Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, πως βάζουμε τόνους στο smart keyboard pro;
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

να σε ρωτησω κατι?για να γραψεις 160 χαρακτηρες ελληνικα πρεπει να τα κανεις κεφαλαια ΚΑΘΕ φορα που πας να γραψεις sms?γιατι οταν το δοκιμασα ηταν σπαστικο καθε φορα να τα κανω κεφαλαια.εστειλα και μηνυμα στο δημιουργο και μου απαντησε οτι οντως δεν υποστηριζει αυτοματο greek encoding αλλα καποιο αλλο παιδι στο φορουμ μου ειπε οτι του γραφει 160 μονιμα.εσενα?

αυτο που ρωτησες δεν το ξερω :)

Πατάς παρατεταμένα το γράμμα που θες να τονίσεις.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

να σε ρωτησω κατι?για να γραψεις 160 χαρακτηρες ελληνικα πρεπει να τα κανεις κεφαλαια ΚΑΘΕ φορα που πας να γραψεις sms?γιατι οταν το δοκιμασα ηταν σπαστικο καθε φορα να τα κανω κεφαλαια.εστειλα και μηνυμα στο δημιουργο και μου απαντησε οτι οντως δεν υποστηριζει αυτοματο greek encoding αλλα καποιο αλλο παιδι στο φορουμ μου ειπε οτι του γραφει 160 μονιμα.εσενα?

αυτο που ρωτησες δεν το ξερω :)

Χρησιμοποιώ το handcent sms το οποίο κάνει τα πάντα μόνο του (κεφαλαία, 160 χαρακτήρες κτλ)

Είναι free - το προτείνω ανεπιφύλακτα :)

Πατάς παρατεταμένα το γράμμα που θες να τονίσεις.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Με το που το πατάω παρατεταμένα απλά μου βάζει τον αριθμό μου αντιστοιχεί (πχ 2 -> α)

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να τσεκάρω;

οταν ανοιγετε την εφαρμογη, εχει και επιλογες αν πατησετε menu, στην 1η επιλογη επιλεγετε screencast.

Η επιλογή screencast δεν δουλεύει σε μένα.... WAY???

http://s7.directupload.net/images/110715/mpjz27io.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Η επιλογή screencast δεν δουλεύει σε μένα.... WAY???

http://s7.directupload.net/images/110715/mpjz27io.png

Στο working mode θα πας και θα πατήσεις continuous(screencast)!

Τράβηξα βιντεάκι αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη πότε σταματάει να γράφει....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Στο working mode θα πας και θα πατήσεις continuous(screencast)!

Τράβηξα βιντεάκι αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη πότε σταματάει να γράφει....

Ούτε εκεί υπάρχει...! way???

http://s1.directupload.net/images/110715/7uvoh74x.png

Ούτε εκεί υπάρχει...! way???

http://s1.directupload.net/images/110715/7uvoh74x.png

Τι???:worry:

Πως γίνεται αυτό?:wacko:

Από το Market δεν το κατέβασες?Εμένα μου βγάζει άλλες 2 επιλογές από τις 2 που σου δείχνει εσένα...για δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις μπας και....πολύ κουλό πάντως!

My Device:

Την πρώτη κατέβασα..!!

http://s1.directupload.net/images/110715/bx4p5joq.png

Και εγώ αυτή έχω κατεβάσει και όταν την ανοίγω και πατήσω πάνω δεξιά μου βγάζει τις παρακάτω τέσσερις επιλογές!

http://img121.imageshack.us/img121/8004/snap20110715155752.png

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στις βγάζει εσένα...:worry:

My Device:

ρωτάω για εφαρμογές που κικλοφορούν και μπορείς να τις αγοράσεςι απο το market ή απο το site του κατασκευαστή....

όπως είχατε βγάλει ανακύνωση για την εφαρμογή που έσπαγε λογαριασμούς facebook (που σύγουρα δεν ήταν κάτι νόμιμο)... και μάλιστα είχατε δώσει και link!

Το νέο στο οποίο αναφέρεσαι δεν έλεγε ότι η εφαρμογή "σπάει" λογαριασμούς. Έλεγε ότι αν μια android συσκευή βρεθεί συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο με κάποια άλλη συσκευή μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία πρόσβασης και να μπείς στο λογαριασμό του "θύματος". Εξυπακούεται ότι ο χαρακτήρας του θέματος ήταν καθαρά ενημερωτικός (ώστε να ξέρει ο κόσμος να φυλάγεται) κι όχι προτρεπτικός ώστε να υποκλέπτει στοιχεία.

Στο δια ταύτα: Συζητήσεις περί παράνομου λογισμικού και λογισμικού από το οποίο μπορεί να προκύψει παράνομη δραστηριότητα δεν επιτρέπεται στο myphone. :)

Για οτιδήποτε άλλο πμ για να μην επεκταθούμε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

@mariosdj Είσαι root;

παιδιά κάποια εφαρμογή που να "σπάει" δίκτυα WEP ξέρετε?

Για οτιδήποτε παράνομο δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε στο παρόν forum.

υπαρχει μια εφαρμογη η οποια απλα σου βρισκει τα default wep keys απο thomson speed touch κτλ...

κατι σαν το ispeedtouch που υπαρχει για τα iphone...

η εφαρμογη νομιζω λεγετε router ke-ygen...

Το νέο στο οποίο αναφέρεσαι δεν έλεγε ότι η εφαρμογή "σπάει" λογαριασμούς. Έλεγε ότι αν μια android συσκευή βρεθεί συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο με κάποια άλλη συσκευή μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία πρόσβασης και να μπείς στο λογαριασμό του "θύματος". Εξυπακούεται ότι ο χαρακτήρας του θέματος ήταν καθαρά ενημερωτικός (ώστε να ξέρει ο κόσμος να φυλάγεται) κι όχι προτρεπτικός ώστε να υποκλέπτει στοιχεία.

Στο δια ταύτα: Συζητήσεις περί παράνομου λογισμικού και λογισμικού από το οποίο μπορεί να προκύψει παράνομη δραστηριότητα δεν επιτρέπεται στο myphone. :)

Για οτιδήποτε άλλο πμ για να μην επεκταθούμε.

Το θέμα wep πάντως, παράνομο/ξεπαράνομο (το θεωρώ μηπαράνομο εγώ προσωπικά αν το δεις σαν educational φάση) δεν γίνεται στο android, απλά. Οπότε τσάμπα σκάμε.

Το penetrate pro, ένα πρόγραμμα που κυκλοφορούσε στο market για πολύ καιρό, σπάει δίκτυα (thomson/speedtouch). (αναφέρθηκε και πιό πριν)

Αυτο που λες δεν στεκει... μπορεις να δοκιμαζεις και σου αρεσει κατι να το αγωραζεις ( εγω τουλαχιχυον αυτο κανω) γιατι σν εκαναν ολοι αυτο που κανεις ( το εκανα και εγω αυτο πιο παλια) σε λιγο καιρο δεν θα βγαινουν νεες εφαρμογες.

Και τελος θεωρω τεραστια βλακεια και κακομοιριά να δεινει καποιος 300+ € για μια συσκευη και να μη δινει 2-3€ για τις εφαρμογες. μπορεις να κανεις μια χαρα την δουλεια σου και μονο με τις free.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Εχω αλλη αποψη,sorry...

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

παιδιά κάποια εφαρμογή που να "σπάει" δίκτυα WEP ξέρετε?

penetrate απο το market...

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, έκανα μια βλακεία και κατέβασα το νέο android market στο κινητό ''σπασμένο''! Μετά θυμήθηκα όμως ότι είναι μόνο για Αμερική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω! Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το παλιό?!

Ok, το έφτιαξα!!!

Edited by stelios025

Θυμάται κανείς ποιο πρόγραμμα είναι να βλέπουμε από ποια κεραία περνούμε σήμα μέσω google map.

o.k. Open Signal Maps

https://market.android.com/details?id=com.staircase3.opensignal&feature=related_apps

Edited by mariodj

Εφαρμογή που κατεβάζεις βίντεο απο youtube και να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης;

Καμιά άλλη ευχάριστη εφαρμογή να παιρνάς την ώρα σου;:P

Εφαρμογή που κατεβάζεις βίντεο απο youtube και να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης;

Καμιά άλλη ευχάριστη εφαρμογή να παιρνάς την ώρα σου;:P

tubemate ;)

http://devian7.iisweb.co.kr/download.jsp

Edited by nikoskat

Η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά αλλά όταν κατεβάσω κάτι σε mp3 και το βάζω να παίξει με το κανονικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής γίνεται κάτι και λέει αναγκαστικό κλείσιμο και κλείνει η μουσική..

Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή φταίει το κινητό μου (lg optimus one p500)?

Αν κατεβάσω άλλον media player θα παίζει;

Edit:Απλά κατέβασα έναν άλλο music player και παίζει κανονικά.:)

Edited by manorf

θέλω μια βοήθεια για την εφαρμογή adfree..To έχω κάνει ροοτ μπαίνω στην εφαρμογή έχω επιλεγμένο το use 127.0.0.1 και όταν πατάω revert ή download new host το κινητό κάνει restarτ πάντα...Τι δεν κάνω σωστά?

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

θέλω μια βοήθεια για την εφαρμογή adfree..To έχω κάνει ροοτ μπαίνω στην εφαρμογή έχω επιλεγμένο το use 127.0.0.1 και όταν πατάω revert ή download new host το κινητό κάνει restarτ πάντα...Τι δεν κάνω σωστά?

Σωστά τα έχεις και εμένα έτσι είναι αλλά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα.Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά...

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Θυμάται κανείς ποιο πρόγραμμα είναι να βλέπουμε από ποια κεραία περνούμε σήμα μέσω google map.

o.k. Open Signal Maps

https://market.android.com/details?id=com.staircase3.opensignal&feature=related_apps

εγώ μόλις το έβαλα σε desire s και έφαγα το πρώτο κόλλημα και reboot. Δεν ξέρω γιατί αλλά αργούσε πολύ η εφαρμογή από το πρώτο κιόλας άνοιγμα

Αν πας στο 3G Watchdog, πατάς τα Settings του και προς τα κάτω που λέει Widgets, έχει επιλογές "Show quota % Used" και "Show quota data used". Είναι τικαρισμένο το πρώτο?

Έχω τικαρισμενα και τα δύο, τί πρέπει να κάνω ;

Send from my Galaxy S

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

εγώ μόλις το έβαλα σε desire s και έφαγα το πρώτο κόλλημα και reboot. Δεν ξέρω γιατί αλλά αργούσε πολύ η εφαρμογή από το πρώτο κιόλας άνοιγμα

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, και αν το ξανά κάνει.... απλά δεν μπορεί να τρέξει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο..!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση