junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Πρόβλημα με Boom Beach. Την ώρα επίθεσης και ενώ ήμουν στην φάση που περίμενα να καταστραφει το εχθρικό αρχηγείο (άρα νικούσα), το ταμπλετ έχασε το δίκτυο. Κάνει το παιχνίδι reload, με πάει στην βάση μου και βρήκα να λείπει όλος ο στρατός μου, την στιγμή που δεν είχα χάσει κανέναν στην μάχη!!! Τώρα ποιος θα μου πληρώσει όλον τον στρατό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παίδες το Asphalt8 αναβαθμίστηκε σήμερα και απλά απογειώθηκε το παιχνίδι με νέες πίστες αμάξια κλπ...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Είναι καλύτερο απο το real racing 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πρόβλημα με Boom Beach. Την ώρα επίθεσης και ενώ ήμουν στην φάση που περίμενα να καταστραφει το εχθρικό αρχηγείο (άρα νικούσα), το ταμπλετ έχασε το δίκτυο. Κάνει το παιχνίδι reload, με πάει στην βάση μου και βρήκα να λείπει όλος ο στρατός μου, την στιγμή που δεν είχα χάσει κανέναν στην μάχη!!! Τώρα ποιος θα μου πληρώσει όλον τον στρατό; Κανείς :rolleyes: Εγώ είμαι στο τελευταίο στάδιο πριν παρατήσω τελείως το παιχνίδι γιατί αυτή η αναμονή παρά έγινε κουραστική Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Manuganu2 πολυ ωραιο :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Είναι καλύτερο απο το real racing 3? Το rr3 είναι πιο ρεαλιστικό και ίσως πιο βαρύ από το asp8 το οποίο έχω κολλήσει άσχημα ειδικά με τα events... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ενα "κλασσικό" παιχνίδι που να μην έχει αναμονες και πληρωμές για να τρέξει, υπαρχει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Swing copters. Ο ίδιος σαδιστής που έφτιαξε το flappy bird. Ευτυχώς το έκανε update και έγινε πιο εύκολο, γιατί προσπαθούσα 5 λεπτά να κάνω 1... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Manuganu2 πολυ ωραιο :):) Πολύ καλό!!! Να είσαι καλά για την υπόδειξη... :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Manuganu2 πολυ ωραιο :):) Κι ότι που μπήκα να ενημερώσω, επιτέλους νέο Manuganu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδια είδα σήμερα στο iPad ενός μιξιαρικου ένα καλό game... Είναι ποδόσφαιρο, αλλά σου δείχνει το γήπεδο από ψηλά. Τραβάς μια γραμμή για το που θα πάει η μπάλα, και η προβολή γίνεται 3d, ώπου και πάλι με μια γραμμή σκοράρεις... Έχουμε όνομα για το Android? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Score! Μήπως αυτό λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Λογικα αυτο λεει... Μου την δινει που εχει γκολ μονο ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ελλαδας, ενω γκολ οπως αυτο εναντιον της Ισπανιας το 04 η με Ρωσια ευκολα μπορουσε να το εχει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδια είδα σήμερα στο iPad ενός μιξιαρικου ένα καλό game... Είναι ποδόσφαιρο, αλλά σου δείχνει το γήπεδο από ψηλά. Τραβάς μια γραμμή για το που θα πάει η μπάλα, και η προβολή γίνεται 3d, ώπου και πάλι με μια γραμμή σκοράρεις... Έχουμε όνομα για το Android? λες κάτι σαν αυτό ??.. Score! World Goals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Υπάρχουν άλλα παιχνίδια σε στυλ Manuganu, Rayman? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Υπάρχει τάβλι που να έχει και τα τρία παιχνίδια όμως και όχι μόνο πόρτες?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ismartsolutions.itavli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ωραίος:) Πάιξαμε και ένα φέυγα... και στανιάραμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Τι έβγαλαν οι άνθρωποι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenbardev.angryua Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παρα λιγο αιτια χωρισμου :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nebugu.SoccerPyhsics2D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιζει κανεις fifa να ρωτησω? Ρε παιδια τι απατεωνια ειναι αυτη προκειμενου να κερδισει ο αντιπαλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παρα λιγο αιτια χωρισμου :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nebugu.SoccerPyhsics2D Άρρωστο παιχνίδι! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παρα λιγο αιτια χωρισμου :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nebugu.SoccerPyhsics2D Σκέτη αντιγραφή του soccerphysics στο iOS άλλης εταιρίας... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Που υπαρχει χροοοονια στο miniclip και αλλα site :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Που υπαρχει χροοοονια στο miniclip και αλλα site :p Ποοοο μου θύμισες τα τρόπαια μου... Τρελό flash back μου έκανες! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts