Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα στη κοινότητα!

Ειμαι καινούριος στα android μιας και μετα απο πολλά χρόνια χρήστης iphone αποφάσια να μετακομίσω με το LG G3..

Super τηλέφωνο,ως ώρας κανένα παράπονο..

Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση..

Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα.

Ευχαριστώ πολύ!

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση..

Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα.

Θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη και στο νήμα της συσκευής σου αλλά και στο Γενικές απορίες/ερωτήσεις σχετικά με το Android.

Σε περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Greenify και δεν είσαι root με το ανάλογο xposed module αυτός είναι ο λόγος (μόνο με όσα προείπα παίρνεις push notifications σε greenified εφαρμογές).

Σε περίπτωση που τα παραπάνω σου ακούγονται ξένα τότε μάλλον έχεις βάλει κάποιον task killer όπου σου "σκοτώνει" τις διεργασίες και γι'αυτό δεν παίρνεις γενικότερα push notifications.

Θα μπορούσες επίσης να δεις από τις ρυθμίσεις των λογαριασμών, αν έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό του εκάστοτε λογαριασμού ;)

Τhe end of an era...

• 3 weeks later...
καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-(

καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-(

Για δοκίμασε το WeMail μήπως σε βολέψει.

το δοκιμασα αρκετα ευχρηστο.αλλα μολις Πατουσα στην ανζητηση ατομων για να βρω ομιλιες δηλαδη, παγωνε το ταμπλετ και εκανε επανεκκινηση!

Έχω και τα δύο. Είναι πολύ καλά και τα δύο. Το ποιο θα προτιμήσεις εξαρτάται πολύ και από το πώς θα σου "κάτσει" στο μάτι.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το digical είναι λίγο πιο απλό κι εύχρηστο. Το Business όμως έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να εισαγάγεις δικό σου ημερολόγιο σε μορφή ics (δεν μπορείς στο digical).

Άσχετο: στο topic για τον συγχρονισμό των ημερολογίων, αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον συγχρονισμό. Μήπως ξέρεις την λύση;

Για δοκίμασε το WeMail μήπως σε βολέψει.

Πολύ όμορφη εφαρμογή αλλά δεν δουλεύει το push παρότι είναι ενεργοποιημένο.

Φιλικά, Κατερίνα

Έχω και τα δύο. Είναι πολύ καλά και τα δύο. Το ποιο θα προτιμήσεις εξαρτάται πολύ και από το πώς θα σου "κάτσει" στο μάτι.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το digical είναι λίγο πιο απλό κι εύχρηστο. Το Business όμως έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να εισαγάγεις δικό σου ημερολόγιο σε μορφή ics (δεν μπορείς στο digical).

Άσχετο: στο topic για τον συγχρονισμό των ημερολογίων, αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον συγχρονισμό. Μήπως ξέρεις την λύση;

Σου έγραψα τη γνώμη μου στο ανάλογο topic.

Καλημερα παιδιά.. Χθες το απόγευμα προσπαθούσα να εκ τυπώσω τρεις φωτογραφίες που κατέβασα για την εργασία της κόρης μου στο σχολείο.. Ήθελα να τις βάλω και τις τρεις σε μια σελίδα και να τις εκ τυπώσω αλλά δεν έβρισκα κάποιο πρόγραμμα. Γνωρίζετε κάποιο να μου πρωτεινετε ; ευχαριστώ

απ οτι ξερω το μονο που υπαρχει ειναι το printershare.Συνδεεις τον εκτυπωτη με το καλωδιο OTG η με wifi αν διαθετει,μετα σε παει σε μια λιστα να διαλεξεις τον εκτυπωτη και να κατεβασει τους drivers.Αν δεν δουκευει η απλη εκδοση βρες απο καπου την premium.

Κάποιο καλό calendar App που να συγχρονίζει όμως με το Outlook Calendar υπάρχει? Στο Any.Do Calendar το αναφέρει αλλά δεν βρήκα τον τρόπο.
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αφού παιδεύτηκα ιδιαίτερα με διάφορα calendar apps (τα δοκίμασα σχεδόν όλα), αυτό στο οποίο κατέληξα και έκανα τη δουλειά μου είναι το Business Calendar

https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal

Αν αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα, ρώτα με να σε βοηθήσω. Τα έμαθα πλέον τα χούγια του! ;)

Αφού παιδεύτηκα ιδιαίτερα με διάφορα calendar apps (τα δοκίμασα σχεδόν όλα), αυτό στο οποίο κατέληξα και έκανα τη δουλειά μου είναι το Business Calendar

https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal

Αν αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα, ρώτα με να σε βοηθήσω. Τα έμαθα πλέον τα χούγια του! ;)

Για όποιον χρησιμοποιεί το παλιό Business Calendar θα του πρότεινα να ρίξει μια ματιά και στη νέα έκδοση.

Οι διαφορές είναι μικρές και περισσότερο έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των επιλογών. Επί της ουσίας, κάποια ιδιαίτερη αλλαγή δεν είδα.

Πρότεινα την παλαιότερη έκδοση (σε σχέση με την νεότερη), για έναν και μόνο λόγο (που ίσως είναι και η μοναδική τους διαφορά): στο παλαιό, έχεις τη δυνατότητα (μέσα από την επιλογή "ατζέντα" όλες τις καταχωρήσεις του ημερολογίου σου (επιλέγεις χρονική περίοδο "από πότε μέχρι πότε"), κάτι που με βόλεψε απίστευτα σε αυτά που δοκίμαζα, ενώ στην νεότερη έκδοση δεν βρήκα αντίστοιχη επιλογή (σε περίπτωση που υπάρχει αλλά δεν την είδα εγώ, τότε τα δύο ημερολόγια είναι ακριβώς ισοδύναμα και η επιλογή εξαρτάται καθαρά από το προσωπικό γούστο του κάθε χρήστη).

Ρε παιδες γιατι το textra sms μου κοβει το ringtone και ακουγεται μονο 1 δευτερολεπτο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα ετσι μου εκανε παντα.. τωρα εχω το hangouts και ολα οκ..

Ευχαριστω φιλε μου.. Θα το ξαναστησω και αν συνεχισει θα φαει ξηλωμα και ενα αστερι στην κριτικη. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

τιποτα!και το handcent sms εχει τρελες επιλογες!!!

Εμένα μου κόβει τον ήχο στα sms, Όχι συνέχεια αλλά συχνά.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τζάμπα φόρτωμα go SMS,handcent.

Trexta,απλό λιτό και ωραίο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας