Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω εκεί βλέπουμε πάνω πάνω στο κινητό μας, το επίπεδο του σήματος,μπαταρίας,θέλω να βάλω να βλέπω επί της % πόση μπαταρία μου μένει;Έχουμε να προτείνουμε κάποιο καλό app που να κάνει την δουλειά;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδιά θέλω εκεί βλέπουμε πάνω πάνω στο κινητό μας, το επίπεδο του σήματος,μπαταρίας,θέλω να βάλω να βλέπω επί της % πόση μπαταρία μου μένει;Έχουμε να προτείνουμε κάποιο καλό app που να κάνει την δουλειά;

νομιζω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=personal.jhjeong.app.batterylite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBlcnNvbmFsLmpoamVvbmcuYXBwLmJhdHRlcnlsaXRlIl0. θα σου κανει

Νομίζω ότι το battery circle είναι για τον φίλο μας το άλλο που του έδωσες εσύ είναι Widget.

Όλα καλά.

Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα.

Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση.

Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια.

Το ότι λύνεται το θέμα του imei με ένα mail είναι επιβεβαιωμένο από αυτούς? Γιατί τους έχω στείλει mail για το θέμα αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές imei?

Αν ξέρει και κάποιος άλλος φίλος, ας απαντήσει...

Το ότι λύνεται το θέμα του imei με ένα mail είναι επιβεβαιωμένο από αυτούς? Γιατί τους έχω στείλει mail για το θέμα αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές imei?

Αν ξέρει και κάποιος άλλος φίλος, ας απαντήσει...

Δεν έχω πείρα με τους συγκεκριμένους, αλλά στο Sygic και σε 1-2 άλλα προγράμματα, τα οποία δεν θυμάμαι να σου πω, το θέμα λύθηκε αναίμακτα και γρήγορα.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

παιδιά ψάχνω πολύ καιρό μια εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα που να μου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα που έκανα χωρίς ώμος gps, αν ξερει καποιος καμια τετοια εφαρμογη ας πει

ευχαριστω.

παιδιά ψάχνω πολύ καιρό μια εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα που να μου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα που έκανα χωρίς ώμος gps, αν ξερει καποιος καμια τετοια εφαρμογη ας πει

ευχαριστω.

Δεν γίνεται χωρίς gps αυτό :O

Είσαι ωραίος !!!! Ευχαριστώ πολύ !!!

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Δες και το badass. Μπορείς να βλέπεις και τη θερμοκρασία της μπαταρίας και ποια είναι η κατανάλωση της κάθε εφαρμογής.

να ρωτησω κατι τις... ξερει κανεις γιατι στην πρωτη οθονη του titanium backup εκει που λεει συνοψη, στο κατω μερος, εμφανιζει διαφορετικα νουμερα οσον αφορα την ελευθερη εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου καθως και την ελευθερη χωριτικοτητα της sd, απο τα νουμερα που δειχνει αν παω στις ρυθμισεις/καρτα sd και αποθ.χωρος τηλεφωνου???

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

καλησπέρα θέλω μια εφαρμογή που να ανοίγει το 3g και τα data στο κινητό μου. Εξηγούμε καλύτερα, εγώ το χω μόνιμα στο gsm θέλω μια εφαρμογή να το γυρνάει σε 3g και να ανοίγει και τα δεδομένα. υπάρχει κάτι? galaxy s2
PaOk RE!!!!

δηλαδη πρεπει να χρεωθω δεν γινετε αλιως :(

Ποιός σου είπε ότι χρεώνεσαι όταν έχεις ανοιχτό gps?!?!? Χρεώνεσαι μόνο όταν χρησιμοποιείς για πλοήγηση κάποιο πρόγραμμα το οποίο απαιτεί να κατεβάζει δεδομένα για τους χάρτες όπως το Google Maps.

Δες το MyTracks..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Στον όπερα μινι ποια η διάφορα του socket /HTTP από το σκέτο http ?

http://www.opera.com/mobile/help/faq/

What is the difference between “HTTP connection” and “Socket connection”?

If you choose to use a “Socket connection”, Opera Mini will keep an open connection to the Opera Mini servers. This means that pages will load quicker, and the Opera Mini servers can push updates (for example new bookmarks through Opera Link) directly to Opera Mini on your phone.

If you choose “HTTP connection”, Opera Mini has to establish a connection to the Opera Mini servers every time you load a page. New updates to Opera Mini will also not be pushed to the phone until a new page is loaded. Note: Not all phone models and mobile networks allow socket connections. If you have problems with your connection, try to use “HTTP connection” instead.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω.

Sports Tracker δουλεύει με το GPS και δεν χρεώνεσαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zdHQuYW5kcm9pZCJd

Edited by kollatos

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Sports Tracker δουλεύει με το GPS και δεν χρεώνεσαι.

Εμένα με έχει βολέψει το sportypal . δεν καταναλώνει και μπαταρία;)

εχει βέβαια το λογότυπο της wind αλλά δεν βαριέσαι:worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportypalprowind&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydHlwYWxwcm93aW5kIl0.

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Εμένα με έχει βολέψει το sportypal . δεν καταναλώνει και μπαταρία;)

εχει βέβαια το λογότυπο της wind αλλά δεν βαριέσαι:worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportypalprowind&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydHlwYWxwcm93aW5kIl0.

εγω παλι εχω το run keeper.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnesskeeper.runkeeper.pro#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmZpdG5lc3NrZWVwZXIucnVua2VlcGVyLnBybyJd

απλο και καλο χωρις πολλα πολλα

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για τρέξιμο που να έχει όμως και πρόσθετο για το liveview της sony ericsson? (εκτός από το Sportypal που θέλει πληρωμή)

Καλησπερα φιλοι μου, υπαρχει κανα προγραμα που να μας ανοιγει την οθονη και να μας δειχνει τα notifications απο fb,foursquare κλπ? οπως στο iphone? κατεβασα κανα δυο αλλα δεν ανοιγε η οθονη. εχω SE Ray

Καλησπερα φιλοι μου, υπαρχει κανα προγραμα που να μας ανοιγει την οθονη και να μας δειχνει τα notifications απο fb,foursquare κλπ? οπως στο iphone? κατεβασα κανα δυο αλλα δεν ανοιγε η οθονη. εχω SE Ray

Για δες το iPhone notifications.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση