mario27 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δοκιμασε κανεις το Mortal kombat x ? Πολυ εθιστικο , θα αναγκαστω να το σβησω.... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δοκιμασε κανεις το Mortal kombat x ? Πολυ εθιστικο , θα αναγκαστω να το σβησω.... :p:p τώρα το έπαιζα και εγω.πολυ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxaxaxaxaxa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εχω το note 4 (f).Κατεβαζω το drastic για να παιζω pokemon. Το demo απο το playstore παιζει κανονικα και το παιχνιδι pokemon black 2 ενω οποια εκδοση κ αν κατεβασα μετα δεν παιζει καμια ...Υπαρχει καμια ιδεα για βοηθεια....η εστω κανενασ αλλοσ emulator οπωσ ο drastic? Το κινητο δεν ειναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους.Εχω δυο android συσκευες,ενα THL T100s και ενα samsung galaxy s3 neo.Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα saves των παιχνιδιων μου απο τη μια συσκευη στην αλλη;;; Μπορείς επίσης και με το helium να σώσεις data για οποιαδήποτε εφαρμογή και δεν χρειάζεται Και root αν το συνδέσεις με pc. Edited May 13, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά είναι παιχνίδαρα το Mortal, έλιωσα!! Με κάτι δώρα κτλ έφτασα 40000... Να πάρω ένα παίχτη με περίπου τόσα λεφτά, 3 με 10000 ή το πακέτο silver με 30000;;; Τι κάνατε εσείς;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Hungry shark evolution!ωραιο παιχνιδακι με τρομερα ηχητικα εφε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 το shark το ειχα λιωσει πριν καιρο. χαζο παιχνιδι, αλλα για να περναει η ωρα μια χαρα ειναι. το μορταλ δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου λεει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ το έσβησα . Είναι τόσο καλό που δεν κανει για το κινητό επειδή έχει μεγαλο στορυ και κανταντει εθυστικο.Επίσης , ρουφάει παρα πολύ μπαταρια με αποτέλεσμα να το φορτιζω κάθε μέρα το κινητό αντί για μια φορά στις δυο μέρες. Για ταμπλετ με καμια μεγάλη μπαταρία είναι κομπλε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ το έσβησα . Είναι τόσο καλό που δεν κανει για το κινητό επειδή έχει μεγαλο στορυ και κανταντει εθυστικο.Επίσης , ρουφάει παρα πολύ μπαταρια με αποτέλεσμα να το φορτιζω κάθε μέρα το κινητό αντί για μια φορά στις δυο μέρες. Για ταμπλετ με καμια μεγάλη μπαταρία είναι κομπλε :D Χαχαχα ειναι παιχνιδαρα.. Πάλι καλα έχω 2 μπαταρίες στο note :cool: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 τελικα κατεβηκε! φαινεται αρκετα καλο παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πρωτη μέρα σημερα με το mortal και πηγα επιπεδο 7. Βλεπω να λιωνω με τις ωρες το κινητο οπως παλιά με. Το real racing Βρηκε κανείς πως κανεις fatalities; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πρωτη μέρα σημερα με το mortal και πηγα επιπεδο 7. Βλεπω να λιωνω με τις ωρες το κινητο οπως παλιά με. Το real racing Βρηκε κανείς πως κανεις fatalities; Και γω κάπως έτσι, είμαι στα 12 τώρα και πολεμαω για gold char.. Κάνε με φίλο, dimitrissa name!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και γω κάπως έτσι, είμαι στα 12 τώρα και πολεμαω για gold char.. Κάνε με φίλο, dimitrissa name!! Δεν ξερω πως ψάχνεις να βρεις συγκεκριμενο άτομο.και εμενα wicker με λενε και στο παιχνίδι.αν με πετύχεις κανε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά αυτά πως χρησιμοποιούνται;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδιά αυτά πως χρησιμοποιούνται;; πας στην κάρτα του παίχτη σου και αναβαθμίζεις τις ειδικές κινήσεις που έχουν. αναλογα με το χρώμα και τον αριθμό που έχουν οι κάρτες αναβαθμίζουν τον αντίστοιχο παίκτη π.χ. το χρυσο 2 αναβαθμιζει την 2 ιδιοτητα χρυσου παιχτη κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιος ένα μάρκετ εναλλακτικό από το playstore; Εγώ τώρα τελευταία παίζω πολυ gta 3 Και Minecraft. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιος ένα μάρκετ εναλλακτικό από το playstore; Εγώ τώρα τελευταία παίζω πολυ gta 3 Και Minecraft. Amazon store Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Amazon Appstore Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά τελευταία στο injustice αργεί πάρα πολύ να κάνει σύνδεση στο Online play. Το έχει και κάποιος άλλο αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisju Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Το Mortal Kombat ειναι οπως και το injustice?Δηλαδη εχουν energy οι παιχτες και οταν τελειωσει δεν μπορεις να παιξεις αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όποιος παίζει angry birds GO! Έχω κάνει ομάδα για online Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συγχρονίσω το boom beach από android κινητό σε ipad? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συγχρονίσω το boom beach από android κινητό σε ipad? Ναι γίνεται. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει help, σε κάποιο σημείο λέει account transfer, εκεί έχει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Edited May 12, 2015 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μπορώ να συγχρονισω το clash of clans ανάμεσα σε tablet και κινητό; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πολύ ωραίο αλλά και λίγο σπαστικό το jelly jump. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts