Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

προτεινω ανεπιφυλακτα το contre jour https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chillingo.contrejour.android.rowgplay&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGlsbGluZ28uY29udHJlam91ci5hbmRyb2lkLnJvd2dwbGF5Il0.

το κατεβασα χτες κ ειναι εξαιρετικο.οσοι εκτιμουν χαλαρωτικα παιχνιδια οπως το osmos hd να το κοιταξουν.

ρε παιδιά , γιατι στο shop λέει για το dungeon hunter 3

Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας Cosmote Sony MT27i.

και όταν παίζω lagάρει το σύμπαν ?:confused::confused::wacko::wacko:

ρε παιδιά , γιατι στο shop λέει για το dungeon hunter 3

Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας Cosmote Sony MT27i.

και όταν παίζω lagάρει το σύμπαν ?:confused::confused::wacko::wacko:

Είναι συμβατό, αλλά δεν σημαινει ότι τρέχει και τέλεια. Κλείσε τις διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο και δοκίμασε πάλι...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

η βλακεία ειναι πως δεν το έχω root και οι διεργασίες που κλείνω ανοίγουν και πάλι με αποτέλεσμα να μου δεσμεύουν ΠΟΛΥ ram :confused:

η βλακεία ειναι πως δεν το έχω root και οι διεργασίες που κλείνω ανοίγουν και πάλι με αποτέλεσμα να μου δεσμεύουν ΠΟΛΥ ram :confused:

Να κλείνεις μόνο τις διεργασίες που εκτελούνται, όχι αυτές που είναι απλα αποθηκευμένες. Πήγαινε στο ρυθμίσεις/εφαρμογές/σε εκτέλεση, κλείσε τα πάντα εκτός από το πληκτρολόγιο και στο τέλος κλείσε και τις ρυθμίσεις. Αν ακόμη τρέχει αργά, σορρυ αλλα δεν νομίζω να υπάρχει κάποια λύση.. Στο tipo μου έτρεχε σχετικά καλά, αλλά με το τέλος του tutorial η εφαρμογή έκλεινε αυτόματα, ούτως ή άλλως όμως περιμένω αυτές τις μέρες το galaxy tab 2 10.1 και λογικά θα αναλάβει αυτό καθήκοντα gaming.. :)

τελικά το έκανα root και εγκατέστησα το chainfire3d και σαν απο θαυμα το τρέχει νερό ! μαζί με ότι άλλο παιχνίδι βάλω :blink:

ευτυχία:cool::cool:

τελικά το έκανα root και εγκατέστησα το chainfire3d και σαν απο θαυμα το τρέχει νερό ! μαζί με ότι άλλο παιχνίδι βάλω :blink:

ευτυχία:cool::cool:

τι ακριβως κανει το chainfire με απλα ελληνικα?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Δεν ξέρω αν σε καλύψει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307702

Samsung galaxy s21+

είδα ενα βιντεο με το dungeon hunter 2 και μου άρεσε περισότερο απο το 3 (γουστα ειναι αυτά :shifty:)

anyway , το ψάχνω αλλα δεν υπάρχει στο google playstore

ξέρει κανείς γιατί ? που μπορώ να το βρω:confused::confused: ?

είδα ενα βιντεο με το dungeon hunter 2 και μου άρεσε περισότερο απο το 3 (γουστα ειναι αυτά :shifty:)

anyway , το ψάχνω αλλα δεν υπάρχει στο google playstore

ξέρει κανείς γιατί ? που μπορώ να το βρω:confused::confused: ?

Δες εδώ http://www.gameloft.com/android-games/dungeon-hunter-2-for-android/

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ουσιαστικά μειώνει τα γραφικά των παιχνιδιών ώστε να τρέχουν τα απαιτητικά παιχνίδια σε πιο αργές συσκευές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Sorry, Dungeon Hunter 2 HD is not available for your phone at the moment.

:(:(

τι στο καλό ..

εντομεταξύ βλέπω πολλά παιχνίδια που υποτίθεται οτι δεν τα παίζει το sole σε βιντεάκια στο youtube που ειναι 100% playble χωρίς το παραμικρό lag

πως τα παίζουν ? εμένα δεν με αφήνει ουτε να τα αγοράσω ........:X

τι στο καλό ..

εντομεταξύ βλέπω πολλά παιχνίδια που υποτίθεται οτι δεν τα παίζει το sole σε βιντεάκια στο youtube που ειναι 100% playble χωρίς το παραμικρό lag

πως τα παίζουν ? εμένα δεν με αφήνει ουτε να τα αγοράσω ........:X

"Live your myth in Greece"...:lol:

"Live your myth in Greece"...:lol:

για εξίγισε το λίγο αυτό

απότι κατάλαβα παίζει ρόλο σε αυτό το οτι είμαι Ελλάδα? τους άλλους τους αφήνει να κατεβάσουν ?:confused:

για εξίγισε το λίγο αυτό

απότι κατάλαβα παίζει ρόλο σε αυτό το οτι είμαι Ελλάδα? τους άλλους τους αφήνει να κατεβάσουν ?:confused:

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν συμβαίνει αυτό ανάμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τη συσκευή σου (γι'αυτό και το γέλιο), είναι κάτι που όντως ισχύει, την ίδια απάντηση τουλάχιστον είχα λάβει παλιότερα σε παρόμοιο θέμα συμβατότητας ανάμεσα σε μια εφαρμογή απ'το Play και το xperia mini που κρατούσα στα χέρια μου..:)

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για το αν συμβαίνει αυτό ανάμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τη συσκευή σου (γι'αυτό και το γέλιο), είναι κάτι που όντως ισχύει, την ίδια απάντηση τουλάχιστον είχα λάβει παλιότερα σε παρόμοιο θέμα συμβατότητας ανάμεσα σε μια εφαρμογή απ'το Play και το xperia mini που κρατούσα στα χέρια μου..:)

εντομεταξύ έχει τίχει να δω παιχνίδι να παίζει στο xperia mini σε βιντεάκι επίσης και να μπαίνω να το κατεβάσω για το sole και να μην με αφήνει λέγοντας μου οτι δεν παίζει στο κινητό μου :ninja:

πάντως μυστήριο μένει ακόμα πως υπάρχουν ρωσικά βίντεο με το sole να τρέχει παιχνίδια χωρίς lag και τα δικά μας sole (το έλεγαν και άλλοι στα comments) να τα τρέχουν με τρελό lag ή ακόμα και καθόλου :blink:

και το κουφό

το gangstar rio city of saints να μου λέει οτι είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου στο site της gameloft ωστε να την αγοράσω αλλα στο googleplay να μου λέει Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Sony MT27i.

δηλαδή να δώσω τα 5 euro και να μην ξέρω αν θα παίζει ?..

/πονοκέφαλος

------------------------------------------------------------------------------

το monster warlord το ξέρει κανείς? παίζω και έχω κολλήσει! μου φαίνεται πολύ εθιστικό!

ξέρει κανένας παρόμοια παιχνίδια ? γιατι έχει energy και όταν τελειώσει δεν έχω τι να κάνω :P

Edited by Mindfreak89

εντομεταξύ έχει τίχει να δω παιχνίδι να παίζει στο xperia mini σε βιντεάκι επίσης και να μπαίνω να το κατεβάσω για το sole και να μην με αφήνει λέγοντας μου οτι δεν παίζει στο κινητό μου :ninja:

πάντως μυστήριο μένει ακόμα πως υπάρχουν ρωσικά βίντεο με το sole να τρέχει παιχνίδια χωρίς lag και τα δικά μας sole (το έλεγαν και άλλοι στα comments) να τα τρέχουν με τρελό lag ή ακόμα και καθόλου :blink:

και το κουφό

το gangstar rio city of saints να μου λέει οτι είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου στο site της gameloft ωστε να την αγοράσω αλλα στο googleplay να μου λέει Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Sony MT27i.

δηλαδή να δώσω τα 5 euro και να μην ξέρω αν θα παίζει ?..

/πονοκέφαλος

------------------------------------------------------------------------------

το monster warlord το ξέρει κανείς? παίζω και έχω κολλήσει! μου φαίνεται πολύ εθιστικό!

ξέρει κανένας παρόμοια παιχνίδια ? γιατι έχει energy και όταν τελειώσει δεν έχω τι να κάνω :P

Ψάξε στο google, κατέβασε οποίο παιχνίδι θες και αν τρέχει σωστά στην συσκευή σου το αγοράζεις κιόλας.. Αν η συσκευή σου έχει οθόνη χαμηλής ανάλυσης, πχ 320χ480, ψάξε για κάτι σαν "gangstar Rio hvga" και θα βγάλεις άκρη.. ;)

Ψάξε στο google, κατέβασε οποίο παιχνίδι θες και αν τρέχει σωστά στην συσκευή σου το αγοράζεις κιόλας.. Αν η συσκευή σου έχει οθόνη χαμηλής ανάλυσης, πχ 320χ480, ψάξε για κάτι σαν "gangstar Rio hvga" και θα βγάλεις άκρη.. ;)

Μπορεί επίσης να αγοράσει ένα παιχνίδι και σε περίπτωση που δεν το τρέχει η συσκευή του να το επιστρέψει στην Google και να πάρει τα λεφτά του πίσω, έχει ένα 15λεπτο περιθώριο να δοκιμάσει οποιαδήποτε εφαρμογή αγοράσει. :)

480 x 854 pixels έχει το sole

Μπορεί επίσης να αγοράσει ένα παιχνίδι και σε περίπτωση που δεν το τρέχει η συσκευή του να το επιστρέψει στην Google και να πάρει τα λεφτά του πίσω, έχει ένα 15λεπτο περιθώριο να δοκιμάσει οποιαδήποτε εφαρμογή αγοράσει. :)

α δεν ήξερα οτι γίνεται ! thanks! :cool:

Ναι αλλά το play store δεν σε αφήνει να κατεβάσεις όλες τις εφαρμογές, πχ ενώ το NFS mw τρέχει μια χαρά στο tipo δεν μπορώ να το κατεβάσω νόμιμα...

αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με συγκεκριμένα παιχνίδια

πχ

bloodbrothers

monster tracker

και κάποια άλλα της ίδιας εταιρίας. Ενώ το xperia sole τα τρέχει πολύ καλά και παίζω , ξαφνικά αρχίζουν και lagάρουν τραγικά ή κλείνουν.

έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ? και τα 2 πετάνε μήνυμα όταν τα ανοίγεις οτι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί με τα παιχνίδια αυτά όμως στο google play λέει οτι είναι συμβατά (και στο forum τους έλεγαν πως αν δεν τεστάρουν κάποιο παιχνίδι για κάποια συσκευή δεν το βάζουν διαθέσιμο για κατέβασμα σε αυτή στο googleplay )

Μόλις πήρα το nexus και αν μπορείτε προτείνεται μου κανένα παιχνίδι

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Παιξε το pudding monsters.. Είναι από τους δημιουργούς του cut the rope.. ;)

Hill climb racing!

Καλό λιώσιμο!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια