Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως ξέρουμε πιο plugin πρέπει να επιλέξουμε στο chain fire 3d για κάποιο παιχνίδι;

Το μαθαίνεις από άλλους χρήστες ή από σχόλια της εταιρείας που έφτιαξε το παιχνίδι.

Αλλιώς δοκιμάζεις ένα ένα μέχρι να δεις τι δουλεύει καλύτερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

πριν κράξω το nimbuzz για άλλη μια φορά, μπορεί κάποιος να μου πει αν παίζει σε android 4.0.2..κατά προτίμηση σε galaxy nexus...και εννοώ τις κλήσεις voip με nimbuzzout...στο connecting πετάει απευθείας call ended...ππφφφ...πιο αναξιόπιστο πρόγραμμα δεν έχω ξαναδεί...έχει χάρη που έχω μέσα καμιά 15αριά ευρώ και από γινάτι δε θέλω να τα χαρίσω...:mad:

Χρησιμοποιώντας ES Διαχείριση αρχείων

_Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων ES

_Κάντε κλικ στο κουμπί του μενού της συσκευής σας (κάτω αριστερά δυο τετραγωνάκια)

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση"

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Εφαρμογών"

_Παρατεταμένο πάτημα για εφαρμογή που θέλετε να εξαγάγετε

_Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή Ασφαλείας"

*Το αρχείο Apk της εφαρμογής που δημιουργήσατε θα το βρείτε στην εσωτερική μνήμη και στην φάκελο BACKUP.

http://s14.directupload.net/images/120306/lv2c9luv.pnghttp://s1.directupload.net/images/120306/j7ehfjfo.png http://s7.directupload.net/images/120306/fdl7lkx2.pnghttp://s14.directupload.net/images/120306/bpxi3u6p.png http://s14.directupload.net/images/120306/p8aayd69.png http://s7.directupload.net/images/120306/5kxkdmsm.png http://s14.directupload.net/images/120306/m8op93un.png

Ενημέρωση από mauweb.net

http://mauweb.net/3.0/en/technology/17-android/100-icon-androidextracting-apk-files-from-your-android.html

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τελικα για συσκευς που δεν ειναι τοσο δυνατες οπως το galaxy ace ας πουμε ποιον πλοηγο θα πεοτεινατε;

Καλησπέρα

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε backup τις ρυθμίσεις του droidwall? Τους κανόνες δλδ.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

ξερει καποιος να μου πει καποιο καλο προγραμμα για τον καιρο κατα προτιμηση με ελληνικα η ελληνικο τελος παντων για κυπρο?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ξερει καποιος να μου πει καποιο καλο προγραμμα για τον καιρο κατα προτιμηση με ελληνικα η ελληνικο τελος παντων για κυπρο?

φιλε μου το beutiful widgets εχει ωραιο για τον καιρο αλλα ειναι απλα widget και ειναι επι πληρωμη..εναλλακτικα εγω χρησιμοποιουσα το accuweather το οποιι ειναι και δωρεαν και εχει αρκετες λεπτομερειες για ολοκληρη την εβδομαδα.

Don't panic ή navigon

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα διαβαζω οτι το navigon χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να δουλεψει..ισχυει η δουλευει και μονο με το gps;

φιλε μου το beutiful widgets εχει ωραιο για τον καιρο αλλα ειναι απλα widget και ειναι επι πληρωμη..εναλλακτικα εγω χρησιμοποιουσα το accuweather το οποιι ειναι και δωρεαν και εχει αρκετες λεπτομερειες για ολοκληρη την εβδομαδα.

ευχαριστω.θα τα δοκιμασω

φαινετε αρκετα καλο αλλα το μονο που μου δειχνει συνεχεια ανοιχτο πανω πανω στην μπαρα και δεν ξερω αν τρωει μπαταρια

επισης δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση οταν δεν ειμαι στο ιντερνετ βλεπω μονο απο το widget την τελευταια ενημερωση του καιρου.

οταν παταω να ανοιξει μου λεει οτι δεν εχει συνδεση

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Δουλεύει χωρίς ιντερνετ. Ίσως την πρώτη φορά που θα το τρέξεις να θέλει ιντερνετ για αρχεία που ίσως του λύπουν, αλλά μόνο μια φορά. Τα poi του βέβαια είναι χάλια σε σχέση με τους ανταγωνιστές

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τα sms που ακριβως αποθηκευονται; Τo handcent sms που τα κρατάει, ως αρχεια; Αραγε μπορουν αυτα τα sms να γινουν export καπου?

Δουλεύει χωρίς ιντερνετ. Ίσως την πρώτη φορά που θα το τρέξεις να θέλει ιντερνετ για αρχεία που ίσως του λύπουν, αλλά μόνο μια φορά. Τα poi του βέβαια είναι χάλια σε σχέση με τους ανταγωνιστές

Οκ αυτο ηθελα να ξερω.. Κυριως θελω navigation τα poi δεμ ενδιαφερουν και παρα πολυ..απλα θελω κατι λειτουργικο και ελαφρυ γιατι το ace δε νομιζω να σηκωνει και πολλα πολλα..

Κρατάει μια βάση δεδομένων με όνομα mmssms.db στο /data/data/com.android.providers.telephony/databases/ αλλά στο market υπάρχουν προγράμματα που τα κάνουν export στην κάρτα μνήμης

Οκ αυτο ηθελα να ξερω.. Κυριως θελω navigation τα poi δεμ ενδιαφερουν και παρα πολυ..απλα θελω κατι λειτουργικο και ελαφρυ γιατι το ace δε νομιζω να σηκωνει και πολλα πολλα..

Στου αδερφου μου εβαλα το dont panic και δεν ειχε το παραμικρο προβλημα... πολυ ελαφρυ και δεν πιανει κ πολυ χωρο κιολας σε σχεση με το sygic που ειναι και 500mb

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

με την αλλαγη του market, εε play ηθελα να πω, εχει καποιες εφαρμογες με εκπτωση στα 0,49€. :D

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?feature=banner

Στου αδερφου μου εβαλα το dont panic και δεν ειχε το παραμικρο προβλημα... πολυ ελαφρυ και δεν πιανει κ πολυ χωρο κιολας σε σχεση με το sygic που ειναι και 500mb

Ωραια αυτο θα δοκιμασω..σας ευχαριστω πολυ ολους

καταραμένη ΑΜΕΧ...να δω πότε θα το αλλάξουν...

δε βλέπω να την γλυτώνω την δεύτερη κάρτα, ας είναι και prepaid...ππφφφ...

μεταξυ dont panic & igo ποιο θα προτεινατε?

είμαι φανατικός του igo..!!!! αλλά πιστεύω πως πρέπει να δοκιμάσεις και τα δυο, και τότε θα είσαι σε θέσει να δεις σε 'σένα ποιο σου ταιριάζει...;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να μας δείχνει τον χρόνο ομιλίας μας?Ψάχνω κάτι που να έχει αναλυτικά αποτελέσματα,να μπορώ να ορίσω εγώ ημερομηνία κτλ...;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να μας δείχνει τον χρόνο ομιλίας μας?Ψάχνω κάτι που να έχει αναλυτικά αποτελέσματα,να μπορώ να ορίσω εγώ ημερομηνία κτλ...;)

Call meter 3g

Λεωνίδας

Να πω και εγω τη γνώμη μου καθως έχω δοκιμάσει τα Don't Panic, Igo και Sygic στο Galaxy μου. Το πιο όμορφο οπτικά είναι το Sygic, το πιο παραμετροποιήσιμο το Igo και το πιο λιτό, ευχρηστο και με καλύτερες δρομολογήσεις το Don't Panic. Το θέμα είναι ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι και το πιο ελαφρύ και το κυριότερο καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα που για να την παλέψεις χρειάζεσαι οποσδήποτε φορτιστή αμαξιού. Επιπλέον αυτό που μου έκανε εντύπωση ειδικότερα με το igo είναι ότι εκτός απ'το ότι ρουφούσε απίστευτη μπαταρία, ζέστανε το κινητό πάρα πολυ. Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε τους 43 βαθμούς παρότι έκανε κρύο. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται το καλοκαίρι με τους κάυσωνες.... Για μένα επομένως δεν τίθεται θέμα: Don't Panic και τα μυαλά στα κάγκελα. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις καθόλου και να του βάλεις Pois που σημαίνει ότι για έναν απαιτητικό χρήστη ενδεχομένως να μην είναι η αρμόζουσα επιλογή. Νομίζω όμως ότι ένας απαιτητικός χρήστης θα προτιμήσει ξεχωριστή συσκευή GPS για να κάνει τη δουλειά του. Για όποιον όμως θέλει κάτι απλό για να κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά είναι η καλύτερη επιλογή! Edited by chrisdela

Χρησιμοποιώντας ES Διαχείριση αρχείων

_Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων ES

_Κάντε κλικ στο κουμπί του μενού της συσκευής σας (κάτω αριστερά δυο τετραγωνάκια)

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση"

_Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Εφαρμογών"

_Παρατεταμένο πάτημα για εφαρμογή που θέλετε να εξαγάγετε

_Κάντε κλικ στο "Αντιγραφή Ασφαλείας"

*Το αρχείο Apk της εφαρμογής που δημιουργήσατε θα το βρείτε στην εσωτερική μνήμη και στην φάκελο BACKUP.

Κι αν κάνουμε κλικ στο πολυεπιλογή μπορούμε να εξάγουμε ταυτόχρονα τα apk πολλών εφαρμογών.

Edited by Giorgos44

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση