dani89 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Η αλήθεια είναι πως το Android δεν υποστηρίζει πλέον επίσημα flash player οπότε για Webview μόνο με browser όπως Dolphin. Τώρα για να παίξεις συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν εφαρμογές όπως SWF Player κλπ. δεν κάνουν δουλειά? Αν δεν τα καταφέρεις δώσε μας ένα παράδειγμα για να το προσπαθήσουμε και εμείς. Δοκίμασα και την εφαρμογή που είπες αλλά στο ενα mode (air?) δειχνει το παιχνίδι αλλα δεν με αφήνει να το χειριστω γιατι το ξαναφορτωνει στιγμιαία. Στο αλλο mode λεει οτι δεν εχω εγκαταστησει το φλασ πλαιερ, που το εχω όμως. Με ντολφιν τα κατάφερα αλλα θα θελα μια offline λύση... Αυτο είναι το παιχνιδακι http://armorgames.com/play/894/castlewars Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δοκίμασα και την εφαρμογή που είπες αλλά στο ενα mode (air?) δειχνει το παιχνίδι αλλα δεν με αφήνει να το χειριστω γιατι το ξαναφορτωνει στιγμιαία. Στο αλλο mode λεει οτι δεν εχω εγκαταστησει το φλασ πλαιερ, που το εχω όμως. Με ντολφιν τα κατάφερα αλλα θα θελα μια offline λύση... Αυτο είναι το παιχνιδακι http://armorgames.com/play/894/castlewars Σε note 10.1 2014 (με dolphin browser ) αυτό http://armorgames.com/play/894/castlewars μια χαρά παίζει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μας κάνεις πλάκα έτσι???:confused: Το από πάνω ποστ το διάβασες?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 :hypno::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Πρόβλημα με Boom Beach. Την ώρα επίθεσης και ενώ ήμουν στην φάση που περίμενα να καταστραφει το εχθρικό αρχηγείο (άρα νικούσα), το ταμπλετ έχασε το δίκτυο. Κάνει το παιχνίδι reload, με πάει στην βάση μου και βρήκα να λείπει όλος ο στρατός μου, την στιγμή που δεν είχα χάσει κανέναν στην μάχη!!! Τώρα ποιος θα μου πληρώσει όλον τον στρατό; Μολις το επαθα και γω. Και ο στρατός μου αξιζει 60 χιλιάρικα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μολις το επαθα και γω. Και ο στρατός μου αξιζει 60 χιλιάρικα Περαστικά. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι που δεν το έχουν φτιάξει τόσο καιρό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ολο λεω οτι δε θα στηριζω παιχνιδια που θέλουν πληρωμη με δόλιο τρόπο (ανεβαίνει η δυσκολία και δεν προχωράς αν δεν πληρωσεις) αλλα ειναι και πιο ωραία.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 κατι καλο με μηχανες υπαρχει; moto gp φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 κατι καλο με μηχανες υπαρχει; moto gp φαση Eδώ είσαι;) https://play.google.com/store/apps/details?id=it.dtales.DucatiChallengeFree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δυστυχώς το στυλ παιχνιδιών boom beach είναι έτσι φτιαγμένα. Αν δεν πληρώσεις δεν προχωράς. Σε μένα συνέβει κάτι παρόμοιο. Λίγο πριν καταστρέψω το HQ, γύρισα το τηλέφωνο προσανατολισμό. Το παιχνίδι έκλεισε και απλά χάθηκε όλη η πρόοδος. Τα πάντα ήταν όπως ξεκίνησα το παιχνίδι. Η αντιμετώπιση που κάνω σε τέτοιου είδους παιχνίδια μετά από κάποια περίοδο, είναι να τα σβήνω και να τα ξεχνάω. Για μένα έρχεται και η ώρα του boom beach. Στα παιχνίδια με μοτοσικλέτες τώρα, έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι υπάρχει. Όλα είναι κάτω του μετρίου. Αν είχα iPhone θα ήθελα να δω το επίσημο παιχνίδι του WSBK για το 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 καλημερα σε ολους. ξερει κανεις κανενα καλο παιχνιδι στρατηγικης σε στυλ panzer general ή κατι αντίστοιχο με τα παλια board games; παιζω αυτον τον καιρο το glory of generals. ειναι αρκετα καλο αλλα θελει υπομονη για να ανεβεις ιεραρχικα. στα θετικα του ειναι επισης οτι εχει πολλες πιστες. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Great little war game 2 (ειναι στυλ κινηση-κινηση), εχει την πλακα του Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτό είναι κοντά στο panzer general: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudworth.lite.operationbarbarossa Για το PC δες κι αυτό http://www.matrixgames.com/products/472/details/Germany.at.War:.Barbarossa.1941 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 το έχει παίξει κανείς αυτό το παιχνίδι ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.waywardsouls Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Fifa 15 το παιζει κανεις? Αρχικα δεν μου βγαζει σε ι9506 κουμπια να παιξω. Ενω στο galaxy tab 3 τα εμφανιζει. Εν συνεχεια οταν βαζω simulation και κερδιζω μου πεταει το fifa διακοπηκε και χανω ολο τον αγωνα. ΤΙ σκ@τ@ γινεται? Edited September 24, 2014 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 κανένα καλό real time strategy Υπάρχει; και δεν εννοώ τύπου defence αλλά σαν αυτά που βλέπουμε στο pc. Το να μη θέλει χρήματα για να το παίξει κάποιος θα θεωρηθεί προσόν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 2-3 που ειχα βρει ηταν μεγαλες αποτυχιες :p Ακομα περιμενουμε το Age of Empires mobile... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παρομοίως κι εγώ σε σημείο να απελπιστώ, μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ακμάσει το είδος στα κινητά καθώς από άποψη χειρισμού βολεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το fifa 15, απαιτει internet για να παιξει; Χωρις δικτυο δεν παιζει; Για το 14, ειχα δει ειχε αυτη την απαιτηση, αλλα 'ξεγελιοταν' απλα με ενεργο το wifi, εστω κι αν δεν ειχε προσβαση στο δικτυο. Το θεωρω ηλιθιοτητα παντως, παιχνιδι που καλλιστα μπορεις να το παιξεις offiline, να απαιτει δικτυο σωνει ντε και καλα. Αραγε, εστω και με την ανωτερω πατεντα, το fifa 15 θα παιζει χωρις δικτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καποια παιχνιδια ή quiz για μεγαλυτερες ηλικιες (ανω των 60), να ειναι ψιλοευκολα...ισα ισα για να αποφυγουν το αλτσχαιμερ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καποια παιχνιδια ή quiz για μεγαλυτερες ηλικιες (ανω των 60), να ειναι ψιλοευκολα...ισα ισα για να αποφυγουν το αλτσχαιμερ?:D Πασιέντζα.!;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πασιέντζα.!;; :D μπα...δεν ασχολουνται με χαρτια! το βλεπω να τους βαζω να λυνουν παιδικες ασκησεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 κανένα καλό real time strategy Υπάρχει; και δεν εννοώ τύπου defence αλλά σαν αυτά που βλέπουμε στο pc. Το να μη θέλει χρήματα για να το παίξει κάποιος θα θεωρηθεί προσόν :P Δες το Townmen Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Kαι γω ενα τετοιο ηθελα, ενα red alert Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Kαι γω ενα τετοιο ηθελα, ενα red alert πωπω τι μου θυμισες τωρα. :D πολυ λιωσιμο με ολα τα c&c. κριμα που τετοια παιχνιδια ειναι σπανια σε κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts