PANKAN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν το κάνω στη web μορφή του όπως λες, μετά θα μπορώ να το βλέπω και από την εφαρμογή; Ίσως με συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν το κάνω στη web μορφή του όπως λες, μετά θα μπορώ να το βλέπω και από την εφαρμογή; Ίσως με συγχρονισμό; Οπως βλεπεις και τα υπολοιπα ημερολογια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν το κάνω στη web μορφή του όπως λες, μετά θα μπορώ να το βλέπω και από την εφαρμογή; Ίσως με συγχρονισμό; Ναι με τον πρώτο συγχρονισμό θα σου βγάλει το καινούργιο ημερολόγιο διαθέσιμο και έπειτα επιλέγεις εσύ αν θες να φαίνεται ή όχι. Μέσα από τη web μορφή του μπορείς να επιλέξεις αν θυμάμαι καλά και τυχόν ειδοποιήσεις για όλα αυτά τα γεγονότα μαζικά. Έτσι πέρασα και εγώ σταθερές, κινητές γιορτές όπως και γενέθλια φίλων (εξαγωγή μέσω fb), πρακτικό χωρίς την ανάγκη εφαρμογών τρίτων :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Το έφτιαξα στο PC και φαίνεται πολύ όμορφο στη ταμπλέτα. Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο αρχείο που αναφέρεται εδώ έχει μόνο τις σταθερές θρησκευτικές γιορτές (ονόματα). Λείπουν άλλες αργίες (πχ εθνικές γιορτές) και κινητές γιορτές (Πάσχα κλπ). Δεν βρήκα κάποιο αρχείο να τα έχει. Καμιά ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Το έφτιαξα στο PC και φαίνεται πολύ όμορφο στη ταμπλέτα. Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο αρχείο που αναφέρεται εδώ έχει μόνο τις σταθερές θρησκευτικές γιορτές (ονόματα). Λείπουν άλλες αργίες (πχ εθνικές γιορτές) και κινητές γιορτές (Πάσχα κλπ). Δεν βρήκα κάποιο αρχείο να τα έχει. Καμιά ιδέα κανείς; Υπάρχει puplic calendar της Google με όνομα "Διακοπές στην Ελλάδα" με αργίες κτλ. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εφαρμογη για διάβασμα βιβλίων pdf κλπ αλλά να μπορώ να κρατάω σημειώσεις πάνω, υπογράμμιση κλπ... Έχω το νότε 10 2014..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εφαρμογη για διάβασμα βιβλίων pdf κλπ αλλά να μπορώ να κρατάω σημειώσεις πάνω, υπογράμμιση κλπ... Έχω το νότε 10 2014..... Δες το ezPDF reader Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εφαρμογη για διάβασμα βιβλίων pdf κλπ αλλά να μπορώ να κρατάω σημειώσεις πάνω, υπογράμμιση κλπ... Έχω το νότε 10 2014..... Το βρήκα. Αλλά πως μπορώ να το μετατρέψω σε αρχείο ώστε να τα κάνω εισαγωγή και να τα βλέπω ταυτόχρονα με τα ονόματα; Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει που να έχει και ονόματα και αργίες. Εδώ υπάρχει για τις απεργίες και τη μπάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά ερώτηση ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να λειτουργεί όπως στο iphone που όταν επιλέξεις μια λέξη από ένα κείμενο ( π.χ. Για copy paste) να σου δείνει την επιλογή για να σου κανει define την λέξη που επέλεξες.. Χωρίς να χρειάζεται να το βάλεις στο Google φυσικά..? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Έχει να προτείνει κανείς κανένα εύκολο σημειωματάριο και καμία εφαρμογή υπενθυμήσεων με ήχο ειδοποίησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 [ATTACH]43927[/ATTACH] Γιατί σε note 2 rooted, με custom Rom DN3 4.4.2 kit kat, το play μου βγάζει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με ms office for android;;; Λύση υπάρχει να το εγκαταστήσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το mailbox είναι απίστευτο για διαχείριση e-mail! Δοκιμάστε το! (μόνο Gmail) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ψάχνω για εφαρμογή που να μπορεί να ανοίγω pdf και να μπορώ να υπογραμμίζω πάνω να κρατάω σημειώσεις και με ψωσφορθζε....Υπάρχει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ψάχνω για εφαρμογή που να μπορεί να ανοίγω pdf και να μπορώ να υπογραμμίζω πάνω να κρατάω σημειώσεις και με ψωσφορθζε....Υπάρχει κάτι? Δοκίμασε το skitch; που την ομάδα του Evernote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Συνδέεται αυτόματα με το evernote αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έχει δοκιμάσει κάποιος τις νέες εφαρμογές google docs και google sheets? Είναι καλύτερες και πιο πλήρεις σε σχέση με το kingsoft office? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ψάχνω μια e-mai εφαρμογή για το adroid που να δουλεύει καλά σε imap, για διαχείριση ενός ή περισσότερων e-mail accounts. H εφαρμογή που έχω τώρα (κάτοχος sony xperia) είναι το "Εmail" που πρέπει να είναι της sony, αλλά δεν λειτουργεί 100% σωστά, καθώς έχει θέμα με τα "sent". Το "inbox" δουλεύει κανονικά με imap. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο που να δουλεύει σωστά από το κινητό με imap λογαριασμό; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ψάχνω μια e-mai εφαρμογή για το adroid που να δουλεύει καλά σε imap, για διαχείριση ενός ή περισσότερων e-mail accounts. H εφαρμογή που έχω τώρα (κάτοχος sony xperia) είναι το "Εmail" που πρέπει να είναι της sony, αλλά δεν λειτουργεί 100% σωστά, καθώς έχει θέμα με τα "sent". Το "inbox" δουλεύει κανονικά με imap. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο που να δουλεύει σωστά από το κινητό με imap λογαριασμό; Δοκίμασε το aqua mail.είναι με Αγορά αλλα αξιζει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Δοκίμασε το aqua mail.είναι με Αγορά αλλα αξιζει. +1, αλλά να ξέρεις οτι καμμία android δεν λειτουργεί (ακόμα) απροβληματιστα με hotmail/outlook accounts για αποστολή εμαιλ... ίσως επίτηδες για να κατεβάζεις την αντίστοιχη μπαταριορουφήχτρα εφαρμογή του hotmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) +1, αλλά να ξέρεις οτι καμμία android δεν λειτουργεί (ακόμα) απροβληματιστα με hotmail/outlook accounts για αποστολή εμαιλ... ίσως επίτηδες για να κατεβάζεις την αντίστοιχη μπαταριορουφήχτρα εφαρμογή του hotmail Γιατί το λες αυτό προσωπικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με hotmail/outlook λογαριασμούς, είτε με pop&imap (διάφορα domains) με stock android aosp mail και γενικότερα με εφαρμογές του market. Και εγώ aqua προτείνω πάντως από Email clients. Edited May 9, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 οκ θα το δοκιμάσω, αρκεί να "βλέπει" τα mails του "sent" folder κανονικά όπως με ένα outlook. και όταν στέλνω φυσικά από andoid να μην τα αποθηκεύει μόνο τοπικά (στο κινητό) αλλά να φαίνονται κανονικά από όποιον e-mail client και να μπω. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Για το Mail droid τι άποψη έχετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Για το Mail droid τι άποψη έχετε;;; Το χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, έκανε και ένα ωραίο update πρόσφατα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημενος πλήρως, έχω πάνω το προσωπικό μου και το επαγγελματικο email, παλιότερα είχα και άλλα δύο επιπλέον και λειτουργούσε χωρίς κανένα θέμα.. Πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Όντως, πολύ καλή εφαρμογή. Το μόνο μειονέκτημα που έχει (για μένα τουλάχιστον) είναι ότι δεν υπάρχει widget. Εκτός κι αν με την αναβάθμιση το προσθέσανε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ποιά είναι η πιό αξιόπιστη εφαρμογή για να μεταφέρω τις επαφές μου από ένα κινητό σε ένα άλλο. Έχω βρεί κάποιες αλλά από τότε που τις εγκατέστησα μάλλον κόλλησα κάποιο virus και δεν λειτουργούν κάποια βασικά πράγματα! Έχετε καμιά που να είναι αξιόπιστη και να μην σώζει τις επαφές σε κανά cloud αλλά να εξάγει αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts