rtifosi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όχι επέλεξα το delete, αλλα κάθε φορά που το κάνω μου βγάζει ένα μικρό παράθυρο με τη μόνη επιλογή το delete. Α στα δεξιά είναι; Οκ σορυ νόμιζα ότι είναι ο κύκλος στα αριστερά. Thx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Όχι επέλεξα το delete, αλλα κάθε φορά που το κάνω μου βγάζει ένα μικρό παράθυρο με τη μόνη επιλογή το delete. Α στα δεξιά είναι; Οκ σορυ νόμιζα ότι είναι ο κύκλος στα αριστερά. Thx. Τι να σου πω; εμένα το σβήνει κατευθείαν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Να σαι καλά. Μάλλον θα είναι κανένα bug. Τους το ανέφεραν στο feedback. Θα περιμένω μπας και μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο εναλλακτικό του hangouts? Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο εναλλακτικό του hangouts? Ευχαριστώ. To Whatsapp είναι πολύ καλό. Το Skype, το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο εναλλακτικό του hangouts? Ευχαριστώ. Telegram 10 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο εναλλακτικό του hangouts? Ευχαριστώ. Για να στέλνεις μηνύματα μέσω Internet αυτά που σου ανέφεραν. Όπως επίσης και το bbm αν δεν θέλεις να δίνεις το νούμερό σου. Για SMS, textra, chompsms κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καινούργιος στο Android και με το που άνοιξα την πρώτη μου συσκευή, εκτός των άλλων, διαπίστωσα ότι στο μενού δεν υπάρχουν τα μηνύματα, αντ' αυτού ήταν προεγκατεστημένα τα Hangouts... Υπάρχει τρόπος να βάλω βασική εφαρμογή για SMS? Διαφορετικά πρέπει να επιλέγω μέσα από τις επαφές και είναι αρκετά δύσχρηστο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δύσκολα να μην έχει μηνύματα. πες κάποιον να σου στείλει μήνυμα, θα το δεις στην μπάρα ειδοποιήσεις πανω, πάτα το να ανοίξει και θα σε πάει στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δύσκολα να μην έχει μηνύματα. πες κάποιον να σου στείλει μήνυμα, θα το δεις στην μπάρα ειδοποιήσεις πανω, πάτα το να ανοίξει και θα σε πάει στην εφαρμογή. Οκ το δοκιμάζω έτσι μήπως εμφανιστεί κάτι... Στο μενού πάντως δεν υπάρχει τίποτα... Ούτε στις εφαρμογές που εμφανίζονται μέσα από τις ρυθμίσεις... Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δες εφαρμογές για sms στο market. Εγώ εχω το textra. Έχει πολλές άλλες να διαλέξεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και το hangouts είναι εφαρμογή για μηνύματα της Google. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα παιδιά, Τι καλημέρα δηλαδή που άνοιξαν οι ουράνοι... :cold: Anyway, ήθελα να αντικαταστήσω το Go SMS Pro με κάτι πιο minimal.... Δοκίμασα και μου άρεσαν το textra και το google messenger. 'Εψαξα όμως και δεν βρήκα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για unicode ώστε να μην έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Τα έχετε δοκιμάσει; Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα παιδιά, Τι καλημέρα δηλαδή που άνοιξαν οι ουράνοι... :cold: Anyway, ήθελα να αντικαταστήσω το Go SMS Pro με κάτι πιο minimal.... Δοκίμασα και μου άρεσαν το textra και το google messenger. 'Εψαξα όμως και δεν βρήκα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για unicode ώστε να μην έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Τα έχετε δοκιμάσει; Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ Λες για τους 70 χαρακτήρες ανά μνμ; Γιατί και εγώ έχω το textra και αυτό το πράγμα μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δοκίμασα και μου άρεσαν το textra και το google messenger. 'Εψαξα όμως και δεν βρήκα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για unicode ώστε να μην έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Τα έχετε δοκιμάσει; Μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ Το messenger δεν εχει, αλλα στο textra πας ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ / SMS / Strip accents Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το messenger δεν εχει, αλλα στο textra πας ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ / SMS / Strip accents Μπράβο ρε φιλαράκι! Ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα καταλάβει τι κάνει αυτή η ρύθμιση. Συμπαθητικό φαίνεται το textra, για να το δούμε. To go sms pro το βαρέθηκα και μου φαινόταν και λίγο "βαρύ". To messenger θα προτιμούσα βέβαια... 'Εστειλα μύνημα στη google για τη ρύθμιση που λείπει. Απαράδεκτο για native android app. Ελπίζω να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δες και το chompsms που είναι πολύ ελαφρύ επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ευχαριστώ παιδιά, θα τις κοιτάξω τις εφαρμογές! :) Πάντως μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει μια απλή βασική εφαρμογή SMS/MMS προεγκατεστημένη πέρα από το hangouts... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δες και το chompsms που είναι πολύ ελαφρύ επίσης OK, ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω. Από ότι διάβασα έχει καλές κριτικές απλά παραπονιούνται για τις πολλές διαφημίσεις στο free version. Με ελληνικά είναι ΟΚ να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 παιδια ξερει κανεις σε αυτη τη σελιδα στο facebook "ο τοιχος ειχε τη δικη του υστερια" με ποιο προγραμμα κανουν αυτη τη γραμματοσειρα στις εικονες με γραμματα?μηπως με υπολογιστη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 OK, ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω. Από ότι διάβασα έχει καλές κριτικές απλά παραπονιούνται για τις πολλές διαφημίσεις στο free version. Με ελληνικά είναι ΟΚ να υποθέσω; Υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω γιατί είχα αγοράσει την pro έκδοση παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Τι βασικές διαφορές έχουν τα Textra και Chomp? Τα κατέβασα αλλά για την ώρα δεν βλέπω κάποια διαφορά... Πέρα από τα θέματα στο Chomp, δεν είδα κάτι άλλο... Τέλος πάντων... Κρατώ το Chomp για την ώρα και βλέπουμε... Edited October 22, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το messenger δεν εχει, αλλα στο textra πας ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ / SMS / Strip accents[/quote Καλησπέρα,και ποια από τις 3 ρυθμίσεις επιλέγεις; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το messenger δεν εχει, αλλα στο textra πας ΡΥΘΜΥΣΕΙΣ / SMS / Strip accents[/quote Καλησπέρα,και ποια από τις 3 ρυθμίσεις επιλέγεις; Πάντα (always). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts