djtutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παιζει καποιος τα παιχνιδια με χειριστηριο απο ps3; Προσπαθω να το δοκιμασω σε ενα tv box αλλα δεν μου δουλευει. Ναι εγώ... Χρησιμοποιώ την εφαρμογή sixaxis και για την 1η φορά συνδέεις το χειριστήριο με το τηλέφωνο με ένα USB otg καλώδιο... Μετά μπορείς να τα συνδέσεις ασύρματα μέσω Bluetooth... Υ.Γ. Το κινητό πρέπει να είναι ρουταρισμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ναι εγώ... Χρησιμοποιώ την εφαρμογή sixaxis και για την 1η φορά συνδέεις το χειριστήριο με το τηλέφωνο με ένα USB otg καλώδιο... Μετά μπορείς να τα συνδέσεις ασύρματα μέσω Bluetooth... Υ.Γ. Το κινητό πρέπει να είναι ρουταρισμένο... Πες μερικα παιχνιδια που το χρησιμοποιεις και σου δουλευει κανονικα. Γιατι εχω περασει 2-3 παιχνιδια στο tv box και δεν μου παιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πες μερικα παιχνιδια που το χρησιμοποιεις και σου δουλευει κανονικα. Γιατι εχω περασει 2-3 παιχνιδια στο tv box και δεν μου παιζουν. FIFA 13, NBA JAM, NFS Most wanted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Ξέρει κανείς γιατί και πως μου έκανε η ΕΑ αυτό το δώρο σήμερα; (πάνω δεξιά) :blink::wacko: Ναι και σε μένα επίσης, λόγω γιορτών μάλλον. Στείλε τους ένα mail με το g account σου να το κοιτάξουν Αν μιλάτε για τα λεφτά και το χρυσό, ξεκίνησε και ένας φίλος μου το παιχνίδι πριν 4-5 μέρες και του έβγαλε αυτά τα ποσά! Bug ίσως; Δεν ξέρω... Edited December 23, 2013 by kollatos Αφαίρεση φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν μιλάτε για τα λεφτά και το χρυσό, ξεκίνησε και ένας φίλος μου το παιχνίδι πριν 4-5 μέρες και του έβγαλε αυτά τα ποσά! Bug ίσως; Δεν ξέρω... Άκου να δεις, κατάλαβαν την κρίση και μας βοηθάνε δωρεάν. Τι καλοί άνθρωποι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Άκου να δεις, κατάλαβαν την κρίση και μας βοηθάνε δωρεάν. Τι καλοί άνθρωποι Πες το ψέμματα :p Πάντως πέρα απ τη πλάκα, τι γίνεται; Να ξέρουμε άμα είναι ν αρχίσουμε να χαλάμε το χρυσό με την άνεση μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εμενα παντως δεν μου ηρθε δωρο στο rr3 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ξέρετε γιατι το galaxy s4 δεν υποστηρίζει το nba2k13?πως μπορώ να το βρω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ξέρετε γιατι το galaxy s4 δεν υποστηρίζει το nba2k13?πως μπορώ να το βρω?ευχαριστω ισως γιατι υπαρχει το nba 2k14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και εγώ που ξεκίνησα σήμερα έχω "άπειρα" λεφτά στο RR3! Λέω και εγώ δεν μπορεί κάτι λάθος θα έγινε, τελικά είναι γενικευμένο το φαινόμενο! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και εγώ που ξεκίνησα σήμερα έχω "άπειρα" λεφτά στο RR3! Λέω και εγώ δεν μπορεί κάτι λάθος θα έγινε, τελικά είναι γενικευμένο το φαινόμενο! :lol: Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Επειδή όπως είπα και πιο πάνω ένας φίλος μου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το παιχνίδι και ήμασταν μαζί όταν το έβαζε στο κινητό, δεν κάναμε τίποτα. Κανονικά εγκατάσταση του παιχνιδιού. Τίποτα διαφορετικό! Και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Επειδή όπως είπα και πιο πάνω ένας φίλος μου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το παιχνίδι και ήμασταν μαζί όταν το έβαζε στο κινητό, δεν κάναμε τίποτα. Κανονικά εγκατάσταση του παιχνιδιού. Τίποτα διαφορετικό! Και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία! Άντε να δούμε αν θα το κάνει και σε μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Τίποτα απολύτως βασικά, απλά το εγκατέστησα και είχα πάρα πολλά λεφτά, και gold ή όπως λέγεται το άλλο τέλος πάντων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εμενα παντως δεν μου ηρθε δωρο στο rr3 :( Εσύ μια ζωή γκαντεμης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχουμε κανένα αστυνομικό -point click- adventure game σε στυλ face noir? Edited December 23, 2013 by broxopios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Και μιας και μιλαμε για δωρα... :blink: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 :confused::confused: Τι ποσά είναι αυτά;;!! Μέχρι που με έψησες να ξαναρχίσω το drag racing :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 :confused::confused: Τι ποσά είναι αυτά;;!! Μέχρι που με έψησες να ξαναρχίσω το drag racing :wacko: Ελα μου ντε? Μονο του μου τα εδωσε. Και μολις τσεκαρα και το RR3 και voilà Υ.Γ. Τελικα λεφτα υπαρχουν... :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σήμερα το βράδυ λογικά θα έρθουν και σε άλλους Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τρέξτε και αγοράστε όσο μπορείτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σήμερα το βράδυ λογικά θα έρθουν και σε άλλους Άμα δεν έρθουν κλαίμε τη μοίρα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδια για πειτε κανενα καλο beat em up εκτος του Soul Calibur που εχω λιωσει. Κατεβασα το King Of Fighters 2012 αλλα δεν ενθουσιαστηκα απο τα γραφικα του και το gameplay.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipsissimus Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έχω εντυπωσιαστεί με το Hero Academy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι συμβαινει με τις εκδοσεις των angry birds? Εχω μπερδευτει. Δεν ξερω ποιες εκδοσεις 'εξελισσονται' και ποιες οχι. Hd εκδοσεις, και μη-Hd, star wars I και τωρα τελευταια star wars II, το space εχει καιρο να ανανεωθει, το rio επισης, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts