SERS1612 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μάλλον το ίδιο και το πληκτρολόγιο σου. :-P χαχαχα ....Γιατί το λες; Έχεις ακούσει τί εξομολογείται; Δρομολογήσεις ήθελα να γράψω αλλά η βιασύνη και το Swype κάνανε το θαύμα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Κάτι κουλό παίζει με το Sygic και δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Πριν λίγο γύρισα από το Ελευθέριος Βενιζέλος και πρόσεξα το εξής. Επέλεγα ως προορισμό το σπίτι μου, και μόλις πατούσα λήψη οδηγιών κολλούσε στον υπολογισμό. Δεν προχωρούσε καθόλου η πάνω μπάρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε διάφορους γειτονικούς δρόμους της περιοχής μου... από οπουδήποτε και να θέσω σημείο εκκίνησης δεν μου κάνει πλοήγηση προς το σπίτι μου αλλά και προς αρκετούς δρόμους γύρω γύρω στον Άλιμο και στον Άγιο δημήτριο! Σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό δουλεύει κανονικά και κάνει υπολογισμό άμεσα... Δοκίμασα επαναφορά επιλογών, επανεγκατάσταση, τίποτα. Τι στο καλό μπορεί να φταίει; Μήπως είναι θέμα του χάρτη; Από σπάσιμο και μόνο γύρισα στο Don't Panic, του οποίου βλέπω ο τελευταίος χάρτης είναι ο... 2013.12;... Edited November 28, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Κάτι κουλό παίζει με το Sygic και δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Πριν λίγο γύρισα από το Ελευθέριος Βενιζέλος και πρόσεξα το εξής. Επέλεγα ως προορισμό το σπίτι μου, και μόλις πατούσα λήψη οδηγιών κολλούσε στον υπολογισμό. Δεν προχωρούσε καθόλου η πάνω μπάρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε διάφορους γειτονικούς δρόμους της περιοχής μου... από οπουδήποτε και να θέσω σημείο εκκίνησης δεν μου κάνει πλοήγηση προς το σπίτι μου αλλά και προς αρκετούς δρόμους γύρω γύρω στον Άλιμο και στον Άγιο δημήτριο! Σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό δουλεύει κανονικά και κάνει υπολογισμό άμεσα... Δοκίμασα επαναφορά επιλογών, επανεγκατάσταση, τίποτα. Τι στο καλό μπορεί να φταίει; Μήπως είναι θέμα του χάρτη; Από σπάσιμο και μόνο γύρισα στο Don't Panic, του οποίου βλέπω ο τελευταίος χάρτης είναι ο... 2013.12;... Ποια έκδοση έχεις; Επίσης δώσε μας να δοκιμάσουμε αφετηρία και προορισμό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Έχω το sygic για πρόγραμμα πλοήγησης. Επειδή έχω τις διευθύνσεις στις επαφές μου πατάω στην τοποθεσία, μου ανοίγει το sygic αλλά δεν εμφανίζει σωστά την τοποθεσία. Έχει ασχοληθεί κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Ποια έκδοση έχεις; Επίσης δώσε μας να δοκιμάσουμε αφετηρία και προορισμό. Την τελευταία από Play Store, 14.6.8 και χάρτη την έκδοση 9.00 σύμφωνα με αυτά που λέει στο «Σχετικά με». Μάλλον είναι θέμα έκδοσης ή/και χάρτη αφού και στης κοπέλας μου, με την παλιά έκδοση (δεν είχε ακόμα αναβαθμίσει) όλα κομπλέ. Μόλις έκανε update, τα ίδια! Λοιπόν, δοκίμασε για προρισμό να βάλεις Θεμιστοκλέους 74/67 στον Άλιμο, αλλά και τυχαίες οδούς εκεί γύρω. Αφετηρία δεν παίζει ρόλο αφού από οπουδήποτε του έβαζα δεν ολοκληρώνει ποτέ τη δρομολόγηση, αλλά δοκίμασε εκεί που δοκίμασα και εγώ πρώτη φορά, Κύπρου και Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί. :) Ευχαριστώ! Edited November 28, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Την τελευταία από Play Store. Μάλλον είναι θέμα έκδοσης ή/και χάρτη αφού και στης κοπέλας μου, με την παλιά έκδοση (δεν είχε ακόμα αναβαθμίσει) όλα κομπλέ. Μόλις έκανε update, τα ίδια! Λοιπόν, δοκίμασε για προρισμό να βάλεις Θεμιστοκλέους 74/67 στον Άλιμο, αλλά και τυχαίες οδούς εκεί γύρω. Αφετηρία δεν παίζει ρόλο αφού από οπουδήποτε του έβαζα δεν ολοκληρώνει ποτέ τη δρομολόγηση, αλλά δοκίμασε εκεί που δοκίμασα και εγώ πρώτη φορά, Κύπρου και Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί. :) Ευχαριστώ! Με την 14.3.2 έκδοση και βάζοντας για προορισμό την διεύθυνση στον Άλιμο ξεκινάει κανονικά η πλοήγηση. Πως βάζουμε δική μας αφετηρία για να βάλω αυτήν στο Κορωπί και προορισμό Άλιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ilka την 14.6.8 έχω (edit στο προηγούμενο), για να επιλέξω αφετηρία εγώ κλείνω το GPS και όταν πατήσω πλοήγηση με ρωτάει να επιλέξω αφετηρία, ή το τελευταίο γνωστό σημείο (που είχε πιάσει GPS) ή επιλέγοντας σημείο στο χάρτη ή με αναζήτηση. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Με την 14.3.2 έκδοση και βάζοντας για προορισμό την διεύθυνση στον Άλιμο ξεκινάει κανονικά η πλοήγηση. Πως βάζουμε δική μας αφετηρία για να βάλω αυτήν στο Κορωπί και προορισμό Άλιμο; Κορωπίου - Βάρης Παραλιακή- Ποσειδώνος - Καλαμακίου - Θουκιδίδου - Κονδύλη - Θεμ/κλέους 74 .... έφτασες . 'Οχι βέβαια με το Sygic . Δοκιμή με κάποιο άλλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Την τελευταία από Play Store, 14.6.8 και χάρτη την έκδοση 9.00 σύμφωνα με αυτά που λέει στο «Σχετικά με». Μάλλον είναι θέμα έκδοσης ή/και χάρτη αφού και στης κοπέλας μου, με την παλιά έκδοση (δεν είχε ακόμα αναβαθμίσει) όλα κομπλέ. Μόλις έκανε update, τα ίδια! Λοιπόν, δοκίμασε για προρισμό να βάλεις Θεμιστοκλέους 74/67 στον Άλιμο, αλλά και τυχαίες οδούς εκεί γύρω. Αφετηρία δεν παίζει ρόλο αφού από οπουδήποτε του έβαζα δεν ολοκληρώνει ποτέ τη δρομολόγηση, αλλά δοκίμασε εκεί που δοκίμασα και εγώ πρώτη φορά, Κύπρου και Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί. :) Ευχαριστώ! Λοιπόν με 14.6.8 έβγαλε κανονικά διαδρομή από Βύρωνα. 3 διαδρομές με προτιμότερη στα 8.6χλμ μέσω: Υμηττού>Ελ.Βενιζέλου>Αφροδίτης> Ποσειδώνος>Θουκυδιδου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Ευχαριστώ junglist. Μόλις το δοκίμασα και εγώ (με αφετηρία τυχαίους δρόμους στον Βύρωνα) και τίποτα... μάλιστα ούτε από Άλιμο σε Βύρωνα δεν βγάζει διαδρομή... και γενικά από οπουδήποτε σε Βύρωνα. Τι να πω, έπεσα στην περίπτωση μάλλον. https://www.youtube.com/watch?v=1opJnbGd2J0 ένα πρόχειρο δείγμα. Έφυγε mail στη Sygic και περιμένω... Edited November 28, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βγήκε νέα έκδοση 14.7 του Sygic με επίσημη αναβάθμιση στους 2014.06 χάρτες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπερα σε ολους.Εχω αγορασει το sygic και το εχω κανει εγκατασταση σε 2 συσκευες.Σε ενα tab s 8.4 lte και σε ενα galaxy tab 4 wifi.Και στα 2 δουλευει κανονικα.Εχω ομως ενα προβλημα.Ενω εχω ενεργοποιησει και στις 2 συσκευες την λειτουργια να αποθηκευει τα αγαπημενα στο dropbox για να περνανε τα αγαπημενα και στις 2 συσκευες χωρις να χρειαζεται να τα περναω ξεχωριστα μετα απο καμια ωρα περιπου μου τα σβηνει και απο τις 2 συσκευες και τα χανω ολα.Επισης βλεπω οτι το αρχειο στο dropbox εχει αλλαξει το μεγεθος και λεει οτι τελευταια τροποποιηση εγινε πριν 5 λεπτα περιπου.Ξερει κανεις τι παιζει; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπερα!ειμαι κατοχος του lenovo A8 .εχετε να μου προτεινετε κανενα GPS και απο που μπορω να το κατεβασω δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπερα!ειμαι κατοχος του lenovo A8 .εχετε να μου προτεινετε κανενα GPS και απο που μπορω να το κατεβασω δωρεαν? HERE: the best way to navigate through the city. http://here.com/beta/android/?lang=en-GB Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafail1994 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται internet πέρα απο το gps για να λειτουργήσει ; οσα εχω δοκιμάσει θέλουν και internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται internet πέρα απο το gps για να λειτουργήσει ; οσα εχω δοκιμάσει θέλουν και internet ακριβώς από πάνω σου Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μπορεί κάποιος να με πει γιατί και το here maps και το google maps με βγάζει ππάνω στις πολυκατοικίες ενώ είμαι στο δρόμο? Το sygic με βγάζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μπορεί κάποιος να με πει γιατί και το here maps και το google maps με βγάζει ππάνω στις πολυκατοικίες ενώ είμαι στο δρόμο? Το sygic με βγάζει κανονικά Μηπως εχεις βαλει αντι για αυτοκινητο parkour? :lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μηπως εχεις βαλει αντι για αυτοκινητο parkour? :lol: Ποια εφαρμογή έχει επιλογή parkour? (:p) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται internet πέρα απο το gps για να λειτουργήσει ; οσα εχω δοκιμάσει θέλουν και internet Καμιά εφαρμογή πλοήγησης δεν απαιτεί ίντερνετ, πέρα απ το google maps Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μηπως εχεις βαλει αντι για αυτοκινητο parkour? :lol: όχι spiderman είχα βάλει. :lol: πέρα από τη πλάκα ξέρουμε τη μπορεί να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 σε βετα μορφη ειναι ακομα .... υπομονη Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 το ίδιο συμβαινει και σε Google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδια, επειδη δεν ειναι δυνατον να μαζοχιζομαι με το νεο Interface, αν δειτε οτι σε νεα εκδοση αλλαξαν και επανεφεραν το παλιο, οσοι περνατε νεες εκδοσεις sygic, ενημερωστε. Με το παλιο interface θα περασω νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδια, επειδη δεν ειναι δυνατον να μαζοχιζομαι με το νεο Interface, αν δειτε οτι σε νεα εκδοση αλλαξαν και επανεφεραν το παλιο, οσοι περνατε νεες εκδοσεις sygic, ενημερωστε. Με το παλιο interface θα περασω νεα εκδοση. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν στο παλιό, αλλά αν γίνει κανένα θαύμα θα σε ενημερώσουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Επειδή έχω χάσει επεισόδια ........ ποιό είναι το τελευταίο iGo Primo , και ποιοί οι τελευταίοι και καλύτεροι χάρτες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts