Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το δοκιμάσω να δω αν είναι το ίδιο βολικό. Πάντως ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ. Εκεί θα πέσει κόψιμο από το firewall!

Μα αυτό είναι το ζήτημα για μένα, συγχρονισμός των κωδικών σε όλες τις συσκευές. Οι offline λύσεις είναι άλλη ιστορία.

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπαρχει εφαρμογή που να κάνει τα μηνύματα backup αυτοματα;Δηλαδή όταν στέλνεις το μήνυμα να το κάνει backup;

ευχαριστώ πολύ

Υπαρχει εφαρμογή που να κάνει τα μηνύματα backup αυτοματα;Δηλαδή όταν στέλνεις το μήνυμα να το κάνει backup;

ευχαριστώ πολύ

Δεν είμαι σίγουρος αλλά τα handcent και gosms έχουν επιλογή να κάνεις login μέ account και σου κάνουν backup online τα μηνύματα. Αλλά και πάλι αυτό γίνεται ανά χρονικά διαστήματα αυτόματα ή υποθέτω μπορείς εσύ μετά από κάθε μήνυμα να κάνεις backup.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ποιο ημερολόγιο χρησιμοποιείτε; Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πραγματικά καλό ημερολόγιο (ακόμα καλύτερα ημερολόγιο και εορτολόγιο μαζί) με αρκετά customizable widgets..

Ψάχνω από χτες αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο ικανοποιητικό!

αν δεν σου κάνει το stock, τότε Business Calendar (έχω το paid) :

Free

Paid

Εκπληκτικό πραγματικά ημερολόγιο!! Δεν το ήξερα!

Μιας και σας βρήκα έχετε και κάποια καλή εφαρμογή για να αλλάξω την status bar μου; Δοκίμασα την StatusBar+ - Custom Status Bar που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν μου άρεσε...

Για δοκίμασε και το calengoo. Υποστηρίζει πλήρη συγχρονισμό με το gmail σου.

Η paid έκδοση παρέχει και drag n drop.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για notes. Στο IOS για παράδειγμα υπάρχει το awesome notes το οποίο έχει τα πάντα απο folders, photo notes, post it, calendar, gps notes, reminder, συγχρονίζει με google drive, evernote και backup/restore όλα μαζί ή και ένα ένα. Τελος πάντωω ψάχνω στο android να εγκαταστήσω κάτι παρόμοιο. Please help

Evernote αλλά το full πακέτο είναι συνδρομητικό. Με το free πάντως εγώ είμαι οκ. Παλιά χρησιμοποιουσα και το catch.

Τώρα Evernote, tasks (για συγχρονισμό με το tasks του Gmail, για γρήγορες λίστες) και τώρα τελευταία που βγήκε το keep της Google, το οποίο μου αρέσει αρκετά, αν και αρκετά απλό!

Το keep το έβαλα και μου φάνηκε λίγο φτωχό. Το evernote δεν το έχω ψάξει θα έλεγα οπότε θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ

αν δεν σου κάνει το stock, τότε Business Calendar (έχω το paid) :

Free

Paid

Κι εγώ business. Έχω δοκιμάσει και το a calendar. Και τα 2 είναι καλά, αλλά το business calendar έχει καλύτερα και πιο παραμετροποιησιμα widgets. Του acalndar είναι λίγο χαλί.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τα πιο όμορφα widgets και τα μόνα που στο 4 επί 1 ειναι και οι 7 μέρες σε κάθετη προβολή είναι για μένα το touch calendar

Agenda widgets έχει;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

agenda ειναι οριζοντια?απο οτι βλεπω οχι.

Ναι, το οριζόντιο που δείχνει μόνο τα events που έχεις, δε δείχνει δηλαδή τις κενές ημερομηνίες.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δοκίμασα και εν τέλη αγόρασα και εγώ το business calendar, πέρασα και στο λογαριασμό 2 ημερολόγια με κινητές και σταθερές γιορτές και ομολογώ πως απορώ πως εδώ και δύο χρόνια τώρα δεν το είχα ανακαλύψει..

Ξέρει κάποιος αν μπορείς μέσα από app στο Android να δημιουργήσεις νέο ημερολόγιο πάνω σε ήδη υπάρχον account; Δεν εννοώ, event, νέο calendar. Από browser ξέρω πως γίνεται. Ευχαριστώ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δοκίμασα και εν τέλη αγόρασα και εγώ το business calendar, πέρασα και στο λογαριασμό 2 ημερολόγια με κινητές και σταθερές γιορτές και ομολογώ πως απορώ πως εδώ και δύο χρόνια τώρα δεν το είχα ανακαλύψει..

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό;

Πως γίνεται να περάσω εορτολόγιο στο My Calendar;;

Μέχρι στιγμής το Business Calendar μου εμφανίζει μόνο τα γενέθλια των επαφών μου και όχι τις γιορτές..

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό;

Πως γίνεται να περάσω εορτολόγιο στο My Calendar;;

Μέχρι στιγμής το Business Calendar μου εμφανίζει μόνο τα γενέθλια των επαφών μου και όχι τις γιορτές..

Πρέπει να βρεις κάποιο ημερολόγιο online και να το κάνεις εισαγωγή στο software που χρησιμοποιείς.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πρέπει να βρεις κάποιο ημερολόγιο online και να το κάνεις εισαγωγή στο software που χρησιμοποιείς.

Για ρίξε λίγες λεπτομέρειες σε αυτό....

παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις οταν επιλεξεις μια λεξη για παρσδειγμα οταν κανεις browsing και να μπορεις να την κανεις define αμεσως οπως στο iphone?

παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις οταν επιλεξεις μια λεξη για παρσδειγμα οταν κανεις browsing και να μπορεις να την κανεις define αμεσως οπως στο iphone?

Μήπως εννοείς autocomplete?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας