος ο 4ψηφιος κωδικός.

Oneplus 6 8/128

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση