Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εγκατεστημενο το skype σε nexus i9250 με ανδροιντ 4.2.1 .Οταν μου στελνει καποιος πολλα μηνυματα δεν μου ερχονται ολα, δε βγαζω νοημα με αυτα που διαβαζω.Η μονη παρεμφερη εφαρμογη που τρέχει ταυτοχρονα ειναι το facebook messenger το οποιο δουλεύει αψογα.Με λιγα λογια καμια σχεση με το skype που ηξερα στο pc.Κάνω κατι λάθος;
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κάποια εφαρμογή παιδιά που να υποστηρίζει πλήρως Power Point?

Presentations mobile. Εξαιρετική.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Καλημέρα σε όλους :)

Είμαι ανάμεσα σε nexus7 ή ipad και η βασικότερη χρήση θα είναι reading. Μου αρέσει πολύ όταν ανοίγεις βιβλία στο ipad, που ανοίγουν και φένονται σαν βιβλία με τις σελίδες ανοιχτές ενω στο nexus απλα σαν μια κόλα Α4.

Υπάρχει τρόπος να έχω στο nexus ακριβός το ίδιο reader?

Nexus 7 θα σου πρότεινα καθώς λες ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά για reading.

Αλλιώς θα σου πρότεινα οποιαδήποτε συσκευή έχει e-ink οθόνη όπως kindle.

Presentations mobile. Εξαιρετική.

Ευχαριστώ....

Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα.

Ευχαριστώ....

Θυμάται κανένας παιδιά ποια ήταν η εφαρμογή εκείνη που κρατούσε backup τις εφαρμογές σαν .apk? Δηλαδή έτοιμες για εγκατάσταση πάλι. Την είχα παλιά και ήταν πολύ χρήσιμη αλλά τη ξέχασα.

Η on the fly backup κάνει αυτή τη δουλειά αλλά πρόσεξε μόνο το .apk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Το κάνει και το ES File explorer. Αν το έχεις εγκατεστημενο, δε χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή.

Ευχαριστώ....

και ο astro file manager το κανει...

Υπάρχει περίπτωση να λες το titanium backup;Δε νομίζω όμως οτι τα κάνει apk...

για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό task manager...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Administrators
για πείτε ρε παιδιά κανένα καλό task manager...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.taskmanager&feature=search_result

Modpic.gif

Παίδες εχω κατεβάσει το Kingsoft office αλλα δεν μπορω να γραψω Ελληνικα και ας το εχω επιλεξει ως γλωσσα στο πληκτρολογιο

Επισης πηρα ενα bluetooth dongle (usb) αλλα ενω στο pc δουλευει κανονικα στο android τπτ ενω υποτιθεται πως ειναι για αυτη τη δουλεια....Μπορει κανεις να βοηθησει?

Παίδες εχω κατεβάσει το Kingsoft office αλλα δεν μπορω να γραψω Ελληνικα και ας το εχω επιλεξει ως γλωσσα στο πληκτρολογιο

Επισης πηρα ενα bluetooth dongle (usb) αλλα ενω στο pc δουλευει κανονικα στο android τπτ ενω υποτιθεται πως ειναι για αυτη τη δουλεια....Μπορει κανεις να βοηθησει?

το Bluetooth δουλεύει στο pc σου διότι έχει drivers από τα Windows. το tablet σου έχει android...

το Bluetooth δουλεύει στο pc σου διότι έχει drivers από τα Windows. το tablet σου έχει android...

Ναι το ξέρω απλά πίστευα οτι θα το αναγνώριζε γιατί για android το πουλάνε...

Ναι το ξέρω απλά πίστευα οτι θα το αναγνώριζε γιατί για android το πουλάνε...

Μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα στο tablet ώστε να το αναγνωρίσει;

Καλημέρα.

Χρησιμοποιώ το aCalendar για ημερολόγιο (σε smart ii), έχω όμως θέμα με τις ειδοποιήσεις... Ούτε σε συμβάντα ούτε σε γενέθλια, δεν μου εμφανίζει ειδοποιήσεις, ενώ από τις ρυθμίσεις είναι ρυθμισμένο να το κάνει...

Εγώ θέλω να καταχωρώ κάτι στο ημερολόγιο, και να έχω την δυνατότητα να με ειδοποιεί πριν/μετά/κατά τη διάρκεια, και γενικώς κάθε όποτε του πω εγώ...

Καμιά ιδέα;;

Την γνωμη σας λιγο γιαυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=el

οσοι το εχουν αν μπορουν να με ενημερωσουν για τχον καταναλωση τρελη

Θοδωρής

Υπάρχει πρόγραμμα όπου να έχω πλήρη πρόσβαση από το pc στο android (mini android player)? Σαν το teamviewer?

Αν εχεις SAMSUNG το teamviewer αν οχι ενα vnc server (ROOT)

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Την γνωμη σας λιγο γιαυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=el

οσοι το εχουν αν μπορουν να με ενημερωσουν για τχον καταναλωση τρελη

Μια χαρα προγραμμα καμια καταναλωση

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Στο S planer το Πάσχα το δείχνει 31 Μαρτίου αντί 5 Μαϊου.Διορθώνεται αυτό?

Από που παίρνει το feed; Μήπως του έχεις δώσει εσύ κάποιο ημερολόγιο με λάθος ημερομηνίες;

Στο S planer το Πάσχα το δείχνει 31 Μαρτίου αντί 5 Μαϊου.Διορθώνεται αυτό?

εχω την εντυπωση οτι δειχνει και το Πασχα των καθολικων ,γιατι 5 Μαιου λεει ξανα Πασχα αρα............:)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας