Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά πέρασα μερικές εφαρμογές όπως το Fancy Widget και το Εορτολόγιο και όταν πατάω να διαλέξω Widget για να βάλω στην επιφάνεια εργασίας δε μου τα εμφανίζει στην λίστα. Έκανα reboot μήπως και χρειαζόταν αλλά πάλι τίποτα. Τα προγράμματα είναι εγκατεστημένα κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται?

Μήπως είναι εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ναι ρε φίλε! πωπω.. δε το ήξερα. μολις τα περασα στη συσκευή και μπορώ να τα δω σαν widget. δε το ήξερα ότι αν τα μεταφέρω στη storage card δε μπορώ να τα έχω ως widget. σε ευχαριστώ πολύ!

Και οι εφαρμογές που θέλουμε να τρέχουν στο παρασκήνιο, αν θέλουμε να τρέχουν απροβλημάτιστα, καλό θα είναι να μπαίνουν στη μνήμη του τηλεφώνου.

Καλημέρα

περνάς καταρχάς το Facebook for Android, κάνεις login και κατεβάζει τις επαφές. Στην συνέχεια πηγαίνεις στις επαφές τηλεφώνου της συσκευής σου, πατάς Menu και μετά Display Options. Εκεί λογικά θα δεις δύο account με επαφές, ο Google account και o Facebook Account που έχεις. Διαλέγεις και τους δύο ώστε να είναι ορατοί από την αναζήτηση επαφών και μετά μπαίνεις στις επαφές του Google σου, μία μία, κάνεις edit σε κάθε μία και link με την αντίστοιχη του Facebook. Στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο ξετσεκάρεις από το Display Options τις επαφές του Facebook για να φαίνονται στην αναζήτηση μόνο οι επαφές του Google που περιέχουν και το τηλέφωνο. Μην τις έχεις όλες μαζί γιατί θα χαθείς όταν ψάχνεις κάτι.

Γίνεται και ποιο εύκολα με κάποιο πρόγραμμα σύνδεσης επαφών αλλά δεν έχω κάποιο κατά νου για να σου προτείνω.

Για κάποιο λόγο δεν έχει κατεβάσει τις επαφές του Facebook στο κινητό μου και γι'αυτό μάλλον δεν μου έχει την επιλογή να τις κανω link.

Έπίσης όταν πάω στο μενου λογαριαμοί και πάω να κάνω add λογαριασμό και επιλέγω facebook δεν κάνει τίποτα και με πεταει στο μενου με τους λογαριασμους.

Θα κάνω απεγκατάσταση το app και ξανα εγκατάσταση μήπως έγινε κάτι λάθος από την αρχή.

Ευχαριστώ.

go keyboard, υπάρχει στο market..
αυτο εχω αλλα εχω βαρεθει να το περναω λεξεις καινουργιες κ οταν παω να προσθεσω καποιο γραμμα σε μια λεξη μου την αλαζει στους αντιστοιχους αριθμους οπως παραδειγμα το γυρισες, εφυγες, κλπ μου τις εμφανιζει σαν γυρισε, εφυγε κ οταν παω να προσθεσω το ς μου τις κανει 287473, μηπως θελει καμμια ρυθμιση??

σ ευχαριστω για την απαντηση :)

Edited by soullis

αυτο εχω αλλα εχω βαρεθει να το περναω λεξεις καινουργιες κ οταν παω να προσθεσω καποιο γραμμα σε μια λεξη μου την αλαζει στους αντιστοιχους αριθμους οπως παραδειγμα το γυρισες, εφυγες, κλπ μου τις εμφανιζει σαν γυρισε, εφυγε κ οταν παω να προσθεσω το ς μου τις κανει 287473, μηπως θελει καμμια ρυθμιση??

Δοκίμασε το multiling keyboard αυτό εχω εγώ και με έχει βολέψει

Sent from my GALAXY S II

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Smart keyboard και τέλος.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Για keyboard: Όντως το smart keyboard είναι το καλύτερο και κατά τη γνώμη μου. Με πάρα πολύ καλό λεξικό.

Για πρόγραμμα εξόδων: Είχα δοκιμάσει τα περισσότερα και θεωρώ ότι για καθημερινή χρήση το καλύτερο είναι το Expense Manager και είναι και ελαφρύ και free. ;) Πολύ καλό και το Easy Money που πρότεινε ένας φίλος.

Για Password Manager: Η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Παλιά χρησιμοποιούσα ένα excel που είχα φτιάξει για αυτό το σκοπό. Χρησιμοποιώ χρόνια τέτοια προγράμματα γιατί είναι βολικά και εύχρηστα. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Στο Android χρησιμοποιούσα αρχικά το B-folders αλλά επειδή η desktop version είναι ακριβή και έπρεπε να ενημερώνω και το b-folders χειροκίνητα και το excel πέρασα στο Pocket που συγχρονίζει μέσω Dropbox και είναι γενικά πολύ καλό και free.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μόλις κατέβασα το pocket για να το δοκιμάσω. Ωραίο περιβάλλον. Δεν βρήκα όμως την επιλογή να μπορώ να αντιγράψω παράλληλα και username και password στην μπάρα ειδοποιήσεων, ενώ στο keepass μπορώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν διάλεξα το password depot για το android. Πχ αν θέλω να μπω σε ένα site θα αντιγράψω το username, θα το επικολλήσω στο αντίστοιχο πεδίο στο site και μετά θα επιστρέψω πάλι στο pocket για να πάρω τον κωδικό; Αν είναι έτσι θα προτιμήσω το keepass. Υπάρχει άλλο password manager που να κάνει αυτό που κάνει και το keepass;

καλησπερα,

εχει δοκιμασει κανεις καποια εφαρμογη για time lapse?

θα ηθελα αν ειναι δυνατον να ειναι δωρεων και να εχει καλη ποιοτητα εικονας :)

Γεια σας παιδιά θα πρέπει να έχει ξανα απαντηθεί, αλλά διάβασα τις τελευταίες 7-8 σελίδες και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο και πού να διαβάζω και τις 277... Ψάχνω μια εφαρμογή που στο Gallery θα μπορώ να δημιουργήσω και ένα φάκελο με εικόνες που θα είναι κλειδωμένος και θα για να μπεις θα πρέπει να πατάς έναν κωδικό. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ.

Καλησπερα παιδια,εχω galaxy s2 και χρησιμοποιω το aura.Καταρχας ηθελα να σας ρωτησω αλλο gps ειναι το aura και αλλο το sygic?Γιατι οποτε βαζω το sygic εχει αλλο εικονιδιο απο το aura.Και δευτερον το κινητο μου αργει απο 3-5 λεπτα να κλειδωσει και οταν κλειδωσει το aura ψιλοκολλαει λιγο και μετα απο κανενα 15λεπτο αφοτου κλειδωσει αρχιζει και ειναι γρηγορο και σε δειχνει κανονικα.Εβαλα και το gps test και παρατητησα οτι οταν κλειδωσει τους δορυφορους εχει accurasy 150 feet και μετα απο 10 λεπτα παει στα 15 οποτε φανταζομαι οτι αυτο θα φταει που αργει λιγο στην αρχη...

Δες το hide it pro δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να δουλεύει μέσα από το gallery αλλά θεωρώ ότι το hide it pro είναι και πιο διακριτικό

δοκιμασε το KEEP SAFE.

Δωρεάν και άψογο!

Γεια σας παιδιά θα πρέπει να έχει ξανα απαντηθεί, αλλά διάβασα τις τελευταίες 7-8 σελίδες και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο και πού να διαβάζω και τις 277... Ψάχνω μια εφαρμογή που στο Gallery θα μπορώ να δημιουργήσω και ένα φάκελο με εικόνες που θα είναι κλειδωμένος και θα για να μπεις θα πρέπει να πατάς έναν κωδικό. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ.

ωραίο! αλλα έχει διαφημισεις εμένα..

Δες το hide it pro δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να δουλεύει μέσα από το gallery αλλά θεωρώ ότι το hide it pro είναι και πιο διακριτικό
Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

σας ευχαριστω πολυ ολους για το Smart Keyboard

εχω βαλει το trial και το βλεπω αρκετα καλο οποτε μαλλον θα προχωρησω κ στο PRO :)

καλησπερα,

εχει δοκιμασει κανεις καποια εφαρμογη για time lapse?

θα ηθελα αν ειναι δυνατον να ειναι δωρεων και να εχει καλη ποιοτητα εικονας :)

για δες το Lapse it. χθες το εβαλα, αρα δεν ξερω ακομα ποσο καλο ειναι :p

πειτε μου μια εφαρμογη που αν εγκατασταθει στο κινητο αλλα και στο desktop με αυτην θα μπορω να βλεπω στο κινητο τι γινεται σπιτι μου μεσα απο την web camera που εχω συνδεσει με usb στο desktop?δεν με νοπιαζει να ειναι paid.

Καλησπερα παιδια,εχω galaxy s2 και χρησιμοποιω το aura.Καταρχας ηθελα να σας ρωτησω αλλο gps ειναι το aura και αλλο το sygic?Γιατι οποτε βαζω το sygic εχει αλλο εικονιδιο απο το aura.Και δευτερον το κινητο μου αργει απο 3-5 λεπτα να κλειδωσει και οταν κλειδωσει το aura ψιλοκολλαει λιγο και μετα απο κανενα 15λεπτο αφοτου κλειδωσει αρχιζει και ειναι γρηγορο και σε δειχνει κανονικα.Εβαλα και το gps test και παρατητησα οτι οταν κλειδωσει τους δορυφορους εχει accurasy 150 feet και μετα απο 10 λεπτα παει στα 15 οποτε φανταζομαι οτι αυτο θα φταει που αργει λιγο στην αρχη...

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ αλλά από την αναβάθμιση σε 2.3.4 καί την αναβάθμιση τού sygic κλειδώνει σε 30" καί δεν έχω καί κανένα κόλλημα .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Δοκίμασε το super vault. Μακράν το καλύτερο. Μπορείς να κρυπτογραφήσεις όλα τα είδη αρχείων, όχι μόνο φωτογραφίες και βίντεο. Το hide it pro που πρότεινε ο φίλος απλά αλλάζει την κατάληξη στο αρχείο. Ουσιαστικά μόνο το κρύβει. Αν αλλαξεις την κατάληξη επανεμφανίζεται, ενώ έχει σαν ξεχωριστή λειτουργία την κρυπτογράφηση και αν το κρυπτογραφήσεις δεν μπορείς να το ανοίξεις για να το δεις. Στο super vault έχεις και ισχυρή κρυπτογράφηση και μπορείς να ανοίξεις τα αρχεία σου.

πειτε μου μια εφαρμογη που αν εγκατασταθει στο κινητο αλλα και στο desktop με αυτην θα μπορω να βλεπω στο κινητο τι γινεται σπιτι μου μεσα απο την web camera που εχω συνδεσει με usb στο desktop?δεν με νοπιαζει να ειναι paid.

Θα βάλεις μια ΚΑΛΗ εφαρμογή στο PC (πχ webcamXP)

Όλες οι εφαρμογές surveillance σου δίνουν πρόσβαση μέσω web (είτε καρέ-καρέ είτε βίντεο είτε φλας)

Με την διεύθυνση μπαίνεις απο τον browser και βλέπεις (κάνεις και εναλλαγή κάμερας αμα θές)

Σου λέω τα παραπάνω γιατί εγώ παρακολουθώ έτσι 3 υπερηχογράφους (κατά την διάρκεια εξετάσεων) και δουλεύει μια χαρά η συγκεκριμένη λύση...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για κάποιο λόγο δεν έχει κατεβάσει τις επαφές του Facebook στο κινητό μου και γι'αυτό μάλλον δεν μου έχει την επιλογή να τις κανω link.

Έπίσης όταν πάω στο μενου λογαριαμοί και πάω να κάνω add λογαριασμό και επιλέγω facebook δεν κάνει τίποτα και με πεταει στο μενου με τους λογαριασμους.

Θα κάνω απεγκατάσταση το app και ξανα εγκατάσταση μήπως έγινε κάτι λάθος από την αρχή.

Ευχαριστώ.

δε ξέρω γιατί μπορεί να έγινε αυτό. πέρνα την εφαρμογή facebook for android και μετά όταν θα κάνεις login με τον λογαριασμό σου θα διαλέξεις την δεύτερη επιλογή όπως στην εικόνα

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/02/2-22-11-android233.jpg

Για πρόγραμμα εξόδων: Είχα δοκιμάσει τα περισσότερα και θεωρώ ότι για καθημερινή χρήση το καλύτερο είναι το Expense Manager και είναι και ελαφρύ και free. ;) Πολύ καλό και το Easy Money που πρότεινε ένας φίλος.

To Money Lover το δοκίμασες?

hi-256-10-386a108a5d8f46c87483d9d298de355e0a4cb426

Για Password Manager: Η ασφάλεια είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Παλιά χρησιμοποιούσα ένα excel που είχα φτιάξει για αυτό το σκοπό. Χρησιμοποιώ χρόνια τέτοια προγράμματα γιατί είναι βολικά και εύχρηστα. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Στο Android χρησιμοποιούσα αρχικά το B-folders αλλά επειδή η desktop version είναι ακριβή και έπρεπε να ενημερώνω και το b-folders χειροκίνητα και το excel πέρασα στο Pocket που συγχρονίζει μέσω Dropbox και είναι γενικά πολύ καλό και free.

Και εγώ παλιότερα ένα excel ή ένα word αρχείο είχα για αυτή την δουλειά αλλά μετά συνάντησα το Keeper :D

hi-256-10-25b583c8677e554d6ca8ebf091f43502d58d9cd5

δε ξέρω γιατί μπορεί να έγινε αυτό. πέρνα την εφαρμογή facebook for android και μετά όταν θα κάνεις login με τον λογαριασμό σου θα διαλέξεις την δεύτερη επιλογή όπως στην εικόνα

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/02/2-22-11-android233.jpg

To Money Lover το δοκίμασες?

hi-256-10-386a108a5d8f46c87483d9d298de355e0a4cb426

Και εγώ παλιότερα ένα excel ή ένα word αρχείο είχα για αυτή την δουλειά αλλά μετά συνάντησα το Keeper :D

hi-256-10-25b583c8677e554d6ca8ebf091f43502d58d9cd5

Καλό φαίνεται το keeper. Για να μην το εγκαθιστώ τσάμπα όμως, μπορείς να μου πεις πως αντιγραφεί username και password όταν θέλεις να κάνεις log in σε κάποιο site; Τα αντιγραφεί στην μπάρα ειδοποιήσεων και μπορείς να τα πάρεις ένα ένα;

Θα βάλεις μια ΚΑΛΗ εφαρμογή στο PC (πχ webcamXP)

Όλες οι εφαρμογές surveillance σου δίνουν πρόσβαση μέσω web (είτε καρέ-καρέ είτε βίντεο είτε φλας)

Με την διεύθυνση μπαίνεις απο τον browser και βλέπεις (κάνεις και εναλλαγή κάμερας αμα θές)

Σου λέω τα παραπάνω γιατί εγώ παρακολουθώ έτσι 3 υπερηχογράφους (κατά την διάρκεια εξετάσεων) και δουλεύει μια χαρά η συγκεκριμένη λύση...

κατεβασα το webcamxp ,βρηκε την usb καμερα.τωρα ποια διευθυνση βαζω και σε ποιον browser στο κινητο για να δω την καμερα?θελει πχ opera mobile η opera mini?

Καλό φαίνεται το keeper. Για να μην το εγκαθιστώ τσάμπα όμως, μπορείς να μου πεις πως αντιγραφεί username και password όταν θέλεις να κάνεις log in σε κάποιο site; Τα αντιγραφεί στην μπάρα ειδοποιήσεων και μπορείς να τα πάρεις ένα ένα;

αυτό δε το εχω τσεκαρει και δε νομιζω να γινεται. απλα αποθηκευεις password εκεί από κάρτες, κινητά κτλ κτλ και τα βρήσκεις. δεν είδα πουθενά να κάνει αυτό που κάνει το Last Pass στην ουσία. ίσως να μη σου κάνω αν το θες να σε βάζει αυτόματα σε σελιδες

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση