thimios7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά καλημέρα στη κοινότητα! Ειμαι καινούριος στα android μιας και μετα απο πολλά χρόνια χρήστης iphone αποφάσια να μετακομίσω με το LG G3.. Super τηλέφωνο,ως ώρας κανένα παράπονο.. Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη και στο νήμα της συσκευής σου αλλά και στο Γενικές απορίες/ερωτήσεις σχετικά με το Android. Σε περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Greenify και δεν είσαι root με το ανάλογο xposed module αυτός είναι ο λόγος (μόνο με όσα προείπα παίρνεις push notifications σε greenified εφαρμογές). Σε περίπτωση που τα παραπάνω σου ακούγονται ξένα τότε μάλλον έχεις βάλει κάποιον task killer όπου σου "σκοτώνει" τις διεργασίες και γι'αυτό δεν παίρνεις γενικότερα push notifications. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Θα μπορούσες επίσης να δεις από τις ρυθμίσεις των λογαριασμών, αν έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό του εκάστοτε λογαριασμού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-( Για δοκίμασε το WeMail μήπως σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 το δοκιμασα αρκετα ευχρηστο.αλλα μολις Πατουσα στην ανζητηση ατομων για να βρω ομιλιες δηλαδη, παγωνε το ταμπλετ και εκανε επανεκκινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μεταξύ business calendar και digicalendar τί θα προτιμούσατε και γιατί ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχω και τα δύο. Είναι πολύ καλά και τα δύο. Το ποιο θα προτιμήσεις εξαρτάται πολύ και από το πώς θα σου "κάτσει" στο μάτι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το digical είναι λίγο πιο απλό κι εύχρηστο. Το Business όμως έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να εισαγάγεις δικό σου ημερολόγιο σε μορφή ics (δεν μπορείς στο digical). Άσχετο: στο topic για τον συγχρονισμό των ημερολογίων, αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον συγχρονισμό. Μήπως ξέρεις την λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Για δοκίμασε το WeMail μήπως σε βολέψει. Πολύ όμορφη εφαρμογή αλλά δεν δουλεύει το push παρότι είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Έχω και τα δύο. Είναι πολύ καλά και τα δύο. Το ποιο θα προτιμήσεις εξαρτάται πολύ και από το πώς θα σου "κάτσει" στο μάτι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το digical είναι λίγο πιο απλό κι εύχρηστο. Το Business όμως έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να εισαγάγεις δικό σου ημερολόγιο σε μορφή ics (δεν μπορείς στο digical). Άσχετο: στο topic για τον συγχρονισμό των ημερολογίων, αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον συγχρονισμό. Μήπως ξέρεις την λύση; Σου έγραψα τη γνώμη μου στο ανάλογο topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Την είδα την απάντησή σου και σου απάντησα. Δυστυχώς, ούτε αυτό γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλημερα παιδιά.. Χθες το απόγευμα προσπαθούσα να εκ τυπώσω τρεις φωτογραφίες που κατέβασα για την εργασία της κόρης μου στο σχολείο.. Ήθελα να τις βάλω και τις τρεις σε μια σελίδα και να τις εκ τυπώσω αλλά δεν έβρισκα κάποιο πρόγραμμα. Γνωρίζετε κάποιο να μου πρωτεινετε ; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 απ οτι ξερω το μονο που υπαρχει ειναι το printershare.Συνδεεις τον εκτυπωτη με το καλωδιο OTG η με wifi αν διαθετει,μετα σε παει σε μια λιστα να διαλεξεις τον εκτυπωτη και να κατεβασει τους drivers.Αν δεν δουκευει η απλη εκδοση βρες απο καπου την premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Κάποιο καλό calendar App που να συγχρονίζει όμως με το Outlook Calendar υπάρχει? Στο Any.Do Calendar το αναφέρει αλλά δεν βρήκα τον τρόπο. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αφού παιδεύτηκα ιδιαίτερα με διάφορα calendar apps (τα δοκίμασα σχεδόν όλα), αυτό στο οποίο κατέληξα και έκανα τη δουλειά μου είναι το Business Calendar https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal Αν αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα, ρώτα με να σε βοηθήσω. Τα έμαθα πλέον τα χούγια του! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αφού παιδεύτηκα ιδιαίτερα με διάφορα calendar apps (τα δοκίμασα σχεδόν όλα), αυτό στο οποίο κατέληξα και έκανα τη δουλειά μου είναι το Business Calendar https://play.google.com/store/apps/details?id=netgenius.bizcal Αν αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα, ρώτα με να σε βοηθήσω. Τα έμαθα πλέον τα χούγια του! ;) Για όποιον χρησιμοποιεί το παλιό Business Calendar θα του πρότεινα να ρίξει μια ματιά και στη νέα έκδοση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ποιες οι διαφορές μεταξύ νέου και παλαιού business calendar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οι διαφορές είναι μικρές και περισσότερο έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των επιλογών. Επί της ουσίας, κάποια ιδιαίτερη αλλαγή δεν είδα. Πρότεινα την παλαιότερη έκδοση (σε σχέση με την νεότερη), για έναν και μόνο λόγο (που ίσως είναι και η μοναδική τους διαφορά): στο παλαιό, έχεις τη δυνατότητα (μέσα από την επιλογή "ατζέντα" όλες τις καταχωρήσεις του ημερολογίου σου (επιλέγεις χρονική περίοδο "από πότε μέχρι πότε"), κάτι που με βόλεψε απίστευτα σε αυτά που δοκίμαζα, ενώ στην νεότερη έκδοση δεν βρήκα αντίστοιχη επιλογή (σε περίπτωση που υπάρχει αλλά δεν την είδα εγώ, τότε τα δύο ημερολόγια είναι ακριβώς ισοδύναμα και η επιλογή εξαρτάται καθαρά από το προσωπικό γούστο του κάθε χρήστη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ρε παιδες γιατι το textra sms μου κοβει το ringtone και ακουγεται μονο 1 δευτερολεπτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 και μενα ετσι μου εκανε παντα.. τωρα εχω το hangouts και ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 και μενα ετσι μου εκανε παντα.. τωρα εχω το hangouts και ολα οκ.. Ευχαριστω φιλε μου.. Θα το ξαναστησω και αν συνεχισει θα φαει ξηλωμα και ενα αστερι στην κριτικη. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 τιποτα!και το handcent sms εχει τρελες επιλογες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 τιποτα!και το handcent sms εχει τρελες επιλογες!!! Εμένα μου κόβει τον ήχο στα sms, Όχι συνέχεια αλλά συχνά..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τζάμπα φόρτωμα go SMS,handcent. Trexta,απλό λιτό και ωραίο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τζάμπα φόρτωμα go SMS,handcent. Trexta,απλό λιτό και ωραίο. υποστηρίζει 2καρτα όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts