parafron4 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Εφαρμογές όχι αλλά παιχνίδια αρκετά και είναι τα μόνα με τα οποία έχω πρόβλημα.Και να σου πω την αλήθεια από την πρώτη μέρα φοράω custom rom και άλλαξα σε omega μόνο και μόνο για να το τεστάρω αλλά πάλι τα ίδια.ακόμα και στον developer έστειλα mail αλλά το μόνο που με ρώτησε είναι τι version λειτουργικού φοράω και μετά σιωπή. δοκιμασε να αλλαξεις κερνελ...οσο ειχα το s2 ειχα καποια θεματα σε μερικα παιχινιδια και τις περισσοτερες φορες ηταν θεμα κερνελ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 δοκιμασε να αλλαξεις κερνελ...οσο ειχα το s2 ειχα καποια θεματα σε μερικα παιχινιδια και τις περισσοτερες φορες ηταν θεμα κερνελ έχεις να προτείνεις κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 στο Iphone ειχα απο το cydia to iapfree και εσπαγε τα παιχνιδια.εχει στο android τετοιο πράμα?ευχαρηστω. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 έχεις να προτείνεις κάποιον? Τέτοιες συζητήσεις καλύτερα στο θέμα του κινητού ;) Ας μείνουμε εδώ στα των παιχνιδιών... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μία ερώτηση. Υπάρχει κανένα παιχνίδι πού να παίρνουμε ρόλο εκτελεστή?δηλαδή να ήμαστε στημένοι και να περιμένουμε να περάσει ας πούμε κάποιο αυτοκίνητο με το υποψήφιο θύμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μία ερώτηση. Υπάρχει κανένα παιχνίδι πού να παίρνουμε ρόλο εκτελεστή?δηλαδή να ήμαστε στημένοι και να περιμένουμε να περάσει ας πούμε κάποιο αυτοκίνητο με το υποψήφιο θύμα? Tο μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Contract Killer. Αν και ακόμα ψάχνω κάποιο παιχνίδι παρεμφερές του Tactical Assassin. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έχει κανένας φίλος το παλιό arcade Galaga - νομίζω v1.0.8 (όχι τη Special Edition έκδοση); Όσο κι αν έψαξα τα Link είναι ανενεργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 εχει βρει κανενας working emulator n64? εβαλα την εφαρμογη σε tablet αλλα οτι ρομ κ να φορτωσω δεν την τρεχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 βαλε το fifa 2012 και καλυτερο ειναι και δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι. κάτσε....το Fifa12 δωρεάν? δεν το βρήκα πουθενά στο market... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 CS (Counter Strike) Δεν το δοκιμασα, τωρα το κατεβαζω κ εγω κ ειπα απλα να το ποσταρω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729537 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Βγήκε! https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.revolution.bs1dc Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 CS (Counter Strike) Δεν το δοκιμασα, τωρα το κατεβαζω κ εγω κ ειπα απλα να το ποσταρω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729537 το δοκιμασα , θελει δουλιτσα ακομα , αλλα εχει ολους τους χαρτες και τρεχει πολυ καλα σε samsung galaxy s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Βγήκε! https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.revolution.bs1dc Αρκετα εντυπωσιακο, το σκεφτομαι! το δοκιμασα , θελει δουλιτσα ακομα , αλλα εχει ολους τους χαρτες και τρεχει πολυ καλα σε samsung galaxy s3 Ακριβως ετσι.. Θελω να το δοκιμασω για πλακα με κανα 2 φιλους να δω πως πηγαινει σε lan. Επισης για οσους εχουν rooted συσκευες βγηκε ενα patchaki/mod απ'οσο ειδα στο xda που σε παιχνιδια με εξτρα data (πχ gameloft +1gb) μπορει να σου μεταφερει τα αρχεια στην εξωτερικη καρτα αποθηκευσης κ να παιζουν κανονικα τα παιχνιδια. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Επισης για οσους εχουν rooted συσκευες βγηκε ενα patchaki/mod απ'οσο ειδα στο xda που σε παιχνιδια με εξτρα data (πχ gameloft +1gb) μπορει να σου μεταφερει τα αρχεια στην εξωτερικη καρτα αποθηκευσης κ να παιζουν κανονικα τα παιχνιδια. Σε παρακαλώ δωσε link αν σου είναι εύκολο Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Σε παρακαλώ δωσε link αν σου είναι εύκολο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262 Στις τελευταιες σελιδες εχει κ οδηγιες για το S3 νομιζω, εγω δεν το εχω δοκιμασει ακομα οποτε προσεκτικα μην χασετε τιποτα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Γεια σας παιδια...Επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο χωρο το Android κινητων προσπαθω να κατεβασω καποια παιχνιδια απο mobile 9 τ περναω μεσα κανονικα κανω την εγκατασταση και καποια δεν παιζουν...Ξερετε για πιο λογο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Γεια σας παιδια...Επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο χωρο το Android κινητων προσπαθω να κατεβασω καποια παιχνιδια απο mobile 9 τ περναω μεσα κανονικα κανω την εγκατασταση και καποια δεν παιζουν...Ξερετε για πιο λογο??? ποια συσκευη εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) ποια συσκευη εχεις? Προφανώς έχει SIII;) ίσως δεν υποστηρίζονται (τα παιχνίδια) από την συσκευή σου..!! Edited June 30, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Το Galaxy S3 εχω...δεν γινετε να μην υποστηριζετε αφου στο μαρκετ υπαρχει...Το cut the rope κατεβαζω αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Το Galaxy S3 εχω...δεν γινετε να μην υποστηριζετε αφου στο μαρκετ υπαρχει...Το cut the rope κατεβαζω αλλα τιποτα... αποθηκευτικο χωρο εχεις???εμμ αποκλειεται να μην το παιζει γιατι το s3 τα παιζει ολα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Aν ενοεις για καρτα μνημης η για τη μνημη του κινητου ναι εχω,στην μνημη 16gb ελευθερα και στο κινητο 8gb ελευθερα...Δεν ξερω τι σκατα γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Aν ενοεις για καρτα μνημης η για τη μνημη του κινητου ναι εχω,στην μνημη 16gb ελευθερα και στο κινητο 8gb ελευθερα...Δεν ξερω τι σκατα γινετε... δεν υπαρχει λογος να μην παιζει...τσεκαρε τα σχολια απο το παιχνιδι μηπως δεν λειτουργει παντου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μπα τιποτα απολυτως,εχω δοκιμασει ποσα σιτε και κανενα δεν παιζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μπα τιποτα απολυτως,εχω δοκιμασει ποσα σιτε και κανενα δεν παιζει.... εμμ..τι να σου πω δεν ξερω..αμα τα αλλα παιζουν κανονικα παρατα αυτο το παιχνιδι και μην αγχωνεσαι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μπα τιποτα απολυτως,εχω δοκιμασει ποσα σιτε και κανενα δεν παιζει.... εχω κατεβάσει απο το μαρκετ το hd και παιζει σε μενα μια χαρα. Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts