Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμάστε και το d7 reader. Ειναι παρα πολυ γρηγορο και με εχει βολεψει παρα πολυ μιας και εχω παρα πολλα feeds, χωρισμένα σε φακέλους κτλ.
Oneplus 6 8/128

ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget

Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ.

Δοκίμασε το FeedR που συγχρινιζει με το Gmail και ειναι και scroolable.Προσωπικα το εχω 2 χρόνια και με εχει βολέψει πολύ.

+1 για το feedr. Πολύ βολικό αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει τα widgets του.

Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αξιζει τα λεφτα του

Samsung galaxy s21+

To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

To Play έχει προσφορά με 0.20€ το Smart Tools που έχει διαφορά tools όπως decibelομετρο, μέτρο απόστασης, μοιρογνωμόνιο, αλφαδι, μέτρηση δόνησης κλπ. Σίγουρα αυτό με τις αποστάσεις είναι πολύ προσεγγιστικό αλλά είναι πολύ καλή all-in-one περίπτωση και κυρίως για τα 0.20€, για όποιον ενδιαφέρεται.

το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

το είδα και εγώ . αλλά πιστεύω πως αν καποιος χρειάζεται αυτά τα <<εργαλεία>> θα μπορούσε να κατεβάσει 2-3 διαφορετικές εφαρμογές:) δωρεάν

Σίγουρα μπορείς να βρεις free. Ακόμη και των ίδιων developers. Απλώς 20 λεπτά και μόνο για ad free 9 διαφορετικών εργαλείων συν τα κάποια παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μια καλή περίπτωση. Αλλά σαφώς ισχύει κι αυτό που λες!:)

προσπαθώ με νύχια και δόντια να ΜΗΝ πληρώσω -ακόμη τα καταφέρνω-

διότι μόλις βάλω την κάρτα θα την γεμίσω

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Πολύ καλό το smart tools με κάποια έξτρα χαρακτηριστικα και all in one. Τρέξτε αδερφιαααααα! 20 λεπτά! Τσάμπα πραμα

Θα ήθελα να προσθέσω σχετικά με το Smart Tools που δοκίμασα, ότι έχει περιορισμούς, άσχετα με το χαμηλό κόστος απόκτησης. Για παράδειγμα ήταν σκέτη απογοήτευση το ότι η μέτρηση αποστάσεων πάει μόνο μέχρι τα 20 μέτρα. Δεν ευθύνεται όμως το πρόγραμμα για τις χαμηλές επιδόσεις. Υπόκειται στους περιορισμούς των αισθητήρων που έχουν οι συσκευές. Απλώς το αναφέρω να μη νομίσει κανένας ότι αγοράζει "επαγγελματικό" εργαλείο.;)

Ευχαριστώ.

Η έκδοση 4.0.2 λένε πως δουλεύει. Η 4.0.1 δεν δουλεύει σίγουρα.

Μιας και ρώτησες για navigon, ξέρει κανείς πως προσθέτουμε poi? Γιατί αυτά που έχει είναι απαράδεκτα και πολύ λίγα...

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

καλημέρα σε όλη την παρέα ερχόμενος από συμβίαν που με είχε βολέψει πολύ η εφαρμογή και ήταν και αξιόπιστη τώρα στο android έχω δοκιμάσει το sygic και το igo.

Tο Igo δεν με έχει βολέψει καθόλου και να πω και την αλήθεια δεν μου άρεσαν καθόλου και η χάρτες,το sygic μου άρεσε πιο πολύ αλλα καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Eχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο πρόγραμμα απλό δεν θέλω πολλά πολλά να βάζω που να με πάει και τέλος να με πηγαίνει αυτό αν ανανεώνονται και η χάρτες μέσα από την συσκευή ακόμα καλύτερα

Εχω το optimus 2x

spacer.png

καλημέρα σε όλη την παρέα ερχόμενος από συμβίαν που με είχε βολέψει πολύ η εφαρμογή και ήταν και αξιόπιστη τώρα στο android έχω δοκιμάσει το sygic και το igo.

Tο Igo δεν με έχει βολέψει καθόλου και να πω και την αλήθεια δεν μου άρεσαν καθόλου και η χάρτες,το sygic μου άρεσε πιο πολύ αλλα καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Eχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο πρόγραμμα απλό δεν θέλω πολλά πολλά να βάζω που να με πάει και τέλος να με πηγαίνει αυτό αν ανανεώνονται και η χάρτες μέσα από την συσκευή ακόμα καλύτερα

Εχω το optimus 2x

Το don't panic είναι πολύ καλή λύση.

Θα συμφωνήσω και εγώ. Για τα 0.20€ είναι σπέσιαλ! Την χτύπησα ήδη... :)

BTW πολύ καλές οι τελευταίες προσφορές που βγήκαν. Με 2.4€ πήρα poweramp, soundhound, smart tools, where's my water. Ούτε όσο κάνει το poweramp τώρα μόνο του... :D

Edited by JoeBar

BTW πολύ καλές οι τελευταίες προσφορές που βγήκαν. Με 2.4€ πήρα poweramp, soundhound, smart tools, where's my water. Ούτε όσο κάνει το poweramp τώρα μόνο του... :D

Είχε το Poweramp?? Δεν μου το έχει βάλει όσες φορές κοίταξα! Φτουυυ... Αν και χρησιμοποιώ απλούς music players θα ήταν καλή ευκαιρία!

Γενικά είναι ωραίες αυτές οι προσφορές!:) Και το Business Calendar είναι πολύ καλή περίπτωση για όποιον θέλει ένα εύχρηστο ημερολόγιο! Aν το έχω γράψει ξανά εδώ κι όχι στο thread για το Play, sorry!

Edited by eltsele

Είχε το Poweramp?? Δεν μου το έχει βάλει όσες φορές κοίταξα! Φτουυυ... Αν και χρησιμοποιώ απλούς music players θα ήταν καλή ευκαιρία!

Γενικά είναι ωραίες αυτές οι προσφορές!:) Και το Business Calendar είναι πολύ καλή περίπτωση για όποιον θέλει ένα εύχρηστο ημερολόγιο! Aν το έχω γράψει ξανά εδώ κι όχι στο thread για το Play, sorry!

Όχι δεν περιλαμβανόταν στις 50% off προσφορές για την αλλαγή από market σε play αλλά ήταν προσφορά του poweramp, το προηγούμενο ΣΚ, από 3.78€ σε 1.51€...

Η προσφορά βρισκόταν στην κεντρική σελίδα του, τότε, market και από ότι έλεγε ήταν η μοναδική για το 2012...

Όχι δεν περιλαμβανόταν στις 50% off προσφορές για την αλλαγή από market σε play αλλά ήταν προσφορά του poweramp, το προηγούμενο ΣΚ, από 3.78€ σε 1.51€...

Η προσφορά βρισκόταν στην κεντρική σελίδα του, τότε, market και από ότι έλεγε ήταν η μοναδική για το 2012...

Αααα! Κρίμαααα.. Τα κοιτάζω που και που της πρώτης σελίδας αλλά όχι επισταμένα είναι η αλήθεια! Θα το έχω υπόψιν..! Thanks για την ενημέρωση!:)

ενα πραγραμμα που να πηγαίνω σε μια -δυο-τρεις τοποθεσιες και να τις μαρκαρω με ανοιχτο GPS και εαν γινεται να τις αποθηκευη ,(για τα χωραφια μου στο χωριο ) γιατι τα ξεχναω που ειναι ευχαριστω

ενα πραγραμμα που να πηγαίνω σε μια -δυο-τρεις τοποθεσιες και να τις μαρκαρω με ανοιχτο GPS και εαν γινεται να τις αποθηκευη ,(για τα χωραφια μου στο χωριο ) γιατι τα ξεχναω που ειναι ευχαριστω

To Compass αποθηκεύει τη θέση σου και μετά σου δείχνει πόσο απέχεις από όλες τις αποθηκευμένες θέσεις.

Φιλικά Γιώργος

εχω βαλει την εκδοση Sygic Aura v11.2.6 αλλα στην αναζητηση των οδων μου βγαζει τα ονοματα με λατινικους χαρακτηρες οπως επισης δε μου βγαζει αριθμο υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση