Feregorn Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και το Bards Tale που είναι τιτανοτεράστιο παιχνίδι (3,5GB!) έχει έκτπωση στα 79 cents! Τα αξίζει φοβερά, εγώ το αγόρασα! Επίσης δεν ξέρω αν τα έχετε ανακαλύψει, αλλά στο Play Store υπάρχουν πλέον εξομοιωτές για τα DOOM 3 και το Jedi Knight II: Outcast!!! Το 1ο είναι δωρεάν, το δεύτερο το αγόρασα και τα σπάει! Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα, γραφικά, χειρισμό, saves τα πάντα όλα και δεν υπάρχει λέμε το fluidity ειδικά σε συσκευές τελευταίας γενιάς, πχ εγώ το παίζω στο OPPO N1 και είναι απίστευτα ομαλό με όλα ανοικτά! Αργότερα θα δοκιμάσω και το DOOM 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Για πειτε τα πιο δυνατα παιχνδακια σε android. Θελω κατι κυριως σαν puzzle game, Που να προκαλει το μυαλο και να χει και ανταποκριση απο κοινο. Δηλαδη να μπορω να κοντραρω καποιον γνωστο μου που να γνωριζει οτι υπαρχει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Και το Bards Tale που είναι τιτανοτεράστιο παιχνίδι (3,5GB!) έχει έκτπωση στα 79 cents! Τα αξίζει φοβερά, εγώ το αγόρασα! Επίσης δεν ξέρω αν τα έχετε ανακαλύψει, αλλά στο Play Store υπάρχουν πλέον εξομοιωτές για τα DOOM 3 και το Jedi Knight II: Outcast!!! Το 1ο είναι δωρεάν, το δεύτερο το αγόρασα και τα σπάει! Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα, γραφικά, χειρισμό, saves τα πάντα όλα και δεν υπάρχει λέμε το fluidity ειδικά σε συσκευές τελευταίας γενιάς, πχ εγώ το παίζω στο OPPO N1 και είναι απίστευτα ομαλό με όλα ανοικτά! Αργότερα θα δοκιμάσω και το DOOM 3! το bards tale τα σπαει φιλος..ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 το bards tale τα σπαει φιλος..ευχαριστω... Τίποτα φίλε μου! Και που να δείτε το Doom 3 να παίζει στα κινητά σας! Μιλάμε δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Στο κινητό μου, τρέχει σχετικά άνετα στα 15-20 FPS με όλα ανοικτά!!! Για το Jedi Outcast δεν το συζητάω, τρέχει νεράκι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Για πειτε τα πιο δυνατα παιχνδακια σε android. Θελω κατι κυριως σαν puzzle game, Που να προκαλει το μυαλο και να χει και ανταποκριση απο κοινο. Δηλαδη να μπορω να κοντραρω καποιον γνωστο μου που να γνωριζει οτι υπαρχει. Το "ανταπόκριση από το κοινό" δεν το κατάλαβα... Κάποια κορυφαία για εμένα puzzle games είναι τα The Room The Curse Where's my water Cut the rope (όλα) Lazors Unblock me Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το "ανταπόκριση από το κοινό" δεν το κατάλαβα... Κάποια κορυφαία για εμένα puzzle games είναι τα The Room The Curse Where's my water Cut the rope (όλα) Lazors Unblock me thanx. Εννοω να ειναι εμπορικα ωστε να τα ξερουν και αλλα και με την δυνατοτηα να μπορεις να παιξεις και ανταγωνιστικα. Καλα εγω τυχαια βρηκα ενα που τα σπαει. Strata. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πλάκα πλάκα.. τέτοια παιχνίδια που λες, να υπάρχει online ανταγωνισμός δεν έχω δει ποτέ μου κάτι αξιόλογο. Δεν ψάχνω καλά; Έχετε καμιά ιδέα για καλά παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν και online multiplayer; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πλάκα πλάκα.. τέτοια παιχνίδια που λες, να υπάρχει online ανταγωνισμός δεν έχω δει ποτέ μου κάτι αξιόλογο. Δεν ψάχνω καλά; Έχετε καμιά ιδέα για καλά παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν και online multiplayer; Jungle heat, clash of clans http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5044382#post5044382 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αγόρασα το επικό platform game https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.rayman.fiestarun Πολύ καλύτερο από το jungle run, περισσότερες πίστες και με διάφορα extra. Το συνιστώ 100% Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τίποτα φίλε μου! Και που να δείτε το Doom 3 να παίζει στα κινητά σας! Μιλάμε δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Στο κινητό μου, τρέχει σχετικά άνετα στα 15-20 FPS με όλα ανοικτά!!! Για το Jedi Outcast δεν το συζητάω, τρέχει νεράκι!!! αν θες κ αν δεν βαριεσαι δωσε κανα λινκ να δοκιμασω κ γ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 αν θες κ αν δεν βαριεσαι δωσε κανα λινκ να δοκιμασω κ γ:D Το Jedi Knight II εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beloko.jk2 Επί πληρωμή - αλλά τα αξίζει! Μάλιστα υπόσχεται πως σύντομα θα ανεβάσει και το Jedi Academy, άλλο αγαπημένο! Το Doom 3 εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n0n3m4.DIII4A Δωρεάν, αλλά θέλει δυνατό κινητό - Υπάρχει βέβαια και επιλογή για να απενεργοποιήσεις τις φωτοσκιάσεις και να κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά γίνεται ψιλο-άσχημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδια εχουμε κανα νεο για το ποτε θα βγει το νεο Assasins creed για android ??? Το περιμενω πως και πως !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 To Pirates? δεν πεθανα οσο ειδα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Με τα περισσότερα Stickman έχω κολλήσει, απλά παιχνίδια που τρέχουν όμορφα στο android στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν βέβαια και τις σπαστικές διαφημίσεις τους.. για τους ποδοσφαιρόφιλους λοιπόν ρίξτε μια ματιά και στο Stickman Soccer, προσωπικά δεν τα πάω καλά με τα ποδοσφαιράκια άλλα το συγκεκριμένο το έβαλα να υπάρχει για τις ώρες βαρεμάρας. Έχει πλάκα, αξίζει νομίζω να ασχοληθεί κάποιος μαζί του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Υπαρχει κανα παιχνιδακι σαν αυτο ? http://www.pellencsoftware.com/hokypong.htm http://www.pellencsoftware.com/hokypong.gif Εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το Jedi Knight II εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beloko.jk2 Επί πληρωμή - αλλά τα αξίζει! Μάλιστα υπόσχεται πως σύντομα θα ανεβάσει και το Jedi Academy, άλλο αγαπημένο! Το Doom 3 εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n0n3m4.DIII4A Δωρεάν, αλλά θέλει δυνατό κινητό - Υπάρχει βέβαια και επιλογή για να απενεργοποιήσεις τις φωτοσκιάσεις και να κερδίσεις σε ταχύτητα, αλλά γίνεται ψιλο-άσχημο... KOTOR II ρε γμτ θα βγει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 το soulcraft φαινεται καλο. τι απαιτησεις εχει; υπαρχει καποιο ελαφρυ που να μοιαζει με το starcraft; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 KOTOR II ρε γμτ θα βγει? Έργω ανυπομονώ για το Kotor1, άλλα την εντύπωση που κάνει το Doom3 όταν το δεις σε κινητό με μεγάλη οθόνη και Full HD δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 τα game files απο που τα κατεβασες? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 τα game files απο που τα κατεβασες? :) Είτε μέσω steam είτε μέσω torrent. O καθένας κάνει την επιλογή του. Το πρόγραμμα απαιτεί ότι περιέχει ο φάκελος "base" του παιχνιδιού αλλά και δυνατά κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 thanks :) κινητο στα ιδια ειμαστε αρα καλα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 thanks :) κινητο στα ιδια ειμαστε αρα καλα :p Δοκίμασε και εσύ και πες πως σου φάνηκε. Αν και νομίζω ότι η επόμενη γενιά κινητών θα είναι αυτή που θα το παίζει νεράκι με όλα ανοιχτά και τότε θα σαστίσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ξερει κανεις ποσες πιστες μπορει να εχει το fort conquer? Ειμαι στην 1373! Πιστα κ δεν ξερω που τερματιζει...μιλαμε για καταπληκτικο παιχνιδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δοκίμασε και εσύ και πες πως σου φάνηκε. Αν και νομίζω ότι η επόμενη γενιά κινητών θα είναι αυτή που θα το παίζει νεράκι με όλα ανοιχτά και τότε θα σαστίσουμε! μ'αρεσει που βγαιναν και λεγαν οτι το gaming θα πεθανει και θα αλλαξει απο τα κινητα και τα ταμπλετς και ζοριζονται κινητα του 13 να τρεξουν με 20 fps (και αν) παιχνιδι δεκαετιας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 μ'αρεσει που βγαιναν και λεγαν οτι το gaming θα πεθανει και θα αλλαξει απο τα κινητα και τα ταμπλετς και ζοριζονται κινητα του 13 να τρεξουν με 20 fps (και αν) παιχνιδι δεκαετιας :p Αδερφέ μην το βλέπεις έτσι... Αν υπήρχε σωστό optimization στα παιχνίδια και αποφασίσουν οι developers των παιχνιδιών να αφήσουν το Direct X και να μετακομίσουν σε OpenGL (βλέπεις παίζονται παρά πολλά στο παρασκήνιο και αν γίνει ποτέ θα γίνει μόνο μέσω του steam) τότε το πολύ σε μια δεκαετία το gaming θα είναι υπόθεση των κονσολών και των smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts