Lacrymosa Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εχω εγκατεστημενο το skype σε nexus i9250 με ανδροιντ 4.2.1 .Οταν μου στελνει καποιος πολλα μηνυματα δεν μου ερχονται ολα, δε βγαζω νοημα με αυτα που διαβαζω.Η μονη παρεμφερη εφαρμογη που τρέχει ταυτοχρονα ειναι το facebook messenger το οποιο δουλεύει αψογα.Με λιγα λογια καμια σχεση με το skype που ηξερα στο pc.Κάνω κατι λάθος; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κάποια εφαρμογή παιδιά που να υποστηρίζει πλήρως Power Point? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κάποια εφαρμογή παιδιά που να υποστηρίζει πλήρως Power Point? Presentations mobile. Εξαιρετική. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλημέρα σε όλους :) Είμαι ανάμεσα σε nexus7 ή ipad και η βασικότερη χρήση θα είναι reading. Μου αρέσει πολύ όταν ανοίγεις βιβλία στο ipad, που ανοίγουν και φένονται σαν βιβλία με τις σελίδες ανοιχτές ενω στο nexus απλα σαν μια κόλα Α4. Υπάρχει τρόπος να έχω στο nexus ακριβός το ίδιο reader? Nexus 7 θα σου πρότεινα καθώς λες ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά για reading. Αλλιώς θα σου πρότεινα οποιαδήποτε συσκευή έχει e-ink οθόνη όπως kindle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Presentations mobile. Εξαιρετική. Ευχαριστώ.... Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ευχαριστώ.... Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα. Η on the fly backup κάνει αυτή τη δουλειά αλλά πρόσεξε μόνο το .apk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα. Το κάνει και το ES File explorer. Αν το έχεις εγκατεστημενο, δε χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ευχαριστώ.... Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα. και ο astro file manager το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα. Υπάρχει περίπτωση να λες το titanium backup;Δε νομίζω όμως οτι τα κάνει apk... για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό task manager... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 23, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό task manager... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.taskmanager&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παίδες εχω κατεβάσει το Kingsoft office αλλα δεν μπορω να γραψω Ελληνικα και ας το εχω επιλεξει ως γλωσσα στο πληκτρολογιο Επισης πηρα ενα bluetooth dongle (usb) αλλα ενω στο pc δουλευει κανονικα στο android τπτ ενω υποτιθεται πως ειναι για αυτη τη δουλεια....Μπορει κανεις να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Ποια συσκευή έχεις; Δεν ειναι γνωστη ειναι ενα ταμπλετ window n70s με android 4.1 Edited January 23, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παίδες εχω κατεβάσει το Kingsoft office αλλα δεν μπορω να γραψω Ελληνικα και ας το εχω επιλεξει ως γλωσσα στο πληκτρολογιο Επισης πηρα ενα bluetooth dongle (usb) αλλα ενω στο pc δουλευει κανονικα στο android τπτ ενω υποτιθεται πως ειναι για αυτη τη δουλεια....Μπορει κανεις να βοηθησει? το Bluetooth δουλεύει στο pc σου διότι έχει drivers από τα Windows. το tablet σου έχει android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 το Bluetooth δουλεύει στο pc σου διότι έχει drivers από τα Windows. το tablet σου έχει android... Ναι το ξέρω απλά πίστευα οτι θα το αναγνώριζε γιατί για android το πουλάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ναι το ξέρω απλά πίστευα οτι θα το αναγνώριζε γιατί για android το πουλάνε... Μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα στο tablet ώστε να το αναγνωρίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλημέρα. Χρησιμοποιώ το aCalendar για ημερολόγιο (σε smart ii), έχω όμως θέμα με τις ειδοποιήσεις... Ούτε σε συμβάντα ούτε σε γενέθλια, δεν μου εμφανίζει ειδοποιήσεις, ενώ από τις ρυθμίσεις είναι ρυθμισμένο να το κάνει... Εγώ θέλω να καταχωρώ κάτι στο ημερολόγιο, και να έχω την δυνατότητα να με ειδοποιεί πριν/μετά/κατά τη διάρκεια, και γενικώς κάθε όποτε του πω εγώ... Καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εκτός από το airdroid υπάρχει κάποιο άλλο που να βλέπεις και την κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Την γνωμη σας λιγο γιαυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=el οσοι το εχουν αν μπορουν να με ενημερωσουν για τχον καταναλωση τρελη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Υπάρχει πρόγραμμα όπου να έχω πλήρη πρόσβαση από το pc στο android (mini android player)? Σαν το teamviewer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Υπάρχει πρόγραμμα όπου να έχω πλήρη πρόσβαση από το pc στο android (mini android player)? Σαν το teamviewer? Αν εχεις SAMSUNG το teamviewer αν οχι ενα vnc server (ROOT) Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Την γνωμη σας λιγο γιαυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=el οσοι το εχουν αν μπορουν να με ενημερωσουν για τχον καταναλωση τρελη Μια χαρα προγραμμα καμια καταναλωση Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Στο S planer το Πάσχα το δείχνει 31 Μαρτίου αντί 5 Μαϊου.Διορθώνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Στο S planer το Πάσχα το δείχνει 31 Μαρτίου αντί 5 Μαϊου.Διορθώνεται αυτό? Από που παίρνει το feed; Μήπως του έχεις δώσει εσύ κάποιο ημερολόγιο με λάθος ημερομηνίες; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Στο S planer το Πάσχα το δείχνει 31 Μαρτίου αντί 5 Μαϊου.Διορθώνεται αυτό? εχω την εντυπωση οτι δειχνει και το Πασχα των καθολικων ,γιατι 5 Μαιου λεει ξανα Πασχα αρα............:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts