Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι η συντομευση δεν αλλαζει.

Εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων, επανηλθε στην αρχικη του μορφη, μετα πηγε στην 3.3.4 (αν δεν κανω λαθος)

αλλα δε βλεπω να αλλαζει κατι περα απο αυτο.

3.4.6 είναι η τελευταία.. Άστο μήπως δεν έχει ενημερωθεί.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

3.4.6 είναι η τελευταία.. Άστο μήπως δεν έχει ενημερωθεί.

Εχεις δικιο, θα το κοιταξω αυριο παλι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εχεις δικιο, θα το κοιταξω αυριο παλι.

Βάλε την γλωσα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά και θα είναι εντάξει

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Σε όποιους ήρθε το ''new'':p Market, ειναι ποιο γρήγορο από το προηγούμενο, η απλός άλλαξε face..? γιατί εγώ ''φρόντισα'' να μείνω με το απλό (παμπαλιο) και γρήγορο;)

http://s14.directupload.net/images/120308/meb8hnnm.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σε όποιους ήρθε το ''new'':p Market, ειναι ποιο γρήγορο από το προηγούμενο, η απλός άλλαξε face..? γιατί εγώ ''φρόντισα'' να μείνω με το απλό (παμπαλιο) και γρήγορο;)

http://s14.directupload.net/images/120308/meb8hnnm.png

Με το μάρκετ αυτό πως βλέπεις τις προσφορές που υπάρχουν κατά καιρούς;

Πάντως διάφορα από την τελευταία έκδοση δεν είδα.

Το Navigon σας σουλευει σε ICS , σε εμενα σε galaxy s2 με το που εβαλα το παγωτο , το navigon arxise na crasharei

Την κατεβασα χθες και εντυπωσιαστηκα, ειναι πολυ καλη εφαρμογη!

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Με το μάρκετ αυτό πως βλέπεις τις προσφορές που υπάρχουν κατά καιρούς;

Πάντως διάφορα από την τελευταία έκδοση δεν είδα.

Της προσφορές όπως και τα περισσότερα προγράμματα τα κατεβάζω απο το PC. απλά στην συσκευή θέλω να τρέχει γρήγορα μονό για εκτατες περιπτώσεις;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπηρχε μια εφαρμογη που εβλεπες ποιοι ειναι online στο facebook, ενω εισαι offline. Friends for Facebook,καπως ετσι λεγοταν με σηματακι μια κλειδαροτρυπα και καλα. Αλλα πριν λιγες μερες δεν μου δουλευε, μου εδειχνε ολες τις επαφες απο τη λιστα μου.

Την απεγκατεστησα, και τωρα ξαφνικα δεν τη βρισκω στο mark...εεεε play. Υπαρχει καμια αναλογη??

Υπηρχε μια εφαρμογη που εβλεπες ποιοι ειναι online στο facebook, ενω εισαι offline. Friends for Facebook,καπως ετσι λεγοταν με σηματακι μια κλειδαροτρυπα και καλα. Αλλα πριν λιγες μερες δεν μου δουλευε, μου εδειχνε ολες τις επαφες απο τη λιστα μου.

Την απεγκατεστησα, και τωρα ξαφνικα δεν τη βρισκω στο mark...εεεε play. Υπαρχει καμια αναλογη??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZhY2Vib29rLm9yY2EiXQ..

εχει χρεωσεις η voxer

και τι διαφορετικο η καλύτερό εχει απο την viper

Σκεψου κατι σαν τα walkie talkie μεσω wi fi ειναι πολυ καλο για εμενα και σε τριμερη που καναμε τεστ

Εμένα δεν μου έχει αλλάξει τίποτα ακόμα

Μπορεις να στειλεις ενα λινκ γιατι δεν τη βλεπω? Μου δουλευε τελεια τοσο καιρο, και πρεπει να μου χαλασε προχθες που τυχαιως ειχε φαει ενα κολλημα το Facebook σε πολλες χωρες,και δεν εμπαινε ουτε απο browser Kαι διαβασα μετα οτι δεχθηκε επιθεση χακερ και καλα.. τωρα δεν ξερω.

Ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Δεν θελω για να μιλαω,αλλα να το ανοιγω απλα για να βλεπω ποιοι ειναι μεσα χωρις να φαινεται οτι ειμαι online,και χωρις να εχει διπλα στο ονομα μου το σημα του τηλεφωνου..

Εγώ παιδιά έχω το 3.4.4 market. Πότε θα μου αλλάξει ;

δοκιμασε να κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων...εγω αυτο εκανα στο s2 και αλλαξε με τη μια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δοκιμασε να κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων...εγω αυτο εκανα στο s2 και αλλαξε με τη μια

Τίποτα το ίδιο. 3.4.4. Θα περιμένω μέχρι να αναβάθμιστει μόνο του.

αλλαξε την γλωσσα τηλεφωνου σε αγγλικα μετα κανε εκκαθαριση δεδομενων του μαρκετ,επανεκκινηση και θα σου αναβαθμιστει στην νεα εκδοση 3.4.7...

try it :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παρε το apk καλυτερα, γιατι κ εγω δεν εβγαλα ακρη.

http://www.easybytez.com/g6jvqepon07t

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τώρα το πρόσεξα κι εγώ ότι έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Βρήκα την online friends που κάνει την ίδια δουλειά.

Edit: Δεν δουλεύει σωστά και αυτό. Μου δείχνει ότι δεν είναι κανένας μέσα, αλλά είναι κάποιοι τελικά.

Edited by pektis7

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση