nikosxeng3 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 σχετικό άσχετο. Που μπορώ να βρω μια παλιότερη έκδοση του adobe reader αλλά και άλλων προγραμμάτων; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_1892 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) σχετικό άσχετο. Που μπορώ να βρω μια παλιότερη έκδοση του adobe reader αλλά και άλλων προγραμμάτων; Ίσως αυτό σε βοηθήσει: https://www.androidpit.com/how-to-downgrade-to-older-version-of-apps-on-android Σχετικά με εφαρμογή office θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια καλή; Αυτό που κυρίως ζητάω είναι μια πλήρης εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται μία ώρα μελέτη για να τη δουλέψεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το polaris office, αλλά με τις τελευταίες αλλαγές το 'χουν κάνει περίπλοκο (ή εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση ν' ασχοληθώ). Ευχαριστώ πολύ! Edited June 22, 2015 by Alex_1892 Παράθεση THL 4000 - Samsung Galaxy Note 10.1 (GT-N8013EA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Έχετε να μου προτείνετε εφαρμογή για email? Είχα την εφαρμογή της Outlook αλλά δεν μου αάρεσε καθόλου και δεν δούλευε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ίσως αυτό σε βοηθήσει: https://www.androidpit.com/how-to-downgrade-to-older-version-of-apps-on-android Σχετικά με εφαρμογή office θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια καλή; Αυτό που κυρίως ζητάω είναι μια πλήρης εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται μία ώρα μελέτη για να τη δουλέψεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το polaris office, αλλά με τις τελευταίες αλλαγές το 'χουν κάνει περίπλοκο (ή εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση ν' ασχοληθώ). Ευχαριστώ πολύ! Hancom office. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε να μου προτείνετε εφαρμογή για email? Είχα την εφαρμογή της Outlook αλλά δεν μου αάρεσε καθόλου και δεν δούλευε σωστά. Type mail / Aqua mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Hancom office. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Type mail / Aqua mail. Ευχαριστώ πολύ θα δω ποιο θα με καλύψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_1892 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Hancom office. Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πολύ εύχρηστο! :) Παράθεση THL 4000 - Samsung Galaxy Note 10.1 (GT-N8013EA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ίσως αυτό σε βοηθήσει: https://www.androidpit.com/how-to-downgrade-to-older-version-of-apps-on-android Σχετικά με εφαρμογή office θα μπορούσατε να προτείνετε κάποια καλή; Αυτό που κυρίως ζητάω είναι μια πλήρης εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται μία ώρα μελέτη για να τη δουλέψεις. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το polaris office, αλλά με τις τελευταίες αλλαγές το 'χουν κάνει περίπλοκο (ή εγώ δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση ν' ασχοληθώ). Ευχαριστώ πολύ! Εγώ πλέον χρησιμοποιώ την preview έκδοση του Microsoft Office. Δεν ξέρω αν απαιτεί συνδρομή Office365 γιατί την έχω έτσι κι αλλιώς. Επίσης είναι ολίγον τεράστια. Σχεδόν 300MB η κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 όντως έτσι είναι και στο iPhone, σιγά, Και το office mobile μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_1892 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Εγώ πλέον χρησιμοποιώ την preview έκδοση του Microsoft Office. Δεν ξέρω αν απαιτεί συνδρομή Office365 γιατί την έχω έτσι κι αλλιώς. Επίσης είναι ολίγον τεράστια. Σχεδόν 300MB η κάθε εφαρμογή. Είναι όντως τεράστια! Για το κινητό το hancome office φαίνεται τέλειο. Η προβολή αρχείων είναι το θέμα παρά οτιδήποτε άλλο (σχετικά μικρή οθόνη). Αν είναι καλή πάντως της microsoft θα το κοιτάξω για το tablet. Ευχαριστώ :) Παράθεση THL 4000 - Samsung Galaxy Note 10.1 (GT-N8013EA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με το Hotmail του στο Gmail;;; ενώ είχα αλλάξει κωδικό και τον είχε πάρει κανονικά τώρα μου εμφάνισε πρόβλημα στο συγχρονισμό λόγω κωδικού. Έκανα reset αλλά πάλι μου λέει ότι είτε το mail είναι λάθος είτε ο κωδικός. Εγκαθιστώ το Outlook app πάλι τα ίδια αφού κάνω αυτή τη φορά και το 2step verification. Τελικά έβαλα Bluemail και δουλεύει..... Καμία ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με το Hotmail του στο Gmail;;; ενώ είχα αλλάξει κωδικό και τον είχε πάρει κανονικά τώρα μου εμφάνισε πρόβλημα στο συγχρονισμό λόγω κωδικού. Έκανα reset αλλά πάλι μου λέει ότι είτε το mail είναι λάθος είτε ο κωδικός. Εγκαθιστώ το Outlook app πάλι τα ίδια αφού κάνω αυτή τη φορά και το 2step verification. Τελικά έβαλα Bluemail και δουλεύει..... Καμία ιδέα σχετικά με το τι μπορεί να παίζει; Κι εγώ έχω πρόβλημα με το hotmail στην στοκ εφαρμογή email στο νοτε 4. Από χθες μου βγάζει μήνυμα λάθους κωδικού και δεν μπορώ να δω τα email μου. Ξέρει κανείς καμιά λύση; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Κι εγώ έχω πρόβλημα με το hotmail στην στοκ εφαρμογή email στο νοτε 4. Από χθες μου βγάζει μήνυμα λάθους κωδικού και δεν μπορώ να δω τα email μου. Ξέρει κανείς καμιά λύση; Εντωμεταξύ θέμα έχω μόνο με το hotmail. Ο outlook λογαριασμός ακόμα δεν μου έχει κάνει κάτι. Εχθές προσπάθησα να ξαναπεράσω το hotmail στο gmail app και ενώ προχώρησε λίγο παραπάνω τελικά μου έριξε άκυρο (άλλες φορές το έριχνε αμέσως). Η μοναδική λύση είναι να βάλεις το blue mail ή όποια άλλη εφαρμογή δεις και συνεργάζεται. Gmail & Outlook apps δεν "δεχονται" τον hotmail λογαριασμό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolabe Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Θα ήθελα να αποθηκεύω σε ηλεκτρονική μορφή μέσα στο κινητό μου όλες τις business cards που κατά διαστήματα λαμβάνω . Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη εφαρμογή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Θα ήθελα να αποθηκεύω σε ηλεκτρονική μορφή μέσα στο κινητό μου όλες τις business cards που κατά διαστήματα λαμβάνω . Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη εφαρμογή; Ευχαριστώ. Υπάρχουν μερικές Όπως ή camcard αλλά χωλαίνει στα Ελληνικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Θα ήθελα να αποθηκεύω σε ηλεκτρονική μορφή μέσα στο κινητό μου όλες τις business cards που κατά διαστήματα λαμβάνω . Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη εφαρμογή; Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abbyy.mobile.bcr.lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια ξερει κανενας καμια καλη εφαρμογη για να βαζεις κειμενο σε εικονα;Δοκιμασα πολλα αλλα οι γραμματοσειρες ειναι μονο για τα αγγλικα.Εγω θελω πολλες γραμματοσειρες για ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια ξερει κανενας καμια καλη εφαρμογη για να βαζεις κειμενο σε εικονα;Δοκιμασα πολλα αλλα οι γραμματοσειρες ειναι μονο για τα αγγλικα.Εγω θελω πολλες γραμματοσειρες για ελληνικα.. Οι περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας βλέπουν κανονικά τα Ελληνικά. Ενδεικτικά, δοκίμασε το picsay στο οποίο μπορείς να προσθέσεις όσες και όποιες γραμματοσειρές θέλεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shinycore.picsaypro Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 περιεργο.τα πολυ γνωστα δεν υποστηριζουν ελληνικα..για να δούμε με αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια ξερει κανενας καμια καλη εφαρμογη για να βαζεις κειμενο σε εικονα;Δοκιμασα πολλα αλλα οι γραμματοσειρες ειναι μονο για τα αγγλικα.Εγω θελω πολλες γραμματοσειρες για ελληνικα.. Για δοκίμασε και την Textgram https://play.google.com/store/apps/details?id=codeadore.textgram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Το picsay με βολεψε.το textgram δεν... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σε εκδοση 4.0.4 android ποιο office τρέχει κι είναι ελαφρύ αν γίνεται. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγώ σε όλες μου τις συσκευές βάζω πλέον το WPS office (πρώην Kingsoft office). Ok, δεν αντικαθιστά την έκδοση για pc φυσικά, αλλά κάνω μια χαρά τη δουλειά μου στα περισσότερα! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ανοιγοκλεινεις το κινητο μς 2διπλο tap αντι για το power ? To power αρχιζει να μην παριεται καλα και λεω να το ξεκουρασω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αυτο φιλε μου μονο με custom kernel...ξεκινας root και μετα αν εχει βγαλει καποιος προγραμματιστης τετοιον kernel για το κινητο σου τον βαζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ανοιγοκλεινεις το κινητο μς 2διπλο tap αντι για το power ? To power αρχιζει να μην παριεται καλα και λεω να το ξεκουρασω Screen Off and Lock. Αλλά αυτό με nova prime. Λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts