king2009 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πάει και το Full pipe adventure, πιο μεγάλο από ότι περίμενα στην αρχή και ευχάριστο παρολη την παραξενια του. Δώσε άλλο King, στυλ full pipe, machinarium, inner world.. Τσέκαρε και το samorost δείχνει εξαιρετικό. Τα κλασικά Syberia 1 2 broken sword 1 2 3 4 θα τα έχεις παίξει λογικά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν τα εχω παιξει, γιατι περιμενω να βγουνε σε προσφορα :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν τα εχω παιξει, γιατι περιμενω να βγουνε σε προσφορα :) Tα Syberia είχαν βγει στα 99 λεπτά τα τσιμπησα και τα 2. Για τα broken sword περιμένω και εγώ καμία προσφορά έχουν πολύ καιρό να βγουν. Τσέκαρε και rusty Lake και τα 2 είναι πολύ καλά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ακόμα ένα Puzzle παιχνίδι Δεν το έχω παίξει δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το αγόρασα εγώ. Μου άρεσε μπορώ να πω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Το αγόρασα εγώ. Μου άρεσε μπορώ να πω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το τσιμπάω δηλαδή ευχαριστώ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μου φαίνεται σαν πολύ εύκολο, μήπως είναι παιδικό; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τι να σου πω, δύσκολο δεν το λες πάντως. Εμένα μου αρέσει, περνάω την ώρα μου ευχάριστα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Το tiny bang story το τσιμπησα μεσω app sales και μπορω να πω οτι το ερωτευτηκα οπως ακριβως το machinarium. Εκπληκτικα ατμοσφαιρικο,μπορει να ναι ευκολο αλλα θελει παρατηρητικοτητα. Αν ειχε πιο δυσκολους γριφους,θα το βαζα πανω απο το machinariun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ναι και εμένα δε με απογοήτευσε τελικά, αλλά machinarium δεν είναι, είναι πιο puzzle και δεν έχει ένα χαρακτήρα να ταυτιστεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Το τσιμπάω και εγώ παιδια. Βάζω 20 ευρώ στο paypal και το χτυπάω γιατί είχα μείνει ρεστος. Πρέπει να φτιάξουν να μπορείς να αγοράζεις με καρτα Mastercard εθνικής δεν είναι δουλειά το Send money κρατάει προμήθεια. Θα δοκιμάσω να βάλω το iban στο λογαριασμό του paypal να τραβάει από εκεί χρήματα αν γίνεται. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Γιατί δεν πας σε ένα lidl να πάρεις κάρτες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395075 Edited February 16, 2017 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Γιατί δεν πας σε ένα lidl να πάρεις κάρτες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395075 Με εχει βολέψει τόσο καιρό το PayPal στα 100 ευρώ που στέλνω κρατάει 3.75 ευρώ δεν είναι πολλά για αγορές από playstore. Η κάρτα είναι καλύτερη λύση απλά σε δεσμεύει κάπως μπορεί να την πάρεις και να την χρειαστείς μετά από μήνες. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Γτ στέλνεις λεφτά στο PayPal; έχουν χαλαρώσει τα cc. Εγώ αγοράζω με PayPal και χρεώνει κατευθείαν την κάρτα μου πια. Δεν υπάρχει θέμα, μη δίνεις προμήθειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Γτ στέλνεις λεφτά στο PayPal; έχουν χαλαρώσει τα cc. Εγώ αγοράζω με PayPal και χρεώνει κατευθείαν την κάρτα μου πια. Δεν υπάρχει θέμα, μη δίνεις προμήθειες Είχα συνδέσει μια κάρτα Visa Πειραιώς η οποία έληξε και πρέπει να συνδέσω την Mastercard της εθνικής που έχω. Στις 2 συγκεκριμένες κάρτες βάζω λίγα χρήματα μόνο για αγορές από ίντερνετ. Θα την κάνω μια σύνδεση με το PayPal να τελειώσει εκεί το πράγμα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Το τσιμπάω και εγώ παιδια. Βάζω 20 ευρώ στο paypal και το χτυπάω γιατί είχα μείνει ρεστος. Πρέπει να φτιάξουν να μπορείς να αγοράζεις με καρτα Mastercard εθνικής δεν είναι δουλειά το Send money κρατάει προμήθεια. Θα δοκιμάσω να βάλω το iban στο λογαριασμό του paypal να τραβάει από εκεί χρήματα αν γίνεται. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Τι εννοείς ; Δεν μπορείς να συνδέσεις MasterCard στο playstore ; Εγώ MasterCard εχω συνδέσει ( σε google wallet )και δεν εχω θέμα. Δεν αγοράζω με PayPal από playstore ( δεν υπήρχε δυνατότητα για PayPal όταν έκανα λογαριασμό ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Τι εννοείς ; Δεν μπορείς να συνδέσεις MasterCard στο playstore ; Εγώ MasterCard εχω συνδέσει ( σε google wallet )και δεν εχω θέμα. Δεν αγοράζω με PayPal από playstore ( δεν υπήρχε δυνατότητα για PayPal όταν έκανα λογαριασμό ). Βάζω την κάρτα εδώ και αρκετούς μήνες και δεν την δέχεται. Με τη συγκεκριμένη αγοράζω από εξωτερικό και βάζω κάρτες κανονικά στα κινητά cosmote που έχουμε. Είναι καινούργια Mastercard με nfc support η Visa που έληξε την είχα βάλει κανονικά αλλά δεν πήγα να βγάλω άλλη. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Βρε αντε παρε μια καρτα, αφου τη χρησιμοποιεις, λες βαζεις 100αρα. Για πες τωρα για το Toby secret mine που βγηκε στα 0,99 απο headup games Το τσίμπισα, δεν περιμενω. Limbo 2 βλεπω Edited February 17, 2017 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Βρε αντε παρε μια καρτα, αφου τη χρησιμοποιεις, λες βαζεις 100αρα. Για πες τωρα για το Toby secret mine που βγηκε στα 0,99 απο headup games Το τσίμπισα, δεν περιμενω. Limbo 2 βλεπω Κατά εκεί θα παω paypal ξανά δεν βάζω έχω δώσει πανω από 30 ευρώ σε προμήθειες. Το συγκεκριμένο δείχνει εξαιρετικό από άποψη art design αλλά δεν είναι κατι το ιδιαίτερο και σίγουρα όχι Limbo 2. Προχώρησε το λίγο θα το καταλάβεις. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 To limbo 2 εχει βγει;;; Κατεβασα τον Ιγνατιο να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Oχι, δεν εχει βγει, το ειπα σχηματικα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Το τσιμπάω και εγώ παιδια. Βάζω 20 ευρώ στο paypal και το χτυπάω γιατί είχα μείνει ρεστος. Πρέπει να φτιάξουν να μπορείς να αγοράζεις με καρτα Mastercard εθνικής δεν είναι δουλειά το Send money κρατάει προμήθεια. Θα δοκιμάσω να βάλω το iban στο λογαριασμό του paypal να τραβάει από εκεί χρήματα αν γίνεται. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Mastercard εθνικής έχω και δεν κάνω send money. Τραβάει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Mastercard εθνικής έχω και δεν κάνω send money. Τραβάει κανονικά. Δεν την έχω συνδέσει για αυτό δεν τραβάει θέλει να την συνδέσω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Τα oddworld σε προσφορά. Το stranger's wrath βγήκε πρώτο; Edited February 20, 2017 by impreza_sti Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλημέρα, Θέλω να μου προτείνετε παιχνίδια για android τα οποία να υποστηρίζουν χειριστήριο (ps4 πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts