Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε beamreader. Δεν το έχω αλλά γράφει για text wrap

Το moon reader δεν το εχεις..; και το ezpdf εχει text wrap αλλα ορισμενες φορες τα ελληνικα τα δειχνει κινεζικα :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εβαλα officesuite παντως που ανοιγει και pdf και τα δειχνει πολυ χειροτερα απο της adobe. Μαλλον δεν εχει το text wrap που λετε αν καταλαβαινω καλα..

Το μονο που μου λειπει να πω την αληθεια απο της adobe ειναι να μπορω να κανω πιο ευκολα αντιγραφη κειμενα και να ανοιγει λινκς στο κειμενο.

PDF ανοίγει και το kingsoft office, το οποίο είναι και δωρεάν εντελώς...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Κυριως για διαβασμα το θελω. Ποιο εχει καλυτερη αισθηση/δυνατοτητες κλπ για διαβασμα

Βάλε το repligo. Πολύ καλό με πολλές δυνατότητές για διάβασμα. Έχει wrap. Νυχτερινή λειτουργιά (άσπρα γράμματα μαύρο φόντο) να μην κουράζει. Πολύ καλό σε όλα και από τα γρηγορότερα στην αλλαγή σελίδας που πολλά πάσχουν.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Ναι το έχω, έχει μια επιλογή που αφαιρεί τα περιθώρια, αλλά text wrap δεν βρήκα.

Κάποιες φορές που δεν λειτουργεί η αναδιπλωση φταίει το pdf. Σε εμένα δουλεύει τις περισσοτερες φορές αλλά όχι πάντα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο exchange server;

Θελω να βλεπω αμεσως ολους τους φακελους κι οχι να μου βγαζει μονο το inbox οπως στην μαμα εφαρμογη της samsung.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο exchange server;

Θελω να βλεπω αμεσως ολους τους φακελους κι οχι να μου βγαζει μονο το inbox οπως στην μαμα εφαρμογη της samsung.

Τον mail client του Android τον δοκίμασες; Εγώ δεν έχω exchange, αλλά τρέχω ως exchange αρκετά Google accounts και μπορείς να έχεις πρόσβαση και στους άλλους φακέλους. Για κάτι πιο εξειδικευμένο θα πρέπει να πας σε κάποιες από τις εφαρμογές του Play store και είναι σχετικά ακριβές από όσο έχω δει. Αυτές δηλαδή που προσφέρουν πολλά features στο κομμάτι exchange.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τελικά είναι και θέμα των pdf αρχείων ... Άλλα αφήνουν σημειώσεις, αλλά copy... Δεν ήξερα ότι υπάρχουν διάφορες κλειδώματος..

Τον mail client του Android τον δοκίμασες; Εγώ δεν έχω exchange, αλλά τρέχω ως exchange αρκετά Google accounts και μπορείς να έχεις πρόσβαση και στους άλλους φακέλους. Για κάτι πιο εξειδικευμένο θα πρέπει να πας σε κάποιες από τις εφαρμογές του Play store και είναι σχετικά ακριβές από όσο έχω δει. Αυτές δηλαδή που προσφέρουν πολλά features στο κομμάτι exchange.

Εχεις να προτεινεις καμια απο play store;

Εχεις να προτεινεις καμια απο play store;

Δε μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει καμιά τους. Οδηγός σου εδώ να είναι η βαθμολογία και τα σχόλια στο playstore, η συχνότητα αναβάθμισης αλλά καλό είναι να κάνεις και μια έρευνα αγοράς αν πρόκειται να δώσεις 10+ ευρώ για μία εφαρμογή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και το K9 mail ήταν πολύ καλό παλιότερα όταν το χρησιμοποιούσα, αλλά έχω επειρία σαν IMAP client. Σαν Exchange client δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει...

Καλησπέρα,ψάχνω μια καλή εφαρμογή ώστε να φτιάξω και να βλέπω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της σχολής μου,έχετε να μου προτείνετε κάποια?(σαν το icalc περίπου,τέτοια φάση δηλαδή)
Samsung Note 9 Black

Καλησπέρα,ψάχνω μια καλή εφαρμογή ώστε να φτιάξω και να βλέπω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της σχολής μου,έχετε να μου προτείνετε κάποια?(σαν το icalc περίπου,τέτοια φάση δηλαδή)

Αν γράψεις στο Google play class scheduler θα σου βγάλει μερικές. Εναλλακτικά μπορείς σε κάποιο calendar να βάλεις τα classes ως recurring weekly, αν το υποστηρίζει το πρόγραμμα. Εγώ στο business calendar το βρήκα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για λεξικό ελληνικό? Όχι για μετάφραση, απλά να μπορώ να βρίσκω κάποιες λέξεις οι οποίες δεν ξέρω πως γράφονται.

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για λεξικό ελληνικό? Όχι για μετάφραση, απλά να μπορώ να βρίσκω κάποιες λέξεις οι οποίες δεν ξέρω πως γράφονται.

Υπάρχουν ελληνοαγγλικα που λογικά σου κάνουν. Υπάρχει και το Word reference το οποίο ξέρω έχει και υποστήριξη ελληνικών.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δηλαδή θα μπορώ να πληκτρολογώ τη λέξη που ψάχνω να βρω τη σωστή ορθογραφία της και θα τη βγάζει?

To Collins Greek Dictionary μπορώ να το βρω κάπου αλλού εκτός από Google Play?

Edited by vagosofron

Δηλαδή θα μπορώ να πληκτρολογώ τη λέξη που ψάχνω να βρω τη σωστή ορθογραφία της και θα τη βγάζει?

To Collins Greek Dictionary μπορώ να το βρω κάπου αλλού εκτός από Google Play?

Δεν ξέρω, κατέβασε και δοκίμασε. Δωρεάν είναι.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Για επεξεργασία αρχείων word & ecxel τι εχετε να προτεινετε???

Εγω εχω το polaris & quick office....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Για επεξεργασία αρχείων word & ecxel τι εχετε να προτεινετε???

Εγω εχω το polaris & quick office....

Και τα δύο που έχεις είναι πολύ καλά, εγώ προτιμώ το Polaris

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω, κατέβασε και δοκίμασε. Δωρεάν είναι.

Το δωρεάν δεν έχει ούτε τα μισά από αυτά που έχει το πλήρες. Γι'αυτό ρώτησα εαν μπορώ να βρω κάπου το πλήρες...

Όπως και να'χει η μόνη λύση για την οποία επιτρέπεται η συζήτηση εδώ μέσα, είναι η νόμιμη απόκτηση της εφαρμογής, δηλαδή η αγορά της. Οτιδήποτε διαφορετικό αντιβαίνει στους Ο.Π.Χ του myphone ;)
Τhe end of an era...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας