giabritsos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ποιο ειναι το καλυτερο εορτολογιο το οποιο ομως εμφανιζει και τα γενεθλια τα οποια εχω περασμενα σε καποιες επαφες μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Μήπως εννοείς autocomplete? οχι .. δεν ξερω πως να το εξηγησω ισως:p στο ιφονε οταν επιλεξεις μια λεξη οταν διαβαζεις ενα βιβλιο , οταν κανεις browsing γενικα δηλ σου δινει τη δυνατοτητα για να κανεις την επιλεγμενη λεξη define or copy εγω ψαχνω πως μπορει να γινει αυτο στο android γτ ζω εξωτερικο και με βολευει οταν διαβαζω κατι στα αγγλικα να μπορω να ξερω την σημασια της λεξης.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 οχι .. δεν ξερω πως να το εξηγησω ισως:p στο ιφονε οταν επιλεξεις μια λεξη οταν διαβαζεις ενα βιβλιο , οταν κανεις browsing γενικα δηλ σου δινει τη δυνατοτητα για να κανεις την επιλεγμενη λεξη define or copy εγω ψαχνω πως μπορει να γινει αυτο στο android γτ ζω εξωτερικο και με βολευει οταν διαβαζω κατι στα αγγλικα να μπορω να ξερω την σημασια της λεξης.. ΠΛάκα κάνεις!!!! iphone έχω και τώρα το ανακάλυψα LOL...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις οταν επιλεξεις μια λεξη για παρσδειγμα οταν κανεις browsing και να μπορεις να την κανεις define αμεσως οπως στο iphone? Θα βαλεις το google translate απο το store... οταν θα κανεις browsing, αν επιλεξεις μια λεξη, απο πανω σου βγαζει κατι επιλογες... τερμα δεξια εχει ενα εικονιδιο με 3 τελιτσες.. πατας εκει, επιλεγεις κοινοχρηστο και πατας στο google translate.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Θα βαλεις το google translate απο το store... οταν θα κανεις browsing, αν επιλεξεις μια λεξη, απο πανω σου βγαζει κατι επιλογες... τερμα δεξια εχει ενα εικονιδιο με 3 τελιτσες.. πατας εκει, επιλεγεις κοινοχρηστο και πατας στο google translate.. Εγω χωρις το google translate εγκατεστημενο διαλεγω τη λεξη, απο τις τρεις επιλογες που βγαζει διαλεγω αναζητηση και μετα βγαζει επιλογες -google, μεταφραση google και wikipedia και διαλεγω οτι θελω. Δεν ξερω αν αυτο εννοεις.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγω χωρις το google translate εγκατεστημενο διαλεγω τη λεξη, απο τις τρεις επιλογες που βγαζει διαλεγω αναζητηση και μετα βγαζει επιλογες -google, μεταφραση google και wikipedia και διαλεγω οτι θελω. Δεν ξερω αν αυτο εννοεις.... Σχεδον... υποθετω οτι κανει την ιδια δουλεια... εγω εννοω οτι το κανεις κοινοποιηση σε μια απο τις εφαρμογες.που εχεις εγκατεστημενες μεσα, απλα.επειδη θελεις μεταφραση, διαλεγεις τον translator και σου βγαζει την λεξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Sorry...Εννοουσα αν ειναι αυτο που ψαχνει ο stefanos_ma..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Sorry...Εννοουσα αν ειναι αυτο που ψαχνει ο stefanos_ma..... Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως κανει define την λεξη το iphone για να σου πω, με αυτο που λεμε θα γινει η δουλεια του ανθρωπου, αλλα δεν ξερω αν θα γινει με τον ιδιο τροπο οπως με το iphone... αν καποιος τραβηξει ενα screenshot να δουμε πως κανει ακριβως την λεξη define, θα μας βοηθουσε αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Κρατάς πατημένη την λέξη και σου βγάζει επιλογή copy ή define. Αν πατήσεις define σου βγάζει dictionary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Κρατάς πατημένη την λέξη και σου βγάζει επιλογή copy ή define. Αν πατήσεις define σου βγάζει dictionary Τοσα χρονια με iphone, ουτε εγω το ηξερα αυτο... ενταξει, καπως ετσι γινεται και στην περιπτωση που περιεγραψα,ισως πιο πολυπλοκα απο οτι στο iphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 OK ευχαριστώ! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Για ρίξε λίγες λεπτομέρειες σε αυτό.... Υπάρχουν "αρχεία" ημερολογίου τα οποία μπορείς να τα κάνεις εισαγωγή πχ στο google account σου, και να σου εμφανίζεται μετά και στο κινητό. Δε γνωρίζω που θα το βρεις όμως γιατί δεν το έχω ψάξει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 υπαρχει τροπος τα γενεθλια πουειναι περασμενα σε καποιες επαφες μου να περαστουν στο ημερολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για ρίξε λίγες λεπτομέρειες σε αυτό.... Τσέκαρε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Τσέκαρε εδώ Ωραιο...Εκανα την εισαγωγη στο laptop. Πριν συγχρονισω με το κινητο, υπαχει τροπος να σβησω το εορτολογιο αν θελω μετα? Edit....εκανα βλακεια και εκανα εισαγωγη στο βασικο μου ημερολογιο χωρις να αλλαξω ονομα....οποτε θα σβηστουν ολα υποθετω.... Μπορω κανωντας τον συγχρονισμο να διαλεξω να μεινει στο ημερολογιο οτι εχει το κινητο και οχι οτι εχει το laptop? Edited April 2, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ωραιο...Εκανα την εισαγωγη στο laptop. Πριν συγχρονισω με το κινητο, υπαχει τροπος να σβησω το εορτολογιο αν θελω μετα? Edit....εκανα βλακεια και εκανα εισαγωγη στο βασικο μου ημερολογιο χωρις να αλλαξω ονομα....οποτε θα σβηστουν ολα υποθετω.... Μπορω κανωντας τον συγχρονισμο να διαλεξω να μεινει στο ημερολογιο οτι εχει το κινητο και οχι οτι εχει το laptop? χμμ αυτό δεν το ξέρω, αλλά που είναι το κακό αν έκανες εισαγωγή στο βασικό σου ημερολόγιο; Ίσα ίσα δεν θα χρειαστεί να κάνεις sync πολλά ημερολόγια. By the way πως το κατάφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) χμμ αυτό δεν το ξέρω, αλλά που είναι το κακό αν έκανες εισαγωγή στο βασικό σου ημερολόγιο; Ίσα ίσα δεν θα χρειαστεί να κάνεις sync πολλά ημερολόγια. By the way πως το κατάφερες; Ακριβως οπως λενε οι οδηγιες....Τωρα μου εμφανιζονται στα widgets του κινητου ενω εγω θελω να εχω μονο τις δουλειες μου....μαλλον την εκανα την πατατα.... Βρηκα αυτο http://www.gcaltoolkit.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=14# Η δωρεαν εκδοση καλυπτει ενα διαστημα 6 μηνων (οτι εχεις προσθεσει σε αυτο το διαστημα) αλλα μια χαρα εκανα τη δουλεια μου. Διαλεξα πολυ γρηγορα τις γιορτες που με ενδιαφερουν και εσβησα ολες τις υπολοιπες. Edited April 2, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Βασικά εγώ με τον συγχρονισμό που έχω κάνει έχω πετύχει στο ημερολόγιο που έχω στο κινητό να εμφανίζονται όλες γιορτές και τα γεγονότα που έχω προσθέσει στα ημερολόγια μου. Αυτό όμως που θέλω είναι το εξής: Αν πχ έχω μία επαφή στο κινητό μου με όνομα Νίκος Παπαδόπουλος (τυχαίο όνομα) να μου εμφανίζει στο ημερολόγιο ειδοποίηση όταν γιορτάζει... Δεν έχω καταφέρει να το πετύχω ως στιγμής. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Βασικά εγώ με τον συγχρονισμό που έχω κάνει έχω πετύχει στο ημερολόγιο που έχω στο κινητό να εμφανίζονται όλες γιορτές και τα γεγονότα που έχω προσθέσει στα ημερολόγια μου. Αυτό όμως που θέλω είναι το εξής: Αν πχ έχω μία επαφή στο κινητό μου με όνομα Νίκος Παπαδόπουλος (τυχαίο όνομα) να μου εμφανίζει στο ημερολόγιο ειδοποίηση όταν γιορτάζει... Δεν έχω καταφέρει να το πετύχω ως στιγμής. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ειδοποίηση δε νομίζω ότι γίνεται να έχεις αυτόματα για ονομαστική εορτή. Μόνο αν βάλεις manual reminders. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 επειδή υπάρχουν αρκετές παρόμοιες στο store, ποιά είναι η πιο αξιόλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 επειδή υπάρχουν αρκετές παρόμοιες στο store, ποιά είναι η πιο αξιόλογη? Σε παρόμοιο μήκος κύματος, εγώ ψάχνω μια εφαρμογή που να απορρίπτει επιλεγμένες κλήσεις - ειδικά αυτές με απόκρυψη. Στο LG O2X που το θέλω κρασάρει ο dialer όταν πάω να το ενεργοποιήσω από τις επιλογές του... Έχω βρει κι εγώ αρκετές στο play, αλλά ιδανικά θέλω σχόλια από κάποιους που έχουν δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ψάχνω εφαρμογή για διαχείριση πελατών: συγκεκριμένα θέλω βασικά στοιχεία και να καταγράφω τι δουλειές έκανα στους πελάτες και πότε, τι πλήρωσαν, κλπ. και αν μπορώ να καταχωρώ φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία στον κάθε πελάτη. Δεν θέλω να κάνω απλά ένα αρχείο access, γιατί είναι δύσχρηστο από το κινητό. Όποιος γνωρίζει σχετικά θα ήμουν υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ψάχνω εφαρμογή για διαχείριση πελατών: συγκεκριμένα θέλω βασικά στοιχεία και να καταγράφω τι δουλειές έκανα στους πελάτες και πότε, τι πλήρωσαν, κλπ. και αν μπορώ να καταχωρώ φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία στον κάθε πελάτη. Δεν θέλω να κάνω απλά ένα αρχείο access, γιατί είναι δύσχρηστο από το κινητό. Όποιος γνωρίζει σχετικά θα ήμουν υπόχρεος Γιατί δεν χρισημοποιεις το evernote. Οτιδήποτε άλλο πλην ενός τέτοιου προγράμματος απαιτεί ιδική σχεδίαση και φόρμα. Ενω πχ με ενα πρόγραμμα σαν το evernote έχει την αναζήτηση για γρήγορη εύρεση και μπορείς να αποθηκεύσεις ότι θες στην κάθε σημείωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αυτό έκανα τελικά. Χρησιμοποιώ το evernote και Zoho CRM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts