leftis69 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Προσπαθεί να αλλάξει το κινητό σε άλλο μοντέλο αλλά σε λεπτό επιστρέφει στο ίδιο. Το need for speed most wanted Μου το βγάζει πάντα ως Not compatible ενώ το έχω παίξει κανονικά. Όταν ήταν στοκ το κινητό ήταν compatible αυτά τα παιχνίδια; Αν ναι, γνώμη μου να το γυρίσεις σε στοκ, και τα πσιχνίδια θα είναι οκ άσε που με root και xposed δεν θα σου λείψει κάτι από τις custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Όταν ήταν στοκ το κινητό ήταν compatible αυτά τα παιχνίδια; Αν ναι, γνώμη μου να το γυρίσεις σε στοκ, και τα πσιχνίδια θα είναι οκ άσε που με root και xposed δεν θα σου λείψει κάτι από τις custom rom. Το need for speed πρεπει να ήταν. Το dead space/Rayman jungle run άλλαξα σήμερα το dpi στο 480(το stock) και ξανά σε 325 και μπορώ να τα αγοράσω κανονικα. Το most wanted πάντα incompatible με λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά έχετε να προτείνετε να κάνα παιχνίδι για να περνάει η ώρα και να σε κρατήσει να μην βαριέσαι; τώρα παίζω το shadow fight 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδιά έχετε να προτείνετε να κάνα παιχνίδι για να περνάει η ώρα και να σε κρατήσει να μην βαριέσαι; τώρα παίζω το shadow fight 2 Αν θες κάτι απλό τσέκαρε τα Atomas και Infinity Loop. Αυτά τα δύο μου τρώνε αρκετό χρόνο όταν βαριέμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 To Lyne είναι Κόλλημα μόλις περάσεις τα πρώτα στάδια Το bard's tale τι λέει αξίζει τα 1.44? Πολλές ώρες παιχνιδιού, ωραίο χιούμορ, 3.2gb πιάνει :P Δε το τελείωσα αλλά είναι ωραίο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αν θες κάτι απλό τσέκαρε τα Atomas και Infinity Loop. Αυτά τα δύο μου τρώνε αρκετό χρόνο όταν βαριέμαι Ευχαριστώ για την πρόταση ωραίο το ατομασ το loop το βαρέθηκα γρήγορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 To Lyne είναι Κόλλημα μόλις περάσεις τα πρώτα στάδια Πολλές ώρες παιχνιδιού, ωραίο χιούμορ, 3.2gb πιάνει :P Δε το τελείωσα αλλά είναι ωραίο Έπεσε η αγορά να σε καλά. Έχω καμία 50αρια παιχνίδια στο wish list και περιμένω να πέσουν οι τιμές να τα αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Προσφορά 0.99 το Syberia από 4.99.Επεσε αγορά. Εξαιρετικό παιχνίδι. Τσιμπησα και το Syberia 2 στα 0.99 επίσης από τα 4.99. Τρομερή ευκολία που πληρώνω με χρεωστικη. Έχω αγοράσει παιχνίδια που τα έχω παίξει παλιότερα σπασμένα αλλά αξίζουν οπότε αξίζει και η αγορά τους. Περιμένω να βγουν σε προσφορά και τα 4 broken sword να χτυπήσω και εκείνα. Edited November 5, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το league of stickman έχει στο Playstore 10λεπτα. Έπαιξα λίγο ωραίο φαίνεται μοιάζει με το shadow fight 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το league of stickman έχει στο Playstore 10λεπτα. Έπαιξα λίγο ωραίο φαίνεται μοιάζει με το shadow fight 2 Αρκετά μονοτονο το gameplay του γίνεται βαρετό στη συνέχεια. Κατά τα άλλα πολύ όμορφο οπτικά παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το bard's tale τι λέει αξίζει τα 1.44? Αξίζουν, το είχα τελειώσει, ωραίοι διάλογοι και έξυπνοι. Αλλά θέλει πολλές ώρες,τότε δεν δούλευα και είχα κολλήσει κάθε μέρα, ,τώρα δεν θα μπορούσα να αφιερώσω τόσο χρόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αξίζουν, το είχα τελειώσει, ωραίοι διάλογοι και έξυπνοι. Αλλά θέλει πολλές ώρες,τότε δεν δούλευα και είχα κολλήσει κάθε μέρα, ,τώρα δεν θα μπορούσα να αφιερώσω τόσο χρόνο.. Αυτό το κακο/καλό έχουν τα rpg. Θέλουν πάρα πολύ χρόνο. Μετά από 3 ώρες με το Syberia έχω να πω ότι είναι ίσως το καλύτερο adventure που έχω παίξει. Πανεμορφα γραφικά υπέροχη ατμόσφαιρα που μαζί με το soundtrack σε ταξιδευει κορυφαίο σενάριο μέχρι στιγμής που δείχνει να έχει πολύ ζουμί. Είμαι στην valadilene και έχω να εξερευνησω ακόμα πάρα πολλά. Μου άρεσε που έχει ένα achievement να τελειώσεις το παιχνίδι σε λιγότερο από 6 ώρες όπως και 2-3 αλλα που έχει είναι αδύνατον να γίνουν. Στα 0.99 που το πήρα είναι πραγματικά τσάμπα και προβλέπω να με ταξιδεύει μέχρι να το τελειώσω. Κατεβάστε το απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δε ξέρω αν υπάρχει σε κινητά, το δύο στον υπολογιστή είναι ακόμα καλύτερο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ευτυχώς που τα αγόρασα δηλαδή. Αν κατέβαιναν κιόλας απο το play και δεν κολλούσαν, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δε ξέρω αν υπάρχει σε κινητά, το δύο στον υπολογιστή είναι ακόμα καλύτερο Τι αν υπάρχουν σε κινητά βρε διάβασε τα προηγούμενα ποστ τα αγόρασα χθες και τα 2 με 0.99 το καθένα. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευτυχώς που τα αγόρασα δηλαδή. Αν κατέβαιναν κιόλας απο το play και δεν κολλούσαν, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Κολλάει στο 0.98gb για 3 λεπτά και έπειτα συνεχίζει με full ταχύτητα. Την πάτησα και εγώ και πατούσα άκυρο και ξανά από την αρχή. Φαίνεται κάνει κάποιο extract σε εκείνο το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχεις δίκιο και εγώ έτσι την πατούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιο rpg στιλ ποκεμον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιο rpg στιλ ποκεμον; Γιατί όχι emulator να παίξεις κανονικά πόκεμον; Με το My Boy ή το My Old Boy πχ μπορείς να παίξεις διάφορα πόκεμον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποιο rpg στιλ ποκεμον; Evo creo. Παρα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Οκ παίδες.Το καταβάζω τώρα.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Οκ παίδες.Το καταβάζω τώρα.Ευχαριστώ! Κοίτα να το ευχαριστηθεις είναι από τα καλύτερα adventures μαζί με τα broken sword. Χτύπησα και το clarc στα 1.59. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 :!: Ενημέρωση :!: Τα μυνήματα που αφορούσαν το syberia μεταφέρθηκαν στο θέμα που άνοιξε ο king2009 ώστε να μπορείτε να συζητήσετε εκεί με την ησυχία σας ότι αφορά το παιχνίδι αυτό που απ' ότι φαίνεται είναι αρκετά ενδιαφέρον. Με την ευκαιρία αυτή, προτείνω να κάνετε το ίδιο και σε άλλα δημοφιλή και περίπλοκα games που παίζετε. Να ανοίγετε δηλαδή ένα θέμα στη κατάλληλη ενότητα γιά να συζητάτε σχετικά με tips, tricks ή μυστικά που βρίσκετε σε συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύω ότι εκτός της βοήθειας που θα υπάρχει μεταξύ των μελών, θα περνά και ευχάριστα η ώρα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Στα 1.99 το Lara croft go. Απο τα καλύτερα puzzle παιχνίδια μαζί με το hitman GO. Τσιμπηστε και το Kingdom rush frontiers στα 1.11 από τα πιο ωραία tower defense μαζί με το bloons Edited November 10, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλησπερα προσπερνωντας τα οσα θλιβερα συνεβησαν σημερα στη γαλλια και τα οσα εδω και καιρο συμβαινουν στον αραβικο και οχι μονο κοσμο θα ηθελα ναι ρωτησω εαν εχετε υποψην σας καποιο παιχνιδι τυπου ναυμαχιας (οχι το κλασσικο ναρκαλιευτη ) ,τυπου Naval Battle . Προς το παρον εχω βρει μονο ενα αρκετα ενδιαφερον το WARSHIP BATTLE:3D World War II ενω χθες κατεβασα και το Naval Front-Line :Regia Marina το οποίο οκ,ειναι καλυτερο μαλλον για ταμπλετ και οχι για smartphone με οθονη 4,7''. τα υπολοιπα απο το μαρκετ απο αδιαφορα εως ασχημα...περιμενω προτασεις εαν ξερετε καποια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τσεκάρετε και το swordigo. Free παιχνίδι που στο είδος του είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts