R_Bachman Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδια τωραυτελευταίσ έχω κολλήσει με deadtrigger και brother In arms.Μου αρέσουν τα παιχνίδια που εσύ βλεπεις μονο το οπλο και τα χερια του ηρωα.(δεν ξερω πως αλλιως να το πω).ξερει κανενας κανενα αλλου τετοιου στυλ game?Μόνο free καρτα δεν εχω Fps όπως σου είπε ο φίλος. Έχει προσφορά το Modern Combat 4: Zero Hour στα 0,89 € https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM&referrer=utm_source%3DAppSales%26utm_medium%3DBlog%26utm_campaign%3Dsale. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δωρεάν το Shoot Many Robots για το android και το Doodle Jump επίσης έγινε δωρεάν Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδια καλησπερα!ξερει καποιος εαν ειναι δυνατον να αλλαχτει η μουσικη των angry birds space που τροποποιηθηκε με την τελευταια ενημερωση πριν λιγες μερες?θα ηθελα να βαλω ξανα την μουσικη που ειχε πριν την τελευταια ενημερωση..ειναι δυνατον να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά λέω να κατεβάσω ένα open world rpg και είμαι ανάμεσα στο aralon: sword and shadow και το Ravensword: shadowlands που βγήκε σήμερα (για Android) από την ίδια εταιρεία. Πως τα κρίνετε το καθένα ξεχωριστά και σε σύγκριση μεταξύ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδιά λέω να κατεβάσω ένα open world rpg και είμαι ανάμεσα στο aralon: sword and shadow και το Ravensword: shadowlands που βγήκε σήμερα (για Android) από την ίδια εταιρεία. Πως τα κρίνετε το καθένα ξεχωριστά και σε σύγκριση μεταξύ τους? E, οχι βγηκε, το Ravensword;;; Κιολας;;; Απιστευτο παιχνιδι, το ειχα δει σε idevuces και πιστευα θα καθυστερησει, αν εβγαινε ποτε για android. Ειναι ιδιου τυπου παιχνιδια, απλα το Ravensword σαν ποιο καινουργιο εχει πολυ καλυτερα γραφικα και μεγαλυτερο μεγεθος! Θα το αγορασω και σαν επιβραβευση για τους δημιουργους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδια καλησπερα!ξερει καποιος εαν ειναι δυνατον να αλλαχτει η μουσικη των angry birds space που τροποποιηθηκε με την τελευταια ενημερωση πριν λιγες μερες?θα ηθελα να βαλω ξανα την μουσικη που ειχε πριν την τελευταια ενημερωση..ειναι δυνατον να γινει? Καποιος θα ξερει ρε παιδια, αν γινεται.μ εχει φαει ο μικρος να βαλω την παλια μουσικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καποιος θα ξερει ρε παιδια, αν γινεται.μ εχει φαει ο μικρος να βαλω την παλια μουσικη... Πολύ δύσκολο το βλέπω αλλά δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά, μου φαίνεται όμως ακατόρθωτο να μπορείς να επέμβεις στην εφαρμογή άλλου.. μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Δεν ξέρω και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 E, οχι βγηκε, το Ravensword;;; Κιολας;;; Απιστευτο παιχνιδι, το ειχα δει σε idevuces και πιστευα θα καθυστερησει, αν εβγαινε ποτε για android. Ειναι ιδιου τυπου παιχνιδια, απλα το Ravensword σαν ποιο καινουργιο εχει πολυ καλυτερα γραφικα και μεγαλυτερο μεγεθος! Θα το αγορασω και σαν επιβραβευση για τους δημιουργους! Εγώ το κατέβασα πάντως και μετράει, οι φίλοι τέτοιων παιχνιδιών καλό είναι να τα κατεβάζουμε και να τα πληρώνουμε για να δείξουμε ότι τα θέλουμε αυτά τα παιχνίδια κι ότι δεν είμαστε όλοι τζαμπατζηδες στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγώ το κατέβασα πάντως και μετράει, οι φίλοι τέτοιων παιχνιδιών καλό είναι να τα κατεβάζουμε και να τα πληρώνουμε για να δείξουμε ότι τα θέλουμε αυτά τα παιχνίδια κι ότι δεν είμαστε όλοι τζαμπατζηδες στο Android. Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται, αυτό είναι όλο το μέγεθος του ή κατεβάζεις κι'άλλο όταν το κάνεις install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται, αυτό είναι όλο το μέγεθος του ή κατεβάζεις κι'άλλο όταν το κάνεις install; Αυτό είναι όλο και παραξενευτηκα που πιάνει τόσο λίγο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγώ το κατέβασα πάντως και μετράει, οι φίλοι τέτοιων παιχνιδιών καλό είναι να τα κατεβάζουμε και να τα πληρώνουμε για να δείξουμε ότι τα θέλουμε αυτά τα παιχνίδια κι ότι δεν είμαστε όλοι τζαμπατζηδες στο Android. Μια χαζη απορια. Ειναι online rpg στυλ ή καθαρο one player rpg? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μια χαζη απορια. Ειναι online rpg στυλ ή καθαρο one player rpg? One player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το Super Hexagon. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.distractionware.superhexagon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXN0cmFjdGlvbndhcmUuc3VwZXJoZXhhZ29uIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ξερει κανεις εαν μπορω να κατεβασω παιχνιδια απο google play με προπληρωμενη καρτα απο εθνικη?Δεν ειχα ποτε καρτες.... Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ναι φυσικα μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το Super Hexagon. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.distractionware.superhexagon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXN0cmFjdGlvbndhcmUuc3VwZXJoZXhhZ29uIl0. Από μερικά βίντεο που είδα στο youtube φαίνεται πολύ δύσκολο! Εθιστικό μεν αλλά.. ειλικρινά μπορεί να το παίξει κάποιος σε κινητό τηλέφωνο χωρίς να ξεκινάει απ'την αρχή κάθε μισό λεπτό της ώρας;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πολύ δύσκολο το βλέπω αλλά δεν μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά, μου φαίνεται όμως ακατόρθωτο να μπορείς να επέμβεις στην εφαρμογή άλλου.. μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Δεν ξέρω και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής.. ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο ελληνικο η μή φορουμ αποκλειστικα για τα angty birds μπας και βρω λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 παιδια ξερετε κανενα καλο παιχνιδακι για multiplayer? να μπορω να παιζω με φιλους? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionakos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Το Samurai vs Zombies Defense 2 εχει καλο multiplayer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 θα το κοιταξω... προτεινεται και κανα αλλο σε στυλ 1v1 να παιζω με κανα φιλαρακι...ας ειναι με χαρτια ή οτιδηποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πλέον είναι διαθέσιμο το pacman στην Ελλάδα και free μάλιστα. Το έλιωσα :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πλέον είναι διαθέσιμο το pacman στην Ελλάδα και free μάλιστα. Το έλιωσα :-D Στο play έχει πολλά ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Στο play έχει πολλά ποιο είναι? Pacman + tournament, το τέταρτο πρέπει να είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Super stickman golf 2, spirit walkers και bloons td 5 τα αγαπημενα μου αυτον τον καιρο.! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 θα το κοιταξω... προτεινεται και κανα αλλο σε στυλ 1v1 να παιζω με κανα φιλαρακι...ας ειναι με χαρτια ή οτιδηποτε αλλο Chess time. Αν σας αρέσει το σκάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts