ariszafeiratos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια! Τι πρέπει να κάνω για να κλειδώνει το τηλέφωνο, όταν κλείνω μία κλήση με το bluetooth? Μένει ανοιχτό το τηλέφωνο μετά την κλήση και πατιέται οτι να ναι!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, η κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο αλλα μπορεις να κανεις slide στο κατω μερος της οθονης και να μεταφερθεις κατευθειαν στην πρωτη η να κανεις zoom με τα δυο δαχτυλα ωστε να εμφανιστουν ολες οι οθονες και μετα επιλεγεις την αρχικη Πως το κάνω το κάνω το slide Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πως το κάνω το κάνω το slide Στο κατω μερος κανε slide ακριβως πανω απο τους αριθμους-κουτακια των σελιδων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στο κατω μερος κανε slide ακριβως πανω απο τους αριθμους-κουτακια των σελιδων Βασικα εχω τον 3d launcher,μήπως δεν το υποστήριζε αυτό???? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Γεια σας :) Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy ACE Ήθελα να ρωτήσω ποιές εφαρμογές μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια από τις Default που έχει μέσα η έκδοση 2.3.3? όταν λέω με ασφάλεια εννοώ να τις αφαιρέσω αλλα να μην επηρεαστεί η έκδοση...και να μην εχω δυσλειτουργίες πχ Google maps default camera default προγραμμα Μουσικη,Ημερολόγιο, κτλ... Τα συγκεκριμενα που αναφερεις τα ειχα αφαιρεσει μερικες φορες, με εξαίρεση την καμερα, και δεν ειχα καποιο προβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Kill_noob σε ευχαριστώ για την απάντηση... μήπως μπορείς να μου πεις τι άλλο αφαίρεσες από τα default προγράμματα? :) Και μια ερώτηση ακόμα... σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων...τα εν λόγω προγράμματα επαναφέρονται ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν ξερω τι ειναι ασφαλες να αφαιρεσεις και τι οχι. Και εγω με δοκιμες το καταλαβα, για παραδειγμα αφαιρεσα το service του nfc και ειχα προβλημα με το market, εννοειται οτι ειχα κρατήσει back up. Το εκανα restore και το market λειτουργουσε κανονικα παλι. Οσο για την δεύτερη ερώτηση, δεν ξερω τι γινεται. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) εδω γραφω ποιες εφαρμογες μπορουν να φυγουν απτο galaxy s και τι κανει η καθε μια... Για να τις αφαιρεσετε πρεπει να ειστε root. Παρτε πριν ενα nadroid backup καθως κατι μπορει να παει στραβα. Επισης πρεπει να πω, οτι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν επαναφερει τις εφαρμογες. Για αυτο καλυτερα να μετακινησετε τα apk στην sdcard, ωστε οταν θελετε να τα επαναφερετε... Προσοχη ομως. Στο yes ειναι αυτα που ΔΕΝ πρεπει να σβησετε. Παρολα αυτα στην συσξευη σας ισως υπαρχουν διαφορες Edited February 22, 2012 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν ξερω τι ειναι ασφαλες να αφαιρεσεις και τι οχι. Και εγω με δοκιμες το καταλαβα, για παραδειγμα αφαιρεσα το service του nfc και ειχα προβλημα με το market, εννοειται οτι ειχα κρατήσει back up. Το εκανα restore και το market λειτουργουσε κανονικα παλι. Οσο για την δεύτερη ερώτηση, δεν ξερω τι γινεται. Ξεκινάω τις δοκιμές :thanks: και θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! Sentra 103,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια! Τι πρέπει να κάνω για να κλειδώνει το τηλέφωνο, όταν κλείνω μία κλήση με το bluetooth? Μένει ανοιχτό το τηλέφωνο μετά την κλήση και πατιέται οτι να ναι!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, η κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ! Παράξενο. Μήπως είναι ιδιοτροπία της συσκευής σου; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 δεν ξέρω αν είναι στην σωστή ενότητα κατέβασα το εν λόγω πρόγραμμα και ζητάει να φτιάξω λογαριασμό η αν έχω να βαλω όνομα υπολογιστή και κοδικο . στον υπολογιστή έχω το αντίστοιχό πρόγραμμα .τι πρέπει να βάλω ?να φτιάξω καινούριο λογαριασμό η να βάλω τι? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! super league official NBA,TV Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! αναλογα τι θες.. vodafone league θα πω εγω μιας και τις αλλες τις εχουν πει αλλα παιδια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! LiveScore https://market.android.com/details?id=com.livescore ολα live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 LiveScore https://market.android.com/details?id=com.livescore ολα live Εννοει εφαρμογη για αθλητικα νεα. Το livescore απ οτι ξερω εχει live τα αποτελεσματα διαφορων αγωνων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 LiveScore https://market.android.com/details?id=com.livescore ολα live για τη συγκεκριμενη χρηση μακραν καλυτερο ειναι το fotmob https://market.android.com/details?id=com.mobilefootie.wc2010&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGVmb290aWUud2MyMDEwIl0. μπορεις να ορισεις να σε ειδοποιει ηχητικα οταν μπαινει καποιο γκολ σε οπους αγωνες επιλεξεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη να καταγραφη σε real time σεισμους και να μπορεις να βαλεις και καποιο alarm? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) 1--υπαρχει καποια εφαρμογη αυτοματου τηλεφωνητη?δεν θελω πολλα.απλα να ηχογραφησω ενα δικο μου μηνυμα καλωσορισματος που να ακουνε μετα απο χ χτυπηματα και να αφηνουν αν θελουν μηνυμα.δεν με νοιαζει να ειναι paid απλα να μην ειναι ολοκληρη "γραμματεας". 2--το smart keyboard 57mb RAM μου δειχνει τωρα!πολλα δεν ειναι? @kakofonixx υπαρχει κατι για μπασκετ? Edited February 22, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη να καταγραφη σε real time σεισμους και να μπορεις να βαλεις και καποιο alarm? Υπάρχουν αρκετές, απλά θα σου πρότεινα αυτό που έχω κάνει κι εγώ για να μην τρέχει συνέχεια στο background καποια εφαρμογή. Να γραφτείς στο usgs και στο emsc και να τα ρυθμίσεις να σου στέλνουν email μόλις γίνει κάποιος σεισμός. Και στα δύο μπορείς να ορίσεις σε ποια περιοχή και από πόσα ρίχτερ και πάνω θες να σε ειδοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 για τη συγκεκριμενη χρηση μακραν καλυτερο ειναι το fotmob https://market.android.com/details?id=com.mobilefootie.wc2010&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGVmb290aWUud2MyMDEwIl0. μπορεις να ορισεις να σε ειδοποιει ηχητικα οταν μπαινει καποιο γκολ σε οπους αγωνες επιλεξεις ;) +1 Φοβερή η επιλογή για push notifications στην Pro έκδοση που είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς: 1) Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτή την εφαρμογή για να λαμβάνεις τις ειδοποιήσεις (έναρξη αγώνα, γκολ, λήξη αγώνα) με αποτέλεσμα να καταναλώνεις λιγότερη μπαταρία. 2) Στην περίπτωση που έχεις επιλέξει favorite teams από την εφαρμογή λαμβάνεις ειδοποιήσεις για όλους τους αγώνες τους χωρίς να χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Υπάρχουν αρκετές, απλά θα σου πρότεινα αυτό που έχω κάνει κι εγώ για να μην τρέχει συνέχεια στο background καποια εφαρμογή. Να γραφτείς στο usgs και στο emsc και να τα ρυθμίσεις να σου στέλνουν email μόλις γίνει κάποιος σεισμός. Και στα δύο μπορείς να ορίσεις σε ποια περιοχή και από πόσα ρίχτερ και πάνω θες να σε ειδοποιούν. Αυτο φανταζομαι θα σε ενημερωνει λιγο μετα τον σεισμο.Εγω θα ηθελα αν υπαρχει κατι που θα πιανει μεσω δονησεων του κινητου τον σεισμο σε πραγματικο χρονο και ταυτοχρονα να ειδοποιει καποιο αλαρμ.Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτο φανταζομαι θα σε ενημερωνει λιγο μετα τον σεισμο.Εγω θα ηθελα αν υπαρχει κατι που θα πιανει μεσω δονησεων του κινητου τον σεισμο σε πραγματικο χρονο και ταυτοχρονα να ειδοποιει καποιο αλαρμ.Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Αυτο και καφε ειναι τα 2 πραγματα που δεν μπορουν να κανουν τα κινητα μας. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Αυτο και καφε ειναι τα 2 πραγματα που δεν μπορουν να κανουν τα κινητα μας. μαλλον μονο τον καφε :lol::lol::lol: https://market.android.com/details?id=kr.sira.vibration&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwia3Iuc2lyYS52aWJyYXRpb24iXQ.. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts