Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να σου εμφανιζει μια λιστα με ολα τα προγραμματα που εχεις στο κινητο και να τα εξαγει στην καρτα μνημης σε αρχειο txt?

Προηγουμενη σελίδα σε σημερινό ποστ.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εγω δεν μπορεσα να τη κανω να δουλεψει. Στο pc που παμε για να δουμε την καρτα του κινητου?

Το τρεχεις βαζεις pass, enable. Και μετα Περιοχη δικτυου, my network places

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

θελω μια εφαρμογη backup που μετα απο hard reset και αφου στησω το κινητο(gmail ,ηχους κλπ) να μου επαναφερει μονο τις εφαρμογες που ειχα αλλα και τις ρυθμισεις τους.γινεται?

θελω μια εφαρμογη backup που μετα απο hard reset και αφου στησω το κινητο(gmail ,ηχους κλπ) να μου επαναφερει μονο τις εφαρμογες που ειχα αλλα και τις ρυθμισεις τους.γινεται?

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

επειδη ο moboplayer δε παιζει καλα ταινιες..κανας αλλος καλος player με εφεση στα xvid ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

παιδια θελω τα παρακατω live wallpaper. Τα εχει το Galaxy S. Εχω το Galaxy S II και δεν τα εχει. Που θα τα βρω.

1) Ocean wave

2) Water

TCe

παιδια θελω τα παρακατω live wallpaper. Τα εχει το Galaxy S. Εχω το Galaxy S II και δεν τα εχει. Που θα τα βρω.

1) Ocean wave

2) Water

Το ocean wave δεν τρεχει στο SGS2

Καλησπέρα και από εμένα υπάρχει εφαρμογή για κατέβασμα βίντεο από YouTube;
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Για ανταλαγή αρχείων με wifi από το PC έχω αυτό https://market.android.com/details?id=org.swiftp&feature=search_result .

Με το παρακάτω κολπάκι έχω στο PC ένα φάκελο ,πού ενεργοποιώντας το swiFTP , μόλις τον ανοίξω, μου βγάζει τα περιεχόμενα της sd χωρίς να βάζω κωδικούς κάθε φορά(ισως να δουλεύει και με άλλα παρόμοια app, δεν το έχω δοκιμάσει πάντως).

Στο PC πάμε στο my network places / add network place και ανοίγει ο wizard. Πατάμε next , use another network location , next : εδώ ζητάει internet or network access και βάζουμε ftp://myusername:mypassword@wifiIP:2121/sdcard username και password βάζουμε αυτά που έχουμε βάλει στο swiFTP, το wifi ip το βλέπουμε μέσα από το swiFTP. To 2121 port είναι το default. (πχ ftp://Myblade:1234@192.168.1.2:2121/sdcard/). Τέλος βάζουμε ένα όνομα για τον φάκελο και αυτό ήτανε.

Το κολπάκι το βρήκα εδώ http://code.google.com/p/swiftp/wiki/UserInstructions και το δοκίμασα με winXP. Απότι λέει δουλεύει και με vista(λογικά και με win7?).

Thanks για το αναλυτικό πόστ! Το θεωρώ πολύ χρήσιμο για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο..

Είχα το FileExpert κάποια περίοδο που είχε και web + ftp sharing αλλά δεν με βόλευε ως file explorer.

Το συγκεκριμένο, επειδή το δοκίμασα, είναι όντως πολύ καλό για αυτή τη δουλειά. Και εύχρηστο. Το στήνεις μια και τέλος.

Δουλεύει και σε Win7 απλά εκεί το Network Places είναι αλλού. Πρέπει να κάνεις δεξί κλικ σε κενό χώρο του Computer και μετά Add a network location. Η διαδικασία μετά είναι ίδια με τα ΧΡ. Όπως την περιέγραψε το παιδί από πάνω, δλδ!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

http://getandroidstuff.com/youtube-tubemate-android-download-videos-mobile/

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

1) Ocean wave

2) Water

1) Ocean wave

https://market.android.com/details?id=com.tat.livewallpaper.oceanwaves&feature=search_result

Edited by zxr

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Administrators

https://market.android.com/details?id=com.avril.aaaa&feature=search_result

Modpic.gif

Υπαρχει καποια εφαρμογη για ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστη και κινητου μεσω wifi router ? Αντι του bluetooth δηλαδη. Ευχαριστω.

Εγω παλι θα πρότεινα το sugarsync το οποίο συγχρονιζει αυτοματα φακελους που εσυ θελεις μεταξυ κινητου και υπολογιστη και δεν χρειαζεται να κανεισ πολλα πραγματα εσυ. Προσωπικα με εχει καταβολέψει...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει καποιος αν υπαρχει εφαρμογη σαν το SkTools των Windows,για Android?.Ειναι εφαρμογη που κανει γενικο "συμμαζεμα" του κινητου,καθαρισμα περιττων πληροφοριων,απεγκατασταση προγραμματων,optimize σε διαφορες λειτουργιες κλπ.?

• Administrators
To Android είναι εντελώς διαφορετικό λειτουργικό από τα windows mobile. Δεν έχει πολύ χώρο για συμμάζεμα (μην ξεχνάς ότι δεν έχει registry) και για τις διάφορες δουλειές που θέλεις να κάνεις υπάρχουν ξεχωριστές εφαρμογές όπως το clearcache, το SystemApp Remover κτλ. Για να κάνεις χρήση τέτοιων εφαρμογών ωστόσο πρέπει να έχει κάνει root τη συσκευή σου.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας κάποια εφαρμογή που να κρατάει κωδικούς ή σημειώσεις στο στυλ του evernote? δηλαδή να υπάρχει και αντίστοιχη εφαρμογη για τον υπολογιστή και να συγχρονιζεται μεταξύ των συσκευών που έχεις? πχ το evernote το έχω στο lg p970, στο x10 mini, στο iPad και στον υπολογιστή και όλα συγχρονιζονται μια χαρα. Αλλα για να κλειδωσω κάποια σημείωση ζητάει upgrade στο premium και δυστυχώς είναι μόνο με συνδρομή, αλλιώς θα το αγόραζα.

Κάτι αλλα password manager που δοκίμασα είναι μόνο στο κινητό.

Έχει κανείς κάτι υπ´οψιν?

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Τελικα το Ocean Wave του Galaxy S ΔΕΝ τρεχει στο Galaxy S II. Κριμα.

ΚΑΙ στο LG p990 2X :O

Edited by zxr

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλησπερα παιδια, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας κάποια εφαρμογή που να κρατάει κωδικούς ή σημειώσεις στο στυλ του evernote?

Το safewallet που χρησιμοποιώ κάνει αυτα που θέλεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται πια στο market. Δοκίμασε να το ψάξεις στο Google.

Επίσης το SPBwallet που το χρησιμοποιούσα στα WM, αλλά έχει κάτι προβλήματα στο συγχρονισμό.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Καλησπερα παιδια, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας κάποια εφαρμογή που να κρατάει κωδικούς ή σημειώσεις στο στυλ του evernote? δηλαδή να υπάρχει και αντίστοιχη εφαρμογη για τον υπολογιστή και να συγχρονιζεται μεταξύ των συσκευών που έχεις? πχ το evernote το έχω στο lg p970, στο x10 mini, στο iPad και στον υπολογιστή και όλα συγχρονιζονται μια χαρα. Αλλα για να κλειδωσω κάποια σημείωση ζητάει upgrade στο premium και δυστυχώς είναι μόνο με συνδρομή, αλλιώς θα το αγόραζα.

Κάτι αλλα password manager που δοκίμασα είναι μόνο στο κινητό.

Έχει κανείς κάτι υπ´οψιν?

Εχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές (αν όχι όλες) και έχω καταλήξει στο Safe Wallet... :happy:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Thanxs παιδια. Το safewallet που λέτε παιδια έχει και εφαρμογη για το PC?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση