Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα sms που ακριβως αποθηκευονται; Τo handcent sms που τα κρατάει, ως αρχεια; Αραγε μπορουν αυτα τα sms να γινουν export καπου?

Δουλεύει χωρίς ιντερνετ. Ίσως την πρώτη φορά που θα το τρέξεις να θέλει ιντερνετ για αρχεία που ίσως του λύπουν, αλλά μόνο μια φορά. Τα poi του βέβαια είναι χάλια σε σχέση με τους ανταγωνιστές

Οκ αυτο ηθελα να ξερω.. Κυριως θελω navigation τα poi δεμ ενδιαφερουν και παρα πολυ..απλα θελω κατι λειτουργικο και ελαφρυ γιατι το ace δε νομιζω να σηκωνει και πολλα πολλα..

Κρατάει μια βάση δεδομένων με όνομα mmssms.db στο /data/data/com.android.providers.telephony/databases/ αλλά στο market υπάρχουν προγράμματα που τα κάνουν export στην κάρτα μνήμης

Οκ αυτο ηθελα να ξερω.. Κυριως θελω navigation τα poi δεμ ενδιαφερουν και παρα πολυ..απλα θελω κατι λειτουργικο και ελαφρυ γιατι το ace δε νομιζω να σηκωνει και πολλα πολλα..

Στου αδερφου μου εβαλα το dont panic και δεν ειχε το παραμικρο προβλημα... πολυ ελαφρυ και δεν πιανει κ πολυ χωρο κιολας σε σχεση με το sygic που ειναι και 500mb

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

με την αλλαγη του market, εε play ηθελα να πω, εχει καποιες εφαρμογες με εκπτωση στα 0,49€. :D

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?feature=banner

Στου αδερφου μου εβαλα το dont panic και δεν ειχε το παραμικρο προβλημα... πολυ ελαφρυ και δεν πιανει κ πολυ χωρο κιολας σε σχεση με το sygic που ειναι και 500mb

Ωραια αυτο θα δοκιμασω..σας ευχαριστω πολυ ολους

καταραμένη ΑΜΕΧ...να δω πότε θα το αλλάξουν...

δε βλέπω να την γλυτώνω την δεύτερη κάρτα, ας είναι και prepaid...ππφφφ...

μεταξυ dont panic & igo ποιο θα προτεινατε?

είμαι φανατικός του igo..!!!! αλλά πιστεύω πως πρέπει να δοκιμάσεις και τα δυο, και τότε θα είσαι σε θέσει να δεις σε 'σένα ποιο σου ταιριάζει...;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να μας δείχνει τον χρόνο ομιλίας μας?Ψάχνω κάτι που να έχει αναλυτικά αποτελέσματα,να μπορώ να ορίσω εγώ ημερομηνία κτλ...;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να μας δείχνει τον χρόνο ομιλίας μας?Ψάχνω κάτι που να έχει αναλυτικά αποτελέσματα,να μπορώ να ορίσω εγώ ημερομηνία κτλ...;)

Call meter 3g

Λεωνίδας

Να πω και εγω τη γνώμη μου καθως έχω δοκιμάσει τα Don't Panic, Igo και Sygic στο Galaxy μου. Το πιο όμορφο οπτικά είναι το Sygic, το πιο παραμετροποιήσιμο το Igo και το πιο λιτό, ευχρηστο και με καλύτερες δρομολογήσεις το Don't Panic. Το θέμα είναι ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι και το πιο ελαφρύ και το κυριότερο καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα που για να την παλέψεις χρειάζεσαι οποσδήποτε φορτιστή αμαξιού. Επιπλέον αυτό που μου έκανε εντύπωση ειδικότερα με το igo είναι ότι εκτός απ'το ότι ρουφούσε απίστευτη μπαταρία, ζέστανε το κινητό πάρα πολυ. Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε τους 43 βαθμούς παρότι έκανε κρύο. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται το καλοκαίρι με τους κάυσωνες.... Για μένα επομένως δεν τίθεται θέμα: Don't Panic και τα μυαλά στα κάγκελα. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις καθόλου και να του βάλεις Pois που σημαίνει ότι για έναν απαιτητικό χρήστη ενδεχομένως να μην είναι η αρμόζουσα επιλογή. Νομίζω όμως ότι ένας απαιτητικός χρήστης θα προτιμήσει ξεχωριστή συσκευή GPS για να κάνει τη δουλειά του. Για όποιον όμως θέλει κάτι απλό για να κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά είναι η καλύτερη επιλογή! Edited by chrisdela

Χρησιμοποιώντας ES Διαχείριση αρχείων

_Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων ES

_Κάντε κλικ στο κουμπί του μενού της συσκευής σας (κάτω αριστερά δυο τετραγωνάκια)

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση"

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Εφαρμογών"

_Παρατεταμένο πάτημα για εφαρμογή που θέλετε να εξαγάγετε

_Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή Ασφαλείας"

*Το αρχείο Apk της εφαρμογής που δημιουργήσατε θα το βρείτε στην εσωτερική μνήμη και στην φάκελο BACKUP.

Κι αν κάνουμε κλικ στο πολυεπιλογή μπορούμε να εξάγουμε ταυτόχρονα τα apk πολλών εφαρμογών.

Edited by Giorgos44

Να πω και εγω τη γνώμη μου καθως έχω δοκιμάσει τα Don't Panic, Igo και Sygic στο Galaxy μου. Το πιο όμορφο οπτικά είναι το Sygic, το πιο παραμετροποιήσιμο το Igo και το πιο λιτό, ευχρηστο και με καλύτερες δρομολογήσεις το Don't Panic. Το θέμα είναι ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι και το πιο ελαφρύ και το κυριότερο καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα που για να την παλέψεις χρειάζεσαι οποσδήποτε φορτιστή αμαξιού. Επιπλέον αυτό που μου έκανε εντύπωση ειδικότερα με το igo είναι ότι εκτός απ'το ότι ρουφούσε απίστευτη μπαταρία, ζέστανε το κινητό πάρα πολυ. Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε τους 43 βαθμούς παρότι έκανε κρύο. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται το καλοκαίρι με τους κάυσωνες.... Για μένα επομένως δεν τίθεται θέμα: Don't Panic και τα μυαλά στα κάγκελα. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις καθόλου και να του βάλεις Pois που σημαίνει ότι για έναν απαιτητικό χρήστη ενδεχομένως να μην είναι η αρμόζουσα επιλογή. Νομίζω όμως ότι ένας απαιτητικός χρήστης θα προτιμήσει ξεχωριστή συσκευή GPS για να κάνει τη δουλειά του. Για όποιον όμως θέλει κάτι απλό για να κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά είναι η καλύτερη επιλογή!

Εμένα ποιό λίγο μπαταρία καταναλώνει τό sygic

Sent from my GT-I9100

Παιδια ειμαι στο δρομο εβαλα το don't panic και τον trial χαρτη της ελλαδας..πιανει σημα κανονικα μου δειχνει με ποση ταχυτητα κινουμαι αλλα δεν δειχνει τον χαρτη μονο ασπρο..ουτε στιγμα εννοειται..καμια ιδεα;

Edit:ακυρο τελικα εγινε απο μονο του.. Τσαμπα το ποστ

Edited by Ragezer

Εμένα ποιό λίγο μπαταρία καταναλώνει τό sygic

Sent from my GT-I9100

Μου κάνει εντύπωση αυτό. Ίσως έχει να κάνει με το κινητό. Επειδή πχ. εμένα ζορίζει περισσότερο τον επεξεργαστή απ'ότι εσένα τον δικό σου, να καταναλώνει αναλογικά περισσότερη μπαταρία. Θα ήθελα πάντως εντυπώσεις και άλλων χρηστων πάνω στο θέμα αυτό.

Τα sms που ακριβως αποθηκευονται; Τo handcent sms που τα κρατάει, ως αρχεια; Αραγε μπορουν αυτα τα sms να γινουν export καπου?

Βάλε το sms backup and restore για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Με 1 κλικ τα κάνεις backup και restore.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλησπέρα,δοκίμασα το Sygic στην trial εκδοση και ήταν μια χαρά.Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάπου free το ίδιο η κάποιο άλλο?στο Market δεν νομίζω να υπάρχει ε?Εχω το Samsung Galaxy Y και επειδή το Sygic πήγαινε ωραία καλά θα ήταν να έβρισκα το ιδιο.Αν ξέρει κάποιος κάτι μπορεί να μου πει...Ευχαριστώ

Πολλές φορές στο κινητό μου (LG P970) σε wifi σημεία στα οποία έχω ξαναμπεί με τον σωστό κωδικό ή ακόμα και ελεύθερα ,το κινητό δεν συνδέεται και γράφει ότι διατηρήθηκε η σύνδεση.Το έχω ψάξει πολύ το θέμα αλλά δεν βρίσκω τη λύση.Ξέρει κάτι κάποιος ή υπάρχει πρόγραμμα που να διαχειρίζεται τις συνδέσεις WIFI .

Δυστυχώς δεν γίνεται έτσι.Βέβαια αυτή η ενέργεια ήταν η πρώτη που έκανα.Δεν συμβαίνει πάντα ή σε όλα, αλλα συμβαίνει.Το έχω δεί και σε άλλα android άλλης μάρκας.Και απο το κρυφό μενού του κινητού προσπάθησα αλλά τίποτα.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή yuilop Free SMS?είδα ότι στέλνεις μηνύματα παγκόσμιος δωρεάν.επειδή δεν είχε πολλές πληροφορίες στην εφαρμογή ρωτάω εσάς μπας και την έχει δοκιμάσει κανένας..οποίος ξέρει κάτι ας μας πει.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση