Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το Bards Tale που είναι τιτανοτεράστιο παιχνίδι (3,5GB!) έχει έκτπωση στα 79 cents! Τα αξίζει φοβερά, εγώ το αγόρασα!

Επίσης δεν ξέρω αν τα έχετε ανακαλύψει, αλλά στο Play Store υπάρχουν πλέον εξομοιωτές για τα DOOM 3 και το Jedi Knight II: Outcast!!! Το 1ο είναι δωρεάν, το δεύτερο το αγόρασα και τα σπάει! Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα, γραφικά, χειρισμό, saves τα πάντα όλα και δεν υπάρχει λέμε το fluidity ειδικά σε συσκευές τελευταίας γενιάς, πχ εγώ το παίζω στο OPPO N1 και είναι απίστευτα ομαλό με όλα ανοικτά! Αργότερα θα δοκιμάσω και το DOOM 3!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Για πειτε τα πιο δυνατα παιχνδακια σε android. Θελω κατι κυριως σαν puzzle game, Που να προκαλει το μυαλο και να χει και ανταποκριση απο κοινο. Δηλαδη να μπορω να κοντραρω καποιον γνωστο μου που να γνωριζει οτι υπαρχει.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Και το Bards Tale που είναι τιτανοτεράστιο παιχνίδι (3,5GB!) έχει έκτπωση στα 79 cents! Τα αξίζει φοβερά, εγώ το αγόρασα!

Επίσης δεν ξέρω αν τα έχετε ανακαλύψει, αλλά στο Play Store υπάρχουν πλέον εξομοιωτές για τα DOOM 3 και το Jedi Knight II: Outcast!!! Το 1ο είναι δωρεάν, το δεύτερο το αγόρασα και τα σπάει! Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα, γραφικά, χειρισμό, saves τα πάντα όλα και δεν υπάρχει λέμε το fluidity ειδικά σε συσκευές τελευταίας γενιάς, πχ εγώ το παίζω στο OPPO N1 και είναι απίστευτα ομαλό με όλα ανοικτά! Αργότερα θα δοκιμάσω και το DOOM 3!

το bards tale τα σπαει φιλος..ευχαριστω...

το bards tale τα σπαει φιλος..ευχαριστω...

Τίποτα φίλε μου! Και που να δείτε το Doom 3 να παίζει στα κινητά σας! Μιλάμε δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Στο κινητό μου, τρέχει σχετικά άνετα στα 15-20 FPS με όλα ανοικτά!!! Για το Jedi Outcast δεν το συζητάω, τρέχει νεράκι!!!

Για πειτε τα πιο δυνατα παιχνδακια σε android. Θελω κατι κυριως σαν puzzle game, Που να προκαλει το μυαλο και να χει και ανταποκριση απο κοινο. Δηλαδη να μπορω να κοντραρω καποιον γνωστο μου που να γνωριζει οτι υπαρχει.

Το "ανταπόκριση από το κοινό" δεν το κατάλαβα...

Κάποια κορυφαία για εμένα puzzle games είναι τα

The Room

The Curse

Where's my water

Cut the rope (όλα)

Lazors

Unblock me

Το "ανταπόκριση από το κοινό" δεν το κατάλαβα...

Κάποια κορυφαία για εμένα puzzle games είναι τα

The Room

The Curse

Where's my water

Cut the rope (όλα)

Lazors

Unblock me

thanx. Εννοω να ειναι εμπορικα ωστε να τα ξερουν και αλλα και με την δυνατοτηα να μπορεις να παιξεις και ανταγωνιστικα. Καλα εγω τυχαια βρηκα ενα που τα σπαει. Strata.

Πλάκα πλάκα.. τέτοια παιχνίδια που λες, να υπάρχει online ανταγωνισμός δεν έχω δει ποτέ μου κάτι αξιόλογο. Δεν ψάχνω καλά;

Έχετε καμιά ιδέα για καλά παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν και online multiplayer;

Πλάκα πλάκα.. τέτοια παιχνίδια που λες, να υπάρχει online ανταγωνισμός δεν έχω δει ποτέ μου κάτι αξιόλογο. Δεν ψάχνω καλά;

Έχετε καμιά ιδέα για καλά παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν και online multiplayer;

Jungle heat, clash of clans

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5044382#post5044382

Αγόρασα το επικό platform game https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.rayman.fiestarun

Πολύ καλύτερο από το jungle run, περισσότερες πίστες και με διάφορα extra. Το συνιστώ 100%

me > you

Τίποτα φίλε μου! Και που να δείτε το Doom 3 να παίζει στα κινητά σας! Μιλάμε δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Στο κινητό μου, τρέχει σχετικά άνετα στα 15-20 FPS με όλα ανοικτά!!! Για το Jedi Outcast δεν το συζητάω, τρέχει νεράκι!!!

αν θες κ αν δεν βαριεσαι δωσε κανα λινκ να δοκιμασω κ γ:D

αν θες κ αν δεν βαριεσαι δωσε κανα λινκ να δοκιμασω κ γ:D

Το Jedi Knight II εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beloko.jk2 Επί πληρωμή - αλλά τα αξίζει! Μάλιστα υπόσχεται πως σύντομα θα ανεβάσει και το Jedi Academy, άλλο αγαπημένο!

Το Doom 3 εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n0n3m4.DIII4A Δωρεάν, αλλά θέλει δυνατό κινητό - Υπάρχει βέβαια και επιλογή για να απενεργοποιήσεις τις φωτοσκιάσεις και να κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά γίνεται ψιλο-άσχημο...

Παιδια εχουμε κανα νεο για το ποτε θα βγει το νεο Assasins creed για android ??? Το περιμενω πως και πως !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

To Pirates? δεν πεθανα οσο ειδα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Με τα περισσότερα Stickman έχω κολλήσει, απλά παιχνίδια που τρέχουν όμορφα στο android στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν βέβαια και τις σπαστικές διαφημίσεις τους.. για τους ποδοσφαιρόφιλους λοιπόν ρίξτε μια ματιά και στο Stickman Soccer, προσωπικά δεν τα πάω καλά με τα ποδοσφαιράκια άλλα το συγκεκριμένο το έβαλα να υπάρχει για τις ώρες βαρεμάρας. Έχει πλάκα, αξίζει νομίζω να ασχοληθεί κάποιος μαζί του!

:)

Το Jedi Knight II εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beloko.jk2 Επί πληρωμή - αλλά τα αξίζει! Μάλιστα υπόσχεται πως σύντομα θα ανεβάσει και το Jedi Academy, άλλο αγαπημένο!

Το Doom 3 εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n0n3m4.DIII4A Δωρεάν, αλλά θέλει δυνατό κινητό - Υπάρχει βέβαια και επιλογή για να απενεργοποιήσεις τις φωτοσκιάσεις και να κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά γίνεται ψιλο-άσχημο...

KOTOR II ρε γμτ θα βγει?

το soulcraft φαινεται καλο.

τι απαιτησεις εχει;

υπαρχει καποιο ελαφρυ που να μοιαζει

με το starcraft;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

KOTOR II ρε γμτ θα βγει?

Έργω ανυπομονώ για το Kotor1, άλλα την εντύπωση που κάνει το Doom3 όταν το δεις σε κινητό με μεγάλη οθόνη και Full HD δεν υπάρχει....

τα game files απο που τα κατεβασες? :)

τα game files απο που τα κατεβασες? :)

Είτε μέσω steam είτε μέσω torrent. O καθένας κάνει την επιλογή του. Το πρόγραμμα απαιτεί ότι περιέχει ο φάκελος "base" του παιχνιδιού αλλά και δυνατά κινητά...

Δοκίμασε και εσύ και πες πως σου φάνηκε. Αν και νομίζω ότι η επόμενη γενιά κινητών θα είναι αυτή που θα το παίζει νεράκι με όλα ανοιχτά και τότε θα σαστίσουμε!

Ξερει κανεις ποσες πιστες μπορει να εχει το fort conquer? Ειμαι στην 1373! Πιστα κ δεν ξερω που τερματιζει...μιλαμε για καταπληκτικο παιχνιδι!

Δοκίμασε και εσύ και πες πως σου φάνηκε. Αν και νομίζω ότι η επόμενη γενιά κινητών θα είναι αυτή που θα το παίζει νεράκι με όλα ανοιχτά και τότε θα σαστίσουμε!

μ'αρεσει που βγαιναν και λεγαν οτι το gaming θα πεθανει και θα αλλαξει απο τα κινητα και τα ταμπλετς και ζοριζονται κινητα του 13 να τρεξουν με 20 fps (και αν) παιχνιδι δεκαετιας :p

μ'αρεσει που βγαιναν και λεγαν οτι το gaming θα πεθανει και θα αλλαξει απο τα κινητα και τα ταμπλετς και ζοριζονται κινητα του 13 να τρεξουν με 20 fps (και αν) παιχνιδι δεκαετιας :p

Αδερφέ μην το βλέπεις έτσι... Αν υπήρχε σωστό optimization στα παιχνίδια και αποφασίσουν οι developers των παιχνιδιών να αφήσουν το Direct X και να μετακομίσουν σε OpenGL (βλέπεις παίζονται παρά πολλά στο παρασκήνιο και αν γίνει ποτέ θα γίνει μόνο μέσω του steam) τότε το πολύ σε μια δεκαετία το gaming θα είναι υπόθεση των κονσολών και των smartphone...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια