hraklhs57 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς σας κάποιο λεξικό ελληνικό ερμηνευτικο; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ερμηνευτικο δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ερμηνευτικο δλδ; Να του γράφεις μια λέξη στα ελληνικά και να σου δίνει την ερμηνεία της. Έχω βρει ένα αλλά απαιτεί ίντερνετ για να δουλέψει. Θα με βόλευε κάποιο να είναι offline. Έχεις κάτι υπόψη σου; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ναι εχω το magenta ειναι το καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο την τελευταία αναβάθμιση του EVERNOTE χάθηκε η δυνατότητα audio σημείωσης ; Οποιος φίλος δουλεύει evernote ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πολύ καλό λεξικό, αλλά θέλει ίντερνετ είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eevoskos.lexicon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο την τελευταία αναβάθμιση του EVERNOTE χάθηκε η δυνατότητα audio σημείωσης ; Οποιος φίλος δουλεύει evernote ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Στο κινητό που το έχω δουλεύει κανονικά (galaxy grand).. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο την τελευταία αναβάθμιση του EVERNOTE χάθηκε η δυνατότητα audio σημείωσης ; Οποιος φίλος δουλεύει evernote ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ. Και σ'εμένα δεν έχει πρόβλημα. Ποια έκδοση έχεις; Δοκίμασες να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και μετά συγχρονισμό και πάλι για να επαναφέρεις τα δεδομένα σου; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εκανα update σε 6.4.1 σήμερα και δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εκανα update σε 6.4.1 σήμερα και δεν υπάρχει. Κρατάς πατημένο το + (για νέα σημείωσή) και θα σου βγάλει customize. Εκεί διαλέγεις ποιες επιλογές για νέα σημείωση θες (έχει και τη φωνητική). Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Υπαρχει πρόγραμμα για offline μετατροπή διάφορων τύπων αρχείων (πχ txt, doc, xls) σε pdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κρατάς πατημένο το + (για νέα σημείωσή) και θα σου βγάλει customize. Εκεί διαλέγεις ποιες επιλογές για νέα σημείωση θες (έχει και τη φωνητική). Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Υπαρχει πρόγραμμα για offline μετατροπή διάφορων τύπων αρχείων (πχ txt, doc, xls) σε pdf? Το WPS έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το Prezi έβγαλε και έκδοση για android. Προς στιγμήν επιτρέπει μόνο view των παρουσιάσεων μας. Ελπίζω σύντομα να προσθέσουν και edit και create για να ανέβει επίπεδο το mobile office :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το WPS έχει τέτοια επιλογή. Το ανάποδο δηλαδή από docx σε pdf υπάρχει κάποιο; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κατεβασα για σημειωσεις το colournote αλλα δεν μπορω να κανω αντιγραφη απο εκει και μετα επικολληση εκει που θελω... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Κατεβασα για σημειωσεις το colournote αλλα δεν μπορω να κανω αντιγραφη απο εκει και μετα επικολληση εκει που θελω... Δοκίμασες να πατήσεις παρατεταμένα επάνω σε κάποια λέξη ή διπλό tap επάνω της; Λογικά θα σου βγουν επιλογές στην κορυφή της οθόνης για αντιγραφή, επικόλληση κλπ. Αυτή η λειτουργία υπάρχει όπου τη χρειαστείς στη συσκευή ασχέτως εφαρμογής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 [ATTACH]58163[/ATTACH] Παταω πανω στο νουμερο πχ και μ βγάζει επικόλληση... Και στις επιλογές πανω δεν έχει αντιγραφή καπου Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπορώ να κατεβάσω ελληνικό λεξικό για να δουλεύει η διόρθωση στο word του office για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλησπέρα, Απλά θα ήθελα να ενημερώσω για μία δική μου εφαργμογή. Ονομάζεται Drive Syncrypt και διανέμεται μέσω Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semaphore.drivesyncrypt Χρησιμοποιείται για συγχρονισμό αρχείων της συσκευής με το Google Drive. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αρχεία μεταξύ δύο συσκευών. Προεραιτικά υποστηρίζεται encryption (AES 256) των αρχείων πριν γίνουν upload στο Drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ο καλύτερος pdf viewer που έχω δοκιμάσει είναι ο Google PDF Viewer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.pdfviewer&hl=en). Οι υπόλοιποι που δοκίμασα ήταν απελπιστικά αργοί (σε αρχείο 170ΜΒ). Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ο καλύτερος pdf viewer που έχω δοκιμάσει είναι ο Google PDF Viewer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.pdfviewer&hl=en). Οι υπόλοιποι που δοκίμασα ήταν απελπιστικά αργοί (σε αρχείο 170ΜΒ). Τον adobe reader τον έχεις δοκιμάσει; Δεν τον έχω δοκιμάσει σε τόσο μεγάλα αρχεία, αλλά τα πιο μικρά τα τρέχει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα, Απλά θα ήθελα να ενημερώσω για μία δική μου εφαργμογή. Ονομάζεται Drive Syncrypt και διανέμεται μέσω Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semaphore.drivesyncrypt Χρησιμοποιείται για συγχρονισμό αρχείων της συσκευής με το Google Drive. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αρχεία μεταξύ δύο συσκευών. Προεραιτικά υποστηρίζεται encryption (AES 256) των αρχείων πριν γίνουν upload στο Drive. Θα την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γεια σας. Στο Google Keep για android πως δημιουργούμε νέα ετικέτα; Το μόνο που δούλεψε ήταν να φτιάξω ετικέτες στον υπολογιστή, και εμφανίστηκαν και στο κινητό. Από το κινητό, πως φτιάχνουμε νέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πατώντας το + button κάτω δεξιά ,γράφεις την σημείωση σου και πατώντας ξανά πάνω δεξιά στις τρεις τελείες σου εχι επιλογή για ετικέτα . Ή στην υπάρχουσα σημείωση άπλα πατάς τις τρεις τελείες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts