diminikias Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδια το injustice ειναι πολυ ενδιαφερων παιχνιδι και ειναι και δωρεαν μαλιστα.... Επεισης δεν χρειαζεται να δωσεις και ευρω (αν και εχεις την δυνατοτητα) Το μονο κακο που δεν το λες και για ολους κακο ειναι το μεγεθος το οποιο ξεπερναει το 1gb και θα ειναι προβλημα για πολους... Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά υπάρχει το asphalt 8 στο play store?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά υπάρχει το asphalt 8 στο play store?? Κανονικά..:) http://img.tapatalk.com/d/13/12/17/y3ynu2u4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μπορείτε να μου δώσετε το λινκ??γιατί δεν μπορώ να το δω??? Το έχω ψάξει αλλά δεν μου το δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 μηπως δε το υποστηριζει η συσκευη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν ξέρω.δοκίμασα από το δικό μου το se live with walkman και δοκίμασα και από το galaxy core και δεν βρηκα.λέτε να μην υποστηρίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Λογικα δεν το υποστηριζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν ξέρω.δοκίμασα από το δικό μου το se live with walkman και δοκίμασα και από το galaxy core και δεν βρηκα.λέτε να μην υποστηρίζει??? Λογικά δε θα το υποστηρίζει για να μη στο βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Αα κατάλαβα.ποιος είναι ο τρόπος για να καταλάβω αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει κάποια κινητά???Υπάρχει κάποιος τρόπος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αα κατάλαβα.ποιος είναι ο τρόπος για να καταλάβω αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει κάποια κινητά???Υπάρχει κάποιος τρόπος??? Μπες στο playstore από το pc και θα δεις αν καποια εφαρμογή υποστηρίζει το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Νέο πολύ δυνατό ελληνικό clan "Myrmidons" Στο Jungle Heat Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 gta san andreas για android.......https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtasa&hl=el Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ξέρει κανείς γιατί και πως μου έκανε η ΕΑ αυτό το δώρο σήμερα; (πάνω δεξιά) :blink::wacko: http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Screenshot_2013-12-22-18-17-34_zpseb31a919.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ξέρει κανείς γιατί και πως μου έκανε η ΕΑ αυτό το δώρο σήμερα; (πάνω δεξιά) :blink::wacko: http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Screenshot_2013-12-22-18-17-34_zpseb31a919.png Ναι και σε μένα επίσης, λόγω γιορτών μάλλον. Στείλε τους ένα mail με το g account σου να το κοιτάξουν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιζει καποιος τα παιχνιδια με χειριστηριο απο ps3; Προσπαθω να το δοκιμασω σε ενα tv box αλλα δεν μου δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιζει καποιος τα παιχνιδια με χειριστηριο απο ps3; Προσπαθω να το δοκιμασω σε ενα tv box αλλα δεν μου δουλευει. Ναι εγώ... Χρησιμοποιώ την εφαρμογή sixaxis και για την 1η φορά συνδέεις το χειριστήριο με το τηλέφωνο με ένα USB otg καλώδιο... Μετά μπορείς να τα συνδέσεις ασύρματα μέσω Bluetooth... Υ.Γ. Το κινητό πρέπει να είναι ρουταρισμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ναι εγώ... Χρησιμοποιώ την εφαρμογή sixaxis και για την 1η φορά συνδέεις το χειριστήριο με το τηλέφωνο με ένα USB otg καλώδιο... Μετά μπορείς να τα συνδέσεις ασύρματα μέσω Bluetooth... Υ.Γ. Το κινητό πρέπει να είναι ρουταρισμένο... Πες μερικα παιχνιδια που το χρησιμοποιεις και σου δουλευει κανονικα. Γιατι εχω περασει 2-3 παιχνιδια στο tv box και δεν μου παιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πες μερικα παιχνιδια που το χρησιμοποιεις και σου δουλευει κανονικα. Γιατι εχω περασει 2-3 παιχνιδια στο tv box και δεν μου παιζουν. FIFA 13, NBA JAM, NFS Most wanted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Ξέρει κανείς γιατί και πως μου έκανε η ΕΑ αυτό το δώρο σήμερα; (πάνω δεξιά) :blink::wacko: Ναι και σε μένα επίσης, λόγω γιορτών μάλλον. Στείλε τους ένα mail με το g account σου να το κοιτάξουν Αν μιλάτε για τα λεφτά και το χρυσό, ξεκίνησε και ένας φίλος μου το παιχνίδι πριν 4-5 μέρες και του έβγαλε αυτά τα ποσά! Bug ίσως; Δεν ξέρω... Edited December 23, 2013 by kollatos Αφαίρεση φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν μιλάτε για τα λεφτά και το χρυσό, ξεκίνησε και ένας φίλος μου το παιχνίδι πριν 4-5 μέρες και του έβγαλε αυτά τα ποσά! Bug ίσως; Δεν ξέρω... Άκου να δεις, κατάλαβαν την κρίση και μας βοηθάνε δωρεάν. Τι καλοί άνθρωποι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Άκου να δεις, κατάλαβαν την κρίση και μας βοηθάνε δωρεάν. Τι καλοί άνθρωποι Πες το ψέμματα :p Πάντως πέρα απ τη πλάκα, τι γίνεται; Να ξέρουμε άμα είναι ν αρχίσουμε να χαλάμε το χρυσό με την άνεση μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εμενα παντως δεν μου ηρθε δωρο στο rr3 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ξέρετε γιατι το galaxy s4 δεν υποστηρίζει το nba2k13?πως μπορώ να το βρω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ξέρετε γιατι το galaxy s4 δεν υποστηρίζει το nba2k13?πως μπορώ να το βρω?ευχαριστω ισως γιατι υπαρχει το nba 2k14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και εγώ που ξεκίνησα σήμερα έχω "άπειρα" λεφτά στο RR3! Λέω και εγώ δεν μπορεί κάτι λάθος θα έγινε, τελικά είναι γενικευμένο το φαινόμενο! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts