Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πες του να δοκιμάσει το Google Drive.

ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν νομίζω ότι θα το κάνει λόγω φοβίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σύννεφο

Edited by milaber22

Πολύ μικρό το Α/Μ kindle. Όντως ελαφρύ, όντως τέλεια οθόνη για κείμενο αλλά σαν να διαβάζεις Βιπερ μικρό βιβλιαράκι.

Ψάχνω για εφαρμογή excel που να υποστηρίζει hyperlinks και dropdown menu ή έστω όταν τικάρω σε κελί, να μου ανοίγει το πληκτρολόγιο για να βάλω αριθμό. Αν ξέρει κανείς τίποτα...
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Καλημέρα παιδια ελπιζω να είμαι στο σωστό θέμα. Όταν πηγαίνω στο google calendar και επιλέγω νέο συμβάν θέλω πανω πανω που έχει να επιλέξω ανάμεσα στα 2 email μου να εμφανίζονται με 2 διαφορετικά χρώματα και οχι και τα 2 με μπλε. Ειναι αυτο δυνατόν?

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Καλημέρα παιδια ελπιζω να είμαι στο σωστό θέμα. Όταν πηγαίνω στο google calendar και επιλέγω νέο συμβάν θέλω πανω πανω που έχει να επιλέξω ανάμεσα στα 2 email μου να εμφανίζονται με 2 διαφορετικά χρώματα και οχι και τα 2 με μπλε. Ειναι αυτο δυνατόν?

Κάθε διακριτό ημερολόγιο κάθε λογαριασμού gmail μπορεί να έχει το δικό του χρώμα. Μπορείς σίγουρα να το επιλέξεις από το web interface, αλλά εικάζω ότι και στην εφαρμογή θα δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης.

Καλησπέρα!

Ψάχνω για κάποια εφαρμογή σε στυλ ατζέντα που να έχει ελληνικό μενού.

Αν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, τότε σε άγγλικα.

Κάποια πρόταση?

για πείτε καμιά εφαρμογή να βάλω τις αγαπημένες μου σειρές και να μου λέει πότε παίζονται...έχω το seriesguide αλλά έχει πολλά λάθη...

για πείτε καμιά εφαρμογή να βάλω τις αγαπημένες μου σειρές και να μου λέει πότε παίζονται...έχω το seriesguide αλλά έχει πολλά λάθη...

και εγω αυτο εχω και ειναι μια χαρα.Τι λαθη σου βγαζει?

Θοδωρής

Υπάρχει τρόπος το AquaMail να μην φορτώνει όλα τα εισερχόμενα από Gmail αλλά μόνο από συγκεκριμένους αποστολείς;

Καλησπέρα!

Κάποια πρόταση?

Κάτι σαν τον Business Calendar ας πούμε σου κάνει;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Σε ευχαριστω για την απάντηση.

Κατέβασα ήδη το aCalendar και μου φαίνεται καλό!

Δες και το Business Calendar άμα θες πάντως. Είναι πιο παραμετροποιήσιμο από το aCalandar.

Ξερετε κανενα προγραμμα που να του μιλας και να γραφει μηνυματα ή να κανει και άλλα πραγματα στα ελληνικα οπως η siri;

Ξερετε κανενα προγραμμα που να του μιλας και να γραφει μηνυματα ή να κανει και άλλα πραγματα στα ελληνικα οπως η siri;

αν θελεις απλα ενα πληκτρολογιο οπου γραφει αυτα που του λες στα ελληνικα δες εδω:

http://beta.swype.com/

το κουβεντιαζουμε στο εξης θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4489436

αντοστοιχο του siri για ελληνικα δε νομιζω οτι υπαρχει κατι, για αγγλικα πολυ καλο ειναι το utter!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brandall.nutter&hl=el

Χωρίς να έχω δοκιμάσει αυτό που λες, έχω χρησιμοποιώ το tv show favs. Δοκίμασε το.

Ψαχνω ενα ημερολογιο για το note2 να ειναι σαν το επιτραπεζιο το κλασικο που εχουμε σρα γραφεια δηλ να μου εχει την ημέρα και να μπορω να σημειωνω κατι με το spen υπαρχει κατι τετοιο?

Δεν υπαρχει ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα!

Κάποια πρόταση?

Έχεις δοκίμασε το aCalendar?

Παιδια εχετε να προτεινεται καποια καλη εφαρκογη για pdf reader κλπ τετοια. Το adobe reader δεν με ενθουσιασε και η χρηση του με το S pen δεν με βολεψε καθολου.
Θοδωρής

Ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να βγάζεις έγγραφα με την φωτογραφική του κινητού σου και να τα στέλνεις σε fax υπάρχει;

Όλα καλά.

Ρε παιδιά κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να βγάζεις έγγραφα με την φωτογραφική του κινητού σου και να τα στέλνεις σε fax υπάρχει;

Για δες το CamScanner -Phone

Samsung galaxy s21+

Παιδια εχετε να προτεινεται καποια καλη εφαρκογη για pdf reader κλπ τετοια. Το adobe reader δεν με ενθουσιασε και η χρηση του με το S pen δεν με βολεψε καθολου.

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα smart office 2 και ezpdf reader και είμαι πολύ ευχαριστημένος (paid και τα 2) :)

Τhe end of an era...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας