Sniaf Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 δες #3405 + με κάποιο file explorer .....δεν χρειάζεται να είσαι ροοτ ( στο καινούργιο κινητό κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι (το apk) και μετά κάνεις paste στο ίδιο φάκελο το φάκελο του παιχνιδιού (οι φάκελοι θα είναι κάπως έτσι com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM) είναι μια καλή λύση αυτό που λες alex . αλλά θα προτιμούσα ένα προγραμματάκι να μην κανείς όλοι αυτή την διαδικασία κάθε φορά αλλά μάλλον για συσκευές no root η λύση είναι μόνο αυτή :):):spider: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 είναι μια καλή λύση αυτό που λες alex . αλλά θα προτιμούσα ένα προγραμματάκι να μην κανείς όλοι αυτή την διαδικασία κάθε φορά αλλά μάλλον για συσκευές no root η λύση είναι μόνο αυτή :):):spider: δοκίμασε κάποιο datasync λύση (upload σε cloud ) μπορεί να δουλέψει.... (η απόλυτη λύση ..root titanium backup!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γινεται δυσκολοτερο ή απλα εχει διαφορετικα "προβληματα"? Παντως ειναι απο τα πιο περιεργα και απλα παιχνιδια, δεν εχει interface καθολου, ουτε εξοδο, απλως πατας το "πισω".. Είναι κάποια απίστευτα δύσκολα... Ειδικά τα 9, 19 Ίσως και το 27 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Είναι κάποια απίστευτα δύσκολα... Ειδικά τα 9, 19 Ίσως και το 27 Και εγώ παλεύω το 77... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Είναι το πρώτο δύσκολο, λίγη συνήθεια θέλει Όση ώρα έκανα να περάσω την 19 την πρώτη φορά, τόση ώρα μου πήρε να φτάσω ξανά σε αυτή.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τι εννοεις "την πρωτη φορα"?! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Την πρώτη φορά που πέρασα τις πίστες. Όταν τελειώσεις αρχίζει από την αρχή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Και ειχες την ορεξη αφου το τελειωσες να το ξαναπαιξεις; Βασικα για ολα τα παιχνιδια ισχυει αυτο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Σε κανένα δεν κόλησα εκτός από το 9 που είμαι από χθές! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Πολύ ωραία σχεδιασμένο endless run game, βασισμένο σε ομώνυμο βίντεο του Antonio Vicentini (υπάρχει στο YouTube). Με ωραία μουσικούλα, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις! https://play.google.com/store/apps/details?id=warchildPost.TheTripAndroid&hl=el Και δύο πολύ ωραία puzzle games, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις φυσικά! trail: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apps.oliver.trail Colligo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carlkarjalainen.colligo Edited October 11, 2014 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 καλησπερα σε ολους. αλλαξα προσφατα κινητο και ειχα κανει σημαντικη προοδο στο ''glory of generals'' ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easytech.gogh&hl=el ). τωρα δεν μπορω να μεταφερω την προοδο μου στο νεο κινητο. μου ειπαν να αντιγραψω το αρχειο ''data'' και λογικα δεν θα εχω προβλημα αφου εκει ειναι αποθηκευμενη. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω στα αρχεια που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι. εψαξα και στο παλιο αλλα και στο νεο κινητο αλλα τζιφος. ακομα και με το sd maid δεν μπορεσα να το βρω. θα ημουν ευγνωμων αν μπορει καποιος να το εγκαταστησει και αν το βρει να μου πει το path που γινεται η εγκατασταση. εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος να σωσω την προοδο. υποψιν κανενα κινητο μου δεν ειναι root. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 καλησπερα σε ολους. αλλαξα προσφατα κινητο και ειχα κανει σημαντικη προοδο στο ''glory of generals'' ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easytech.gogh&hl=el ). τωρα δεν μπορω να μεταφερω την προοδο μου στο νεο κινητο. μου ειπαν να αντιγραψω το αρχειο ''data'' και λογικα δεν θα εχω προβλημα αφου εκει ειναι αποθηκευμενη. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω στα αρχεια που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι. εψαξα και στο παλιο αλλα και στο νεο κινητο αλλα τζιφος. ακομα και με το sd maid δεν μπορεσα να το βρω. θα ημουν ευγνωμων αν μπορει καποιος να το εγκαταστησει και αν το βρει να μου πει το path που γινεται η εγκατασταση. εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος να σωσω την προοδο. υποψιν κανενα κινητο μου δεν ειναι root. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Αν είσαι ρουτ δοκίμασε titanium backup,αλλιώς δες το helium.Θα πάρεις backup και θα το επαναφέρεις στο νέο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 καλησπερα σε ολους. αλλαξα προσφατα κινητο και ειχα κανει σημαντικη προοδο στο ''glory of generals'' ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easytech.gogh&hl=el ). τωρα δεν μπορω να μεταφερω την προοδο μου στο νεο κινητο. μου ειπαν να αντιγραψω το αρχειο ''data'' και λογικα δεν θα εχω προβλημα αφου εκει ειναι αποθηκευμενη. το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εντοπισω στα αρχεια που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι. εψαξα και στο παλιο αλλα και στο νεο κινητο αλλα τζιφος. ακομα και με το sd maid δεν μπορεσα να το βρω. θα ημουν ευγνωμων αν μπορει καποιος να το εγκαταστησει και αν το βρει να μου πει το path που γινεται η εγκατασταση. εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος να σωσω την προοδο. υποψιν κανενα κινητο μου δεν ειναι root. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Ψάξε αυτό /data/data/com.easytech.gogh/ τα save είναι το αρχείο headquarter.sav.bak (κάνε καινούργια εγκατάσταση στο καινούριο κινητό και αντέγραψε μόνο headquarter.sav.bak από το παλιό στο αντίστοιχη διαδρομή /data/data/com.easytech.gogh/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ειλικρινά δε περνιεται. . . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Παίζει κανείς το Ingress; Εγώ ξεκίνησα εδώ και 2 βδομάδες. Στην αρχή λες γαμάτο αλλά είναι καμμενιά. Μετά απλά βρίσκεις τον εαυτό σου να πηγαίνει από portal σε portal. Επειδή περιμένω να μπω στρατό δεν έχω άλλες υποχρεώσεις και έτσι παίρνω τους δρόμους αφού μου δίνει κίνητρο και για περπάτημα. Έχω ρίξει πολύ ποδαρόδρομο αν και είμαι στα πρώτα lvl ακόμα. Ποτέ ξανά οι πλατείες και οι γειτονιές μας δεν μας φαίνονται το ίδιο με πριν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ψάξε αυτό /data/data/com.easytech.gogh/ τα save είναι το αρχείο headquarter.sav.bak (κάνε καινούργια εγκατάσταση στο καινούριο κινητό και αντέγραψε μόνο headquarter.sav.bak από το παλιό στο αντίστοιχη διαδρομή /data/data/com.easytech.gogh/ καλημερα. ευχαριστω για την απαντηση αλλα το path που μου εδωσες δεν μπορω να το βρω. θυμιζω δεν ειμαι root. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. εχω βρει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια αλλα αυτο πουθενα. λες και ειναι εξαφανισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 καλημερα. ευχαριστω για την απαντηση αλλα το path που μου εδωσες δεν μπορω να το βρω. θυμιζω δεν ειμαι root. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. εχω βρει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια αλλα αυτο πουθενα. λες και ειναι εξαφανισμενο. ενδέχεται να έχει σχέση με root (μπορεί και οχι).εγώ χρησιμοποιώ το es Explorer (είμαι root) ..το /data/data υπάρχει https://www.dropbox.com/s/xvwephd1l9c7td9/2014-10-13-13_17_34.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 ενδέχεται να έχει σχέση με root (μπορεί και οχι).εγώ χρησιμοποιώ το es Explorer (είμαι root) ..το /data/data υπάρχει https://www.dropbox.com/s/xvwephd1l9c7td9/2014-10-13-13_17_34.mp4?dl=0 δεν ξερω τι να πω. λες και το παιχνιδι δεν υπαρχει. θα το παρω απο φαση οτι εχασα την προοδο μου στο παιχνιδι. δεν μπορω να χρησιμοποιησω και το helium στο παλιο κινητο οποτε παει απατο το game. ευχαριστω για τη βοηθεια παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Don't touch the spikes.... Απλό και ωραίο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εδώ υποτίθεται έχει μια λίστα με 99 παιχνίδια για 99cents αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το Amazon appstore δίνει σήμερα δωρεάν το γνωστό κλασικό adventure (σε πλήρη έκδοση για κινητά) Simon The Sorcerer! Βιαστείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Είναι κάποια απίστευτα δύσκολα... Ειδικά τα 9, 19 Ίσως και το 27 Εγω παντως που ειμαι στο 10, το 42 με δυσκολεψε πιο πολύ απ'ολα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Για τους λάτρες των flight sim, ας δοκιμάσουν το extreme landings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το Amazon appstore δίνει σήμερα δωρεάν το γνωστό κλασικό adventure (σε πλήρη έκδοση για κινητά) Simon The Sorcerer! Βιαστείτε! Τα γραφικά ειναι οκ που ειναι ετσι; ή το gameplay θα τα παραβλεψει..; Να το βγάλω απ'το ταμπλετ που το εβαλα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Επιτέλους! Το τερμάτισα! Το 7 με δυσκόλεψε πιο πολύ από όλα! Μόλις πέρασα το 7 χθες και το τερμάτισα σήμερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts