Guest24 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Moon Reader . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milaber22 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Πες του να δοκιμάσει το Google Drive. ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν νομίζω ότι θα το κάνει λόγω φοβίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σύννεφο Edited January 4, 2013 by milaber22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πολύ μικρό το Α/Μ kindle. Όντως ελαφρύ, όντως τέλεια οθόνη για κείμενο αλλά σαν να διαβάζεις Βιπερ μικρό βιβλιαράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ψάχνω για εφαρμογή excel που να υποστηρίζει hyperlinks και dropdown menu ή έστω όταν τικάρω σε κελί, να μου ανοίγει το πληκτρολόγιο για να βάλω αριθμό. Αν ξέρει κανείς τίποτα... Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλημέρα παιδια ελπιζω να είμαι στο σωστό θέμα. Όταν πηγαίνω στο google calendar και επιλέγω νέο συμβάν θέλω πανω πανω που έχει να επιλέξω ανάμεσα στα 2 email μου να εμφανίζονται με 2 διαφορετικά χρώματα και οχι και τα 2 με μπλε. Ειναι αυτο δυνατόν? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλημέρα παιδια ελπιζω να είμαι στο σωστό θέμα. Όταν πηγαίνω στο google calendar και επιλέγω νέο συμβάν θέλω πανω πανω που έχει να επιλέξω ανάμεσα στα 2 email μου να εμφανίζονται με 2 διαφορετικά χρώματα και οχι και τα 2 με μπλε. Ειναι αυτο δυνατόν? Κάθε διακριτό ημερολόγιο κάθε λογαριασμού gmail μπορεί να έχει το δικό του χρώμα. Μπορείς σίγουρα να το επιλέξεις από το web interface, αλλά εικάζω ότι και στην εφαρμογή θα δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα! Ψάχνω για κάποια εφαρμογή σε στυλ ατζέντα που να έχει ελληνικό μενού. Αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, τότε σε άγγλικα. Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 για πείτε καμιά εφαρμογή να βάλω τις αγαπημένες μου σειρές και να μου λέει πότε παίζονται...έχω το seriesguide αλλά έχει πολλά λάθη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 για πείτε καμιά εφαρμογή να βάλω τις αγαπημένες μου σειρές και να μου λέει πότε παίζονται...έχω το seriesguide αλλά έχει πολλά λάθη... και εγω αυτο εχω και ειναι μια χαρα.Τι λαθη σου βγαζει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Υπάρχει τρόπος το AquaMail να μην φορτώνει όλα τα εισερχόμενα από Gmail αλλά μόνο από συγκεκριμένους αποστολείς; Καλησπέρα! Ψάχνω για κάποια εφαρμογή σε στυλ ατζέντα που να έχει ελληνικό μενού. Αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, τότε σε άγγλικα. Κάποια πρόταση? Κάτι σαν τον Business Calendar ας πούμε σου κάνει; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 11, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Κάτι σαν τον Business Calendar ας πούμε σου κάνει; Σε ευχαριστω για την απάντηση. Κατέβασα ήδη το aCalendar και μου φαίνεται καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σε ευχαριστω για την απάντηση. Κατέβασα ήδη το aCalendar και μου φαίνεται καλό! Δες και το Business Calendar άμα θες πάντως. Είναι πιο παραμετροποιήσιμο από το aCalandar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 παιδια κανενα καλο προγραμμα call recorder υπαρχει?για το lg optimus 2x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ξερετε κανενα προγραμμα που να του μιλας και να γραφει μηνυματα ή να κανει και άλλα πραγματα στα ελληνικα οπως η siri; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ξερετε κανενα προγραμμα που να του μιλας και να γραφει μηνυματα ή να κανει και άλλα πραγματα στα ελληνικα οπως η siri; αν θελεις απλα ενα πληκτρολογιο οπου γραφει αυτα που του λες στα ελληνικα δες εδω: http://beta.swype.com/ το κουβεντιαζουμε στο εξης θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4489436 αντοστοιχο του siri για ελληνικα δε νομιζω οτι υπαρχει κατι, για αγγλικα πολυ καλο ειναι το utter! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brandall.nutter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 για πείτε καμιά εφαρμογή να βάλω τις αγαπημένες μου σειρές και να μου λέει πότε παίζονται...έχω το seriesguide αλλά έχει πολλά λάθη... Χωρίς να έχω δοκιμάσει αυτό που λες, έχω χρησιμοποιώ το tv show favs. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Ψαχνω ενα ημερολογιο για το note2 να ειναι σαν το επιτραπεζιο το κλασικο που εχουμε σρα γραφεια δηλ να μου εχει την ημέρα και να μπορω να σημειωνω κατι με το spen υπαρχει κατι τετοιο? Δεν υπαρχει ? Edited January 17, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα! Ψάχνω για κάποια εφαρμογή σε στυλ ατζέντα που να έχει ελληνικό μενού. Αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, τότε σε άγγλικα. Κάποια πρόταση? Έχεις δοκίμασε το aCalendar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έχεις δοκίμασε το aCalendar? ναι, λιγες μέρες τώρα Καλό μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια εχετε να προτεινεται καποια καλη εφαρκογη για pdf reader κλπ τετοια. Το adobe reader δεν με ενθουσιασε και η χρηση του με το S pen δεν με βολεψε καθολου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εγω εχω το Smart Office 2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να βγάζεις έγγραφα με την φωτογραφική του κινητού σου και να τα στέλνεις σε fax υπάρχει; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να βγάζεις έγγραφα με την φωτογραφική του κινητού σου και να τα στέλνεις σε fax υπάρχει; Για δες το CamScanner -Phone Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια εχετε να προτεινεται καποια καλη εφαρκογη για pdf reader κλπ τετοια. Το adobe reader δεν με ενθουσιασε και η χρηση του με το S pen δεν με βολεψε καθολου. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα smart office 2 και ezpdf reader και είμαι πολύ ευχαριστημένος (paid και τα 2) :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ναι, λιγες μέρες τώρα Καλό μου φαίνεται! To Πάσχα μου το δείχνει 31 Μαρτίου... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts